Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μου ειχε βγει να παρουσιαστω τριπολη κ εβαλα βυσμα για να παω θηβα.
(Γεροτατο βυσμα πριν αρχισετε να αμφισβητείτε)
Το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι θα σταξεις
Ειναι ενα σκαλι πιο κατω απο πευκο η τριπολη.
Θα εχεις κ οπλο απο το κεντρο τυχερε αν ειναι αληθινες οι φημες.
Στο στρατο θα νοιωσεις σκουπιδι μπορει να εισαι μορφωμενος με χρημα με διασυνδεσεις αλλα ενας χοντρος ηλιθιος αμορφωτος εποπ θα σε διαταζει.
Επισης θα σου λειψει ο υπνος, το εξω , το φαγητο , η γκομενα σου κ πολλα αλλα.
Τελος το λενε τριεθνες κ εχει 3 σωματα εσυ σε ποιο εισαι?

Τύπε, μπορεί όμως να λιώνεις στο μπου κομ νυχθημερόν με 50 posts/day επί παντός επιστητού, να παίζεις τον ξεψαρωμένο στο φου μπου με παραλλαγή ακομβίωτος και ασκεπής, και με το που σκάει το απολυτήριο να γίνεις και γοργόνα στο Αιγαίο ρωτώντας τους λαθρομετανάστες αν ζει ο βασιλιάς ο Αλέκος...

Μήπως τα παρουσιάζεις πιο μαύρα από ό,τι είναι στην τελική;

Οποιαδήποτε ομοιότητα βέβαια με την πραγματικότητα αποτελεί καθαρή σύμπτωση...,

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τωρα που λεμε για τριπολη θυμηθηκα κι εναν τυπο οταν παρουσιαστηκα, μεγαλη μορφη
μπαιναμε τοτε πεζικο στο 11ο συνταγμα και παρουσιαζομασταν μεσα σε 3-4 μερες
ηταν ενας αρχιμαλακας φανταρος που ειχε παρουσιαστει μια μερα πριν πχ αυτος μπηκε 9 κι εμεις μπηκαμε 10
και ειχε αναλαβει να παιρνει τους νεους με τα πολιτικα ρουχα και το σακ βουαγιαζ απο την πυλη και να τους πηγαινει μεσα στο στρατοπεδο εκει που θα γινοταν η απογραφη
και στη διαδρομη μας ελεγε το μαλακισμενο να πηγαινουμε τζοκινγκ, οτι ειμαστε ψαρια και οτι θα πηξουμε
ποιος; ο φανταρος της μιας μερας.
μαλακες υπαρχουν παντου, στο στρατο ειδικα ευδοκιμουν, αλλα αν κανεις εσυ τις παρεες σου με τα ισια ατομα, θα περασεις μια χαρα και μετα θα το νοσταλγεις. ειναι η τελευταια ξενοιαστη περιοδος του αντρα. ουτε υποχρεωσεις, ουτε γυναικα πανω απο το κεφαλι σου ουτε τιποτα

Επισκέπτης
τωρα που λεμε για τριπολη θυμηθηκα κι εναν τυπο οταν παρουσιαστηκα, μεγαλη μορφη
μπαιναμε τοτε πεζικο στο 11ο συνταγμα και παρουσιαζομασταν μεσα σε 3-4 μερες
ηταν ενας αρχιμαλακας φανταρος που ειχε παρουσιαστει μια μερα πριν πχ αυτος μπηκε 9 κι εμεις μπηκαμε 10
και ειχε αναλαβει να παιρνει τους νεους με τα πολιτικα ρουχα και το σακ βουαγιαζ απο την πυλη και να τους πηγαινει μεσα στο στρατοπεδο εκει που θα γινοταν η απογραφη
και στη διαδρομη μας ελεγε το μαλακισμενο να πηγαινουμε τζοκινγκ, οτι ειμαστε ψαρια και οτι θα πηξουμε
ποιος; ο φανταρος της μιας μερας.
μαλακες υπαρχουν παντου, στο στρατο ειδικα ευδοκιμουν, αλλα αν κανεις εσυ τις παρεες σου με τα ισια ατομα, θα περασεις μια χαρα και μετα θα το νοσταλγεις. ειναι η τελευταια ξενοιαστη περιοδος του αντρα. ουτε υποχρεωσεις, ουτε γυναικα πανω απο το κεφαλι σου ουτε τιποτα
εκανες τζοκινγκ;

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Σκεψου το χειροτερο σεναριο
Δεν την παλευεις με τιποτα... 4 φωτογραφιες με πλατυ χαμογελο και ελυσες το προβλημα σου :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ολοι εκαναν τζογκινγκ (τσιτα ψαρωμενοι) εκτος απο εμενα και ενα αλλο παληκαρι που μειναμε τελευταιοι καμια 20αρια μετρα πισω περπατωντας
και γυρνωντας πισω ο μπετοβλακας λεει "τελειωνετε ψαρια, δεν εχουμε ολη τη μερα"
ηταν 18 χρονων κι εγω 26
σκεφτηκα σε καποια φαση να του κατσω το σακ βουαγιαζ στα δοντια αλλα λεω γαμα το μην ξεκινησουμε ετσι

Επισκέπτης
ολοι εκαναν τζογκινγκ (τσιτα ψαρωμενοι) εκτος απο εμενα και ενα αλλο παληκαρι που μειναμε τελευταιοι καμια 20αρια μετρα πισω περπατωντας
και γυρνωντας πισω ο μπετοβλακας λεει "τελειωνετε ψαρια, δεν εχουμε ολη τη μερα"
ηταν 18 χρονων κι εγω 26
σκεφτηκα σε καποια φαση να του κατσω το σακ βουαγιαζ στα δοντια αλλα λεω γαμα το μην ξεκινησουμε ετσι
αυτος εκανε τα ιδια κ μετα;

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε, μπορεί όμως να λιώνεις στο μπου κομ νυχθημερόν με 50 posts/day επί παντός επιστητού, να παίζεις τον ξεψαρωμένο στο φου μπου με παραλλαγή ακομβίωτος και ασκεπής, και με το που σκάει το απολυτήριο να γίνεις και γοργόνα στο Αιγαίο ρωτώντας τους λαθρομετανάστες αν ζει ο βασιλιάς ο Αλέκος...

Μήπως τα παρουσιάζεις πιο μαύρα από ό,τι είναι στην τελική;

Οποιαδήποτε ομοιότητα βέβαια με την πραγματικότητα αποτελεί καθαρή σύμπτωση...,
Εγω εχω 37 μηνυματα κ εσυ 2100 οποτε ποιος λιωνει αστο γαμησε το προσβαλεις την νοημοσυνη σου.
Ακομβιωτος ε? Ποσα χρονια εχω να ακουσω την λεξη..
Μηπως εισαι εποπακι κ σε θιξαμε? Βαραμε προσοχη για 800 γιουρα?
Η δικια σου πειρα τι σου λεει ξερουν οι λαθρο αν ζει ο αλεκος?  :jerking:

Συνημμένα

• 11046483_434556263374018_7017969860892395615_n.jpg
    11046483_434556263374018_7017969860892395615_n.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Ναι ρε τι να λεμε γκαυλα ο στρατος!
Ποιος αντρας δεν θελει να κοιματε με αλλους 20 αντρες που βρωμανε?
Ποιος αντρας δεν θελει καθε 4 ωρες για να κανει σκοπια κ καθε 6 το πρωι για αναφορα κ πουτσες μπλε?
Ποιος αντρας δεν θελει να κανει να δει live μουνι μερες?
Ποιος αντρας δεν θελει δεν θελει να τον διαταζει ενας αλλος αντρας?
κ αλλα πολλα παραδειγματα.
Να μην λεμε μλκιες ο στρατος ειναι για τον πουτσο κ οποιος τον γουσταρει ειτε ειναι μαζοχα ειτε καθυστερημενος.
Δεν λεω να μην παει ολοι πρεπει να παμε ειναι αναγκαιος κ καποιες λιγες φορες εχει κ τον χαβαλε του.
Αλλα αν εμενα μου δινοταν η ευκαιρια να μην παω δεν θα πηγαινα.
Δεν εμαθα τπτ δεν κερδισα τπτ δεν γνωρισα κανενα αξιολογο ατομο απο τα στελεχη εννοω.
Για να γινεις στρατιωτικος πρεπει να σε δερνανε στο σχολειο η να μην σου καθοταν γκομενα η να μην σε κοβει να κανεις δουλειες απο μονος σου δλδ να εισαι περιορισμενης ευθυνης το ιδιο ισχυει κ με τους μπατσους.
Ποιος αντρας δεν θυμαται τις παρεες τα πιωματα και τους χαβαλέδες με τους αλλους 20
Τωρα από σκοπιες τι να λεμε... θα πηξει... Θα κανει και... 100 ωρες στο συνολο ότι προλαβει κανα 2μηνο δλδ και μετα θα είναι 1 μεσα 3 εξω στην χειροτερη.
Για μουνια ισχυει το παραπανω...
Το μονο πρόβλημα είναι ότι δεν εχεις τα σεντονακια και τα φαγακι της μαμακας.
Μια χαρα τα περνας αμα δεν εισαι μαλακας η φλωρος

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
τι παει να πει μαυρο κεντρο αδερφε;
Αορκιστοι είναι, υπηρασιες δεν εχουν, εξοδους δεν εχουν...
Τι είναι αυτό που το κανει πιο μαυρο σε σχεση με τ αλλα; :think:

οποιος εχει παει προσφατα στρατο γνωριζει...στην τριπολη πεφτει σταξιμο αδερφε...μετα ακολουθει καλαματα κτλπ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εγω εχω 37 μηνυματα κ εσυ 2100 οποτε ποιος λιωνει αστο γαμησε το προσβαλεις την νοημοσυνη σου.
Ακομβιωτος ε? Ποσα χρονια εχω να ακουσω την λεξη..
Μηπως εισαι εποπακι κ σε θιξαμε? Βαραμε προσοχη για 800 γιουρα?
Η δικια σου πειρα τι σου λεει ξερουν οι λαθρο αν ζει ο αλεκος?  :jerking:

Έχεις μεγάλη

hqdefault.jpg

φαντασία.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
κι εγω μια χαρα περασα στο στρατο
καταρχην εμαθα και 2 πραγματα για τα οπλα που ημουν εντελως σκραπας
δευτερον εκανα καλες παρεες με γαματα ατομα που τα λεμε ακομα και σημερα που και που
τριτον πηρα γερο μαθημα για το τι κυκλοφορει εξω στην κοινωνια
επειδη συγκατοικεις με καθε καρυδιας καρυδι βλεπεις πραγματα που ειναι αδυνατο να δεις στο δικο σου προστατευμενο περιβαλλον (σπιτι, σχολειο, γειτονια στο κεντρο της αθηνας κλπ)
τεταρτον εμαθα να μενω και μονος μου και να αυτοεξυπηρετουμαι που μεχρι τοτε μου τα ειχε ολα ετοιμα η μανα μου, και ρουχα επλυνα και κρεβατια εστρωσα και σφουγγαρισα και απολα
πεμπτον φχαριστηθηκα ατελειωτα το γαμησι σε μπουρδελο της λιοσιων μετα απο 4 μηνες που ουτε μαλακια δε προλαβαινα να τραβηξω

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μου ειχε βγει να παρουσιαστω τριπολη κ εβαλα βυσμα για να παω θηβα.
(Γεροτατο βυσμα πριν αρχισετε να αμφισβητείτε)
Το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι θα σταξεις
Ειναι ενα σκαλι πιο κατω απο πευκο η τριπολη.
Θα εχεις κ οπλο απο το κεντρο τυχερε αν ειναι αληθινες οι φημες.
Στο στρατο θα νοιωσεις σκουπιδι μπορει να εισαι μορφωμενος με χρημα με διασυνδεσεις αλλα ενας χοντρος ηλιθιος αμορφωτος εποπ θα σε διαταζει.
Επισης θα σου λειψει ο υπνος, το εξω , το φαγητο , η γκομενα σου κ πολλα αλλα.
Τελος το λενε τριεθνες κ εχει 3 σωματα εσυ σε ποιο εισαι?

:thumbsup:

οπως τα λεει ο τυπος εδω ειναι...στην Θηβα ουτε οπλο δεν παιρνουνε...στην Τριπολη απο την δευτερη μερα κιολας οπλακι...τριτη θα εχεις μαθει ολες τις οπλοασκησεις επομουαρμ κτλπ ....γενικα θα σταξεις....υπνο ξεχνα τον...μαγειρια δεν παλευονται τα ωραρια απο αυτα που εχω ακουσει απο ολους...

ειναι για τον πουτσο γενικα αλλα ενας μηνας ειναι....οκ ....

Επισκέπτης
:thumbsup:

οπως τα λεει ο τυπος εδω ειναι...στην Θηβα ουτε οπλο δεν παιρνουνε...στην Τριπολη απο την δευτερη μερα κιολας οπλακι...τριτη θα εχεις μαθει ολες τις οπλοασκησεις επομουαρμ κτλπ ....γενικα θα σταξεις....υπνο ξεχνα τον...μαγειρια δεν παλευονται τα ωραρια απο αυτα που εχω ακουσει απο ολους...

ειναι για τον πουτσο γενικα αλλα ενας μηνας ειναι....οκ ....
περνουν οπλο αορκιστοι; :think:
Πως γινεται αυτό;

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Ποιος αντρας δεν θυμαται τις παρεες τα πιωματα και τους χαβαλέδες με τους αλλους 20
Τωρα από σκοπιες τι να λεμε... θα πηξει... Θα κανει και... 100 ωρες στο συνολο ότι προλαβει κανα 2μηνο δλδ και μετα θα είναι 1 μεσα 3 εξω στην χειροτερη.
Για μουνια ισχυει το παραπανω...
Το μονο πρόβλημα είναι ότι δεν εχεις τα σεντονακια και τα φαγακι της μαμακας.
Μια χαρα τα περνας αμα δεν εισαι μαλακας η φλωρος
Ναι ρε παλικαρε καλα τα λες αλλα τι προτιμας το στρατο η το ζεστο μουνακι της γκομενας σου στο σπιτι κ το ζεστο φαγακι της μαμας σου? :headbang: :headbang: :headbang:
Κ το να πας να πολεμησεις τους isis στην Συρια θα εχει τα καλα του, θα πηγαινες? εαν δεν πας εισαι φλωρος?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
κι εγω μια χαρα περασα στο στρατο
καταρχην εμαθα και 2 πραγματα για τα οπλα που ημουν εντελως σκραπας
δευτερον εκανα καλες παρεες με γαματα ατομα που τα λεμε ακομα και σημερα που και που
τριτον πηρα γερο μαθημα για το τι κυκλοφορει εξω στην κοινωνια
επειδη συγκατοικεις με καθε καρυδιας καρυδι βλεπεις πραγματα που ειναι αδυνατο να δεις στο δικο σου προστατευμενο περιβαλλον (σπιτι, σχολειο, γειτονια στο κεντρο της αθηνας κλπ)
τεταρτον εμαθα να μενω και μονος μου και να αυτοεξυπηρετουμαι που μεχρι τοτε μου τα ειχε ολα ετοιμα η μανα μου, και ρουχα επλυνα και κρεβατια εστρωσα και σφουγγαρισα και απολα
πεμπτον φχαριστηθηκα ατελειωτα το γαμησι σε μπουρδελο της λιοσιων μετα απο 4 μηνες που ουτε μαλακια δε προλαβαινα να τραβηξω

εκλαψα χααχχαχααχ  :2funny: :2funny:

Mr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Φιλος ενα πραμα θα σου πω   ΤΡΙΨΩΛΗ.

Ακομα θυμαμαι την μυρωδια απο τα μαγειρεια  5:45  και το να γυριζω ολο το στρατοπεδο με τα ποδια για τις σκοπιες.  2 ωρες ποδαροδρομος μες στο σκοταδι για το γερμανικο.  

Το δε κλιμα αν πας καλοκαιρι δεν υπαρχει.  Το πρωι με την χλαινη να τουρτουριζεις και το μεσημερι στην πιστα να εχει κωλοζεστη και να λιποθυμανε ατομα (2 μεσημερια δεν εγινε εκπαιδευση γιατι ειχε δεικτη δυσφοριας). Λυποθυμαγαν ατομα.  Τετοια κωλοπολη μου εχει μεινει αξεχαστη.

Ασε που μετα έβαλα "βυσμα" να φυγω για Ελληνικο-Αερονομος και δεν εγινε τιποτα και εκατσα  εκπαιδευση στη ΜΕΤΑ για μπατζης. Δεν ειχε κοσμο και στις μοναδες και καναμε 2πλη εκπαιδευση πρωι-απογευμα και μου εφυγε ο πατος. Το ξεσκισμα στις υπηρεσιες. ΜΕΤΑ= Μοιρα Εκπαιδευσης Τοπικης Αμυνας =  Μανα Εδω Τρωνε Ανθρωπους.    :2funny: :2funny:

Κοιμομουν στα αγκαθια και ετρωγα ευκολα και τη σφουγγαριστρα. Ειχα φτασει στα ορια μου και ασε τις μαλακιες με μοδιστρες κλπ που λενε μερικοι μαλακες. Αμα δεν εχει κοσμο σε παει πιπα-κωλο. Δεν προλαβαινα να ξεκουραστω πουθενα.

Ευχομαι να εχουν αλλαξει τα πραγματα.  Αυτα  τωρα 15 περιπου χρονια πριν.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
περνουν οπλο αορκιστοι; :think:
Πως γινεται αυτό;

αν παιρνουνε λεει....καλα εισαι....βολη θα ριξεις στο τελος του μηνα....βασικα στην τριπολη ριχνουνε 2-3 φορες....προετοιμασια γαμησε τα....απο το πρωι ορθιος...το οπλο χιαστι και ξεκινας περπατηματακι να πας στου διαολου την μανα να ριξεις....περιμενεις και την σειρα σου κανα 3ωρακι...ζωαραααα....εχει οπλοασκησεις στην αρχη....καθε μερα ενα 2ωρακι για πλακα ασκησουλες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom