254/98Γ'ΕΣΣΟ....
Παρουσιαστηκα Τριπολη μηνα Μαιο κ εφυγα Ιουλιο...το κλιμα ακριβως οπως το λετε,ψοφοκρυο το πρωι αν και ημουν εκει καλοκαιρι,και κουφοβραση το μεσημερι... πολυ ωραια τα σαντουιτς στο μαγαζακι εξω απο την πυλη... Δεν περασα ασχημα,εκτος απο εναν μαλακα Λοχια που ειχαμε στον λοχο... καταδρομεας,κοντος,κομπλεξικος και φυσικα Πατρινος....και μας ειχε πρηξει τα αρχιδια... Μεινετε μακρια απο αγγαρειες στα μαγειρεια(ουτε απο εξω δεν θα περνας)... το μονο σπασιμο που πηγαιναμε για φαι και καναμε μιση ωρα να μπουμε στα εστιατορια... Ημασταν και μεγαλη σειρα (700 ατομα),και γινοταν πανζουρλισμος...
Το κολπο του στρατου ειναι να κανεις τον μαλακα...πεταει ο γαιδαρος??? πεταει!!!.... και στην πουτσα σου ολα.. μην πας κοντρα σε κανεναν,κανε παρεες με χαβαλε τυπους και θα περασεις καλα... Ξενερωσα οταν παρουσιαστηκα...αλλα πιο πολυ ξενερωσα οταν απολυθηκα,αν μου ελεγες να υπηρετησω κανεναν μηνα ακομα με τα ιδια ατομα ομως,θα πηγαινα τρεχοντας... Η δικη μου γνωμη... Δηλωσε Κυπρο....
Ο αδερφος μου ηταν καταδρομεας,τον πηγαν Κυπρο και ξενερωσε απιστευτα... Μετα απο λιγο δεν ηθελε να φυγει,απολυθηκε και ξαναπηγε ακομα 2 φορες τα καλοκαιρια... Μετα μου σφυριξε οτι ειχε κατι "κονε" με Ρουμανες κ Ουκρανεζες στριπτιζουδες... μου εδειξε κ φωτο,κατι μουνια απιστευτα... Ειχε χτυπησει κ ενα γκομενακι οσο ηταν φανταρος (καλουτσικο ηταν) και περνουσε ζαχαρη... Χειμωνας ερχετε παντως... εγω που υπηρετησα στο τριεθνες δεν στο προτεινω να πας... Καλυτερα καπου Νοτια...