Νέα

Στρατος Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:thumbsup:

οπως τα λεει ο τυπος εδω ειναι...στην Θηβα ουτε οπλο δεν παιρνουνε...στην Τριπολη απο την δευτερη μερα κιολας οπλακι...τριτη θα εχεις μαθει ολες τις οπλοασκησεις επομουαρμ κτλπ ....γενικα θα σταξεις....υπνο ξεχνα τον...μαγειρια δεν παλευονται τα ωραρια απο αυτα που εχω ακουσει απο ολους...

ειναι για τον πουτσο γενικα αλλα ενας μηνας ειναι....οκ ....
εσυ ολο μαλακιες λες πως θα τοτ δωσουν οπλο αμα δν κανει λυση αρμωση γιωτομπαλος ησουν η ι5?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Φιλος ενα πραμα θα σου πω   ΤΡΙΨΩΛΗ.

Ακομα θυμαμαι την μυρωδια απο τα μαγειρεια  5:45  και το να γυριζω ολο το στρατοπεδο με τα ποδια για τις σκοπιες.  2 ωρες ποδαροδρομος μες στο σκοταδι για το γερμανικο.  

Το δε κλιμα αν πας καλοκαιρι δεν υπαρχει.  Το πρωι με την χλαινη να τουρτουριζεις και το μεσημερι στην πιστα να εχει κωλοζεστη και να λιποθυμανε ατομα (2 μεσημερια δεν εγινε εκπαιδευση γιατι ειχε δεικτη δυσφοριας). Λυποθυμαγαν ατομα.  Τετοια κωλοπολη μου εχει μεινει αξεχαστη.

Ασε που μετα έβαλα "βυσμα" να φυγω για Ελληνικο-Αερονομος και δεν εγινε τιποτα και εκατσα  εκπαιδευση στη ΜΕΤΑ για μπατζης. Δεν ειχε κοσμο και στις μοναδες και καναμε 2πλη εκπαιδευση πρωι-απογευμα και μου εφυγε ο πατος. Το ξεσκισμα στις υπηρεσιες. ΜΕΤΑ= Μοιρα Εκπαιδευσης Τοπικης Αμυνας =  Μανα Εδω Τρωνε Ανθρωπους.    :2funny: :2funny:

Κοιμομουν στα αγκαθια και ετρωγα ευκολα και τη σφουγγαριστρα. Ειχα φτασει στα ορια μου και ασε τις μαλακιες με μοδιστρες κλπ που λενε μερικοι μαλακες. Αμα δεν εχει κοσμο σε παει πιπα-κωλο. Δεν προλαβαινα να ξεκουραστω πουθενα.

Ευχομαι να εχουν αλλαξει τα πραγματα.  Αυτα  τωρα 15 περιπου χρονια πριν.

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Φιλος ενα πραμα θα σου πω   ΤΡΙΨΩΛΗ.

Ακομα θυμαμαι την μυρωδια απο τα μαγειρεια  5:45  και το να γυριζω ολο το στρατοπεδο με τα ποδια για τις σκοπιες.  2 ωρες ποδαροδρομος μες στο σκοταδι για το γερμανικο.  

Το δε κλιμα αν πας καλοκαιρι δεν υπαρχει.  Το πρωι με την χλαινη να τουρτουριζεις και το μεσημερι στην πιστα να εχει κωλοζεστη και να λιποθυμανε ατομα (2 μεσημερια δεν εγινε εκπαιδευση γιατι ειχε δεικτη δυσφοριας). Λυποθυμαγαν ατομα.  Τετοια κωλοπολη μου εχει μεινει αξεχαστη.

Ασε που μετα έβαλα "βυσμα" να φυγω για Ελληνικο-Αερονομος και δεν εγινε τιποτα και εκατσα  εκπαιδευση στη ΜΕΤΑ για μπατζης. Δεν ειχε κοσμο και στις μοναδες και καναμε 2πλη εκπαιδευση πρωι-απογευμα και μου εφυγε ο πατος. Το ξεσκισμα στις υπηρεσιες. ΜΕΤΑ= Μοιρα Εκπαιδευσης Τοπικης Αμυνας =  Μανα Εδω Τρωνε Ανθρωπους.    :2funny: :2funny:

Κοιμομουν στα αγκαθια και ετρωγα ευκολα και τη σφουγγαριστρα. Ειχα φτασει στα ορια μου και ασε τις μαλακιες με μοδιστρες κλπ που λενε μερικοι μαλακες. Αμα δεν εχει κοσμο σε παει πιπα-κωλο. Δεν προλαβαινα να ξεκουραστω πουθενα.

Ευχομαι να εχουν αλλαξει τα πραγματα.  Αυτα  τωρα 15 περιπου χρονια πριν.
εριξες με ρεινμενταλ φιλε;

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Περνουν κ παραπερνουν ειχα φιλους γνωστους στο κεντρο με οπλο.

μονο στην Θηβα δεν παιρνουνε....σε ολα τα αλλα κεντρα παιρνουνε...απλα στην ΤΡΙΠΟΛΗ πεφτει το μεγαλυτερο σταξιμο....

Επισκέπτης
Ναι ρε παλικαρε καλα τα λες αλλα τι προτιμας το στρατο η το ζεστο μουνακι της γκομενας σου στο σπιτι κ το ζεστο φαγακι της μαμας σου? :headbang: :headbang: :headbang:
Κ το να πας να πολεμησεις τους isis στην Συρια θα εχει τα καλα του, θα πηγαινες? εαν δεν πας εισαι φλωρος?
13 μηνες χωρις ρουτινα :rockon: :rockon: :rockon:
Με διέταζαν αλλα και τωρα που δεν με διαταζουν κανω αυτό που "πρεπει" αρα μια η άλλη σ αυτό το θεμα.
Τοτε το μονο που με απασχολουσε ηταν πως θα λουφαρω να μη με δουν να παω να κανω κανα τσιγαρο, πως θ ακουω ραδιακι και θα καπνιζω στη σκοπια... πως θα βαλω λιγο ουσκακι στην κοκα κολα για το 2-4 και αν θα παω μαγειρεια που δεν γουσταρα.
Τωρα ασχολουμαι με πολύ χειροτερα πραγματα από το να την πεσω με την παραλαγη στο χορταρι και ν αραζω με τους κολλητους ;)
Ξαναπαω  :rockon: :rockon: :rockon:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγω τριπολη Αεροπορια μπατζης , φοβερες στιγμες και πολυ γελιο ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΔΥΝΑΜΙΣ  :rockon:

Επισκέπτης
οπως μου τα λετε ειναι σκατα στη τριπολη.. το μονο που με παρηγορει ειναι οτι θα ειμαι εκει μονο το πρωτο μηνα και μετα θα παρω μεταθεση για ολη την υπολοιπη διαρκεια της θητειας μου μεχρι τ τελος σωστα?

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Το πρωι με την χλαινη να τουρτουριζεις και το μεσημερι στην πιστα να εχει κωλοζεστη
Κ αυτο το ειχα ακουσει οτι κ καλα εκει εχει κατι δαση πευκα κωνοφορα πουτσοφορα κατι τετοιες μλκιες κ οτι την ημερα σκας απο την ζεστη κ το βραδυ παγωνεις σαν την σαχαρα να πουμε.
Αυτο μολις το διαβασα σε σατυρικο site.  
(Η Τρίπολη αυτή καθεαυτή δεν διαφέρει διόλου από την Τρίπολη της Λιβύης. Το κλίμα είναι τροπικό. Το βράδυ κάνει ψωφόκρυο, χρειάζεσαι μάλλινο πουλόβερ και το μεσημέρι καίγεσαι από τον ήλιο, τα δε πρωινά έχει τέτοια ομίχλη που δεν βλέπεις την τύφλα σου και κουτουλάς πάνω στους τοίχους.)

Επισκέπτης
οπως μου τα λετε ειναι σκατα στη τριπολη.. το μονο που με παρηγορει ειναι οτι θα ειμαι εκει μονο το πρωτο μηνα και μετα θα παρω μεταθεση για ολη την υπολοιπη διαρκεια της θητειας μου μεχρι τ τελος σωστα?
εκτος κ αν σκασει δυσμενη μεταθεση μαν

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

ναι ρε σταξιμο στην Τριπολη...δυστυχως ετσι ειναι...μετα πας σε στρατοπεδο για το υπολοιπο 8μηνο (αν εισαι 9μηνος) ...ο μονος λογος να αλλαξεις στρατοπεδο μετα ειναι για 2-3 βδομαδες σε ενδεχομενο που δεν εχει ΣΠΕΝ...οποτε θα πρεπει να πας για την βασικη εκπαιδευση

Επισκέπτης
γιαυτο ρωτησα πιο πανω σε περιπτωση π εχω μεσο που μαλλον θα εχω ποια περιοχη να επιλεξω να παω μετα.. εχει κανεις ν προτεινει κατι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καλα ειναι ρε τυπε μην ακους μαλακιες
τιποτα δεν ειναι, μια χαρα θα περασεις και θα κανεις και το χαβαλε σου
40 μερες θα κατσεις θα τρωγοπινεις ολη μερα, θα κανεις και λιγες υπηρεσιες σκοπια και θαλαμοφυλικι και αυτο ειναι ολο
αντε να κανεις και μια βολη με G3 απο τα 100 μετρα και μια νυχτερινη πορεια.
που τα τελευταια δεν ξερω αν τα κανουν ακομα
μετα θα παρεις ειδικοτητα και μεταθεση για παραμεθοριο
λιγα μηνακια εκει με τις εξοδους σου με τα ολα σου κι αυτο ειναι ολο
σου βαζω στοιχημα οτι θες οτι μολις τελειωσει θα θες να ξαναπας
εκεινη την ωρα που ψιλοταλαιπωριεσαι δεν το καταλαβαινεις, αλλα μετα λες καλα περασα μακαρι να ξαναπηγαινα

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
γιαυτο ρωτησα πιο πανω σε περιπτωση π εχω μεσο που μαλλον θα εχω ποια περιοχη να επιλεξω να παω μετα.. εχει κανεις ν προτεινει κατι?

δεν υπαρχουνε πλεον βυσματα ρε...οπου σου κατσει ειναι...αν δεν εχεις καποιο θεμα και εισαι κανονικα ι1 9μηνος σε κανα νησι θα πας ή κανα εβρο...κουραγιοοοοοο αδερφε !!!

Επισκέπτης
ναι μετα θα πας σε μια "μαυρη" μοναδα, μετα θα παρεις μια "μαυρη" μεταθεση και στο τελος πριν σου δωσουν το απολυτηριο σε :fuck1: 3 τυποι από τη Σενεγαλη με 29cm τσαπου ο καθενας...

Επισκέπτης
ναι ρε σταξιμο στην Τριπολη...δυστυχως ετσι ειναι...μετα πας σε στρατοπεδο για το υπολοιπο 8μηνο (αν εισαι 9μηνος) ...ο μονος λογος να αλλαξεις στρατοπεδο μετα ειναι για 2-3 βδομαδες σε ενδεχομενο που δεν εχει ΣΠΕΝ...οποτε θα πρεπει να πας για την βασικη εκπαιδευση

ειμαι τριτεκνος και ειμαι το μονο αγορι.. παιζει να κανω 8μηνο οπως παλια η εχει αλλαξει κ ειναι 9μηνο?

Επισκέπτης
δεν υπαρχουνε πλεον βυσματα ρε...οπου σου κατσει ειναι...αν δεν εχεις καποιο θεμα και εισαι κανονικα ι1 9μηνος σε κανα νησι θα πας ή κανα εβρο...κουραγιοοοοοο αδερφε !!!

ευχαριστω για την υποστηριξη  ρε φιλε... ολους σας...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ειμαι τριτεκνος και ειμαι το μονο αγορι.. παιζει να κανω 8μηνο οπως παλια η εχει αλλαξει κ ειναι 9μηνο?

8μηνο ειναι νομιζω για 3μηνους αν δεν κανω λαθος (αν εισαι εσυ ο μεγαλυτερος) αλλα τσεκαρε το κιολας να δεις ...αλλα δεν νομιζω αυτο να δινει μεταθεση για Αθηνα ή για οπου εσυ θες τελοσπαντων....ακραιες περιπτωσεις πανε πλεον Αθηνα (προστατες κτλπ )

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
περα απο την πλακα, η καλυτερη εποχη να εισαι φανταρος ειναι τωρα με αυτην την κριση
ολα τσαμπα τα εχεις
γιατι να βιαστεις να απολυθεις, σαμπως θα σε περιμενει καμια δουλεια;
εκτος να σου εχει ταξει ο Τσιπρας θεση στο δημοσιο οποτε αλλαζει το πραμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom