tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.154
- Πόντοι
- 6.056
καλός ήρθες πα΄λι στη παρέα μας Λακη 33!!
??????????????
καλός ήρθες πα΄λι στη παρέα μας Λακη 33!!
Ελα ασε τα σαπια, αφου σε πηρανε χαμπαρι τα λαγωνικα??????????????
Ελα ασε τα σαπια, αφου σε πηρανε χαμπαρι τα λαγωνικα
για ``μαύρους αραπάδες`` σε όλη την Ελλάδα μόνο ο Λακης μίλησε, αφού είναι γνωστό ότι τον αυστραλο τον φαγανε ελληνεςΕλα ασε τα σαπια, αφου σε πηρανε χαμπαρι τα λαγωνικα
εχω παει 20 φορες και μαλιστα μια φορα απογευμα που παιζαμε μπουγελο ολο το μαγαζι, ενας μλκ με κοτερο χαλαστηκε και μας εστειλε τους μπραβους του μαγαζιου, ενταξει δεν μασησαμε απλα σταματησαμε το μπουγελο μην γινει φασαριαΛαγός είμαι ;;;
Και τα λαγωνικά ;;;;
Έχει πάει κανείς στο συγκεκριμένο μπιτς μπαρ που δείχνει το βίντεο ;
Κάνω κάποιο λάθος ;;;
για ``μαύρους αραπάδες`` σε όλη την Ελλάδα μόνο ο Λακης μίλησε, αφού είναι γνωστό ότι τον αυστραλο τον φαγανε ελληνες
εχω παει 20 φορες και μαλιστα μια φορα απογευμα που παιζαμε μπουγελο ολο το μαγαζι, ενας μλκ με κοτερο χαλαστηκε
ρε τράβα και γαμήσου...Πιθανόν να μην ήταν κατάμαυροι , αλλά είχαν φάει πολύ ... ήλιο.
Καθόλου παράξενο , αφού το νησί δεν έχει και πολύ σκιά.
Εσύ, τι ζόρια έχεις ;;;
Είσαι συνέταιρος του μαγαζιού και στο έθιξα ;;;
Και κάτι ... άσχετο ....
Τις πληροφορίες για πουτάνες σε τούτο το φόρουμ
και λοιπές "υπηρεσίες" τις βλέπω όλες
ή πρέπει να έχω γίνει "παλιό" μέλος ή
να αποκτήσω πρόσβαση σε κάποιο άλλο τομέα ;;;;
εχει ομως πολυ συκιαΠιθανόν να μην ήταν κατάμαυροι , αλλά είχαν φάει πολύ ... ήλιο.
Καθόλου παράξενο , αφού το νησί δεν έχει και πολύ σκιά.
Εσύ, τι ζόρια έχεις ;;;
Είσαι συνέταιρος του μαγαζιού και στο έθιξα ;;;
Και κάτι ... άσχετο ....
Τις πληροφορίες για πουτάνες σε τούτο το φόρουμ
και λοιπές "υπηρεσίες" τις βλέπω όλες
ή πρέπει να έχω γίνει "παλιό" μέλος ή
να αποκτήσω πρόσβαση σε κάποιο άλλο τομέα ;;;;
ρε τράβα και γαμήσου...
tellystalone6969 συντονίσου και μην τρολάρεις.
Το πρόβλημα με κάτι τέτοια ζώα σαν του βίδεο είναι ότι δεν είναι καν original ξέκωλα. Αυτό θα ήταν μια χαρά. Κάτι ελλεηνίδες τίγκα στην επαρχιώτικη συντηρητικίλα με μυαλά σάπια είναι.
Εσυ δεν εχεις δει ιταλιδες επαρχιωτισες στην μυκονο, η δικες μας ειναι πολυ μπροστα μιλαμε. ειχα μια φορα καμια δεκαρια στις διπλα σκηνες ολες πιτσιρικες αν θυμαμαι καλα απο ρετσιο εμιλια ηταν η κατι τετοιο και καθε πρωι μετρουσαν τις παντοφλες και μετα οταν εφευγαν τις εβαζαν στην σκηνη.tellystalone6969 συντονίσου και μην τρολάρεις.
Το πρόβλημα με κάτι τέτοια ζώα σαν του βίδεο είναι ότι δεν είναι καν original ξέκωλα. Αυτό θα ήταν μια χαρά. Κάτι ελλεηνίδες τίγκα στην επαρχιώτικη συντηρητικίλα με μυαλά σάπια είναι.
Ελλαδιστάν 2014....πουταναριό και κλαρινογαμπριλίκι,γ@μώ τα σπίτια τους...
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ....
ρε τυπε εχω παρατηρηση οτι εδω μεσα ολη ειναι 40 φευγα, καλα που μπλεξαμε σε καπηκάτσε ρε φίλε και εμείς της γενιάς είμαστε ...