Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Αφου ρε σεις τα περισσότερα στούντια στις περισσότερες βαρδιες σερβίρουν φώκια και ζηταν να τη πληρώσουμε χρυσή , πόσο νομίζετε οτι θα το πουλήσουν αυτό το παραμύθι ?

Απάντηση : Οσο υπάρχουν μαλάκες που δίνουν 50 για να πηδήσουν τη φώκια !

Αρα η λύση δεν είναι να δίνουμε 50 και όχι 100 , αλλά να μή δίνουμε ούτε 50 ούτε τίποτε σ αυτές που δεν το τιμάνε το 50ρι και απο πληροφόρηση μέσα εδώ γι αυτο το θέμα υπάρχει μπόλικη !

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Αφου ρε σεις τα περισσότερα στούντια στις περισσότερες βαρδιες σερβίρουν φώκια και ζηταν να τη πληρώσουμε χρυσή , πόσο νομίζετε οτι θα το πουλήσουν αυτό το παραμύθι ?

Αρα η λύση δεν είναι να δίνουμε 50 και όχι 100 , αλλά να μή δίνουμε ούτε 50 ούτε τίποτε σ αυτές που δεν το τιμάνε το 50ρι και απο πληροφόρηση μέσα εδώ γι αυτο το θέμα υπάρχει μπόλικη !

ΩΡΑΙΑ! και από δω αν είδες προηγούμενα ποστ παραθέτουμε τα studio που ειναι VFM(Value4money)
Καλό δεν είναι αυτό? Γιατί να κρίνονται μόνο οι κοπέλες και όχι το σύνολο του οίκου απ' όλες τις πλευρές! Δεν είναι καλό???

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1

Δεκτόν, αλλά και βάσει του τι επικρατεί έξω και βάσει της ελληνικής πραγματικότητας πιστεύεις οτι η μείωση τιμών και η παράλληλη αξίωση ίδιων και καλύτερων υπηρεσιών είναι παράλογο αίτημα? Δηλαδή έπεσε το επίπεδο, οι τιμές ανέβηκαν, αλλά εμείς να απαιτούμε μόνο βελτίωση του επιπέδου και όχι και μείωση τιμών? Αυτό μόνο όσοι το φυσάνε μπορούν να το λένε, αλλά και πάλι σαν νοοτροπία είναι λάθος...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ VFM ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΛΙΣΤΑ από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:    40 € το απλό
Αχαρνών 85:      40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:      30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:    30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και αύριο για τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00
.......................................................................
.......................................................................

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Δεκτόν, αλλά και βάσει του τι επικρατεί έξω και βάσει της ελληνικής πραγματικότητας πιστεύεις οτι η μείωση τιμών και η παράλληλη αξίωση ίδιων και καλύτερων υπηρεσιών είναι παράλογο αίτημα? Δηλαδή έπεσε το επίπεδο, οι τιμές ανέβηκαν, αλλά εμείς να απαιτούμε μόνο βελτίωση του επιπέδου και όχι και μείωση τιμών? Αυτό μόνο όσοι το φυσάνε μπορούν να το λένε, αλλά και πάλι σαν νοοτροπία είναι λάθος...
Βέβαια είναι λάθος νοοτροπία αυτή...σε αυτή τη χώρα μας έχουν μάθει να ανεβαίνουν οι τιμές και μετά να μην ξανακατεβαίνουν! βλέπε βενζίνη...πέφτει στο εξωτερικό και εδώ περνάνε μέρες να γίνει η μείωση

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
οχι μόνο μείωση αλλά μηδενισμό ! Οσες δεν τιμάνε το 50άρι απο μένα ΜΗΔΕΝ ΦΡΑΓΚΑ !

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
οχι μόνο μείωση αλλά μηδενισμό ! Οσες δεν τιμάνε το 50άρι απο μένα ΜΗΔΕΝ ΦΡΑΓΚΑ !
Ρε αδερφέ δε μιλάμε μόνο για αυτές. Και για τις καλές λέμε, οτι δεν αξίζουν τόσα αν τα βάλεις κάτω...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παντως οταν παει χαμενο ενα πενηνταρικο...............ειναι γαμησε τα.......

Εγω εχω ορισει τα στανταρ μου που με ικανοποιουν απολυτα.

Ειναι 4-5 γυναικες που εχουν μαζεψει ολο το χρημα γιατι πολυ απλα το αξιζουν και τιμανε τον πελατη.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να σας πω και κατι άλλο, ένα φανταστικό σενάριο...
με τη λογική που κυκλοφοράει στα στούντια απ αυτούς που τα μανατζάρουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) τα μαγαζιά τους φθίνουν, τελειώνουν πως να το πούμε !
Θα ακολουθήσει άλλη φάση μετά τα στούντια , που θα λέγεται Sex hotel ας πούμε, αλλά

1ο θα έχουν μέσα μουνάρες
2ο υπηρεσίες με τα πάντα (καθαριότητα, ντους, τζακούζια, και δε ξέρω τι άλλο)
3ο χρόνο απο 45 λεπτά και άνω
4ο τιμές διπλάσιες απο τα στούντια

τότε τι θα λέτε??? να μειωθούν οι τιμές στα sex hotel ???

Καταλάβετέ το όταν ένα μαγαζί δεν προσφέρει αυτά που πραγματικά ζητάει το κοινό, μοιραία κλείνει άσχετα άν έχει χαμηλές ή ψηλές τιμές !
Τώρα αν το κοινό αντί να πεί τι μάπες είναι αυτές που μου σερβίρεις ρε μαλάκα δε ξανάρχομαι στο μαγαζί σου , τα βάζει με τα γκαρσόνια και ζητάει έκπτωση στο λογαριασμό, τότε είναι άξιο της μίζερης μοίρας του !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Παντως οταν παει χαμενο ενα πενηνταρικο...............ειναι γαμησε τα.......

Εγω εχω ορισει τα στανταρ μου που με ικανοποιουν απολυτα.

Ειναι 4-5 γυναικες που εχουν μαζεψει ολο το χρημα γιατι πολυ απλα το αξιζουν και τιμανε τον πελατη.

Μπορεί να μήν είναι και τόσες αλλά πόσο δίκιο έχεις !

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Να σας πω και κατι άλλο, ένα φανταστικό σενάριο...
με τη λογική που κυκλοφοράει στα στούντια απ αυτούς που τα μανατζάρουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) τα μαγαζιά τους φθίνουν, τελειώνουν πως να το πούμε !
Θα ακολουθήσει άλλη φάση μετά τα στούντια , που θα λέγεται Sex hotel ας πούμε, αλλά

1ο θα έχουν μέσα μουνάρες
2ο υπηρεσίες με τα πάντα (καθαριότητα, ντους, τζακούζια, και δε ξέρω τι άλλο)
3ο χρόνο απο 45 λεπτά και άνω
4ο τιμές διπλάσιες απο τα στούντια

τότε τι θα λέτε??? να μειωθούν οι τιμές στα sex hotel ???

Καταλάβετέ το όταν ένα μαγαζί δεν προσφέρει αυτά που πραγματικά ζητάει το κοινό, μοιραία κλείνει άσχετα άν έχει χαμηλές ή ψηλές τιμές !
Τώρα αν το κοινό αντί να πεί τι μάπες είναι αυτές που μου σερβίρεις ρε μαλάκα δε ξανάρχομαι στο μαγαζί σου , τα βάζει με τα γκαρσόνια και ζητάει έκπτωση στο λογαριασμό, τότε είναι άξιο της μίζερης μοίρας του !
Το σενάριο αυτό που λές δεν είναι και τόσο άμεσο γιατί δεν έχουν όλοι να σκάνε τόσα λεφτά συνέχεια και όπως και να το κάνουμε οι ανάγκες είναι συχνές. Πιο πιθανό είναι να δουλέψουν τα στούντιο αν ρίξουν τιμές και διατηρήσουν ή βελτιώσουν το σέρβις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδιά έλεος!!
Δεν έχει σημασία τι σκατά υπηρεσίες δίνουνε.
Αφού ο καθένας κρίνει με δικό του κριτήριο.
Στον έναν αρέσουνε οι χοντρές, στον άλλον οι μαλλιαρές, στον άλλον οι milf, στον άλλον οι πετίτ με απουσία μπαλκονιών, στον άλλον τα θεόρατα, στον άλλον σιλικόνη, στον άλλον φυσικό κι ας είναι μέχρι τον πάτο.

Πάει ο άλλος και επειδή του έκανε ένα τσιμπούκι καλό η τύπισα, τη χαρτζηλικώνει με 10ρικο. Ο άλλος επειδή δεν έχει ξαναπάει με μπαλκόνι με θέα, την βλέπει την πουτάνα θεά και γράφει διθυράμβους.
Δεν πέφτουνε οι τιμές έτσι. Τουλάχιστον όχι σύντομα.
Όσο κι αν θα το θέλαμε.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το σενάριο αυτό που λές δεν είναι και τόσο άμεσο γιατί δεν έχουν όλοι να σκάνε τόσα λεφτά συνέχεια και όπως και να το κάνουμε οι ανάγκες είναι συχνές. Πιο πιθανό είναι να δουλέψουν τα στούντιο αν ρίξουν τιμές και διατηρήσουν ή βελτιώσουν το σέρβις...

Το σώβρακο όσο και να τραβάς παντελόνι ΔΕΝ γίνεται !

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Το σώβρακο όσο και να τραβάς παντελόνι ΔΕΝ γίνεται !
Ωραία, τουλάχιστον να μην το πληρώνεις για παντελόνι λέμε. Θα βγάλουμε κάποια στιγμή άκρη ή θα λέει ο καθένας τα δικά του? Σου έχω απαντήσει σε αυτό το επιχείρημα με 20 διαφορετικούς τρόπους...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αφου έχουν γεμίσει τα στούντιο με βαριεστημένες γκόμενες που θέλουνε να τ αρπάξουν γρήγορα και να τη κάνουν για αλλού και άλλα, τι μου λέτε τώρα ?
Με τέτοια υλικά που υπάρχουν μόνο χειρότερα θα δούμε σ αυτά τα μαγαζιά (εκτός ελάχίστων ξαναλέω)!

Οσο τα ακουμπάμε σε φώκιες, τσιγκανοτουρκογύφτισες, που θέλουν γρήγορα να γυρίσουν πίσω να παντρευτούν ή ν ανοίξουν ψυλικατζίδικο, τόσο χειρότερα θα βλέπουμε !

Μη τα δίνετε εκεί που δεν αξίζει ! Μη τους δίνετε ουτε τη σκόνη απ τα παπούτσια σας !

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
ρε παιδιά έλεος!!
Δεν έχει σημασία τι σκατά υπηρεσίες δίνουνε.
Αφού ο καθένας κρίνει με δικό του κριτήριο.
Στον έναν αρέσουνε οι χοντρές, στον άλλον οι μαλλιαρές, στον άλλον οι milf, στον άλλον οι πετίτ με απουσία μπαλκονιών, στον άλλον τα θεόρατα, στον άλλον σιλικόνη, στον άλλον φυσικό κι ας είναι μέχρι τον πάτο.

Πάει ο άλλος και επειδή του έκανε ένα τσιμπούκι καλό η τύπισα, τη χαρτζηλικώνει με 10ρικο. Ο άλλος επειδή δεν έχει ξαναπάει με μπαλκόνι με θέα, την βλέπει την πουτάνα θεά και γράφει διθυράμβους.
Δεν πέφτουνε οι τιμές έτσι. Τουλάχιστον όχι σύντομα.
Όσο κι αν θα το θέλαμε.
Οι τιμές αν είδες ήδη πέσανε, τουλάχιστον κατά δέσμευση της Ντάριας (οψόμεθα), στο paradise. Το ζήτημα είναι οτι πράγματι είμαστε τόσο δουλικά ευγενικοί μαζί τους που γίνονται βήματα και τα καταστρέφουμε απο μόνοι μας...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Αφου έχουν γεμίσει τα στούντιο με βαριεστημένες γκόμενες που θέλουνε να τ αρπάξουν γρήγορα και να τη κάνουν για αλλού και άλλα, τι μου λέτε τώρα ?
Με τέτοια υλικά που υπάρχουν μόνο χειρότερα θα δούμε σ αυτά τα μαγαζιά (εκτός ελάχίστων ξαναλέω)!

Οσο τα ακουμπάμε σε φώκιες, τσιγκανοτουρκογύφτισες, που θέλουν γρήγορα να γυρίσουν πίσω να παντρευτούν ή ν ανοίξουν ψυλικατζίδικο, τόσο χειρότερα θα βλέπουμε !

Μη τα δίνετε εκεί που δεν αξίζει ! Μη τους δίνετε ουτε τη σκόνη απ τα παπούτσια σας !
Πω ρε αγανάκτηση είσαι! Εγώ λέω οτι οι τιμές πρέπει να μειωθούν ούτως ή άλλως και για τις καλές περιπτώσεις. Και αυτό γιατί συγκριτικά με εξωτερικό και βάσει ελληνικής πραγματικότητας είναι υπερκοστολογημένες. Δεν πάω σε πιο ιδανικές περιπτώσεις σαν τα ξενοδοχεία που λές εσύ. Τώρα για τις κακές εννοείτε ότι δεν τα δίνουμε. Με πόσους διαφορετικούς τρόπους πρέπει να το πώ για να με πιάσεις? Σε παιδάκι να μίλαγα πιο γρήγορα θα καταλάβαινε...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να θέλει να μειώσει το τζίρο του ?
Απλά όπως πολύ σωστά μου επισήμανε ένας <νέος> φίλος θα καταντήσουν σιγά-σιγά Μεταξουργείο !

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να θέλει να μειώσει το τζίρο του ?
Απλά όπως πολύ σωστά μου επισήμανε ένας <νέος> φίλος θα καταντήσουν σιγά-σιγά Μεταξουργείο !
Δεν είναι δεδομένο οτι θα μειωθεί ο τζίρος. Ίσα ίσα πιο πιθανό είναι να αυξηθεί. Απλά κανείς δεν έχει μάθει να πιστεύει οτι με σωστές κινήσεις μπορεί το μαγαζί του να πάει μπροστά, όλοι νομίζουν οτι μόνο με λαμογιές  προοδεύεις. Οι λαμογιές είναι που αργά ή γρήγορα σε οδηγούν σε τέλμα όμως...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Υπάρχουν στούντιο που κάνουνε καμιά δεκαριά 50ρικα στη βάρδια και άλλα που κάνουνε (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ), καμιά 20αριά 100ρικά στη βάρδια !
Εσυ τι λες ? ότι άμα μειώσουν τις τιμές τα πρώτα θα κονομάνε περισσότερα και τα δεύτερα ακόμη περισσότερα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom