Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,7%
  • ναι

Ψήφοι: 38 31,1%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 13,9%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,6%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μίλησα για υπόδειγμα...
NIGHTRIDER  αστην αυτη .στο θεμα μας ..ενοειται πως πρεπει να παψουν να μας δουλευουν ζηταμε διευκρινισεις και απαιτουμε οτι δικαουμαστε και τιποτα λιγοτερο..
κασσανδρας εχει πανω κατω ε?μπορει να εχει ο ενας 40 και ο αλλος το κλασικο 50αρι..ποιος θα επικρατησει τελικα??

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
μάλλον εσένα θα σου έκανε ψυχικό ίσως?? Τπαντων εμένα μου αρέσει μόνο ως ηθοποιός δεν είναι του γούστου μου αλλά έχει αρκετή ομορφιά...θες να το βγάλουμε ψηφοφορία αν είναι μπάζο ή όχι???  :)
Ουτε μπάζο είναι ούτε υπόδειγμα ομορφιάς! Για να πούμε κάποια όμορφη όλοι μαζί ανεξαρτήτως γούστου νομίζω ότι θα πρέπει να έχει 1 πολύ καλό συνολο...πρόσωπο,μαλλιά,μπουστο,περιφέρεια,πίσω σύστημα,πόδια....δεν συμφωνείτε σ' αυτό???
Ψυχικό εμένα δεν μου κάνει καμμία, ούτε κάν οι πουτάνες γιατί είμαι μια χαρά λεβέντης. Τώρα για άλλους δεν ξέρω. Σιγά μην κάνουμε και δημοψήφισμα. Σε δουλειά και σε κουβέντα να βρισκόμαστε είσαι μου φαίνεται...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επίσης, σο Κασσάνδρας (κάτω) η Τ΄ζενη από 50!!!!

Nightrider... τσέκαρε τα πριν...

κάτι ακόμα... στο Κασσάνδρας από ότι ξέρω οι περισσότερες με 50 δουλεύουν πλέον...(αν κάνω λάθος παρακαλώ πείτε μου, μην έχω λάθος εντύπωση)  ;)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
παίδες το επιβεβαίωσα...μούφα η πληροφορία για 40ευρω στο Κασανδρας 3 πάνω-κάτω.Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ από κάποιους ΔΕΝ θα περάσει. Διορθώνω τη λίστα

ΛΙΣΤΑ από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Αχαρνών 85:        40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:          30 € το απλό, 40 € με μασάζ, 50 € μασάζ+σταση 69 (η Σοφία παίρνει 40 €)
Αχαρνών 106:      30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37:  30 € το απλό έως και απόψε 19:00-21:00
Παιωνίου 10        40 € ή 50 ανάλογα την κοπέλα … και τον πελάτη!
.......................................................................

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

κάτι ακόμα... στο Κασσάνδρας από ότι ξέρω οι περισσότερες με 50 δουλεύουν πλέον...(αν κάνω λάθος παρακαλώ πείτε μου, μην έχω λάθος εντύπωση)  ;)
δεεν πιστευω η τζενη να ειναι η ιδια με φ 104...?

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6

άλλοι με πληροφόρησαν από εδώ...ήταν λάθος και διόρθωσα! προτείνω όποιος πηγαίνει κάπου να ρωτάει για διευκρινήσεις και να τις παραθέτει εδώ...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
NIGHTRIDER1981 αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά, ξεκίνα και πάρε τα μαγαζιά ένα ένα όπως κάναμε και κάνουμε κάποιοι από δω μέσα... μην δίνεις λάθος πληροφορίες στον κόσμο...!  ;) ;) ;)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ψυχικό εμένα δεν μου κάνει καμμία, ούτε κάν οι πουτάνες γιατί είμαι μια χαρά λεβέντης. Τώρα για άλλους δεν ξέρω. Σιγά μην κάνουμε και δημοψήφισμα.
μόνο εσύ να κάνεις πλάκα δηλαδή..?? βρε δεν είδες το:  :) ???
δεν ξέρω ποιοι είναι οι λεβέντες και ποιοι όχι...κανείς δεν βλέπει κανέναν. Αλλά όχι αυτό να το εκμεταλλεύεται ο καθένας και να λέει την κάθε ΑΚΡΑΙΑ μπαρούφα.
ΥΓ: δεν είμαι λάτρης της Ζέτας υπόψιν, σαν ηθοποιός ναι μ'αρέσει .-

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
NIGHTRIDER1981 αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά, ξεκίνα και πάρε τα μαγαζιά ένα ένα όπως κάναμε και κάνουμε κάποιοι από δω μέσα... μην δίνεις λάθος πληροφορίες στον κόσμο...!  ;) ;) ;)
νομίζεις ότι δεν το χω κάνει?? απλά δεν μπρορω να τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι....σύμφωνοι?
Εξάλλου γι αυτό υπάρχει και το ίντερνετ και ειδικά αυτό το site για να αλληλοενημερωνόμαστε όλοι πιο γρήγορα και άμμεσα!
Δεν συμφωνείς? μην τσαντίζεισαι ρε...κούλαρε! καλά έκανες και μου το πες...δεν είμαι αρνητικός όπως είδες!
Για να γίνει σοβαρή δουλεια πρέπει να συνεργαστούμε/οργανωθούμε όλοι μαζι,τι λες?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
μόνο εσύ να κάνεις πλάκα δηλαδή..?? βρε δεν είδες το:  :) ???
δεν ξέρω ποιοι είναι οι λεβέντες και ποιοι όχι...κανείς δεν βλέπει κανέναν. Αλλά όχι αυτό να το εκμεταλλεύεται ο καθένας και να λέει την κάθε ΑΚΡΑΙΑ μπαρούφα.
ΥΓ: δεν είμαι λάτρης της Ζέτας υπόψιν, σαν ηθοποιός ναι μ'αρέσει .-
Eυχαριστώ για το μπαρούφα. Τα λέμε...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
επισης στο παρασιου,αρκετες φορες στο παρελθον,οπως και πριν 2 βδομαδες που περασα...η πολυ ευγενικη κυρια υποδοχης,αν σε δει να θες να φυγεις,σε ρωτα ευγενεστατα αν θες να σου κανουνε καλυτερη τιμη.δεν ξερω ομως αν εννοει οτι κανει εκπτωση και στο απλο των 50,η μονο στα πιο ακριβα προγραμματα.αρκετες φορες μου το εχει προτεινει,αλλα το ειδα και σε αλλα ατομα που εδειχναν να τσινανε...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
επισης στο παρασιου,αρκετες φορες στο παρελθον,οπως και πριν 2 βδομαδες που περασα...η πολυ ευγενικη κυρια υποδοχης,αν σε δει να θες να φυγεις,σε ρωτα ευγενεστατα αν θες να σου κανουνε καλυτερη τιμη.δεν ξερω ομως αν εννοει οτι κανει εκπτωση και στο απλο των 50,η μονο στα πιο ακριβα προγραμματα.αρκετες φορες μου το εχει προτεινει,αλλα το ειδα και σε αλλα ατομα που εδειχναν να τσινανε...
κάνουν ό,τι γουστάρουν αφού δεν τους την λέμε και λένε ό,τι τιμή τους κατέβει...ανάλογα με τα άστρα!!!  :) :2funny:  :)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
και το παρασίου 36 για τιμές/υπηρεσίες ανάλογα  με τους ουρανους με τ' άστρα πάει!
να ξεκαθαρίσουν τι θα δίνουν και πόσο...τι το κάναμε??!

jantar

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
28
Πόντοι
0

Επειδή εγώ ανέφερα πρώτος για το Κασσάνδρας, η τιμή για απλό πριν 1 μήνα που είχα πάρει την Τζένη ήταν 40€. Προφανώς το ανεβάσανε. Και επειδή το μαγαζάκι δεν λέει και πολλά από χώρους, δεν ξαναπατάμε μέχρι να το γυρίσουν στα 40.
Οσο για τις λάθος πληροφορίες όταν αυτές αφορούν νούμερα εύκολα διασταυρώνονται με 1 post. Με τις παραπλανητικές κριτικές και απόψεις δεν ξέρω τι θα κάνουμε.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Σωστός ο παίκτης! Αυτό βλέπω κι εγώ ότι οι κριτικές δεν ισχύουν πάντα και τα ποστ είναι καλύτερα.
Ναι από εσένα ενημερώθηκα για το κασάνδρας αν και λόγω χώρου  ανάλογα με τ' αστρα κι αυτό παίζει 40-50 ευρά

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6

Αχαρνών 85:         40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:           30 € το απλό, 40 € με μασάζ, 50 € μασάζ+σταση 69 (η Σοφία παίρνει 40 €)
Αχαρνών 106:       30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37:  εν αναμονή νέας προσφοράς!!!
Παιωνίου 10         40 € ή 50 ανάλογα την κοπέλα … και τον πελάτη!
Κασανδρας 3 ισ.:  40 € ή 50 ανάλογα την κοπέλα … και τον πελάτη!
Παρασίου 36:        40 € ή 50 ανάλογα την κοπέλα … και τον πελάτη!
είπαμε είναι και ανάλογα με την θέση των άστρων και των πλανητών,αν θαχει πανσέληνο και τι ωροσκόπο έχει κανείς..!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6

Αχαρνών 85:         40 € το απλό
Φυλής 104:           30 € το απλό, 40 € με μασάζ, 50 € μασάζ+σταση 69 (η Σοφία παίρνει 40 €)
Αχαρνών 106:       30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37:  εν αναμονή νέας προσφοράς!!!
Παιωνίου 10         40 € ή 50 € ανάλογα την κοπέλα...και τον πελάτη!
Κασανδρας 3 ισ.:  40 € ή 50 € ανάλογα την κοπέλα...και τον πελάτη!
Παρασίου 36:        40 € ή 50 € ανάλογα την κοπέλα...και τον πελάτη!
Σολωμού 32 1ος:   40 € ή 50 € ανάλογα την κοπέλα...και τον πελάτη! 80 € A-Level

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom