me to zori de kani dorakia kanenas agoraki mou.k to na ise mia omorfi gineka exi pola exoda.esi de kanis dorakia sti kopela sou..........sigoura.........k auti ierodouli tin les?oi ****** ine dilomenes k exoun epagelmatiki stegi..........den exis pai pote se delo?
μα τώρα δουλεύεσαι και νομίζεις ότι μας δουλεύεις..
τι δωράκια αφού στο τέλος της συνεδρίας θα του πεις " θείο καλά γάμησες σκάσε τώρα το 200αρι ";;
ώπα πάλι γιατί πολλές ασυναρτισίες άκουσα..
1ον. ποιός είναι γυναίκα...είπαμε να σας σεβόμαστε αλλά μην ξεχνάμε και με τι γεννηθήκαμε..αφεντικά και δούλοι σκατά γινήκαμε ούλοι... ;)
2ον. αν έχεις έξοδα τράβα να δουλέψεις κι όχι να αποκαλείς το " δωράκι " δουλειά..επειδή έχεις μία τρύπα δεν σημαίνει ότι έχεις και την πανάκεια..
[αν δεν ξέρεις τι είναι η πανάκεια πάρε το site της wikipedia, στην έβαλα και στα Ελληνικά
--- >
]
3ον. οι ασυναρτησίες συνεχίζονται... συγκρίνεις τώρα μία κοπέλα η οποία έχει αγνά αισθήματα με εσένα που θες " γενναιόδωρους κυρίους ";;
η κοπέλα μου, δεν θέλει αντίτιμο για να είναι δίπλα μου.. ενώ για να είναι κάποιος δίπλα σου πρέπει να είναι γενναιόδωρος και να κάνει και δωράκια.. μόνη σου τα λες.. ;)
4ον. έχω πάει ή δεν έχω πάει, σε ντελο, εσένα τι σε νοιάζει;;; από τώρα μαζεύεις πελάτες;;
k ase tou laikismous oti pinai i xora giati kati san k sena mas katantisan etsi
γκουχου γκουχου...αν η χώρα κατάντησε έτσι επειδή δίνω κάθε χρόνο στην εφορία 2.500€... η χώρα πώς θα καταντούσε εφόσον εσύ δεν δίνεις τίποτα παρά μόνο κρατάς;;;
μήπως θες να ανοίξουμε και σε σένα ένα λογαριασμό αποπληρωμής των επεμβάσεων που έχεις κάνει;;