Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αλλο ενα νημα κλαματος για το στρατο.

da6.jpg

σας εκαναν ολους οι μαναδες σας... σαν τον καροτακια του συριζα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τωρα που λεμε για τριπολη θυμηθηκα κι εναν τυπο οταν παρουσιαστηκα, μεγαλη μορφη
μπαιναμε τοτε πεζικο στο 11ο συνταγμα και παρουσιαζομασταν μεσα σε 3-4 μερες
ηταν ενας αρχιμαλακας φανταρος που ειχε παρουσιαστει μια μερα πριν πχ αυτος μπηκε 9 κι εμεις μπηκαμε 10
και ειχε αναλαβει να παιρνει τους νεους με τα πολιτικα ρουχα και το σακ βουαγιαζ απο την πυλη και να τους πηγαινει μεσα στο στρατοπεδο εκει που θα γινοταν η απογραφη
και στη διαδρομη μας ελεγε το μαλακισμενο να πηγαινουμε τζοκινγκ, οτι ειμαστε ψαρια και οτι θα πηξουμε
ποιος; ο φανταρος της μιας μερας.
μαλακες υπαρχουν παντου, στο στρατο ειδικα ευδοκιμουν, αλλα αν κανεις εσυ τις παρεες σου με τα ισια ατομα, θα περασεις μια χαρα και μετα θα το νοσταλγεις. ειναι η τελευταια ξενοιαστη περιοδος του αντρα. ουτε υποχρεωσεις, ουτε γυναικα πανω απο το κεφαλι σου ουτε τιποτα

τυπε καλυτερα να πας στρατο στην αφρικη και ρωσσια παρα να χεις ελλεηνιδα πανω απο το κεφαλι σου

:S :S :S :S :S :S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
...και για να μην ξεχνιομαστε,
ξεκινηστε να λετε για την προεραιτικη στρατευση αλλα να βριζετε και τους εποπ :2funny: που κανουν εν μερει το στρατο επαγγελματικο.  :grin:

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
οταν λες μειωμενη θητεια εννοεις οτι ολοι οι αλλοι θα κανουν 9 μηνες και εσυ 8;
δε νομιζω να ασχοληθει κανει με τον 1 μηνα λιγοτερο
με τους ομογενεις που κανουν 3 μηνες να πω ενταξει
αυτα περι μειωμενη θητειας ηταν παλια που ο ενας εκανε 18 μηνες και ο αλλος 12

Δεν εχεις κι αδικο εδω που τα λεμε...

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
τι δουλεια κανεις ρε μεγαλε κασκαντέρ;
Κ εγω τα φραγκα μου τα βγαζω και δεν χρωσταω κλπ κλπ κλπ αλλα για να το κανω αυτό κανω πραγματα που δεν γουστάρω...
Θα μου αρεσε δλδ να ξυπνησω κατά τις 10 να πιω δυο καφεδουμπες να ριξω ένα μανικι στη γκομενα και μετα να βγω βολτα. Αλλα δεν κανω αυτό όμως. Δεν μου λεει κανενας λοχιας τι να κανω, αλλα ουσιαστικα κανω ότι θα ελεγε ο λοχιας ;)
Δηλαδη ξυπνας 6 πας δουλεια μετα γυρνας 5 ας πουμε σπιτι καθεσε πινεις καφεδακι κ αμα γουσταρεις ριχνεις κ μια πουτσα στην γκομενα.
Ποπο ρε παιδι μ τι δραμα περνας.. καλυτερα να σε ξυπναει στις 6 ενα βρωμερο ζωο κ να σου λεει γρηγορα αναφορα σε 5 λεπτα ετοιμος να βαζεις ρουχα να περνεις οπλο να βγενεις αναφορα να υπαρχει πιθανοτητα να πεσει κρατηση η φυλακη μετα να πηγαινεις για να στρωσεις το κρεβατι σου με τις παλιες κουρελιαρικες κουβερτες μα ξυριστεις κ να ερεθιζεσε μονιμως να πας μετα να φας την αηδια πρωινο κ σκεψου να εχει κ κανα διπυρίτη γκαυλα ρε.
Αν θες να πας στρατο για να μην εχεις ευθυνες = δεν τις αντεχεις ας γινοσουν μονιμας.
Δημοσιογραγος ειμαι δεν θα πω παραπανω πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μου ειχε βγει να παρουσιαστω τριπολη κ εβαλα βυσμα για να παω θηβα.
(Γεροτατο βυσμα πριν αρχισετε να αμφισβητείτε)
Το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι θα σταξεις
Ειναι ενα σκαλι πιο κατω απο πευκο η τριπολη.
Θα εχεις κ οπλο απο το κεντρο τυχερε αν ειναι αληθινες οι φημες.
Στο στρατο θα νοιωσεις σκουπιδι μπορει να εισαι μορφωμενος με χρημα με διασυνδεσεις αλλα ενας χοντρος ηλιθιος αμορφωτος εποπ θα σε διαταζει.
Επισης θα σου λειψει ο υπνος, το εξω , το φαγητο , η γκομενα σου κ πολλα αλλα.
Τελος το λενε τριεθνες κ εχει 3 σωματα εσυ σε ποιο εισαι?

Ηταν να πας Τριπολη και εβαλες βισμα να πας Θηβα?  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
κι εγω μια χαρα περασα στο στρατο
καταρχην εμαθα και 2 πραγματα για τα οπλα που ημουν εντελως σκραπας
δευτερον εκανα καλες παρεες με γαματα ατομα που τα λεμε ακομα και σημερα που και που
τριτον πηρα γερο μαθημα για το τι κυκλοφορει εξω στην κοινωνια
επειδη συγκατοικεις με καθε καρυδιας καρυδι βλεπεις πραγματα που ειναι αδυνατο να δεις στο δικο σου προστατευμενο περιβαλλον (σπιτι, σχολειο, γειτονια στο κεντρο της αθηνας κλπ)
τεταρτον εμαθα να μενω και μονος μου και να αυτοεξυπηρετουμαι που μεχρι τοτε μου τα ειχε ολα ετοιμα η μανα μου, και ρουχα επλυνα και κρεβατια εστρωσα και σφουγγαρισα και απολα
πεμπτον φχαριστηθηκα ατελειωτα το γαμησι σε μπουρδελο της λιοσιων μετα απο 4 μηνες που ουτε μαλακια δε προλαβαινα να τραβηξω
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
:thumbsup:

οπως τα λεει ο τυπος εδω ειναι...στην Θηβα ουτε οπλο δεν παιρνουνε...στην Τριπολη απο την δευτερη μερα κιολας οπλακι...τριτη θα εχεις μαθει ολες τις οπλοασκησεις επομουαρμ κτλπ ....γενικα θα σταξεις....υπνο ξεχνα τον...μαγειρια δεν παλευονται τα ωραρια απο αυτα που εχω ακουσει απο ολους...

ειναι για τον πουτσο γενικα αλλα ενας μηνας ειναι....οκ ....
Τύπε παραληρείς. Πριν ορκιστεις, οπλο δεν παιρνεις. Τελος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Συνδυάζεται πολύ με ΕΛΔΥΚ αυτό το κέντρο μαν να ξες!  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε, μπορεί όμως να λιώνεις στο μπου κομ νυχθημερόν με 50 posts/day επί παντός επιστητού, να παίζεις τον ξεψαρωμένο στο φου μπου με παραλλαγή ακομβίωτος και ασκεπής, και με το που σκάει το απολυτήριο να γίνεις και γοργόνα στο Αιγαίο ρωτώντας τους λαθρομετανάστες αν ζει ο βασιλιάς ο Αλέκος...

Μήπως τα παρουσιάζεις πιο μαύρα από ό,τι είναι στην τελική;

Οποιαδήποτε ομοιότητα βέβαια με την πραγματικότητα αποτελεί καθαρή σύμπτωση...,

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μονο στην Θηβα δεν παιρνουνε....σε ολα τα αλλα κεντρα παιρνουνε...απλα στην ΤΡΙΠΟΛΗ πεφτει το μεγαλυτερο σταξιμο....
Ναι ε? Κι εγω που δεν ημουν στη Θηβα γιατι δεν πηρα πριν ορκιστω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Το πρωι με την χλαινη να τουρτουριζεις και το μεσημερι στην πιστα να εχει κωλοζεστη
Κ αυτο το ειχα ακουσει οτι κ καλα εκει εχει κατι δαση πευκα κωνοφορα πουτσοφορα κατι τετοιες μλκιες κ οτι την ημερα σκας απο την ζεστη κ το βραδυ παγωνεις σαν την σαχαρα να πουμε.
Αυτο μολις το διαβασα σε σατυρικο site.  
(Η Τρίπολη αυτή καθεαυτή δεν διαφέρει διόλου από την Τρίπολη της Λιβύης. Το κλίμα είναι τροπικό. Το βράδυ κάνει ψωφόκρυο, χρειάζεσαι μάλλινο πουλόβερ και το μεσημέρι καίγεσαι από τον ήλιο, τα δε πρωινά έχει τέτοια ομίχλη που δεν βλέπεις την τύφλα σου και κουτουλάς πάνω στους τοίχους.)

Η Τριπολη εχει ολες τις ωρες τις ημερας, εξι με επτα βαθμους διαφορα απο την Αθηνα. Πιο δροσερα εννοειται. Αυτα οτι το μεσημερι εχει ζεστη και το βραδυ κρυο ειναι τριχες.

Τροπικο κλίμα η Τριπολη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ομίχλη καθε μερα η Τριπολη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ευχαριστω για την υποστηριξη  ρε φιλε... ολους σας...
Τι υποστηριξη ρε, φανταρος πας, δεν πας στην εξορία.

Εννιά ή οκτω μηνες θα κανεις, ελεος.
Εμεις καναμε 19 και λεγαμε "να μπει ο ασος, να φυγει ο γρασος" (δηλαδη να μπουμε στον δεκατο μηνα).
Εσεις πια με το γρασο απολυεστε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τροπικο κλίμα η Τριπολη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ομίχλη καθε μερα η Τριπολη   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και στους δρομους κυκλοφορουν ζομπι και απο τον παρνωνα κατεβαινουν πεινασμενες αγελες λυκων που τρωνε φανταρους

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Αυτό που είπε ο Καψώνης ισχύει πάντως. Σαν κέντρο είναι το πιο μαύρο μετά το πεύκο γιατί έχει κάποια μουνόπανα στελέχη. Απλά πάλι κέντρο είναι φουλ χαλαρά δεν πρόκειται να ζοριστεί κανονικός άνθρωπος πέρα από τις πρώτες 2-3 μέρες.

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε παραληρείς. Πριν ορκιστεις, οπλο δεν παιρνεις. Τελος.
Τι λες ρε βασιλια καρναβαλε!
Φιλος μου αορκιστος ειχε οπλο απο την 2 μερα στα γιαννιτσα στο κεντρο.
Εκανε οπλασκησεις λυσιμο δεσιμο κ τετοια καθε μερα.΄
Αν θελει ο διοικητης δινει οπλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
οταν λες μειωμενη θητεια εννοεις οτι ολοι οι αλλοι θα κανουν 9 μηνες και εσυ 8;
δε νομιζω να ασχοληθει κανει με τον 1 μηνα λιγοτερο
με τους ομογενεις που κανουν 3 μηνες να πω ενταξει
αυτα περι μειωμενη θητειας ηταν παλια που ο ενας εκανε 18 μηνες και ο αλλος 12
Οντως. Βλεπαμε τους δωδεκαμηνιτες με φθονο!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τι λες ρε βασιλια καρναβαλε!
Φιλος μου αορκιστος ειχε οπλο απο την 2 μερα στα γιαννιτσα στο κεντρο.
Εκανε οπλασκησεις λυσιμο δεσιμο κ τετοια καθε μερα.΄
Αν θελει ο διοικητης δινει οπλα
Ετσι σου ειπε για να το παιξει κομμαντο?
Αορκιστος οπλο δεν παιρνεις. Τερμα η συζητηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom