Τα gift που περνανε τελωνειο ειναι αφορολογητα...
Μουνοπετρο θες τελικα??
Φαγώθηκες.........
Τα gift που περνανε τελωνειο ειναι αφορολογητα...
Μουνοπετρο θες τελικα??
Αστους να λένε κοπέλα μου.
Πότε θα βρεθούμε για καφεδάκι?
Είμαι και γεναιόδορος θα σου έχω και μια τσάντα λεμόνια απο τη λεμονιά μου ...
Πφφφφ, πολύ εκτός θέματος βγήκαμε. Κανα συναγωνιστής με εμπειρία από το στούντιο; Αξίζει όσο η κατ'οίκον επίσκεψη, κάτι ενδιάμεσο ή ξεπέτα!
Κάτι ενδιάμεσο μάλλον θα έλεγα.
Σε ειχα παρεξηγηση εγω τελικα εσενα.... ξεσπαθωσες... μωρε μπραβοοο... σου βγαζω το καπελο.... και δικαιουμε να σου δωσω και φιλι εεεε???? ετσισιγά μην σε πάρω και τηλέφωνο..φτωχαδάκι είμαι..γι'αυτό μην μου μιλάς..
τα Ελληνικά σου όντως είναι άριστα... ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο..
φιλιά στα μούτρα κούκλα.. καλή συνέχεια..
Μετρανε της καποτες που εχει το καλαθακι στο τελος της βαρδιας..Κανά νέο από συναγωνιστή (με χρήματα), να μας πει αν άξιζε; Οι αναγνωρίσιμες καταγεγραμμένες ιερόδουλες από την στιγμή που δεν κόβουν απόδειξη, πως είναι δυνατόν να πληρώνουν φόρους; Πάει κατά προσέγγιση; Με βάση στατιστικής; Αναπάντητα ερωτήματα που πρεπει να λάβει υπόψη το Δ.Ν.Τ. ΔΑΝΑΗ μωρό μου καλησπέρα. Φιλιά από τις κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα.
Μετρανε της καποτες που εχει το καλαθακι στο τελος της βαρδιας..
δηλαδη για να κλεψει κατι καποια πορνη θα πρεπει να φαει την καποτα αποδεικτικα στοιχειαΤι το γελας? Καθε βραδυ παιζει απογραφη! Αληθεια με τι margin λετε να δουλευουνε??
δηλαδη για να κλεψει κατι καποια πορνη θα πρεπει να φαει την καποτα αποδεικτικα στοιχεια
Φιλια πολλα .... να μου τα φιλησης τα παληκαρια... και εσυ φρονιμο εεε??? τα χερακια στη τσεπη.. αΚανά νέο από συναγωνιστή (με χρήματα), να μας πει αν άξιζε; Οι αναγνωρίσιμες καταγεγραμμένες ιερόδουλες από την στιγμή που δεν κόβουν απόδειξη, πως είναι δυνατόν να πληρώνουν φόρους; Πάει κατά προσέγγιση; Με βάση στατιστικής; Αναπάντητα ερωτήματα που πρεπει να λάβει υπόψη το Δ.Ν.Τ. ΔΑΝΑΗ μωρό μου καλησπέρα. Φιλιά από τις κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα.
Ποιες ρε μεγάλε?
Δεν πιστευω να εννοείς και την Καρολάϊν , γιατι σκεφτομαι να την τιμήσω με την επιστροφή της. ( είδα το βιντεάκι και με εφτιαξε σφόδρα) ;)
παπαδοπουλου 2 ρεντη . καπου ειχε και λινκ με το σαιτ τους
Αν δεν κάνω λάθος βρε γλύκα, το τίμησες και εσύ με την παρουσία σου για κανα δύο φεγγάρια.Δουλεψε για λιγο και με γυναικες νομιζω ταυτοχρονα λειτουργουσε και μια βαρδια με τρανς αλλα εχει κλεισει το μαγαζι πλεον...