dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ε οχι κ 40 φευγα...για χαλαρωσε...ρε τυπε εχω παρατηρηση οτι εδω μεσα ολη ειναι 40 φευγα, καλα που μπλεξαμε σε καπη
ε οχι κ 40 φευγα...για χαλαρωσε...ρε τυπε εχω παρατηρηση οτι εδω μεσα ολη ειναι 40 φευγα, καλα που μπλεξαμε σε καπη
εσυ ναι,εγω οχι.κάτσε ρε φίλε και εμείς της γενιάς είμαστε ...
θελει λεφτα εκει τυπε, και η μυκονο καλη ειναι για εμαςιμπιζα τυποι
θελει λεφτα εκει τυπε, και η μυκονο καλη ειναι για εμας
δεν λεω για σενα ρε τυπε, εδω μεσα γνωρισα πολλους σαρανταρηδες, και ο μακαριτης λενε καπου εκει ητανε οχι κ 40 φευγα...για χαλαρωσε...
ρε τυπε εχω παρατηρηση οτι εδω μεσα ολη ειναι 40 φευγα, καλα που μπλεξαμε σε καπη
για τον Λακη λες?τα χε τα χρονακια του...αλλα τον εβριζε ο 60 αρης τραμουντανας κ τον δαιμονιζε τυπε...ο Λακης κατα βαθος ηταν ψυχαρα.δεν λεω για σενα ρε τυπε, εδω μεσα γνωρισα πολλους σαρανταρηδες, και ο μακαριτης λενε καπου εκει ηταν
μπορει παντα υπαρχουν μλκ εγω κανω παντα το εξης και με βγαινει φτηνα η μυκονο, καμπινγκ μετα ολη μερα σουπερ η στο παραντισο και μετα αργα το βραδυ στο καβο μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι και οσες φορτωνω μεσα στην σκηνη και μετα ακουει βογγητα ολο το καμπινγκτυπε οι κλαρινογαμπροι παιζει να τρωνε πιο πολλα λεφτα στην μυκονο με τα πιρφοροκερασματα :S
ο βατραχος ποιος ειναι τυπεκαι ο βάτραχος σαρανταρίζει
εχουμε δηλαδη εδω μεσα απο 40 μεχρι και 60 που κολοβαρανε ολη μερα εδω μεσα και μετα λεμε οτι φταινε μονο οι πολιτικοι :Sγια τον Λακη λες?τα χε τα χρονακια του...αλλα τον εβριζε ο 60 αρης τραμουντανας κ τον δαιμονιζε τυπε...ο Λακης κατα βαθος ηταν ψυχαρα.
ο βατραχος ποιος ειναι τυπε
μηπως κανεις λαθος, αυτον το λενε αλβανοKosnik26
οι πολιτικοι φταινε τυπε.εχουμε δηλαδη εδω μεσα απο 40 μεχρι και 60 που κολοβαρανε ολη μερα εδω μεσα και μετα λεμε οτι φταινε μονο οι πολιτικοι :S
Εννοειτε τυπε, αλλα φταινε και αυτες οι γενιες λιγο για το χαλι που βρισκομαστε εμεις τωρα.οι πολιτικοι φταινε τυπε.
τους βολευε η κατασταση..γαμα τα...Εννοειτε τυπε, αλλα φταινε και αυτες οι γενιες λιγο για το χαλι που βρισκομαστε εμεις τωρα.