Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,9%
  • ναι

Ψήφοι: 35 29,4%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,3%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 16,0%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 34,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
εγω πάντως σε χθεσινή μου έφοδο σε studio για φρεσκάρισμα είδα ότι το έχουν παρακάνει με τις τιμές, δηλαδή ενα 69 με ένα απλό πήδημα χρεωνεται 80 γιουρα και αν είσαι και γρήγορο πιστόλι βαρας το κεφάλι σου μετά, το ποσοστό των studio ηταν 8 στα 10 με τέτοιες υπέρογκες χρεώσεις , προτείνω να τα μαυρίσουμε για να πέσουν οι τιμές αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε εμποριο όπλων για να  :knockinb:  σουμε.
Kαι εγώ ήμουν τακτικός  πελάτης των στούντιο αλλά έφαγαν άκυρο από εμένα λόγω "υπέρογκων" τιμών για μόνο 10-15 λεπτά. Οπότε η Φυλής είναι μία λύση αλλά και εκεί οι τιμές πρέπει να μειωθούν, και να μη κοστίζει ένα πήδημα  πάνω από 10 ευρόπουλα. Για Μετάξι ούτε συζήτηση, αυτά πρέπει να τα κλείσουν τελείως λόγω μεγάλης προσέλευσης αλβανοπακιστανών/αφγανών που κουβαλάνε πολλές ασθένειες και εγκληματικότητα.

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Θα συμφωνούσατε με την ιδέα να θεσπιστεί ημέρα 'εμπάργκο'  :fuck1: :fuck2: στα μαγαζιά με σκοπό την συμπίεση των τιμών ?? :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα συμφωνούσατε με την ιδέα να θεσπιστεί ημέρα 'εμπάργκο'  :fuck1: :fuck2: στα μαγαζιά με σκοπό την συμπίεση των τιμών ?? :dancing:

....κι εγώ που νόμισα ότι άνοιξε νέο κωλόμπαρο μ'αυτό το όνομα! :cheesy:

Ναι, στο εμπάργο, αλλά πως θα ειδοποιήσεις αυτούς που δεν γνωρίζουν για το site? :think:

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Λέω να βγω στους δρόμους με την ντουντούκα  :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Λέω να βγω στους δρόμους με την ντουντούκα  :headbang: :headbang:

Και το σημαντικότερο....: Πως θα πείσεις τους χρήστες του site, να μη γαμήσουν εκείνη την την ημέρα, ή αν θέλουν όπωσδήποτε να ξαλαφρώσουν......, να την παίξουν??? :think: :grin:

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Και το σημαντικότερο....: Πως θα πείσεις τους χρήστες του site, να μη γαμήσουν εκείνη την την ημέρα, ή αν θέλουν όπωσδήποτε να ξαλαφρώσουν......, να την παίξουν??? :think: :grin:
Καλά άμα θέλεις συνεργάζεσαι .
άμα δεν θες μην συνεργαστείς .
δε σε βάλαμε με το ζόρι να τον παίξεις !!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καταρχην συμφωνω με την ολη λογικη του θεματος , και αν γινει καποια πρωτοβουλια ειμαι μεσα

απλα θελω να θεσω ενα ερωτημα:
γιατι να μην αναβαθμιστουν οι υπηρεσιες μπουρδελων του 15αρικου-20αρικου , σε επιπεδου στουντιο ?

θα μου πειτε τι πρεπει να κανουν και οι πακιστανο-τσετσενοι ,
μηπως πρεπει να τεθει και θεμα εμπαργκο ασιατων απο τους οικους ανοχης και σε τελικη αναλυση θεμα να περιοριστει η λαθρομεταναστευση?...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
όπως εχω ξαναγράψει τέτοιες κινήσεις δεν θα έχουν αποτέλεσμα και πιστέυω οτι μακροχρόνια θα λειτουργήσουν αρνητικά και σε εμάς τους πελάτες. Μήν νομίζετε οτι συνηγορώ υπέρ των στούντιο, όντως είναι ακριβά αλλα πιστέυω οτι αν πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι ως πελατες αυτό θα είναι η αναβαθμιση των υπηρεσιών με τις υπάρχουσες τιμές και όχι οι μειώσεις τιμών.

σκευτήτε οτι αν κανουν την τιμή του βασικού προγράμματος στα 30€ μπορεί να αρχήσουν να κόβουν κάποιες παροχές όπως πχ το ντούζ, οι πετσέτες, τα κρεμοσάπουνα, τα καθαρά σεντόνια κ.α ενώ κάποια στιγμή θα αρχήσουν να βάζουν μέσα και ούλη την πακιστανοαραπιά για να ρεφάρουν. Θα το ήθελε κανείς αυτό; Δηλαδή ενα χώρο ανάμεσα στο μπουρδέλο και στο στούντιο; Εγώ όχι..

προτημώ να ζητήσω άλλα πράγματα όπως: να υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 30 λεπτά, να υπάρχει μια ποικιλία σε σεξυ εσώρουχα, πέδιλα που θα μπορεί να φοράει η κοπέλα, να συγχονευτούν κάποια πρόγραμματα κ.α. Δηλαδή να παίρνω περισσότερα με αυτά που πληρώνω.

και όσον αφορά τις κοπέλες που δουλευουν θα πω το εξής: Σαφώς και παίρνουν γραμμή απο τους ιδιοκτήτες αλλα απο 'κεί και ύστερα η κάθε μία ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος, τα στούντιο πολλά και οι υποψίφιοι πελάτες λιγότεροι όποτε όσες θέλουν να βγάζουν το μεροκάματο τους θα πρέπει (καλώς ή κακως) να ιδρώνουν στο δωμάτιο αλλα και να τους κόβει λίγο για το τί μπορεί να θέλει ο πελάτης και πως θα τον ευχαριστήσουν σε λογικά πλαίσια πάντα. Όσες νομίζουν οτι με τις ξεπέτες θα βγάλουν ευκολο κέρδος δυστηχώς αυτές οι εποχές περάσανε αφού ένας δυσαρεστημένος πελάτης πλεόν δύσκολα θα δώσει δευτερη ευκαιρία σε κάποια κοπέλα....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βρε παιδια τη λετε τωρα .50ε υπυρεσιεσ απλεσ για τασημερινα δεδομενα εινε εγκλημα μαγκεσ,γιατι αλλοσ κανει 2 μερεσ να τα βγαλει,σοβαρα μιλαμε τωρα πανακρυβα εινε .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όπως εχω ξαναγράψει τέτοιες κινήσεις δεν θα έχουν αποτέλεσμα και πιστέυω οτι μακροχρόνια θα λειτουργήσουν αρνητικά και σε εμάς τους πελάτες. Μήν νομίζετε οτι συνηγορώ υπέρ των στούντιο, όντως είναι ακριβά αλλα πιστέυω οτι αν πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι ως πελατες αυτό θα είναι η αναβαθμιση των υπηρεσιών με τις υπάρχουσες τιμές και όχι οι μειώσεις τιμών.

σκευτήτε οτι αν κανουν την τιμή του βασικού προγράμματος στα 30€ μπορεί να αρχήσουν να κόβουν κάποιες παροχές όπως πχ το ντούζ, οι πετσέτες, τα κρεμοσάπουνα, τα καθαρά σεντόνια κ.α ενώ κάποια στιγμή θα αρχήσουν να βάζουν μέσα και ούλη την πακιστανοαραπιά για να ρεφάρουν. Θα το ήθελε κανείς αυτό; Δηλαδή ενα χώρο ανάμεσα στο μπουρδέλο και στο στούντιο; Εγώ όχι..

προτημώ να ζητήσω άλλα πράγματα όπως: να υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 30 λεπτά, να υπάρχει μια ποικιλία σε σεξυ εσώρουχα, πέδιλα που θα μπορεί να φοράει η κοπέλα, να συγχονευτούν κάποια πρόγραμματα κ.α. Δηλαδή να παίρνω περισσότερα με αυτά που πληρώνω.

και όσον αφορά τις κοπέλες που δουλευουν θα πω το εξής: Σαφώς και παίρνουν γραμμή απο τους ιδιοκτήτες αλλα απο 'κεί και ύστερα η κάθε μία ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος, τα στούντιο πολλά και οι υποψίφιοι πελάτες λιγότεροι όποτε όσες θέλουν να βγάζουν το μεροκάματο τους θα πρέπει (καλώς ή κακως) να ιδρώνουν στο δωμάτιο αλλα και να τους κόβει λίγο για το τί μπορεί να θέλει ο πελάτης και πως θα τον ευχαριστήσουν σε λογικά πλαίσια πάντα. Όσες νομίζουν οτι με τις ξεπέτες θα βγάλουν ευκολο κέρδος δυστηχώς αυτές οι εποχές περάσανε αφού ένας δυσαρεστημένος πελάτης πλεόν δύσκολα θα δώσει δευτερη ευκαιρία σε κάποια κοπέλα....
θελω να σου κανω 2 ερωτησεις:
1)εστω οτι αναβαθμιζονται οι υπηρεσιες τους στα 50 ευρω , και δεδομενου οτι ειναι οντως πεσμενη η πελατεια για λογους οικονομικους και οχι τοσο υπηρεσιων , τι γινεται τοτε ? παλι δεν θα ειναι βιωσιμοι...

2) ποιο το προβλημα αν ανοιξουν στουντιο των 30ε. , με αναβαθμισμενες υπηρεσιες που να απαγορευουν στους πακιστανους να μπαινουν?

και να κανω μια παρατηρηση:

και μονο που κανουμε αυτη την κουβεντα , σημαινει οτι αρχιζουμε να σκεφτομαστε πριν  και τι θα αγορασουμε , αν μπουκοταρουμε λοιπον κακες συμπεριφορες και νοοτροπιες πιστευω οτι θα ανεβει ο λογος υπηρεσια/τιμη  , οχι μονο στα μπουρδελα ,αλλα και στις καφετεριες , μαγαζια κλπ κλπ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
θελω να σου κανω 2 ερωτησεις:
1)εστω οτι αναβαθμιζονται οι υπηρεσιες τους στα 50 ευρω , και δεδομενου οτι ειναι οντως πεσμενη η πελατεια για λογους οικονομικους και οχι τοσο υπηρεσιων , τι γινεται τοτε ? παλι δεν θα ειναι βιωσιμοι...

2) ποιο το προβλημα αν ανοιξουν στουντιο των 30ε. , με αναβαθμισμενες υπηρεσιες που να απαγορευουν στους πακιστανους να μπαινουν?

1) κάνεις μια υπόθεση. Λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ας ρίξουν τις τιμές ή να κάνουν καλύτερες προσφορές. Αλλα εχει διαφορά όταν ενας ελευθερος επαγγελματίας που προσφέρει υπηρεσια αναθεωρεί την τιμολογιακή πολιτική του απο μόνος του και απο το να τον εξαναγκάζουμε για να το κάνει. Στην δευτερη περιπτωση δουλευει με αρνητική ψυχολογία.

παρόλα αυτά εγώ δεν πιστευω οτι φταίει τόσο ο οικονομικός λόγος αλλα οτι πολλές φορες αυτό που πρόσφερεται δεν αξίζει τα λευτά του. Σκέψου οτι πολλές απο τις στουντιοκοπέλες απλά προσφέρουν πρόγραμμα μπορντέλου (ακόμα και όταν παίρνεις ακριβά πρόγραμματα) ενώ λίγες είναι αυτές που αξίζουν.

Και στην τελική θα σου πω το εξής: εγώ έχω δουλεία με μέτριο μισθό αλλα προτημώ να μαζευω λευτά για να πηγαίνω σε στούντιο με εξαίρεση δύο-τρία μπουρδελάκαι του 20άρικου που αξίζουν κάτι παραπάνω, αφου ξεφευγουν απο την καταντια της φυλής (ακαποτο-τελειωτικό κ.α.) αλλα και τα κοριτσια εκεί (πχ Καρλα, Μαγνησίας 11) το παλευουν. Αλλα σε αρκετα στούντιο που εχω πάει δεν το μετανοιωσα γιατι πέρασα γαμάτα. Τόσο γαμάτα που δεν υπολόγισα το 50-60-100 που έδωσα και πόσο πόνεσε την τσέπη μου και όταν ξαναχω οικονομική άνεση ευχαρίστως να ξαναπάω αν είναι να περασω τόσο καλά. Πίστευω δηλαδή ότι όποιος περνάει καλά εκεί (και γιαυτό οι κοπέλες θα πρέπει να ιδρώσουν) δεν θα τον νοιάξει το κόστος.

2. Για αυτό δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, αλλα μπορούμε να ρώτησουμε κάποια απο τις κοπέλες/ιδιοκτήτριες που γράφουν εδώ και ξέρουν τα λειτουργικά έξοδα ενός μαγαζιού. 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
1) κάνεις μια υπόθεση. Λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ας ρίξουν τις τιμές ή να κάνουν καλύτερες προσφορές. Αλλα εχει διαφορά όταν ενας ελευθερος επαγγελματίας που προσφέρει υπηρεσια αναθεωρεί την τιμολογιακή πολιτική του απο μόνος του και απο το να τον εξαναγκάζουμε για να το κάνει. Στην δευτερη περιπτωση δουλευει με αρνητική ψυχολογία.

παρόλα αυτά εγώ δεν πιστευω οτι φταίει τόσο ο οικονομικός λόγος αλλα οτι πολλές φορες αυτό που πρόσφερεται δεν αξίζει τα λευτά του. Σκέψου οτι πολλές απο τις στουντιοκοπέλες απλά προσφέρουν πρόγραμμα μπορντέλου (ακόμα και όταν παίρνεις ακριβά πρόγραμματα) ενώ λίγες είναι αυτές που αξίζουν.

Και στην τελική θα σου πω το εξής: εγώ έχω δουλεία με μέτριο μισθό αλλα προτημώ να μαζευω λευτά για να πηγαίνω σε στούντιο με εξαίρεση δύο-τρία μπουρδελάκαι του 20άρικου που αξίζουν κάτι παραπάνω, αφου ξεφευγουν απο την καταντια της φυλής (ακαποτο-τελειωτικό κ.α.) αλλα και τα κοριτσια εκεί (πχ Καρλα, Μαγνησίας 11) το παλευουν. Αλλα σε αρκετα στούντιο που εχω πάει δεν το μετανοιωσα γιατι πέρασα γαμάτα. Τόσο γαμάτα που δεν υπολόγισα το 50-60-100 που έδωσα και πόσο πόνεσε την τσέπη μου και όταν ξαναχω οικονομική άνεση ευχαρίστως να ξαναπάω αν είναι να περασω τόσο καλά. Πίστευω δηλαδή ότι όποιος περνάει καλά εκεί (και γιαυτό οι κοπέλες θα πρέπει να ιδρώσουν) δεν θα τον νοιάξει το κόστος.
θα κανω μερικες επισημανσεις:

καταρχην δεν γινεται να κρινουμε εξ'ιδιων τα αλλοτρια γιατι προφανως εχεις τις δικες σου προτιμησεις και καλα κανεις αλλα δεν μπορουμε να γενικευουμε οτι δλδ, σκεφτονται ολοι το ιδιο

δευτερον , απο πανω υπαρχει ενα μικρο γκαλοπ που αν και δεν φαινεται να προερχεται απο πληρως αντιπροσωπευτικο δειγμα δειχνει οτι το 95% θεωρει οτι πρεπει να μειωθουν οι τιμες

τριτον , το "απο μονος του " που λες δεν υπαρχει, γιατι πελατες και μαγαζατορες ειναι ενα συστημα δυναμικως μεταβαλλομενο , δεν εξαναγκαζεται καποιος απο καποιο συγκεκριμενο προσωπο  ή site αλλα απο τις συνθηκες.

τεταρτον ,
με καποιο τροπο ο αγοραιος ερωτας θα προσαρμοστει στα νεα οικονομικα δεδομενα (και ηδη γινεται) απο τις συνθηκες που λεγαμε...
ελπιζω  μονο αυτο ,να αποτελεσει αφορμη ,  να σκεφτομαστε περισσοτερο ως αγοραστες αλλα και γενικοτερα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

διευκρινηση:
αυτα εντοπισα οτι ειναι οι "προσωπικες" σου προτιμησεις , και οτι φοβασαι να τις χασεις αν μειωθουν οι τιμες  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
διευκρινηση:
αυτα εντοπισα οτι ειναι οι "προσωπικες" σου προτιμησεις , και οτι φοβασαι να τις χασεις αν μειωθουν οι τιμες  ;)

όχι ακριβώς αλλα είναι μέσα στα πράγματα που θεωρώ οτι πληρώνω, μαζί με την καλή διαθεση της κοπέλας, τις καλές υπηρεσίες, την άνεση χρόνου, την καθαριότητα κ.α.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Συνεχίζω εδώ λοιπον το θέμα. Δυστυχώς είχα δίκιο. Έπεσαν αμέσως οι promoters να με φάνε! Και να λένε ότι και λίγα παίρνουν τα στούντιο με 50άρια την επίσκεψη! Τι να πω...Συγνώμη που βρίσκω το 50αρι πολύ για το στούντιο! Και αν δεν είστε promoters και έρθετε αύριο σε μία λιγάκι πιο δύσκολη οικονομική θέση από ότι σήμερα, δε νομίζω να λέτε τα ίδια. Με τη νοοτροπία σας, μακάρι αύριο να πάει η βενζίνη 3 Ευρώ/λίτρο για να μην κυκλοφορούν όποιοι κι όποιοι. Και να 'χει και λιγότερη κίνηση. Σωστά? Εξάλλου δεν είπα τα studios να γίνουν μπουρδέλα. Η τιμή των 10-20 Ευρώ με το 50-60 έχει μεγάλη διαφορά. Και μη μου πείτε ότι δεν έτυχε σε studio να περάσετε χειρότερα από μπουρδέλο. Αλλά ας όψεται που τα μπουρδέλα την έννοια καθαριότητα δεν την γνωρίζουν και πολύ. υγ: Μέσα στα έξοδα των studios που κάποιοι "συναγωνιστές" υποστηρίζουν, είναι και το ιντερνετ για το προμοτάρισμα? Εκτός αν πιστέψατε ότι σας γουστάρουν κιόλας επειδή γράφουν ένα "γοια σου μορό μου"!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φίλε θα συμφωνήσω μαζί σου... σε γενικές γραμμές έχεις δικιο..

Το βλέπω δύσκολο όμως να ρίξουν τις τιμές τα στούντιο... Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους..
Και μερικα το κάνουν...
Βεβαι όταν πας σε ένα στουντιο..και δεν έχεις ντους να πλυθεις ή πετσέτα να σκουπιστείς...και θελουν και 50αρι... ή η κοπέλα είναι κομοδίνο και βαριέται... με το δίκιο σου φωνάζεις..

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Καλά, δεν καταλαβαίνουν μερικοί ότι τα αφεντικά τους βάζουν τα κορίτσια να γράφουν εδώ μέσα και να δουλεύουν τους πελάτες τους και τους επισκέπτες του site, με το να γράφουν χαζά ερωτιάρικα μηνυματάκια?! Κι αν όχι όλα, τα περισσότερα τουλάχιστον! Και τσιμπάνε πολλοί και νομίζουν οτι τους έχουν και αδυναμία! :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συνεχίζω εδώ λοιπον το θέμα. Δυστυχώς είχα δίκιο. Έπεσαν αμέσως οι promoters να με φάνε! Και να λένε ότι και λίγα παίρνουν τα στούντιο με 50άρια την επίσκεψη! Τι να πω...Συγνώμη που βρίσκω το 50αρι πολύ για το στούντιο! Και αν δεν είστε promoters και έρθετε αύριο σε μία λιγάκι πιο δύσκολη οικονομική θέση από ότι σήμερα, δε νομίζω να λέτε τα ίδια. Με τη νοοτροπία σας, μακάρι αύριο να πάει η βενζίνη 3 Ευρώ/λίτρο για να μην κυκλοφορούν όποιοι κι όποιοι. Και να 'χει και λιγότερη κίνηση. Σωστά? Εξάλλου δεν είπα τα studios να γίνουν μπουρδέλα. Η τιμή των 10-20 Ευρώ με το 50-60 έχει μεγάλη διαφορά. Και μη μου πείτε ότι δεν έτυχε σε studio να περάσετε χειρότερα από μπουρδέλο. Αλλά ας όψεται που τα μπουρδέλα την έννοια καθαριότητα δεν την γνωρίζουν και πολύ. υγ: Μέσα στα έξοδα των studios που κάποιοι "συναγωνιστές" υποστηρίζουν, είναι και το ιντερνετ για το προμοτάρισμα? Εκτός αν πιστέψατε ότι σας γουστάρουν κιόλας επειδή γράφουν ένα "γοια σου μορό μου"!
Παρεμπιπτοντως, ΣΩΣΤΑ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φίλε θα συμφωνήσω μαζί σου... σε γενικές γραμμές έχεις δικιο..

Το βλέπω δύσκολο όμως να ρίξουν τις τιμές τα στούντιο... Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους..
Και μερικα το κάνουν...
Βεβαι όταν πας σε ένα στουντιο..και δεν έχεις ντους να πλυθεις ή πετσέτα να σκουπιστείς...και θελουν και 50αρι... ή η κοπέλα είναι κομοδίνο και βαριέται... με το δίκιο σου φωνάζεις..
Σωστος, οπως παντα.
Το θεμα δεν ειναι το 50αρι.
Αμα δεν σ αρεσει, βαρα μια μαλακια και ειναι και τσαμπα.
Το θεμα ειναι οι υπηρεσιες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom