Τι ειναι αυτο? ;)Πιπίνου πήγαινε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio με trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 280
- Εμφανίσεις 157K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Αν δεν κάνω λάθος βρε γλύκα, το τίμησες και εσύ με την παρουσία σου για κανα δύο φεγγάρια.
Για πές λεπτομέρεις εκλεισε, η το έκλεισαν?
Μαζευτικανε πολλα κοκορια μεσα στο κοτετσι...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Τι ειναι αυτο? ;)
Μεζεδοπωλείο.. τι λες να είναι? μπουρδέλο με τρανς είναι στη Πιπίνου
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
δεν εχω ιδεα αγαπη...μετα την εμπειρια μου εκει εχω χασει καθε επαφη με τη φαση αυτη....καλιτερα κιολας.. ;)Αν δεν κάνω λάθος βρε γλύκα, το τίμησες και εσύ με την παρουσία σου για κανα δύο φεγγάρια.
Για πές λεπτομέρεις εκλεισε, η το έκλεισαν?
Νόμισα πώς είναι κάποιο στούντιο όπως λέει και το θέμα.Μεζεδοπωλείο.. τι λες να είναι? μπουρδέλο με τρανς είναι στη Πιπίνου
Για πές τι λέει αυτο ...... εχει καλά κομμάτια εκει? ;)
Sorry αλλα είχα την εντύπωση πως υπήρξες κάτι σαν συναιτέρος της επιχείρησης...δεν εχω ιδεα αγαπη...μετα την εμπειρια μου εκει εχω χασει καθε επαφη με τη φαση αυτη....καλιτερα κιολας.. ;)
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Μεζεδοπωλείο.. τι λες να είναι? μπουρδέλο με τρανς είναι στη Πιπίνου
δωσε περισσοτερες λεπτομερειεσ αν ξερεισ....πχ διευθυνση αν εχεις παει εντυπωσεις κλπ...
Και εγώ τα ίδια τον ρωτάω , αλλα ο φίλος γλυκομούρης τα κρατάει όλα για την πάρτη του ρε γαμώτο.δωσε περισσοτερες λεπτομερειεσ αν ξερεισ....πχ διευθυνση αν εχεις παει εντυπωσεις κλπ...
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Και εγώ τα ίδια τον ρωτάω , αλλα ο φίλος γλυκομούρης τα κρατάει όλα για την πάρτη του ρε γαμώτο.
μερικα πραγματα δεν γινονται με το ζορι οποιος θελει βοηθαει...
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
η διαφορα σου με τον hotyan ειναι οτι εκεινος κανει πλακα ενω εσυ εισαι.... πλακα αλλα με β αντι για π και με ς στο τελος!μερικα πραγματα δεν γινονται με το ζορι οποιος θελει βοηθαει...
μερικα πραγματα δεν γινονται με το ζορι οποιος θελει βοηθαει...
πιπινου 54 ...αγορια....
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
δωσε περισσοτερες λεπτομερειεσ αν ξερεισ....πχ διευθυνση αν εχεις παει εντυπωσεις κλπ...
φιλαράκο για τα μπουρδέλα υπάρχεουν κριτικές ένα σωρό... βρες το απ το κατάλογο και διάβασε, εγώ έχω πάει μια και μοναδική φορά εδώ και πολλά χρόνια και δεν μπορώ να πω πως έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις... άλλωστε αποφεύγω μπουρδέλα και Συγγρού... προτιμω να τις επισκέπτομαι στο διαμέρισμά τους...
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
φιλαράκο για τα μπουρδέλα υπάρχεουν κριτικές ένα σωρό... βρες το απ το κατάλογο και διάβασε, εγώ έχω πάει μια και μοναδική φορά εδώ και πολλά χρόνια και δεν μπορώ να πω πως έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις... άλλωστε αποφεύγω μπουρδέλα και Συγγρού... προτιμω να τις επισκέπτομαι στο διαμέρισμά τους...
εχεις κατι καλο να προτεινεις...
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Είχα καιρό να πάω στην Κορίνα. Πήγα το απογευματάκι και μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός γιατι στο άλλο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος πελάτης. Λέω τυχερός γιατί μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα, αν ήθελα και αν φυσικά ήθελε και ο πελάτης στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δέχτηκα με την προϋπόθεση το άλλο παλικάρι να είναι μόνο ενεργητικός. Τον ρώτησε και δέχτηκε. Περιττό να σας πώ οτι έγινε χαμός. Με πήδαγαν για αρκετά λεπτά και μπορώ να πω οτι πραγματικά με έκαναν να νιώσω σαν πραγματική πουτανίτσα. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο για όσους τους αρέσει ο πούτσος..
αφήγιση κάποιου πελάτη, όχι δική μου. Εγώ είμαι στρειτ και παριστάνω τον γκεις για να ξεγελάσω τους γκεις που κάνουν τους στρειτ για να ξεγελάσουν τους γκει που δηλονουν γυναίκες αλλά είναι κλπ
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αφου σε χαλαει γιατι το πινεις...? και 12μιση η ωρα το πρωι...
Είχα καιρό να πάω στην Κορίνα. Πήγα το απογευματάκι και μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός γιατι στο άλλο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος πελάτης. Λέω τυχερός γιατί μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα, αν ήθελα και αν φυσικά ήθελε και ο πελάτης στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δέχτηκα με την προϋπόθεση το άλλο παλικάρι να είναι μόνο ενεργητικός. Τον ρώτησε και δέχτηκε. Περιττό να σας πώ οτι έγινε χαμός. Με πήδαγαν για αρκετά λεπτά και μπορώ να πω οτι πραγματικά με έκαναν να νιώσω σαν πραγματική πουτανίτσα. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο για όσους τους αρέσει ο πούτσος..
αφήγιση κάποιου πελάτη, όχι δική μου. Εγώ είμαι στρειτ και παριστάνω τον γκεις για να ξεγελάσω τους γκεις που κάνουν τους στρειτ για να ξεγελάσουν τους γκει που δηλονουν γυναίκες αλλά είναι κλπ
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τα πίνω από το βράδυ, ξημέρωσε ε ???
Ενδιαφέρουσα θα ήταν και η κριτική του "πελάτη απο το διπλανό δωμάτιο" για το πως πήδησε τις δύο "πουτανιτσες" !!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κριτική πελάτη διπλανού δωματίου
Είχα καιρό να πάω στην Κορίνα. Πήγα το απογευματάκι και μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός γιατι στο άλλο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος πελάτης. Λέω τυχερός γιατί μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα, αν ήθελα και αν φυσικά ήθελε και ο πελάτης στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δέχτηκα με την προϋπόθεση το άλλο παλικάρι να είναι μόνο παθητικός. Τον ρώτησε και δέχτηκε. Περιττό να σας πώ οτι έγινε χαμός. Το πηδούσαμε για αρκετά λεπτά και μπορώ να πω οτι πραγματικά τον κάναμε να νιώσει σαν πραγματική πουτανίτσα. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο για όσους τους αρέσει να τον δίνουν.
Είχα καιρό να πάω στην Κορίνα. Πήγα το απογευματάκι και μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός γιατι στο άλλο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος πελάτης. Λέω τυχερός γιατί μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα, αν ήθελα και αν φυσικά ήθελε και ο πελάτης στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δέχτηκα με την προϋπόθεση το άλλο παλικάρι να είναι μόνο παθητικός. Τον ρώτησε και δέχτηκε. Περιττό να σας πώ οτι έγινε χαμός. Το πηδούσαμε για αρκετά λεπτά και μπορώ να πω οτι πραγματικά τον κάναμε να νιώσει σαν πραγματική πουτανίτσα. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο για όσους τους αρέσει να τον δίνουν.
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
φυλης 99 δεν εχει ακομα τρανς ;
brad-pitt