Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
ελα ρε φιλε... Δεν είναι κατι που το κανεις συνεχεια.
Μια φορα στη ζωη σου για λιγους μηνες και μαλιστα πιτσιρικας.
Εσυ χαριζεις μερικους μηνες στην πατριδα και αυτή σου χαριζει μερικες γνωσεις (ισως αχρηστες, ευτυχως) εμπειρεια και ατελειωτες αναμνήσεις.
Κερδισμένος βγαινεις  ;)
Δεν αντιλεγω αν γινει κανας πολεμος ξερω πως να πυροβολησω.
Εγω ειχα ειδικοτητα οδηγος αλλα επειδη ημουν μορφωμενος κ καλα με ειχαν βαλει κ στις 2 μοναδες που ημουν στο ΓΔΥ. Καθε μερα μου ηταν να βγαζω καταστασεις επιβιβασεως, να κανω βασεις δεδομενων για υλικο, να αρχειοθετω  πολεμικους χαρτες κ αλλα τετοια το πρωι ενω αλλοι τα ξυναν στον ορχο η στο επιλοχαδικο κ μετα εκανα κανονικα σκοπια κ ολα τα προβλεπομενα.
Δλδ θελω να πω οτι με εκμεταλευτηκαν στο επακρο. Κ αυτα που εκανα επρεπε να τα κανει καποιος εποπ.
Αν κατι εμαθα που να ειναι εστω κ λιγο ενδιαφερον ειναι τις πολεις στα συνορα ελλαδα- τουρκια κ ελλαδα- βουλγαρια κ ποια ειναι τα πιθανοτερα σημεια συρραξης συμφωνα με μελετες, τι μεθοδους για αμυνα θα χρησιμοποιησουμε σαν χωρα καθως ειμαστε αμυντικοι εξ ου κ τα σηματα στραμμενα προς τα κατω που εχουμε. Αυτα θα μ μεινουν απο γνωσεις.
Τωρα το πως θα στρωσω φακελο κ πως θα ξυριστω  πως θα σφουγγαρισω κ θα πλυνω τα ρουχα μ το ξερα απ το σπιτι μ αυτα ειναι για κατι 18χρονα που μπαινουν κ καυλωνουν κ εχουν ευπλαστα μυαλα γιατι δεν εχουν ζησει κατι αλλο κ οτι τους λενε οι ανωτεροι το θεωρουν μαθημα ζωης. :vomit: 

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
ναι φιλε παλια και με Bren

Ok αδερφέ δεν το γνώριζα.
Εγώ υπηρέτησα στην ΕΛΔΥΚ και επαναπατρίστηκα στην Τρίπολη για μικρό χρονικό διάστημα.
Με έπιασαν μόνο υπηρεσίες / έξοδοι και ο κωλόκαιρος της Τρίπολης.  :headbang:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Α 83 Τριπολη στην 124 ΠΜ.28 Γεναρη του 83 με 28 Γεναρη του 84!
40 μερες μεσα μας ειχαν μεχρι την ορκομοσια. Εγω εφυγα με την 2η σειρα των αδειων γιατι ειχε 2 μερες παραπάνω. Την μερα που βγηκαμε στην Τριπολη υπηρχε μια καφετερια και ενας σινεμας που επαιζε γαλαζια λιμνη.
Ωραια περασα. 48 μερες Τριπολη και τις υπολοιπες στην ΜΑΚ στην Ζοφρια με αποσπαση στις Αμερικανικες Βασεις του Ελληνικου. Μας πηγαινε 29 εξω μια μεσα :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Α 83 Τριπολη στην 124 ΠΜ.28 Γεναρη του 83 με 28 Γεναρη του 84!
40 μερες μεσα μας ειχαν μεχρι την ορκομοσια. Εγω εφυγα με την 2η σειρα των αδειων γιατι ειχε 2 μερες παραπάνω. Την μερα που βγηκαμε στην Τριπολη υπηρχε μια καφετερια και ενας σινεμας που επαιζε γαλαζια λιμνη.
Ωραια περασα. 48 μερες Τριπολη και τις υπολοιπες στην ΜΑΚ στην Ζοφρια με αποσπαση στις Αμερικανικες Βασεις του Ελληνικου. Μας πηγαινε 29 εξω μια μεσα :2funny: :2funny: :2funny:

σχεδόν πατέρας σου ήμουνα .. Β 82  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ok αδερφέ δεν το γνώριζα.
Εγώ υπηρέτησα στην ΕΛΔΥΚ και επαναπατρίστηκα στην Τρίπολη για μικρό χρονικό διάστημα.
Με έπιασαν μόνο υπηρεσίες / έξοδοι και ο κωλόκαιρος της Τρίπολης.  :headbang:
Σε ποιο τάγμα και τι σειρά τύπε?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
254/98Γ'ΕΣΣΟ....
Παρουσιαστηκα Τριπολη μηνα Μαιο κ εφυγα Ιουλιο...το κλιμα ακριβως οπως το λετε,ψοφοκρυο το πρωι αν και ημουν εκει καλοκαιρι,και κουφοβραση το μεσημερι... πολυ ωραια τα σαντουιτς στο μαγαζακι εξω απο την πυλη... Δεν περασα ασχημα,εκτος απο εναν μαλακα Λοχια που ειχαμε στον λοχο... καταδρομεας,κοντος,κομπλεξικος και φυσικα Πατρινος....και μας ειχε πρηξει τα αρχιδια... Μεινετε μακρια απο αγγαρειες στα μαγειρεια(ουτε απο εξω δεν θα περνας)... το μονο σπασιμο που πηγαιναμε για φαι και καναμε μιση ωρα να μπουμε στα εστιατορια... Ημασταν και μεγαλη σειρα (700 ατομα),και γινοταν πανζουρλισμος...
Το κολπο του στρατου ειναι να κανεις τον μαλακα...πεταει ο γαιδαρος??? πεταει!!!.... και στην πουτσα σου ολα.. μην πας κοντρα σε κανεναν,κανε παρεες με χαβαλε τυπους και θα περασεις καλα... Ξενερωσα οταν παρουσιαστηκα...αλλα πιο πολυ ξενερωσα οταν απολυθηκα,αν μου ελεγες να υπηρετησω κανεναν μηνα ακομα με τα ιδια ατομα ομως,θα πηγαινα τρεχοντας... Η δικη μου γνωμη... Δηλωσε Κυπρο....

Ο αδερφος μου ηταν καταδρομεας,τον πηγαν Κυπρο και ξενερωσε απιστευτα... Μετα απο λιγο δεν ηθελε να φυγει,απολυθηκε και ξαναπηγε ακομα 2 φορες τα καλοκαιρια... Μετα μου σφυριξε οτι ειχε κατι "κονε" με Ρουμανες κ Ουκρανεζες στριπτιζουδες... μου εδειξε κ φωτο,κατι μουνια απιστευτα... Ειχε χτυπησει κ ενα γκομενακι οσο ηταν φανταρος (καλουτσικο ηταν) και περνουσε ζαχαρη... Χειμωνας ερχετε παντως... εγω που υπηρετησα στο τριεθνες δεν στο προτεινω να πας... Καλυτερα καπου Νοτια...  

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.213
Πόντοι
1.706
κι εγω μια χαρα περασα στο στρατο
καταρχην εμαθα και 2 πραγματα για τα οπλα που ημουν εντελως σκραπας
δευτερον εκανα καλες παρεες με γαματα ατομα που τα λεμε ακομα και σημερα που και που
τριτον πηρα γερο μαθημα για το τι κυκλοφορει εξω στην κοινωνια
επειδη συγκατοικεις με καθε καρυδιας καρυδι βλεπεις πραγματα που ειναι αδυνατο να δεις στο δικο σου προστατευμενο περιβαλλον (σπιτι, σχολειο, γειτονια στο κεντρο της αθηνας κλπ)
τεταρτον εμαθα να μενω και μονος μου και να αυτοεξυπηρετουμαι που μεχρι τοτε μου τα ειχε ολα ετοιμα η μανα μου, και ρουχα επλυνα και κρεβατια εστρωσα και σφουγγαρισα και απολα
πεμπτον φχαριστηθηκα ατελειωτα το γαμησι σε μπουρδελο της λιοσιων μετα απο 4 μηνες που ουτε μαλακια δε προλαβαινα να τραβηξω
ναι με τη μια βολη που εκανες εισαι ετοιμος για τον πολεμο πλεον
οι δε οπλοασκησεις ανεβασαν το νοητικο σου επιπεδο τουλαχιστον 10 μοναδες

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ναι με τη μια βολη που εκανες εισαι ετοιμος για τον πολεμο πλεον
οι δε οπλοασκησεις ανεβασαν το νοητικο σου επιπεδο τουλαχιστον 10 μοναδες
Που ξερεις εσυ? Μην εισαι τετοιος. Μπορει να ηταν αρκετες για να ανεβασουν το δικο του IQ. :grin:

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
291
Εγώ πήγα στην 124ΠΒΕ το 2012 για ένα μήνα ήταν η πρώτη φορά που είχαμε και τα τρία σώματα σε ένα στρατόπεδο. Γενικά είχε πήξιμο αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα (υπηρεσίες, καθαριότητα, θαλαμοφυλίκια) δεν είχαμε τότε να μας βγάζουν στο στοίβο για τρεξίματα κλπ. Αυτό που ξέρω και από φίλους που μπήκαν εκεί μετά από μένα είναι και σε τι σώμα θα είσαι. Μια εσσό θα τρέχει η αεροπορία και το πεζικό θα κάθεται, μια εσσό μπορεί το αντίθετο. Είναι που θα πέσεις. Το μόνο σίγουρο άμα μπαίνει κανείς νοέμβρη, γενάρη ή μάρτη είναι το πολύ κρύο...μιλάμε κάτι νύχτες ή πρωί χαράματα για παγωνιά.

cocacolagr

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2019
Like
42
Πόντοι
0
κανα μωρακι ντοπιο δε γαμησατε τριπολη?

Stories

Νέο!

Stories