Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Υπάρχουν στούντιο που κάνουνε καμιά δεκαριά 50ρικα στη βάρδια και άλλα που κάνουνε (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ), καμιά 20αριά 100ρικά στη βάρδια !
Εσυ τι λες ? ότι άμα μειώσουν τις τιμές τα πρώτα θα κονομάνε περισσότερα και τα δεύτερα ακόμη περισσότερα ?
Λέω πως είναι πολύ πιθανό, αν και τα νούμερα που δίνεις για τα 100ρικα μου φαίνονται υπερβολικά για μια βάρδια.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τεσ πα
το αίτημα για μείωση των τιμών με αναβάθμιση των υπηρεσιών μου φαίνεται εξαιρετικά ρομαντικό και εφηβικό. Νομίζω δεν έχει ελπίδα πραγματοποίησης στο πραγματικό κόσμο !
Φυσικά και εύχομαι να διαψευστώ (αν και δεν το βλέπω)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τεσ πα
το αίτημα για μείωση των τιμών με αναβάθμιση των υπηρεσιών μου φαίνεται εξαιρετικά ρομαντικό και εφηβικό. Νομίζω δεν έχει ελπίδα πραγματοποίησης στο πραγματικό κόσμο !
Φυσικά και εύχομαι να διαψευστώ (αν και δεν το βλέπω)
Καλή σου νύχτα κι όνειρα απατηλά να τρέφεις στα μυαλά!
Κλασσική νοοτροπία έλληνα είσαι...προτίμησα να δω Εurovision παρά να διαβάζω αυτά που γράφεις...οσο για τα sex hotels που είχες γραψει σε προηγούμενο ποστ το σενάριο απέχει 5-10 χρονια μακριά...εδώ ακόμα όλα τα μπουρδέλα είναι παράνομα! Εσένα μπορεί να σου περισεύουνε φράγκα...άλλα όμως λέει η πλειοψηφία...και συ αποτελείς μειοψηφία με τον τρόπο που σκέφτεσαι! Σίγουρα η αγορά κινείται και βρίσκει το δρόμο από μόνη της αλλά παίζει ρόλο και μεις τι καταναλωτές είμαστε και όπως σε όλα έτσι και σ' αυτό που συζητάμε εδώ είναι θέμα προσφορά και ζήτησης. Ετυχε σήμερα να μιλήσω με άτομο που έχει ψιλικαντζίδικο απέναντι από  στούντιο και μου είπε ότι έχει πέσει η κίνηση!!! Βέβαια τα στούντιο για λίγο καιρό ακόμα θα το παίζουν άνετοι και ότι έχουν δουλειά για να τρώνε ότι μπορούν...ως πότε όμως θα αντέξουν? και τότε να δεις αν περιορίζουν και αυτά το δικό τους κέρδος αλλά και οι αγαπητές ιερόδουλες.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παντως βλεπω οτι αν και υπαρχουν διαφωνιες για το πως πρεπει να πεσουν οι τιμες ολοι συμφωνουμε οτι τελικα πρεπει να πεσουν οι τιμες. δουλεια μας δεν ειναι να υποδειξουμε τον τροπο που θα πεσουν οι τιμες αλλα εδω μεσα δειχνουμε την προθεση μας να πεσουν οι τιμες. τωρα εαν καποιοι θεωρουν τις πατρωνες επιχειρηματιες εντος εισαγωγικων κανουν λαθος. ο ευκολος και παρανομος πλουτισμος ΔEN θεωρειται επιχειρηματικοτητα. απλα ειναι παραοικονομια, μαυρο αφορολογητο χρημα για να μην πεσουμε και σε ολα τα αλλα πλην που εχουν. π.χ. οταν ενα στουντιο δεν εχει αδεια φυσικο και λογικο ειναι οι κοπελες που εργαζονται εκει να μην περνανε και ιατρικες εξετασεις (σημαντικο προβλημα αυτο για την γνωμη μου). οποτε συναγωνιστες προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οσο και να τους πιεσουμε τιμη προς τα κατω δυσκολα θα δουμε. ποιος που ασχολειται με την παραοικονομια θελει να δει μειωσεις????? κανενας. απλα ειναι τοσο επιτηδιοι που ειναι ικανοι να κανουν και αυξησεις.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
παντως βλεπω οτι αν και υπαρχουν διαφωνιες για το πως πρεπει να πεσουν οι τιμες ολοι συμφωνουμε οτι τελικα πρεπει να πεσουν οι τιμες. δουλεια μας δεν ειναι να υποδειξουμε τον τροπο που θα πεσουν οι τιμες αλλα εδω μεσα δειχνουμε την προθεση μας να πεσουν οι τιμες. τωρα εαν καποιοι θεωρουν τις πατρωνες επιχειρηματιες εντος εισαγωγικων κανουν λαθος. ο ευκολος και παρανομος πλουτισμος ΔEN θεωρειται επιχειρηματικοτητα. απλα ειναι παραοικονομια, μαυρο αφορολογητο χρημα για να μην πεσουμε και σε ολα τα αλλα πλην που εχουν. π.χ. οταν ενα στουντιο δεν εχει αδεια φυσικο και λογικο ειναι οι κοπελες που εργαζονται εκει να μην περνανε και ιατρικες εξετασεις (σημαντικο προβλημα αυτο για την γνωμη μου). οποτε συναγωνιστες προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οσο και να τους πιεσουμε τιμη προς τα κατω δυσκολα θα δουμε. ποιος που ασχολειται με την παραοικονομια θελει να δει μειωσεις????? κανενας. απλα ειναι τοσο επιτηδιοι που ειναι ικανοι να κανουν και αυξησεις.
ΩΡΑΙΑ εάν είναι έτσι τότε θα πηγαίνουμε μόνο στα παρακάτω:
ΛΙΣΤΑ από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:    40 € το απλό
Αχαρνών 85:      40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:      30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:    30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και αύριο για τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00
.......................................................................

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:       30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:     30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και αύριο για τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00
τα διαβασα το πρωι φιλε αυτα που ποσταρες και χθες. εχεις απολυτο δικιο. και μετα θα δεις κλαμα που θα πεσει

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
τα διαβασα το πρωι φιλε αυτα που ποσταρες και χθες. εχεις απολυτο δικιο. και μετα θα δεις κλαμα που θα πεσει
αυτό το κλάμα και την γκρίνια θα θελα να δούμε να ψάχνοναι! καλημέρα φίλε

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10

Φυλής 104:       30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:     30 € το απλό, 50 € σταση 69

Πριν μια εβδομαδα περασα απο Φ104 και ζητούσε 50
Τα 30 που αναφέρεις ειναι κάποια προσφορά σε happy hours;

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
καλα ολα τα στουντιο το ριξανε σε happy hour. φιλε εαν δεν ειχαν και σημαντικο προβλημα θα εβλεπες και 3 βαρδιες την ημερα οχι 2 που εχουν γινει τωρα τελευταια. ξαφνικα η μια αρωωστησε την αλλη την επιασε περιοδος κτλ για να δικαιολογηθουν ταχα μου ταχα μου

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Οχι αλλά αν σου είπε έτσι μάλλον θαναι αναλόγως κοπέλας...δίκαιο αυτό αν είναι πιο ομορφούλα...ήταν όμως???

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
καλα ολα τα στουντιο το ριξανε σε happy hour. φιλε εαν δεν ειχαν και σημαντικο προβλημα θα εβλεπες και 3 βαρδιες την ημερα οχι 2 που εχουν γινει τωρα τελευταια. ξαφνικα η μια αρωωστησε την αλλη την επιασε περιοδος κτλ για να δικαιολογηθουν ταχα μου ταχα μου
Οντως εχουν ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ και δεν θέλουν να το δείχνουν...έχει τύχει πολλές φορές μετά τα μεσάνυχτα και ήταν κλειστά...το 2300-0500 που γράφουν έχει γίνει έως τις 0100 ή 0200 το πολύ...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ποτε ακριβως πηγες ματια μου, δηλ ποια βαρδια, πρωι ή απογευμα
και ποια κοπέλα ηταν?
απο τις 10 κοπέλες οι 9 δουλευουμε το απλο με 30ε
εκτος απ τη Σοφια που το δουλευει με 40ε
μηπως καταλαβες 50ε που κανει το απλο μαζι με μασαζ και 69? :think:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Οχι αλλά αν σου είπε έτσι μάλλον θαναι αναλόγως κοπέλας...δίκαιο αυτό αν είναι πιο ομορφούλα...ήταν όμως???
Δεν είναι δίκαιο. Αν το μαγαζί λέει 30 πρέπει να το τηρεί για όλες τις κοπέλες και απο εκεί και μετά ο καθένας να διαλέγει αν θα περάσει με κάποια ή όχι...

Με πρόλαβαν βλέπω...
Μήπως όντως κατάλαβες λάθος?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και ποια κοπέλα ηταν?

μηπως ετσι μηπως αλλιως??? το θεμα δεν ειναι ποτε εγινε αλλα το οτι εγινε τελικα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
μηπως ετσι μηπως αλλιως??? το θεμα δεν ειναι ποτε εγινε αλλα το οτι εγινε τελικα

νομιζω το απαντησα κατατοπιστικοτατα ;)
πριν κανεις μια παραθεση δεν διαβαζεις πρωτα ολο το κειμενο? :think:

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
και ποια κοπέλα ηταν?

Πέρασα την προηγούμενη Παρασκευή κατα τις 18:30

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πέρασα την προηγούμενη Παρασκευή κατα τις 18:30

παρασκευη απογευμα (οπως και σημερα)ειναι η μερα της Σοφιας ματια μου, στη συγκεκριμενη κοπέλα και μόνο σε αυτην το απλο πρόγραμμα κοστιζει 40ε ;)
50ε ειναι με το 69 ;)

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
παρασκευη απογευμα (οπως και σημερα)ειναι η μερα της Σοφιας ματια μου, στη συγκεκριμενη κοπέλα και μόνο σε αυτην το απλο πρόγραμμα κοστιζει 40ε ;)
50ε ειναι με το 69 ;)

Γιατι δεν βαζεις τις διαφοροποιήσεις αυτές στην ιστοσελίδα σου ωστε να μην μπλέκεται κανείς και να ξέρει τι θα βρει όταν αποφασισει να πάει.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Οταν θα παίζουν τέτοιου τύπου γυναίκες στα στούντιο, να μη ξεχάσουν μερικοί να ζητήσουν έκπτωση !
Μέχρι τότε έχω προτείνει να μη δίνετε φράγκο στα τρίτα και στα τέταρτα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom