Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλά ρε μαλάκες πάτε 9 μήνες στρατό και κλαψομουνιάζεστε και αποπάνω ??

ουστ ρε φλωρούμπες, ρετάλια

27 μήνες και 7 μέρες υπηρέτησα και αν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 33 μήνες (και κάποιες μέρες φυλακή βεβαίως βεβαίως)...

να μην βάλω και τους 18 μήνες στα ΤΕΑ στα 17 μου και τις 12 μέρες στην επιστράτευση του σκατόλακου του Παπαντρέα...

ουστ ρε φλώροι...

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
13 μηνες χωρις ρουτινα :rockon: :rockon: :rockon:
Με διέταζαν αλλα και τωρα που δεν με διαταζουν κανω αυτό που "πρεπει" αρα μια η άλλη σ αυτό το θεμα.
Τοτε το μονο που με απασχολουσε ηταν πως θα λουφαρω να μη με δουν να παω να κανω κανα τσιγαρο, πως θ ακουω ραδιακι και θα καπνιζω στη σκοπια... πως θα βαλω λιγο ουσκακι στην κοκα κολα για το 2-4 και αν θα παω μαγειρεια που δεν γουσταρα.
Τωρα ασχολουμαι με πολύ χειροτερα πραγματα από το να την πεσω με την παραλαγη στο χορταρι και ν αραζω με τους κολλητους ;)
Ξαναπαω  :rockon: :rockon: :rockon:
Αναλογως μανμου τι δουλεια κανεις κ πως ειναι η κατασταση στο σπιτι.
Εμενα η δουλεια μου μου προφερει συγκινησεις δεν ρουτινιαζω κ τα φραγκα μ τα βγαζω κ δεν χρωσταω πουθενα κ το κυριοτερο δεν με διαταζει κανεις.
Αν θες μια διεξοδο βρες ενα hobbie.

Επισκέπτης

27 μήνες και 7 μέρες υπηρέτησα και αν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 33 μήνες (και κάποιες μέρες φυλακή βεβαίως βεβαίως)...

να μην βάλω και τους 18 μήνες στα ΤΕΑ στα 17 μου και τις 12 μέρες στην επιστράτευση του σκατόλακου του Παπαντρέα...

ουστ ρε φλώροι...
πως ηταν η σκοπια με χλαμυδα και σανδαλια;

Επισκέπτης
8μηνο ειναι νομιζω για 3μηνους αν δεν κανω λαθος (αν εισαι εσυ ο μεγαλυτερος) αλλα τσεκαρε το κιολας να δεις ...αλλα δεν νομιζω αυτο να δινει μεταθεση για Αθηνα ή για οπου εσυ θες τελοσπαντων....ακραιες περιπτωσεις πανε πλεον Αθηνα (προστατες κτλπ )

ο μικροτερος ειμαι

Επισκέπτης
Αναλογως μανμου τι δουλεια κανεις κ πως ειναι η κατασταση στο σπιτι.
Εμενα η δουλεια μου μου προφερει συγκινησεις δεν ρουτινιαζω κ τα φραγκα μ τα βγαζω κ δεν χρωσταω πουθενα κ το κυριοτερο δεν με διαταζει κανεις.
Αν θες μια διεξοδο βρες ενα hobbie.
τι δουλεια κανεις ρε μεγαλε κασκαντέρ;
Κ εγω τα φραγκα μου τα βγαζω και δεν χρωσταω κλπ κλπ κλπ αλλα για να το κανω αυτό κανω πραγματα που δεν γουστάρω...
Θα μου αρεσε δλδ να ξυπνησω κατά τις 10 να πιω δυο καφεδουμπες να ριξω ένα μανικι στη γκομενα και μετα να βγω βολτα. Αλλα δεν κανω αυτό όμως. Δεν μου λεει κανενας λοχιας τι να κανω, αλλα ουσιαστικα κανω ότι θα ελεγε ο λοχιας ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

ουστ ρε φλώροι...
Εμεις τους χοντρους τους βγαζαμε ι4 και τους βαζαμε να καθαρισουν πατατες.θα εχεις καθαρισει πατατα,τονους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι δουλεια κανεις ρε μεγαλε κασκαντέρ;
Κ εγω τα φραγκα μου τα βγαζω και δεν χρωσταω κλπ κλπ κλπ αλλα για να το κανω αυτό κανω πραγματα που δεν γουστάρω...
Θα μου αρεσε δλδ να ξυπνησω κατά τις 10 να πιω δυο καφεδουμπες να ριξω ένα μανικι στη γκομενα και μετα να βγω βολτα. Αλλα δεν κανω αυτό όμως. Δεν μου λεει κανενας λοχιας τι να κανω, αλλα ουσιαστικα κανω ότι θα ελεγε ο λοχιας ;)

λογικό γιατί το πιώμα δεν τ'αντέχεις  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εμεις τους χοντρους τους βγαζαμε ι4 και τους βαζαμε να καθαρισουν πατατες.θα εχεις καθαρισει πατατα,τονους.

τους Ι28 σαν και σένα εμείς απλά τους γαμούσαμε...

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
ειμαι τριτεκνος και ειμαι το μονο αγορι.. παιζει να κανω 8μηνο οπως παλια η εχει αλλαξει κ ειναι 9μηνο?

Μαγκα  μια συμβουλη  μην πεις πουθενα για μικροτερη θητεια. Θα σε  :fuck2: :fuck2: αχαλινωτα.  Θα λενε ολοι να σε πηξουνε γιατι θα φυγεις νωριτερα. Και σε κανενα φιλαρακι να το πεις στο τελος οτι δεν το ηξερες και το εμαθες στο τελος.

Ακομα θυμαμαι εναν που του καναν στη μοναδα μια πλακα οτι και καλα ηρθε το χαρτι του προστατη και να ετοιμασει τα πραγματα του. Στην αρχη κολλησε και μετα το παλικαρι θα σκεφτηκε για κανενα λαθος και το επαιξε φευγατος. Αλλα που...  Οι μαλακες μονιμαδες μας παιζανε καμια φορα, αλλά   μια ζωη και σημερα μετρανε ακομη.

Καλο φιλαρακι. Ωρα του καλη οπου ειναι,  ειχαμε κανει καλη παρεα.

Επισκέπτης
Μαγκα  μια συμβουλη  μην πεις πουθενα για μικροτερη θητεια. Θα σε  :fuck2: :fuck2: αχαλινωτα.  Θα λενε ολοι να σε πηξουνε γιατι θα φυγεις νωριτερα. Και σε κανενα φιλαρακι να το πεις στο τελος οτι δεν το ηξερες και το εμαθες στο τελος.

Ακομα θυμαμαι εναν που του καναν στη μοναδα μια πλακα οτι και καλα ηρθε το χαρτι του προστατη και να ετοιμασει τα πραγματα του. Στην αρχη κολλησε και μετα το παλικαρι θα σκεφτηκε για κανενα λαθος και το επαιξε φευγατος. Αλλα που...  Οι μαλακες μονιμαδες μας παιζανε καμια φορα, αλλά   μια ζωη και σημερα μετρανε ακομη.

Καλο φιλαρακι. Ωρα του καλη οπου ειναι,  ειχαμε κανει καλη παρεα.

αρα δεν αναφερω πουθενα για μειωμενη θητεια κλπ για να εχω τ κεφαλι μου ησυχο ? :P

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
αρα δεν αναφερω πουθενα για μειωμενη θητεια κλπ για να εχω τ κεφαλι μου ησυχο ? :P

Σωστός και μην προκαλεις οτι σου λενε κανεις και να μην σε ξερεις κανενας. Βρες και κανενα φιλαρακι και θα περασεις καλα. Καλη θητεία  μαν...!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οταν λες μειωμενη θητεια εννοεις οτι ολοι οι αλλοι θα κανουν 9 μηνες και εσυ 8;
δε νομιζω να ασχοληθει κανει με τον 1 μηνα λιγοτερο
με τους ομογενεις που κανουν 3 μηνες να πω ενταξει
αυτα περι μειωμενη θητειας ηταν παλια που ο ενας εκανε 18 μηνες και ο αλλος 12

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε είσαι στο σωστό μέρος για να μάθεις από τον "ειδικό":

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=76357]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=76357[/url]

troll_soldier_by_rannu14-d78jmva.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom