Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φυσικα κ θα παω οποιαδηποτε στιγμη με καλεσει για καποιο θεμα. Η δουλεια μ δεν εχει ωρα, εχω φυγει απο γαμο συγγενη μου για θεμα.
Φυσικα κ δεν μπορει να μ επιβαλει πως θα ειναι η εμφανιση μου. Π.χ αυτη τη στιγμη εχω γενια 1 μηνα.
Δραμα δεν το αποκαλεσα ποτε. Απλα χασιμο χρονου οπου κατι αγαμητοι κομπλεξικοι βγαζουν γουστα ειτε δινοντας διαταγες ειτε εκτελωντας (παραδοξο).
Ναι πρωινο καφεδακι στο προθαλαμο με πανινι περιμενοντας να παει 8 για να πας για δουλειες ( σκαψιμο, βαψιμο, καθαρισμα κ.α) με ολους τους εποπ να μπαινοβγαινουν στον ιδιο προθαλαμο κ να σε λοξοκοιτανε να μπαινουν στον θαλαμο σου κ να ελεγχουν.. αα κ μην ξεχασω οσο πινεις το καφεδακι στο προθαλαμο δεν καθεσε δεν εχει καρεκλες. ξενερωνω τωρα που το πινω σπιτι μ στον καναπε μ στη ζεστη βλεποντας το μιλφακι την τσαπανιδου.
ελα ρε φιλε... Δεν είναι κατι που το κανεις συνεχεια.
Μια φορα στη ζωη σου για λιγους μηνες και μαλιστα πιτσιρικας.
Εσυ χαριζεις μερικους μηνες στην πατριδα και αυτή σου χαριζει μερικες γνωσεις (ισως αχρηστες, ευτυχως) εμπειρεια και ατελειωτες αναμνήσεις.
Κερδισμένος βγαινεις  ;)

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
124 ΠΒΕ και μετα στην ΜΕΤΑ! Ωραιες στιγμες,ακουγα πολλα πριν παω..τελικα δεν ειναι τιποτε το φοβερο,λες και πας κατασκηνωση,αν εισαι τυπικος ολα καλα.Το βραδυ εχει κρυο και την μερα ζεστη.Η τριπολη σαν πολη ειναι χαλια,δεν εχει τιποτε και απο γκομενες μηδεν!

Επισκέπτης
Θυμαστε ΑΣΜ;
Δεν θελω να το γραψετε αν το θυμαστε ρωταω

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι