Νέα

Από το studio στο hotel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spyros21athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.772
Πόντοι
3.715
βρες γκόμενες, (μία = καμμία)

κι αν το έχεις τελικά τόσο μεράκι να δεις μια στουντιοπόρνη σε ξενοδοχείο, ρώτα την εξηγώντας τους σκοπούς σου.
τώρα οι παπάτζες ότι σκέφτεσαι τον άλλο που είναι όξω και θα περιμένει ή θα φύγει...είναι εντελώς μα εντελώς άκυρες. Μου θυμίζουν κάτι σε ''βρήκα μια γκόμενα που την κυνηγάνε άλλοι 3, και παρόλο που μου αρέσει, εγώ κάνω πίσω να μην τους δυσκολέψω που ενδιαφέρονται κι αυτοί, να είμαι καλός και τέτοια''
άσε,,,δεν πάει έτσι. Αγοραίος έρωτας λέγεται.

OP
OP
spyros21athens

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
δηλαδη ρε τυποι ειναι τοσο παραξενο που δεν μ αρεσει να κλεισω την αλλη για μια ωρα στο στουντιο ενω εξω περιμενει κοσμος ??? εμενα πχ δεν θα μου αρεσε ....εκτος αυτου δεν θα μουν ανετος μεσα .....τεσπα ειδωμεν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το πρόβλημα είναι να μην αρχίσεις να πιρφοριζεος μετά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Με συγχωρεις μαν :confused: Απλως ανεφερα πιθανες καταστασεις που μπορει να συμβουν:confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.631
Πόντοι
46.423
Εξαρτάται απο τη περίπτωση.

Το κάθε κορίτσι σκέφτεται διαφορετικά και παίζουν πολλά ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση ένα στουντιοκόριτσο δεν θα διακινδύνευε να συναντηθεί με ένα πελάτη εκτός στούντιο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Αλλά να ξέρεις το εξής:-
Σαν και σένα είναι οι μισοί πελάτες ...

Τα κορίτσια έχουν βαρεθεί να ακούν ένα πελάτη να της ζητάει να βρεθούν σε ξενοδοχείο εκτός στούντιο.

Προσωπικά το έχω δοκιμάσει με 3 απο τα πιο όμορφα κορίτσια που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια.

Η μία δέχτηκε αμέσως χωρίς να την ξέρω καλά.
Η δεύτερη μου έψησε το ψάρι στα χείλια μέχρι να την καταφέρω.
Την τρίτη ακόμα περιμένω ... και απο ότι φαίνεται θα περιμένω για πολύ ακόμα ...

Δεν υπάρχει λοιπόν τυφλοσούρτης.

Είναι καζίνο ...

Και κάτι τελευταίο.

Όλη μέρα τρώνε πούτσες.

Νομίζεις ότι στον ελευθερό τους χρόνο τους αρέσει να πάνε σε αμφιβόλου ποιότητας ξενοδοχείο με κάποιον που δεν ξέρουν καλά για να φάνε πάλι πούτσα με ρίσκο να χάσουν τη δουλειά τους ???

Για σκέψου το ξανά ...

AndreouK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
8
Like
509
Πόντοι
281
Τωρα που είναι όλα κλειστά μήπως έχουμε καμία ενημέρωση

oukranopidikoylas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Σχεδον ολες οι κοπελες δινουνε τηλεφωνο και κλπ στοιχεια επικοινωνιας για να αυξησουνε το πελατολογιο τους εχτρα χωρις ενδιαμεσους παραγοντες και φυσικα χωρις να γινουνε αντιληπτές για να εχουν δικο τους ολο το κερδος .Αυτο ομως εχει και ρισκο π.χ. αστυνομια ανωμαλοι κλπ ειμουν παρον οταν σεπτεμβριο σε οικο μεγαλου αλεξανδρου τακτικος θαμωνας και γνωστος απο τις πολλες φορες του ειπε η Σοφια η μιλφαρα η βυζαρου τι περιμενεις ελα και αυτος της ειπε μεχρι τωρα καλα περασαμε τωρα θα κανω και εγω δουλεια εβγαλε ταυτοτητα και τα υπολοιπα πηραν το δρομο τους .... Ετσι λοιπον τετοιου ειδους κινησεις ειναι επιφοβες ..... οσο και να επιμενει καποιος γινονται ομως .

Jeffmpelas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Το τελευταίο πράγμα που θέλει μια ιερόδουλη μετά το 8ωρο/10ωρο σε οίκο ανοχής είναι όταν σχολάσει να πάει σε ξενοδοχείο και να πηδηχτεί με τον πρώτο τυχόντα που "δάγκωσε την λαμαρίνα" μαζί της.

1ον είναι πολύ κουρασμένη και δεν έχει όρεξη για άλλο σεξ, έχει φάει αμέτρητα καρβέλια σε μια ημέρα..

2ον Δεν έχει να κερδίσει τίποτα παραπάνω πηγαίνοντας μαζί σου στο ξενοδοχείο, ίσα ίσα που θα χάσει χρόνο και ο χρόνος είναι χρήμα και η κάθε ιερόδουλη το ξέρει πολύ καλά αυτό.

3ον Δεν είσαι ο πρώτος που το έχει σκεφτεί και της το έχει η θα της το προτείνει.

4ον Είναι αντιεπαγγελματικο και το ξέρει πολύ καλά αυτό, όπως και δέχεται πιέσεις από τους νταβ να μην κάνει κάτι τέτοιο διότι μπαίνει και σε black list.

Αν σου κάνει τα γλυκά μάτια μην ψαρώνεις, πέρασε καλά για 20 λεπτά και ξεκόλλα, απλά είναι καλή "επαγγελματίας"

Αν θέλεις να πηδήξεις κάποια και να το ευχαριστηθείς βρες μια κοινή θνητή / κανονική γκόμενα και πηγαίνετε σε ξενοδοχείο να βγάλετε τα μάτια σας.

Μακριά από πουτάνες πέρα του μπουρδελου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom