You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πιστεύω,χωρίς να είμαι κ σίγουρος,ότι οι ιδιοκτήτες των στούντιο δεν είναι χαζοί ως επιχειρηματίες.Βλέποντας ότι έχει ακόμα δουλειά (σπάνια θα μπω σε στούντιο κ θα είναι άδειο) κρατάνε τις τιμές στα ίδια επίπεδα.
Αν κάποια στιγμή πέσει (κ μάλιστα κατά πολύ) η πελατεία,τότε θα αναγκαστούν πιστεύω να το κάνουν για να μην κλείσουν.
Ο ένας λόγος πιστεύω είναι αυτός.Ότι η πελατεία είναι ακόμα σε υψηλά για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα επίπεδα.
Ο δεύτερος λόγος πιστεύω είναι το πρεστίζ.Αν ρίξουν την τιμή θα είναι σαν να κατεβαίνουν ''επίπεδο'' κ να πλησιάζουν το επίπεδο των οίκων ανοχής.Να δείτε που μόλις αποφασίσουν μερικά στούντιο να κάνουν την αρχή κ να ρίξουν τις τιμές (ειδικά αν μέσα σε αυτά είναι τα πιο γνωστά του χώρου),θα ακολουθήσουν αμέσως όλα τα υπόλοιπα.Ειδικά αυτά που το έχουν ήδη σκεφτεί λόγω μείωσης πελατείας,αλλά δεν το κάνουν για λόγους πρεστίζ...
Αν κάποια στιγμή πέσει (κ μάλιστα κατά πολύ) η πελατεία,τότε θα αναγκαστούν πιστεύω να το κάνουν για να μην κλείσουν.
Ο ένας λόγος πιστεύω είναι αυτός.Ότι η πελατεία είναι ακόμα σε υψηλά για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα επίπεδα.
Ο δεύτερος λόγος πιστεύω είναι το πρεστίζ.Αν ρίξουν την τιμή θα είναι σαν να κατεβαίνουν ''επίπεδο'' κ να πλησιάζουν το επίπεδο των οίκων ανοχής.Να δείτε που μόλις αποφασίσουν μερικά στούντιο να κάνουν την αρχή κ να ρίξουν τις τιμές (ειδικά αν μέσα σε αυτά είναι τα πιο γνωστά του χώρου),θα ακολουθήσουν αμέσως όλα τα υπόλοιπα.Ειδικά αυτά που το έχουν ήδη σκεφτεί λόγω μείωσης πελατείας,αλλά δεν το κάνουν για λόγους πρεστίζ...
Μοιραια σε λιγο θα πεσουν πολλα φιλε .....
To πουλί μας να μην μας πέσει, μόνο και αλλημονο.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
To πουλί μας να μην μας πέσει, μόνο και αλλημονο.
Καλά, δεν υπάρχει ούτε ένα studio της προκοπής να βάλει λίγο πιο λογικές τιμές?
για την ώρα προφανώς όχι, αλλα αυτός δεν είναι λόγος γκρίνιας. Ας μήν ξεχνάμε οτι υπάρχει και αξιοπρέπεια.
ολο βλακειες γραφει οποιος τα γραφει...η ημιμαθια ειναι χειροτερη της αμαθειας...
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011
Τι σημαίνει “κούρεμα του χρέους” και ποιες επιπτώσεις θα έχει στην καθημερινότητά μας, τους μισθούς, τα χρέη μας, τα δάνειά μας…
Ἀναρτήθηκε στὶς 7 Ὀκτωβρίου 2011 ἀπὸ τὸν/τὴν filologos10
Τι σημαίνει σε… απλά ελληνικά το κούρεμα για εμάς
1. Πώς θα γίνει η ελεγχόμενη χρεωκοπία;
Το σχέδιο που εξελίσσεται για την Ελλάδα προβλέπει το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τουλάχιστον κατά 50%, δηλαδή θα διαγραφεί χρέος ύψους 170 δισ. ευρώ!
Το θετικό για τη χώρα, σε αντίθεση με τον ακαριαίο θάνατο της ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας, είναι ότι η ελεγχόμενη θα γίνει με την Ελλάδα στο ευρώ και υπό τον… πλήρη έλεγχο των θεσμικών οργάνων της ευρωζώνης.
Πράγμα που σημαίνει ότι απλά οι καταθέσεις των πολιτών ΔΕΝ θα χάσουν την αξία τους.
2. Ποιοι θα χάσουν από το κούρεμα της τάξης του 50% και την ελεγχόμενη χρεωκοπία;
Οι τράπεζες εντός και εκτός συνόρων και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ουσιαστικά, θα υποστούν ζημία ίση με το 50% της αξίας των ομολόγων που διαθέτουν. Οι ζημίες θα είναι πραγματικές, δηλαδή πρέπει να περάσουν στους ισολογισμούς τους και τόσο οι τράπεζες όσο και τα ταμεία θα χρειαστούν στήριξη πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το σχέδιο, η στήριξη θα προέλθει από τα κεφάλαια του Εκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας της ευρωζώνης (EFSF), οι τράπεζες θα ανακεφαλαιωθούν όπως και τα ασφαλιστικά ταμεία.
3. Ποια θα είναι τα οφέλη για το Ελληνικό Δημόσιο;
Η Ελλάδα θα χρωστά τα μισά, με αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά οι τόκοι, τα χρεολύσια και το χρέος να είναι διαχειρίσιμο. Εφόσον, μάλιστα, η οικονομία παράξει πλεόνασμα, λογικά θα είναι σε θέση να μειώνει και μέρος του κεφαλαίου.
4. Ποιο θα είναι το τίμημα αυτής της πράξης;
Για να «κουρέψουν» ελεγχόμενα εντός του ευρώ το χρέος κατά 50%, το τίμημα που θα πληρώσει η χώρα και οι πολίτες της είναι η υποτίμηση κατά 50% του βιοτικού επιπέδου. Διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει και θα αποτυπωθεί με ακρίβεια στο Μνημόνιο
3. Επί της ουσίας, το χρέος που θα κουρευτεί δεν έχει ισόποσο αντίκτυπο σε ΑΕΠ και αποτελεί μία φούσκα δανεισμού, άρα το βιοτικό μας επίπεδο θα πέσει στις δυνατότητες του ΑΕΠ της χώρας.
5. Τι επίπτωση θα έχει στους μισθούς και τις συντάξεις;
Το πρώτο δυνατό βήμα έγινε με τις εξαγγελίες των τελευταίων μέτρων. Οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν έως και 50%, όπως και ο δημόσιος τομέας. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα στηριχθούν από τον EFSF και θα περιορισθεί δραστικά ο αριθμός τους.
6. Τι θα γίνει με τις καταθέσεις;
Η ελεγχόμενη χρεωκοπία εντός του ευρώ εγγυάται τις καταθέσεις, καθώς οι τράπεζες θα περάσουν στον έλεγχο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (EFSF), θα ανακεφαλαιωθούν και δεν υπάρχει φόβος για τις καταθέσεις.
7. Τι θα γίνει με τα δάνεια;
Μολονότι οι μισθοί θα περιορισθούν έως και 50%, το ύψος του δανείου θα παραμείνει το ίδιο, ανάλογα με την προτέρα οικονομική κατάσταση.
Οι τράπεζες, ωστόσο, συντονισμένα θα κληθούν να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις ακόμη και ενήμερων δανείων, με μείωση του ύψους της μηνιαίας δόσης, επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, προκειμένου να μη «σκάσουν» από την αδυναμία των δανειοληπτών να πληρώσουν τις δόσεις τους.
8. Τι θα γίνει με τις τιμές των ακινήτων;
Σύμφωνα με τους οικονομολόγους, μετά την ολοκλήρωση της ελεγχόμενης χρεωκοπίας, θα υπάρξει σημαντική μείωση στις τιμές των ακινήτων. Δεν αποκλείεται, όπως υπογραμμίζουν, η μείωση να φθάσει και το 50%.
Και επειδή οι κρίσεις κρύβουν ευκαιρίες, ο έχων μετρητά θα μπορεί να αγοράσει σε χαμηλές τιμές. Το οξύμωρο στην περίπτωση των κατοικιών είναι ότι η πλειονότητά τους έχει αποκτηθεί με στεγαστικά δάνεια και ο ιδιοκτήτης θα βλέπει αφενός την αξία του σπιτιού του να πέφτει, αφετέρου το ύψος του δανείου να είναι πολύ υψηλότερο αυτής.
9. Τι θα γίνει με τις τιμές των προϊόντων και αγαθών;
Η αγορά εκτιμούν ότι θα ευθυγραμμισθεί με το βιοτικό επίπεδο των καταναλωτών. Η μείωση των μισθών και των συντάξεων οδηγεί αυτόματα σε αντίστοιχη μείωση της κατανάλωσης.
Eπειδή, όμως, οι επιχειρήσεις προσαρμόζονται με βάση το κέρδος, έτσι θα προχωρήσουν αναπόφευκτα και σε μείωση των τιμών, προκειμένου όσες δύναται να επιβιώσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
10. Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στο λιανεμπόριο;
Πλήθος μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εκτιμάται ότι δεν θα αντέξουν. Ήδη τα λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις είναι δεκάδες χιλιάδες και το φαινόμενο αναμένεται να συνεχιστεί. «μετά τη δεκαετία του ‘70, εξαιτίας της διαστρωμάτωσης της κοινωνίας, όσοι δεν μπορούσαν να διοριστούν στο Δημόσιο άνοιγαν ένα μαγαζάκι.
Σε καμία δυτική πρωτεύουσα, π.χ., Λονδίνο, Ρώμη κ.α., δεν υπάρχουν τόσο μικρά μαγαζιά». Εφόσον, λοιπόν, περιοριστεί το βιοτικό επίπεδο, θα περιοριστεί και το λιανεμπόριο,
σε αντίθεση με τις μεγάλες αλυσίδες, οι οποίες θα μπορούν να επιβιώσουν δίνοντας ελκυστικές τιμές.
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Σωστος αλλα ασφαλως αν πεσουν οι υπηρεσιες θα πρεπει να μεινουν ιδιες αλλιως πιο το νοημα.
αν πεσουν και οι υπηρεσιες μαζι με τη τιμη τοτε γιατι να μη παω μεταξουργειο με 10ευρω ; και στη δουλεια μου μειωθηκε ο μισθος αλλα αν μειωθει και η αποδοση μου τοτε δεν θα κανω γι'αυτους
για την ώρα προφανώς όχι, αλλα αυτός δεν είναι λόγος γκρίνιας. Ας μήν ξεχνάμε οτι υπάρχει και αξιοπρέπεια.
Δηλαδή σε όποιον φαίνονται πολλά τα 50 Ευρώ και το λέει, είναι αναξιοπρεπής?!...
Εγω το εχω σκεφτει ως εξης:
Με την τιμη ενος στουντιο, εν μερει αγοραζεις οχι μονο καλυτερες υπηρεσεις (δηλ. μεγαλυτερο χρονο και καλυτερο χωρο), αλλα και "αποκλειστικοτητα". Exclusivity
Για να δωσει καποιος 50 για να γαμησει, παει να πει πως... αφ' ενος δεν θα πανε πολλοι (εξ' ου κι ο περισσοτερος χρονος), κι αφετερου αυτοι που θα πανε δεν θα ειναι εντελως γτπ απο υγειινη. Γιατι ενα διαλυμενο πρεζακι ή ενας πακιστανος που δεν εχει κανει ποτε εξετασεις αιματος, δεν παιζουν μπαλα σ' αυτη την κατηγορια κοστους.
Εξ' ου και ψηφισα 10 ευρω μειωση στην παραπανω ερευνα. Μακαρι να γινοταν και 20 ευρω (θα γαμουσα συχνοτερα με το παραβολο στα 30), αλλα μετα θα μιλουσαμε για μπουρδελα πλεον. Κοσμοσυρροη, συνεχες σαλοναρισμα, 10 λεπτα max στο δωματιο κλπ κλπ κλπ.... Ασε που με πιο μικρες ταριφες εχεις αναγκαστικα και μικροτερη διαθεση απο την κοπελα
Νομιζω πως τα 40 βασικο για ολα τα Studio (με λιγο παζαρι 35), ειναι ο,τι πρεπει
Με την τιμη ενος στουντιο, εν μερει αγοραζεις οχι μονο καλυτερες υπηρεσεις (δηλ. μεγαλυτερο χρονο και καλυτερο χωρο), αλλα και "αποκλειστικοτητα". Exclusivity
Για να δωσει καποιος 50 για να γαμησει, παει να πει πως... αφ' ενος δεν θα πανε πολλοι (εξ' ου κι ο περισσοτερος χρονος), κι αφετερου αυτοι που θα πανε δεν θα ειναι εντελως γτπ απο υγειινη. Γιατι ενα διαλυμενο πρεζακι ή ενας πακιστανος που δεν εχει κανει ποτε εξετασεις αιματος, δεν παιζουν μπαλα σ' αυτη την κατηγορια κοστους.
Εξ' ου και ψηφισα 10 ευρω μειωση στην παραπανω ερευνα. Μακαρι να γινοταν και 20 ευρω (θα γαμουσα συχνοτερα με το παραβολο στα 30), αλλα μετα θα μιλουσαμε για μπουρδελα πλεον. Κοσμοσυρροη, συνεχες σαλοναρισμα, 10 λεπτα max στο δωματιο κλπ κλπ κλπ.... Ασε που με πιο μικρες ταριφες εχεις αναγκαστικα και μικροτερη διαθεση απο την κοπελα
Νομιζω πως τα 40 βασικο για ολα τα Studio (με λιγο παζαρι 35), ειναι ο,τι πρεπει
Δηλαδή σε όποιον φαίνονται πολλά τα 50 Ευρώ και το λέει, είναι αναξιοπρεπής?!...
σαφέστατα και όχι αλλα εδώ κάθομαι και διαβάζω σενάρια για εναλλακτικές τιμολογήσεις και γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι όποιος γκρινιάζει μου δίνει την εντύπωση οτι θέλει να κερδίσει γαμίσι με έκπτωση. Δεν διαφώνω οτι τα στούντιο είναι τσιμπημένα, ούτε και οτι κάποια προγράμματα (σεξ + ισπανικό κ.α.) είναι λίγο απάτη, αλλα δεν θα κάτσω να γκρινιάξω για αυτό. Οπως έχω ξαναπεί και πιο παλιά, σέβομαι τις τιμές που βάζουν οι κοπέλες και αν θεωρώ οτι η αυτό που προσφέρουν αξίζει τα λεφτά μου τότε καταθέτω εφόσων εχω να δώσω. Αν νομίζω οτι δεν αξίζει ή οτι είναι ακριβά ή οτι δεν εχω ο καλύτερος τρόπος να περάσω το μύνημα μου είναι να πώ απλά οτι είναι ακριβά για μένα οπότε κάποια άλλη φορά.
Υπάρχουν και οίκοι ανοχής, με 20 Ευρώ, που είναι αξιοπρεπέστατοι και με πολύ καλές υπηρεσίες.Είναι όμως θέμα γούστου όσον αφορά τις κοπέλες.Προσωπικά στην τελευταία μου επίσκεψη σε οίκο ανοχής (Καλύμνου) πήγα με μια milf+, συμπαθητική εμφάνιση, όχι κάτι φοβερό, αλλά πέρασα καλύτερα από αρκετά στούντιο που επισκέφτηκα.Είναι θέμα ψαξίματος, γούστου και λίγης τύχης.
σαφέστατα και όχι αλλα εδώ κάθομαι και διαβάζω σενάρια για εναλλακτικές τιμολογήσεις και γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι όποιος γκρινιάζει μου δίνει την εντύπωση οτι θέλει να κερδίσει γαμίσι με έκπτωση. Δεν διαφώνω οτι τα στούντιο είναι τσιμπημένα, ούτε και οτι κάποια προγράμματα (σεξ + ισπανικό κ.α.) είναι λίγο απάτη, αλλα δεν θα κάτσω να γκρινιάξω για αυτό. Οπως έχω ξαναπεί και πιο παλιά, σέβομαι τις τιμές που βάζουν οι κοπέλες και αν θεωρώ οτι η αυτό που προσφέρουν αξίζει τα λεφτά μου τότε καταθέτω εφόσων εχω να δώσω. Αν νομίζω οτι δεν αξίζει ή οτι είναι ακριβά ή οτι δεν εχω ο καλύτερος τρόπος να περάσω το μύνημα μου είναι να πώ απλά οτι είναι ακριβά για μένα οπότε κάποια άλλη φορά.
Μίλησες για αξιοπρέπεια.Τώρα λες ότι "σαφέστατα και όχι".Τελικά τι ισχύει? Εδώ γράφει ο καθένας ό,τι του κατέβει και είναι κακό να γράψω ότι τα 50 είναι πολλά? Σίγουρα όταν έχω να δώσω θα τα δώσω, κι όταν δεν έχω δεν θα δώσω, απλά το έγραψα κιόλας.
Μίλησες για αξιοπρέπεια.Τώρα λες ότι "σαφέστατα και όχι".Τελικά τι ισχύει? Εδώ γράφει ο καθένας ό,τι του κατέβει και είναι κακό να γράψω ότι τα 50 είναι πολλά? Σίγουρα όταν έχω να δώσω θα τα δώσω, κι όταν δεν έχω δεν θα δώσω, απλά το έγραψα κιόλας.
αν διάβασες καλά θα πρόσεχες οτι δεν μιλάω αποκλειστικά για εσένα αλλα γενικότερα. Η όλη φαση μου θυμίζει ενα μαλάκα γνωστό που είχα στο στρατό που γκρίνιαζε ακατάπαυστα όταν δεν του άρεσε κάτι και όταν τον βάζανε να λουφάρει τα ξεχνούσε όλα και το έπαιζε κούλ και άνετος. Προφανώς δεν είναι κακό να πείς οτι 50€ είναι πολλά αλλα όταν αρχίζεις (και δεν μιλαω αποκλειστικά για εσένα έτσι) ότι το στούντιο πρέπει να έχει τιμες ετσι και οτι είναι απάτη αυτο και οτι οι γκόνενες δεν είναι ωραίες και οτι υπάρχουν καλύτερα μπουρδέλα κ.α κάπου το πράγμα ξεφευγει.
άσχετο αλλα θυμάσαι με ποια πήγες στα σπίτια στην Καλύμνου. Εχω κάνει αρκετές επισκέψεις εκει και όντως είναι απο τους πιο αξιοπρεπείς χώρους. Υπάρχουν και ανάλογες κριτικές.
γράφτον στα @@ σου, κλώνος είναι
Τα στουντιο γενικως ειναι κοροιδια. Τα συγγεκριμενα απλα περισσοτερο. Χανουν μια τεραστια ευκαιρια φιλε. Στην ισπανια πηδας με 70 ευρω το μισαωρο. αν ειχαν τετοιες τιμες και καλες υπηρεσιες θα ηταν φισκα και τα στουντιο και το χ μπαρ. Επιλεγουν την πολιτικη τους και αν δεν μας αρεσει τους γραφουμε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
προσωπικό γούστο αίναι αυτό.Τα στουντιο γενικως ειναι κοροιδια. Τα συγγεκριμενα απλα περισσοτερο. Χανουν μια τεραστια ευκαιρια φιλε. Στην ισπανια πηδας με 70 ευρω το μισαωρο. αν ειχαν τετοιες τιμες και καλες υπηρεσιες θα ηταν φισκα και τα στουντιο και το χ μπαρ. Επιλεγουν την πολιτικη τους και αν δεν μας αρεσει τους γραφουμε.
Εγω θα σου έλεγα πως τα 70 είναι πολλά.
Εδώ στη Γερμανία είναι με 50-60
προσωπικό γούστο αίναι αυτό.
Εγω θα σου έλεγα πως τα 70 είναι πολλά.
Εδώ στη Γερμανία είναι με 50-60
Το ξερω...
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ λέτε για τιμες
εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου
ΔΕΝ γίνεται με τα 586 μικτά και τα 486 μικτά των νέων
να έχεις τιμές στούντιο σαν γερμανία και γενικά ευρωπη
βαλτε να δείτε τι μουνάρες γαμάνε οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΑ FKK
ΜΕ 50 ΕΥΡΏ
ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ 2500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ 50 ΕΥΡΏ
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Είναι το λιγότερο υποκριτικό να γκρινιάζουμε για τις τιμές σε ένα είδος παροχής υπηρεσιών όπως το σεξ! Πρώτον υπάρχει σεξ και με 10 ευρώ. Δεύτερον υπάρχει σεξ με πολύ καλές υπηρεσίες και πολύ καλές τιμές (τα 100 ευρώ που ζητάνε CGs για 1 ώρα/2 φορές δεν είναι πολλά). Τα στούντιο ούτε τις πανέμορφες κοπέλες έχουν,ούτε τις σούπερ υπηρεσίες προσφέρουν, ούτε καλές τιμές έχουν. Κανείς όμως δε σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό και σε αναγκάζει να πας! Όπως δε σε αναγκάζει να πας στην καφετέρια που χρεώνει 4,5 ευρώ τον καφέ ή στο παρακμιακό καφεμπαροκλαμπο που χρε΄ωνει τη μπόμπα 8-10 ευρώ. Καλό θα ήταν να νοιαστούμε για αυτά που μας αναγκάζουν να πληρώνουμε (ρεύμα,τηλεφωνο,νερό,χαράτσια)!ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ λέτε για τιμες
ΜΕ 50 ΕΥΡΏ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις