Νέα

Στοματικη υγιεινη,πλυσιμο δοντιων-στοματικο διαλυμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
ειστε πιστοι στην στοματικη σας υγιεινη? πλενετε καθημερινα τα δοντια σας τουλαχιστον 2 φορες τη μερα? επισης μπορειτε να ανεφερε τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε,στοματικο διαλυμα κ.α

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εσυ πρεπει να βαζεις και στοματικο διαλυμα,οπως μερικα call girl

URL]]

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
http://[URL unfurl="true"]www.erapirgou.gr/wp-content/uploads/2015/09/AQUAFORTE-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

το'καψες το θέμα... ;D

Εγώ πάντως πλένω τα δόντια μου τουλάχιστον 2 φορές/ημέρα, και όταν τρώω κάτι πρόχειρο, μετά ξεπλένω με σκέτο νερό για να μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα υπολείματα τροφών, που μετά από μιά ώρα δημιουργούν βακτηρίδια.

Listerin οπωσδήποτε πριν και μετά από σεξ... :cool:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγώ τα πλένω κάθε βράδυ μετά το τελευταίο γεύμα. Γενικά είχα κακή σχέση με την οδοντόβουρτσα, αλλά στα 16 φόρεσα σιδεράκια για 1,5 χρόνο και εκείνη την περίοδο έπλενα τα δόντια μου μετά από κάθε γεύμα, οπότε με δίδαξε να προσέχω τα δόντια μου σαν τα μάτια μου. Πέρασαν τα χρόνια βέβαια και απλά τώρα το πλύσιμο έγινε καθημερινό, αλλά περιορίστηκε σε μία φορά τη μέρα το βράδυ!  :grin:
Χρησιμοποιώ οδοντόκρεμες του εμπορίου τίποτα ιδιαίτερο. Πάντως για να είσαι τέντας από άποψη στοματικής υγιεινής κανονικά θέλει πέρα από το βούρτσισμα να κάνεις και στοματικό νήμα και τέλος πλύση με στοματικό διάλυμα φθοριούχο (αυτά το βράδυ).

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Αν μπορείτε μετά από κάθε γεύμα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.328
Πόντοι
22.785
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ......

an1th1kos94

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι μονο το καλο βούρτσισμα 3 φορες την μερα και το διαλυμα. Είναι πολύ βασικο το νημα, αλλα ποιος καθεται να βαλει νημα. Μια καλη λυση είναι ένα μηχανημα / δεν ξερω πως το λενε / που του βαζεις μεσα διαλυμα και ψεκαζει τα δοντια, ειδικα αναμεσα και τα κανει λαμπικο. Προστατευει και από την πετρα και κατ επεκταση από περιοδοντιτιδα. Εμενα ενας φιλος μου εφερε από Ντουμπαι ένα πολύ μικρο (σε μέγεθος ηλεκτρικης οδοντοβουρτας) και κανει την ιδια δουλεια

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Το νήμα είναι φοβερά βασικό. Ειδικά για όσους έχουν στενά μεσοδιαστηματα και στραβά δοντια. Δεν φανταζεστε τι βγάζω εγώ κάθε μέρα από τα μέσοδόντια διαστήματα. Για εμένα το νήμα είναι τουλάχιστον ισάξιο της οδοντόβουρτσας

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
για να μην βρωμαμε τσιγαριλα παιζει τιποτα αδερφια

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Το διαλυμα δεν χρειζεται συχνα να αγοραζεις εκτος αν εχεις συγκεκριμενο προβλημα που να χρειαζεται μου ειπε η οδοντιατρος...

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Βούρτσισμα μετά από κάθε γέυμα και νήμα 2-3 φορές την εβδομάδα.Το διάλυμα μόνο για την αναπνοή χρησιμεύει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βούρτσισμα μετά από κάθε γέυμα και νήμα 2-3 φορές την εβδομάδα.Το διάλυμα μόνο για την αναπνοή χρησιμεύει.

Yπαρχουν και ειδικα διαλυματα απο φαρμακεια που κανουν δουλεια. Τα αλλα τα εμπορικα που βρισκεις στα σουπερμαρκετ οντως, ειναι μουφα. Οι οδοντογιατροι μπορουν να συστησουν καποιο

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
εγω πλενω δοντια 2 φορες τη μερα, πρωι βραδυ,χωρις κανενα προβλημα...αλλα καλο βουρτσισμα,ε? μεσα-εξω τα δονατια,τουλαχιστον 5λεπτα..

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
1-Mεσοδοντια βουρτσακια

image1.jpg

το νημα πρεπει να εισαι εξπερ στην τεχνικη για να το κανεις σωστα και εχει μικρο μεγεθος οποτε δεν κανει 100% δουλεια

2-στοματικο διαλυμα λιγο σπανιο να σου συστησει γιατρος για καθημερινη η εστω συχνη χρηση
συνηθως παιρνεις κατι τετοιο

http://[URL unfurl="true"]www.pharmacy2go.gr/system/uploads/asset/data/1360/product_228_3642.jpg[/img[/URL]]

για μερικες μερες αντε 2 εβομαδες
δεν ειναι καλο να συνηθιζει το στομα σε χημικα σκευασματα

3-σημαντικο ειναι και η γενετικη προδιαθεση
μπορει καποιος να πλενει τα δοντια του 5 φορες την μερα και να εχει προβλημα και αλλος να τα πλενει 1 φορα και να μην εχει κανενα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
1-Mεσοδοντια βουρτσακια

image1.jpg

το νημα πρεπει να εισαι εξπερ στην τεχνικη για να το κανεις σωστα και εχει μικρο μεγεθος οποτε δεν κανει 100% δουλεια

2-στοματικο διαλυμα λιγο σπανιο να σου συστησει γιατρος για καθημερινη η εστω συχνη χρηση
συνηθως παιρνεις κατι τετοιο

http://[URL unfurl="true"]www.pharmacy2go.gr/system/uploads/asset/data/1360/product_228_3642.jpg[/img[/URL]]

για μερικες μερες αντε 2 εβομαδες
δεν ειναι καλο να συνηθιζει το στομα σε χημικα σκευασματα

3-σημαντικο ειναι και η γενετικη προδιαθεση
μπορει καποιος να πλενει τα δοντια του 5 φορες την μερα και να εχει προβλημα και αλλος να τα πλενει 1 φορα και να μην εχει κανενα
[/quote]ναι,εχεις δικιο σε αυτο που λες...εχω δει ατομα που πλενουν δοντια 1φορα τη μερα και αν,και ειναι κατασπρα,χωρις πετρα...εγω αν τα πλυνω 1 φορα τη μερα,αμεσως ξεκιναει να πιανει πετρα,σταδιακα...ατυχια γαμω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom