Αυτό που λες φίλε alex, ότι το παν είναι οι υπηρεσίες και όχι το 50αρι, δεν είναι σωστό. Και να σου πω γιατί. Γιατί τότε, τα μπουρδέλα στη Φυλής που μόνο ακάποτο γαμήσι δεν προσφέρουν σήμερα, και οι κοπέλες κάνουν και ακάποτες πίπες και ό,τι θες,θα είχαν αυξήσει τις τιμές τους και δεν θα τις είχαν σταθερές.Και όπως έγραψα πριν, δεν είπα φυσικά να το πάνε 20 Ευρώ.Ένα 40αρι νομίζω θα ήταν πιο λογικό.Τελοσπάντων.Μάλλον θα απευθυνθώ στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" να επέμβει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν με καταλαβες.Αυτό που λες φίλε alex, ότι το παν είναι οι υπηρεσίες και όχι το 50αρι, δεν είναι σωστό. Και να σου πω γιατί. Γιατί τότε, τα μπουρδέλα στη Φυλής που μόνο ακάποτο γαμήσι δεν προσφέρουν σήμερα, και οι κοπέλες κάνουν και ακάποτες πίπες και ό,τι θες,θα είχαν αυξήσει τις τιμές τους και δεν θα τις είχαν σταθερές.Και όπως έγραψα πριν, δεν είπα φυσικά να το πάνε 20 Ευρώ.Ένα 40αρι νομίζω θα ήταν πιο λογικό.Τελοσπάντων.Μάλλον θα απευθυνθώ στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" να επέμβει!
Δεν θεωρω την ακαποτη πιπα ως υπηρεσια που πρεπει να ακριβοπληρωθει.
Αντιθετως. Θεωρω οτι αποτελει λογο για ΑΜΕΣΟ κλεισιμο του μαγαζιου.
Αναφερομαι σε καλη διαθεση, χαμογελο, ευγενεια, ζηλο κατα τη συνευρεση, πετσετουλα, ντουζακι κλπ.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τοτε θα μετονομαστει σε κινημα ΔΕ ΓΑΜΑΩΑυτό που λες φίλε alex, ότι το παν είναι οι υπηρεσίες και όχι το 50αρι, δεν είναι σωστό. Και να σου πω γιατί. Γιατί τότε, τα μπουρδέλα στη Φυλής που μόνο ακάποτο γαμήσι δεν προσφέρουν σήμερα, και οι κοπέλες κάνουν και ακάποτες πίπες και ό,τι θες,θα είχαν αυξήσει τις τιμές τους και δεν θα τις είχαν σταθερές.Και όπως έγραψα πριν, δεν είπα φυσικά να το πάνε 20 Ευρώ.Ένα 40αρι νομίζω θα ήταν πιο λογικό.Τελοσπάντων.Μάλλον θα απευθυνθώ στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" να επέμβει!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Προσωπικη μου δε αποψη, ειναι οτι πρεπει ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ οι τιμες να αυξηθουν και να γινει το απλο προγραμμα 70 ευρω για τα στουντιο.
Ωστε να αποφευχθεί η εισοδος του καθε καρυδιας καρυδιού.
Εγω προσωπικα, αν μειωθουν οι τιμες στα στουντιο στα 40 ευρω και πηγαινω και βλεπω μεσα πακηδες, δεν προκειται να ξαναπατησω.
Θα κανω τα κουμαντα μου αλλιως. Δοξα τω θεω το μουνι ειναι χυμα γυρω μας.
Εγω προσωπικα, αν μειωθουν οι τιμες στα στουντιο στα 40 ευρω και πηγαινω και βλεπω μεσα πακηδες, δεν προκειται να ξαναπατησω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Στο Alien Girls.ποναει το 50 αρι αλλα η ΕΥΑ που δουλευει?
Και μην ρωτησεις παλι αν δουλευει και αλλου, δεν νομιζω.
Προσωπικη μου δε αποψη, ειναι οτι πρεπει ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ οι τιμες να αυξηθουν και να γινει το απλο προγραμμα 70 ευρω για τα στουντιο.
Γιατί? Στο Φυλής 104 που τόσο εκθειάζετε, όταν άνοιξε και είχε την τιμή 40 (μπορεί και 30, δε θυμάμαι καλά) είδες πολλούς Πάκηδες μέσα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ποτέ δεν πηγα στο φυλης 104.Γιατί? Στο Φυλής 104 που τόσο εκθειάζετε, όταν άνοιξε και είχε την τιμή 40 (μπορεί και 30, δε θυμάμαι καλά) είδες πολλούς Πάκηδες μέσα?
Ούτε ξερω ποιοι πηγαινουν.
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαγκες τα περισοτερα στουντιο αγτη την στιγμη δεν ειναι τιποτα παραπανο απο ενα καλοβαμενο μπουρδελο με πιο καινουργιους καναπεδες και λιγο καλητερο ντεκορ...δεν αξιζει λοιπον να πληρωνουμε 50αρια για υπηρεσιες <<στουντιο>>και να περνουμε υπηρεσιες φρεσκοανακαινισμενου μπουρδελου...
Οταν ζηταναι 50αρι στο απλο και θελουν να λεγονται στοθντιο να φροντισουν να ειναι σε ολα τους στουντιο.
Οταν ζηταναι 50αρι στο απλο και θελουν να λεγονται στοθντιο να φροντισουν να ειναι σε ολα τους στουντιο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ευχαριστω. Το ιδιο ευχομαι και για σενα.Δηλαδή αν πας μια μέρα και σου πουν "70 Ευρώ", θα πεις "yes! έτσι μπράβο...μην έρχεται όποιος κι όποιος"!?? Ωραίος...! Σου εύχομαι πάντα να μπορείς να σκας έτσι 70ριές.
Γεια σε ολους.Ζουμε σε μια εποχη που πολλη δυσκολη και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο.Πιστευετε οτι θα πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο εστω και λιγο ναι η οχι,καθως να πηγαινουμε πιο σπανια γινετε αλλα καθολου λιγο δυσκολο(θα μου πεις αν δεν εχεις δουλεια πως θα πας εστω και μια φορα,σωστο και αυτο)περιμενω λοιπον τις κριτικες σας και τις απαντησεις σας στις ψηφοφορια.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μοιραια σε λιγο θα πεσουν πολλα φιλε .....Γεια σε ολους.Ζουμε σε μια εποχη που πολλη δυσκολη και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο.Πιστευετε οτι θα πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο εστω και λιγο ναι η οχι,καθως να πηγαινουμε πιο σπανια γινετε αλλα καθολου λιγο δυσκολο(θα μου πεις αν δεν εχεις δουλεια πως θα πας εστω και μια φορα,σωστο και αυτο)περιμενω λοιπον τις κριτικες σας και τις απαντησεις σας στις ψηφοφορια.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ε όλοι ναι θα ψηφίσουν, λογικό δεν είναι.
Αλλά είναι κάτι που θα γίνει στα επόμενα χρόνια, γιατί το βιοτικό μας επίπεδο θα πέσει πάρα πολύ.
Το θέμα όμως είναι να μην πέσει και η ποιότητα.
Είναι πολύ επικίνδυνο και για τη δημόσια υγεία.
Παραθέτω ενδεικτικά δύο ποστ που διάβασα χθες:
Αλλά είναι κάτι που θα γίνει στα επόμενα χρόνια, γιατί το βιοτικό μας επίπεδο θα πέσει πάρα πολύ.
Το θέμα όμως είναι να μην πέσει και η ποιότητα.
Είναι πολύ επικίνδυνο και για τη δημόσια υγεία.
Παραθέτω ενδεικτικά δύο ποστ που διάβασα χθες:
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28Α στο καινούριο μπουρδέλο που είναι στο ισόγειο και είναι ακόμα φρεσκοβαμμένο και αρκετά καθαρό έκανα μια απροσδόκητη ανακάλυψη.
Κοπέλα ήταν το ψηλό πιπίνι με τα μαύρα μακριά μαλλιά που δούλευε προσφάτως στο Φυλής 71 στον όροφο.Δεν θυμάμαι πως την λένε,πάντως είναι απο τις κοπέλες που δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο.Είναι λεπτή,με όμορφο σώμα μάλλον Ρουμάνα.Η τιμή της ήταν 10 ευρώ το κανονικό πρόγραμμα.Ρώτησα αν κάνει κάποιο εξτρά και η τσατσά μου είπε οτι κάνει γυμνό τσιμπούκι με +5 ευρώ,Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώνονταν και στο Φυλής 71.Επειδή η κοπέλα δεν είχε πολύ όρεξη μάλλον στο οτι υποβιβάστηκε σε αυτήν την παρακμιακή περιοχή δεν εμφανίστηκε ορεξάτη πολύ στο σαλόνι.Επειδή υποψιάστηκα έπιπλο και αγγαρεία δεν πέρασα μέσα.Πράγματι πολύ κρίμα για τέτοια κοπέλα να βρίσκεται σε τέτοιο βούρκο και να γαμιέται για 10 ευρώ με τον κάθε βρωμιάρη Πακιστανό!!
Κλείνω την ενημέρωση μου κάνοντας μία γενική εκτίμηση οτι πολύ σύντομα θα πέσουν οι τιμές αρκετά στους οίκους ανοχής και πολύ φοβάμαι και στις προσφερόμενες υπηρεσίες λόγω των νέων επώδυνων οικονομικών μέτρων που έρχονται! Είδη οι πρώτες μειώσεις έχουν γίνει.Πολύ φοβάμαι κύριοι οτι σύντομα θα γίνουμε και εμείς οι ίδιοι μετανάστες γιατί όσοι καταφέρουν και διατηρήσουν τις δουλειές τους εδώ θα πέρνουν μισθούς Βουλγαρίας!! Ο αφρός των ιεροδούλων θα απορροφηθεί μάλλον στην Ιταλία κατα τις εκτιμήσεις μου και εδώ θα μείνουν μόνο η τελευταίας διαλογής γκόμενες!! Περαστικά μας!
Αγαπητέ καθηγητά,
Όντως η εικόνα είναι scary.
Για τις μέρες που έρχονται.
Κατ' αρχήν από τα 10 ευρώ που δίνεις εσύ κι εγώ η κοπέλλα παίρνει τα 5. Επομένως το ορθόν είναι "γαμιέται για 5 ευρώ με τον κάθε βρωμιάρη".
Δεύτερον, έστω, κάνει αυτή τη δουλειά. Δεύτερο βήμα εξαθλίωσης (ή ανάγκης) είναι το ότι έχει αποφασίσει να γλύφει το κάθε καβλί (ακα) για ΠΕΝΤΕ ευρώ επί πλέον, που δεν ξέρω αν πάνε όλα σ' αυτήν (αν η είσπραξη γίνεται από την τσατσά και όχι στο δωμάτιο), ή μήπως παίρνει και απ' αυτά μόνο τα 2,50. Δηλαδή γλύφει γυμνά καβλιά για κέρματα.
Μιλάμε για την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση (στις χώρες τους), μην ξεχνάς ότι όλες αυτές (όπως και κάθε μετανάστης) αποφάσισαν να ξενητευτούν για οικονομικούς (μόνο) λόγους.
Τα πράματα είναι scary γιατί η κατρακύλα που έχει πάρει και η δικιά μας χώρα δεν έχει σταματήσει ακόμα, και έχω την αλγεινή εντύπωση ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε δει τίποτα.
Οι μέχρι τώρα κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες είναι γνωστές και "δεδομένες" στον κόσμο, και η χειροτέρεψη τους δεν είναι κάτι το εύκολα αποδεκτό (σαν συνθήκες που ήταν πάντα κακές). Θέλω να πω ότι οι κάτοικοι της φυλής Zapababa που ζουν νομαδικά στην Αφρική με κατά κεφαλήν εισόδημα $1 το χρόνο και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι σημαίνει πλούτος δε γίνονται πουτάνες για να φύγουν από την αθλιότητα, ζουν μ' αυτή και είναι συνηθισμένοι.
Οι δικές μας όμως τι θα κάνουν όταν τους κοπεί ο Hondos, η καφετέρια, τα Versace (πως διάολο τα λένε τα διάφορα σινιέ - Trusardi κλπ)?
Μάλλον θα κάνουν αυτό που κάνουν και οι Ρουμάνες.
Θα γαμιώνται για να μη τα αποχωριστούν.
Σε συμπληρώνω λοιπόν για να δεις και την άλλη πλευρά του πράματος, η κρίση δε θα φέρει (μόνο) μείωση των τιμών και επιδείνωση της ποιότητας, θα φέρει και αύξηση της προσφοράς.
Θα γαμιούνται (για κέρματα) οι αδερφές μας και οι γυναίκες μας.
Δε το βλέπεις και έτσι?
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011
Τι σημαίνει “κούρεμα του χρέους” και ποιες επιπτώσεις θα έχει στην καθημερινότητά μας, τους μισθούς, τα χρέη μας, τα δάνειά μας…
Ἀναρτήθηκε στὶς 7 Ὀκτωβρίου 2011 ἀπὸ τὸν/τὴν filologos10
Τι σημαίνει σε… απλά ελληνικά το κούρεμα για εμάς
1. Πώς θα γίνει η ελεγχόμενη χρεωκοπία;
Το σχέδιο που εξελίσσεται για την Ελλάδα προβλέπει το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τουλάχιστον κατά 50%, δηλαδή θα διαγραφεί χρέος ύψους 170 δισ. ευρώ!
Το θετικό για τη χώρα, σε αντίθεση με τον ακαριαίο θάνατο της ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας, είναι ότι η ελεγχόμενη θα γίνει με την Ελλάδα στο ευρώ και υπό τον… πλήρη έλεγχο των θεσμικών οργάνων της ευρωζώνης.
Πράγμα που σημαίνει ότι απλά οι καταθέσεις των πολιτών ΔΕΝ θα χάσουν την αξία τους.
2. Ποιοι θα χάσουν από το κούρεμα της τάξης του 50% και την ελεγχόμενη χρεωκοπία;
Οι τράπεζες εντός και εκτός συνόρων και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ουσιαστικά, θα υποστούν ζημία ίση με το 50% της αξίας των ομολόγων που διαθέτουν. Οι ζημίες θα είναι πραγματικές, δηλαδή πρέπει να περάσουν στους ισολογισμούς τους και τόσο οι τράπεζες όσο και τα ταμεία θα χρειαστούν στήριξη πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το σχέδιο, η στήριξη θα προέλθει από τα κεφάλαια του Εκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας της ευρωζώνης (EFSF), οι τράπεζες θα ανακεφαλαιωθούν όπως και τα ασφαλιστικά ταμεία.
3. Ποια θα είναι τα οφέλη για το Ελληνικό Δημόσιο;
Η Ελλάδα θα χρωστά τα μισά, με αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά οι τόκοι, τα χρεολύσια και το χρέος να είναι διαχειρίσιμο. Εφόσον, μάλιστα, η οικονομία παράξει πλεόνασμα, λογικά θα είναι σε θέση να μειώνει και μέρος του κεφαλαίου.
4. Ποιο θα είναι το τίμημα αυτής της πράξης;
Για να «κουρέψουν» ελεγχόμενα εντός του ευρώ το χρέος κατά 50%, το τίμημα που θα πληρώσει η χώρα και οι πολίτες της είναι η υποτίμηση κατά 50% του βιοτικού επιπέδου. Διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει και θα αποτυπωθεί με ακρίβεια στο Μνημόνιο
3. Επί της ουσίας, το χρέος που θα κουρευτεί δεν έχει ισόποσο αντίκτυπο σε ΑΕΠ και αποτελεί μία φούσκα δανεισμού, άρα το βιοτικό μας επίπεδο θα πέσει στις δυνατότητες του ΑΕΠ της χώρας.
5. Τι επίπτωση θα έχει στους μισθούς και τις συντάξεις;
Το πρώτο δυνατό βήμα έγινε με τις εξαγγελίες των τελευταίων μέτρων. Οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν έως και 50%, όπως και ο δημόσιος τομέας. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα στηριχθούν από τον EFSF και θα περιορισθεί δραστικά ο αριθμός τους.
6. Τι θα γίνει με τις καταθέσεις;
Η ελεγχόμενη χρεωκοπία εντός του ευρώ εγγυάται τις καταθέσεις, καθώς οι τράπεζες θα περάσουν στον έλεγχο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (EFSF), θα ανακεφαλαιωθούν και δεν υπάρχει φόβος για τις καταθέσεις.
7. Τι θα γίνει με τα δάνεια;
Μολονότι οι μισθοί θα περιορισθούν έως και 50%, το ύψος του δανείου θα παραμείνει το ίδιο, ανάλογα με την προτέρα οικονομική κατάσταση.
Οι τράπεζες, ωστόσο, συντονισμένα θα κληθούν να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις ακόμη και ενήμερων δανείων, με μείωση του ύψους της μηνιαίας δόσης, επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, προκειμένου να μη «σκάσουν» από την αδυναμία των δανειοληπτών να πληρώσουν τις δόσεις τους.
8. Τι θα γίνει με τις τιμές των ακινήτων;
Σύμφωνα με τους οικονομολόγους, μετά την ολοκλήρωση της ελεγχόμενης χρεωκοπίας, θα υπάρξει σημαντική μείωση στις τιμές των ακινήτων. Δεν αποκλείεται, όπως υπογραμμίζουν, η μείωση να φθάσει και το 50%.
Και επειδή οι κρίσεις κρύβουν ευκαιρίες, ο έχων μετρητά θα μπορεί να αγοράσει σε χαμηλές τιμές. Το οξύμωρο στην περίπτωση των κατοικιών είναι ότι η πλειονότητά τους έχει αποκτηθεί με στεγαστικά δάνεια και ο ιδιοκτήτης θα βλέπει αφενός την αξία του σπιτιού του να πέφτει, αφετέρου το ύψος του δανείου να είναι πολύ υψηλότερο αυτής.
9. Τι θα γίνει με τις τιμές των προϊόντων και αγαθών;
Η αγορά εκτιμούν ότι θα ευθυγραμμισθεί με το βιοτικό επίπεδο των καταναλωτών. Η μείωση των μισθών και των συντάξεων οδηγεί αυτόματα σε αντίστοιχη μείωση της κατανάλωσης.
Eπειδή, όμως, οι επιχειρήσεις προσαρμόζονται με βάση το κέρδος, έτσι θα προχωρήσουν αναπόφευκτα και σε μείωση των τιμών, προκειμένου όσες δύναται να επιβιώσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
10. Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στο λιανεμπόριο;
Πλήθος μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εκτιμάται ότι δεν θα αντέξουν. Ήδη τα λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις είναι δεκάδες χιλιάδες και το φαινόμενο αναμένεται να συνεχιστεί. «μετά τη δεκαετία του ‘70, εξαιτίας της διαστρωμάτωσης της κοινωνίας, όσοι δεν μπορούσαν να διοριστούν στο Δημόσιο άνοιγαν ένα μαγαζάκι.
Σε καμία δυτική πρωτεύουσα, π.χ., Λονδίνο, Ρώμη κ.α., δεν υπάρχουν τόσο μικρά μαγαζιά». Εφόσον, λοιπόν, περιοριστεί το βιοτικό επίπεδο, θα περιοριστεί και το λιανεμπόριο,
σε αντίθεση με τις μεγάλες αλυσίδες, οι οποίες θα μπορούν να επιβιώσουν δίνοντας ελκυστικές τιμές.
stebaba
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 457
- Πόντοι
- 291
Ναι πρέπει να πέσουν και 20-30ε να πάει το απλό πρόγραμμα,πάλι η κοπέλα θα πηγαίνει με 2-3 την ώρα,μια χαρά λεφτά βγάζει..δούλευα 9 ώρες σε καφετέρια με φουλ δουλειά για 30ε και έκανα τα πάντα..Στα στούντιο χαμός γίνεται από κόσμο.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις