Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ενταξει, εχω πεσει ήδη κατω και μετράω, άντε ρε στραβαδια, οι υπόλοιποι, τι κοιτάτε;;;

URL]]

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ενταξει, εχω πεσει ήδη κατω και μετράω, άντε ρε στραβαδια, οι υπόλοιποι, τι κοιτάτε;;;

http://[URL unfurl="true"]www.ellinikos-stratos.com/forum/uploads/4255/marines_do_pushups.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

δεν ειναι η proper form αυτη για push-ups...δεν το λεω για κοροιδια...σοβαρα μιλαω...ασκει πολυ πιεση στον καρπο και μπορει να υπαρξει τραυματισμος

[MEDIA=youtube]C8EVUZf2y0Y[/MEDIA]

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ψάρακα νηματοθέτη, μάθε να παρουσιάζεσαι.

Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, ΧΧΧ ΕΣΣΟ, και όχι kostas apostolopoulos.
Άλλαξε το νικ σου τώρα να συνηθίζεις.

Δεύτερον, είσαι άνδρας ρε; (πες την αλήθεια).

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Ε κι εγω πανω που ηθελα 4 μηνες, βρεθηκα στα Χωκ στο Καπανδριτι.
Το τελευταιο 9μηνο δεν με πηγε ποτέ καλυτερα απο 2 μεσα μια εξω  :2funny: :2funny: :2funny:
ποια χρονολογία ήσουνα χωκ Καπανδρίτι φίλε???

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Στο πολεμικο μουσειο εχω κανει σκοπια, δεν θυμαμαι αλφαμίτες.

Τοτε πηγαιναμε εξωτερικη σκοπια στο μουσειο απο το Χαιδαρι, που ημουν διαβιβαστής.

Το πρωι εκανες σκοπια με την στολη εξοδου χωρις οπλο αναμεσα στον κοσμο, και το βραδυ με φυσεκλίκια χιαστι (κυριολεκτώ).

Και παιρναμε φαγητο απο την Προεδρικη Φρουρα.
Εκει με αρπαξανε κατι διμετροι τσολιαδες και μου περασανε καπελο την κατσαρολα για να γελασουνε  :2funny:

Πρωτη φορα, ενω ειμαι 1,85 υψος, εβλεπα τους παντες σηκωνοντας το κεφαλι!!!

διαβηβαστης
μαληστα

κ εσυ του γαλαζιου σωληνα τυπε μου?

Επισκέπτης
Δηλαδη ξυπνας 6 πας δουλεια μετα γυρνας 5 ας πουμε σπιτι καθεσε πινεις καφεδακι κ αμα γουσταρεις ριχνεις κ μια πουτσα στην γκομενα.
Ποπο ρε παιδι μ τι δραμα περνας.. καλυτερα να σε ξυπναει στις 6 ενα βρωμερο ζωο κ να σου λεει γρηγορα αναφορα σε 5 λεπτα ετοιμος να βαζεις ρουχα να περνεις οπλο να βγενεις αναφορα να υπαρχει πιθανοτητα να πεσει κρατηση η φυλακη μετα να πηγαινεις για να στρωσεις το κρεβατι σου με τις παλιες κουρελιαρικες κουβερτες μα ξυριστεις κ να ερεθιζεσε μονιμως να πας μετα να φας την αηδια πρωινο κ σκεψου να εχει κ κανα διπυρίτη γκαυλα ρε.
Αν θες να πας στρατο για να μην εχεις ευθυνες = δεν τις αντεχεις ας γινοσουν μονιμας.
Δημοσιογραγος ειμαι δεν θα πω παραπανω πραγματα.
Δηλαδη ρε φιλε αμα σε παρει 4 η ωρα το πρωι ο συντάκτης να πας να καλυψεις ένα θεμα θα του πεις αντε γαμησου;
Θα πας αξυριστος;
Τι άλλο θα μου πειτε για να μου δειξετε το "δραμα" του στρατου ρε σεις; :2funny: :2funny: :2funny:

Υγ. Πρωινο καφεδακι από το μηχανημα και πανινι από ΚΨΜ  :rockon: :rockon: :rockon:

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε φιλε αμα σε παρει 4 η ωρα το πρωι ο συντάκτης να πας να καλυψεις ένα θεμα θα του πεις αντε γαμησου;
Θα πας αξυριστος;
Τι άλλο θα μου πειτε για να μου δειξετε το "δραμα" του στρατου ρε σεις; :2funny: :2funny: :2funny:

Υγ. Πρωινο καφεδακι από το μηχανημα και πανινι από ΚΨΜ  :rockon: :rockon: :rockon:
Φυσικα κ θα παω οποιαδηποτε στιγμη με καλεσει για καποιο θεμα. Η δουλεια μ δεν εχει ωρα, εχω φυγει απο γαμο συγγενη μου για θεμα.
Φυσικα κ δεν μπορει να μ επιβαλει πως θα ειναι η εμφανιση μου. Π.χ αυτη τη στιγμη εχω γενια 1 μηνα.
Δραμα δεν το αποκαλεσα ποτε. Απλα χασιμο χρονου οπου κατι αγαμητοι κομπλεξικοι βγαζουν γουστα ειτε δινοντας διαταγες ειτε εκτελωντας (παραδοξο).
Ναι πρωινο καφεδακι στο προθαλαμο με πανινι περιμενοντας να παει 8 για να πας για δουλειες ( σκαψιμο, βαψιμο, καθαρισμα κ.α) με ολους τους εποπ να μπαινοβγαινουν στον ιδιο προθαλαμο κ να σε λοξοκοιτανε να μπαινουν στον θαλαμο σου κ να ελεγχουν.. αα κ μην ξεχασω οσο πινεις το καφεδακι στο προθαλαμο δεν καθεσε δεν εχει καρεκλες. ξενερωνω τωρα που το πινω σπιτι μ στον καναπε μ στη ζεστη βλεποντας το μιλφακι την τσαπανιδου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
έ βρε τί μου θυμίσατε ,...έξι μήνες απόσπαση είχα στο 11ο Σ.Π πρόσφατα ...το 80. :rolleyes: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Φίλε γενικώς μην ακούς τίποτα, τα 9 μηνάκια θα περάσουν σαν.... νερό,

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Παιδια καλησπερα... Εχει παρουσιαστει κανεις στοβστρατοπεδο της τριπολης να μου τι παιζει γενικα γτ τον αλλο μηνα μπαινω κ δεν ξερω τπτ αππ ολα αυτα?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!

θυμάμαι στο ταβάνι της απο κάτω κουκέτας έγραφε "θα πήξει η μούνα σας ψάρακλες"
γενικά έκανα τις μαλακίες της ζωής μου στο κωλοστρατόπεδο της τρίπολης (124 πβε) :
μαζεύαμε πευκοβελόνες , μαζεύαμε σκουπίδια απο τους κήπους , σφουγγαρίζαμε και τρίβαμε ταψιά...

καλή αρχή  ;)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
11ο Συνταγμα Πεζικου,Τριπολη,Ιανουαριος 1996,240 σειρα.Με τρενο αφου τοτε λειτουργουσε ακομα.Ομορφα,επιβλητικα,πετρινα κτιρια.Εμβολιο για αρχη που σου εδινε την αισθηση οτι ησουν πλεον ατρωτος.Οταν πηγα εγω τοτε ειχε χιονια και καποιες εκπαιδευσεις τις καναμε σε κλειστο χωρο,στο απεναντι κτιριο απο τους θαλαμους.Ημουν στον ακρο δεξια ανω θαλαμο.Επειδη ειχαμε μονιμο λοχια η διμοιρια μου ηταν αντικειμενικα η πιο σκληρη του στρατοπεδου.Δηλαδη μαζευομασταν πρωτοι στην αναφορα και φευγαμε τελευταιοι,μας διεταζε παρουσιαστε και μεναμε ετσι πιο πολυ ωρα απ τους υπολοιπους,στην εκπαιδευση αντι για φουμο μας εβαλε και τριψαμε λασπη στο προσωπο μας με τους μεγαλυτερους σε ηλικια να διαμαρτυρονται.Ωραιες αναμνησεις.Εκπαιδευση στα πλιθινα παραπηγματα.Περιμεναμε να περασει ο τυροπιτας για να αγορασουμε τυροπιτα και πορτοκαλαδα.Το βραδυ σοκοφρετα απ το ΚΨΜ.Μηχανημα για καφε στην εισοδο του κτιριου των κοιτωνων.Μια φορα επαιξα και μπασκετ στο γηπεδο αριστερα της πυλης.Αλλα που χρονος.Στο 24ωρο ζητημα να σου μεναν 4 ωρες ελευθερες για υπνο.Ολο εκπαιδευση,αγγαρειες,σκοπιες.Μια φορα με βαλαν σε διπλη σκοπια στη δεξαμενη,σχεδον εκτος στρατοπεδου.Επιφοβο σημειο καθως ηταν απομερο και ευαλωτο σε επιθεσεις απο κακοβουλους.Γι αυτο και τα 2 ατομα.Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν το διαπεραστικο κρυο.Λιγους Μακεδονες που ειχαμε,λεγανε τετοιο κρυο δεν ειχαν ξαναδει.Και πολλα χιονια.Φαγητο σε ικανοποιητικη κατασταση.Οποιος ειχε λεφτα υπηρχε και η δυνατοτητα να φαει στη ψησταρια.Θετικη αναμνηση,ηταν ενας νεαρος μονιμας και ενω περιμεναμε παρατεταγμενοι να μπουμε για συσσιτιο,μας εβαζε και λεγαμε συνθηματα εν χορω για Τουρκια,για το στρατο ,τετοια.Το εστιατοριο ηταν στο κεντρο του στρατοπεδου,μακρια απο γειτνιαζουσες κατοικιες οποτε δεν υπηρχε φοβος να ενοχλησουμε.Ολοι το διασκεδαζαν,ουρλιαζαν με παθος τα συνθηματα και ανταγωνιζονταν ποιος θα φωναξει περισσοτερο.Με τον μονιμα να συντονιζει γελωντας και ικανοποιημενος που εβρισκε θετικη ανταποκριση αυτη του η πρωτοβουλια καθως ηταν εκτος προγραμματος.Προσοχη οταν χιονιζει,εξω απο το εστιατοριο.Την αλλη μερα εχει γινει γυαλι ο παγος και πολλοι εσπαγαν ποδια και πηγαιναν νοσοκομειο.Πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα η γυρω γυρω.Στη παρελαση ορκωμοσιας μας πεθαναν στη προετοιμασια.Πριν ξεκινησουμε,ο ανθυπολοχαγος ,μας μοιρασε απο μια καραμελα.Στις βολες ειχε αρκετο περπατημα.Με Μ1 στην αρχη και  με G3A3 μετεπειτα.Μια φορα μας δειξαν και το ΗΚ11.Αν και εγω προτιμουσα το FN μου που ειχα στο Διδυμοτειχο.Το λατρεψα αυτο το τυφεκιο.Πολυ πιο ευχρηστο.Στις εξοδους η Τριπολη δεν ειχε και πολλα να δεις.Το Διδυμοτειχο το βρηκα πιο ενδιαφερον.Κακη αρχιτεκτονικη,μια αχανης πλατεια.Απο φαγητο εχει ωραια πεινιρλι,ενα παραδοσιακο πιατο,κοκκινιστο κρεας,που θελει ψαξιμο να πας συστημενος για να βρεις.Ωραιες καφετεριες και για γλυκο εκμεκ καταιφι σε παραδοσιακο ζαχαροπλαστειο,σερβιρισμενο στο τραπεζακι σε ασημενιο πιατακι.Ακριβως εξω απ το στρατοπεδο εχει ενα καλο σαντουιτσαδικο.Γενικα αυτο που απεκομισα απο την εκει παρουσια μου ηταν οτι αφου αντεξα τις 40 μερες εδω,μπορω να αντεξω πολυ δυσκολες και σκληρες δοκιμασιες.Ακουγοντας ιστοριες απο αλλους που ηταν σε αλλα κεντρα,πραγματι η Τριπολη σε βαθμο δυσκολιας δεν εχει αντιπαλο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
11ο Συνταγμα Πεζικου,Τριπολη,Ιανουαριος 1996,240 σειρα.Με τρενο αφου τοτε λειτουργουσε ακομα.Ομορφα,επιβλητικα,πετρινα κτιρια.Οταν πηγα εγω τοτε ειχε χιονια και καποιες εκπαιδευσεις τις καναμε σε κλειστο χωρο,στο απεναντι κτιριο απο τους θαλαμους.Ημουν στον ακρο δεξια ανω θαλαμο.Επειδη ειχαμε μονιμο λοχια η διμοιρια μου ηταν αντικειμενικα η πιο σκληρη του στρατοπεδου.Δηλαδη μαζευομασταν πρωτοι στην αναφορα και φευγαμε τελευταιοι,μας διεταζε παρουσιαστε και μεναμε ετσι πιο πολυ ωρα απ τους υπολοιπους,στην εκπαιδευση αντι για φουμο μας εβαλε και τριψαμε λασπη στο προσωπο μας με τους μεγαλυτερους σε ηλικια να διαμαρτυρονται.Ωραιες αναμνησεις.Εκπαιδευση στα πλιθινα παραπηγματα.Περιμεναμε να περασει ο τυροπιτας για να αγορασουμε τυροπιτα και πορτοκαλαδα.Το βραδυ σοκοφρετα απ το ΚΨΜ.Μηχανημα για καφε στην εισοδο του κτιριου των κοιτωνων.Μια φορα επαιξα και μπασκετ στο γηπεδο αριστερα της πυλης.Αλλα που χρονος.Στο 24ωρο ζητημα να σου μεναν 4 ωρες ελευθερες για υπνο.Ολο εκπαιδευση,αγγαρειες,σκοπιες.Μια φορα με βαλαν σε διπλη σκοπια στη δεξαμενη,σχεδον εκτος στρατοπεδου.Επιφοβο σημειο καθως ηταν απομερο και ευαλωτο σε επιθεσεις απο κακοβουλους.Γι αυτο και τα 2 ατομα.Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν το διαπεραστικο κρυο.Λιγους Μακεδονες που ειχαμε,λεγανε τετοιο κρυο δεν ειχαν ξαναδει.Και πολλα χιονια.Φαγητο σε ικανοποιητικη κατασταση.Οποιος ειχε λεφτα υπηρχε και η δυνατοτητα να φαει στη ψησταρια.Θετικη αναμνηση,ηταν ενας νεαρος μονιμας και ενω περιμεναμε παρατεταγμενοι να μπουμε για συσσιτιο,μας εβαζε και λεγαμε συνθηματα εν χορω για Τουρκια,για το στρατο ,τετοια.Το εστιατοριο ηταν στο κεντρο του στρατοπεδου,μακρια απο γειτνιαζουσες κατοικιες οποτε δεν υπηρχε φοβος να ενοχλησουμε.Ολοι το διασκεδαζαν,ουρλιαζαν με παθος τα συνθηματα και ανταγωνιζονταν ποιος θα φωναξει περισσοτερο.Με τον μονιμα να συντονιζει γελωντας και ικανοποιημενος που εβρισκε θετικη ανταποκριση αυτη του η πρωτοβουλια καθως ηταν εκτος προγραμματος.Προσοχη οταν χιονιζει,εξω απο το εστιατοριο.Την αλλη μερα εχει γινει γυαλι ο παγος και πολλοι εσπαγαν ποδια και πηγαιναν νοσοκομειο.Πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα η γυρω γυρω.Στη παρελαση ορκωμοσιας μας πεθαναν στη προετοιμασια.Πριν ξεκινησουμε,ο ανθυπολοχαγος ,μας μοιρασε απο μια καραμελα.Στις βολες ειχε αρκετο περπατημα.Με Μ1 στην αρχη και  με G3A3 μετεπειτα.Μια φορα μας δειξαν και το ΗΚ11.Αν και εγω προτιμουσα το FN μου που ειχα στο Διδυμοτειχο.Το λατρεψα αυτο το τυφεκιο.Πολυ πιο ευχρηστο.Στις εξοδους η Τριπολη δεν ειχε και πολλα να δεις.Το Διδυμοτειχο το βρηκα πιο ενδιαφερον.Κακη αρχιτεκτονικη,μια αχανης πλατεια.Απο φαγητο εχει ωραια πεινιρλι,ενα παραδοσιακο πιατο,κοκκινιστο κρεας,που θελει ψαξιμο να πας συστημενος για να βρεις.Ωραιες καφετεριες και για γλυκο εκμεκ καταιφι σε παραδοσιακο ζαχαροπλαστειο,σερβιρισμενο στο τραπεζακι σε ασημενιο πιατακι.Γενικα αυτο που απεκομισα απο την εκει παρουσια μου ηταν οτι αφου αντεξα τις 40 μερες εδω,μπορω να αντεξω πολυ δυσκολες και σκληρες δοκιμασιες.Ακουγοντας ιστοριες απο αλλους που ηταν σε αλλα κεντρα,πραγματι η Τριπολη σε βαθμο δυσκολιας δεν εχει αντιπαλο.
Τύπε παρουσιάζεται στην Τρίπολη δεν θα είναι η μονάδα του. Μία βολή θα κάνουν βαριά βαριά και αυτή αποκλειστικά με G3A3.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom