alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Οκτωβριο 1995-Ιουνιο 1996.ποια χρονολογία ήσουνα χωκ Καπανδρίτι φίλε???
Οκτωβριο 1995-Ιουνιο 1996.ποια χρονολογία ήσουνα χωκ Καπανδρίτι φίλε???
ελα ρε φιλε... Δεν είναι κατι που το κανεις συνεχεια.Φυσικα κ θα παω οποιαδηποτε στιγμη με καλεσει για καποιο θεμα. Η δουλεια μ δεν εχει ωρα, εχω φυγει απο γαμο συγγενη μου για θεμα.
Φυσικα κ δεν μπορει να μ επιβαλει πως θα ειναι η εμφανιση μου. Π.χ αυτη τη στιγμη εχω γενια 1 μηνα.
Δραμα δεν το αποκαλεσα ποτε. Απλα χασιμο χρονου οπου κατι αγαμητοι κομπλεξικοι βγαζουν γουστα ειτε δινοντας διαταγες ειτε εκτελωντας (παραδοξο).
Ναι πρωινο καφεδακι στο προθαλαμο με πανινι περιμενοντας να παει 8 για να πας για δουλειες ( σκαψιμο, βαψιμο, καθαρισμα κ.α) με ολους τους εποπ να μπαινοβγαινουν στον ιδιο προθαλαμο κ να σε λοξοκοιτανε να μπαινουν στον θαλαμο σου κ να ελεγχουν.. αα κ μην ξεχασω οσο πινεις το καφεδακι στο προθαλαμο δεν καθεσε δεν εχει καρεκλες. ξενερωνω τωρα που το πινω σπιτι μ στον καναπε μ στη ζεστη βλεποντας το μιλφακι την τσαπανιδου.
αα οκ!! εγω Αυγουστο 1996 απολύθηκα τι σειρα ησουνα??Οκτωβριο 1995-Ιουνιο 1996.
94ΣΤ, 233 δηλαδη.αα οκ!! εγω Αυγουστο 1996 απολύθηκα τι σειρα ησουνα??
εγω 94Α 22894ΣΤ, 233 δηλαδη.
ΣΟΡΡΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!!! 1995 απολύθηκα τον αυγουστο...εγω 94Α 228
Προσωπικα δεν το θυμαμαι, οχι.Θυμαστε ΑΣΜ;
Δεν θελω να το γραψετε αν το θυμαστε ρωταω
Ουτε εγω ρε γαμωτο. Και το κουβεντιαζα με κατι σειρες και το ειπαν με τη μια τα λαμογιαΠροσωπικα δεν το θυμαμαι, οχι.
Δεν εχεις κρατησει την ΤΑΠ?Ουτε εγω ρε γαμωτο. Και το κουβεντιαζα με κατι σειρες και το ειπαν με τη μια τα λαμογια![]()
![]()
Μου ειχε κοπει και την ειχα χασει από τοτε σε μια καναδεζα.Δεν εχεις κρατησει την ΤΑΠ?
Μου ειχε κοπει και την ειχα χασει από τοτε σε μια καναδεζα.
Και την ταυτοτητα και το διπλωμα καπου τα εχω βαλει και δεν τα βρισκω
Το ΑΣΜ είναι ο αριθμος μητρώου το εγραφε η ταυτοτητα και το ταπ και επρεπε και να το ξερουμε κ ολας...εγω (306 εσσο) το θυμαμαι
χαχαχχαχαχαΤΑΠ?
τριπλ αναλ πενετρέισον ?![]()
ΤΑΠ?
τριπλ αναλ πενετρέισον ?![]()
και με m4Τύπε παρουσιάζεται στην Τρίπολη δεν θα είναι η μονάδα του. Μία βολή θα κάνουν βαριά βαριά και αυτή αποκλειστικά με G3A3.