You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
η κοπελα μου εχει θεμα με την υγιεινη της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
flyingdutchman
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 42
- Like
- 147
- Πόντοι
- 6.040
Δεν θα την προσβάλεις αν της πεις να συμμορφωθεί. Αυτή σε προσβάλλει που κυκλοφορεί έτσι.
Τελεσίγραφο λοιπόν... ή σε μια βδομάδα έχει στρώσει ή τομπούλο.
Τελεσίγραφο λοιπόν... ή σε μια βδομάδα έχει στρώσει ή τομπούλο.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
αν τα ειχε αφησει εξω απο το ψυγείο....20χρονος έφαγε μακαρόνια πέντε ημερών και πέθανε...Σαν συμβουλή.. Πρόσεχε που και τι τρως η γλύφεις!
Stavros P
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Όντως τα είχε αφήσει, σύμφωνα με όλα τα άρθρα που διάβασα... Εκεί παίζεις με την τύχη σου. Συν ότι δεν ήθελε καν να πάει στο νοσοκομείο...αν τα ειχε αφησει εξω απο το ψυγείο....
BlackPete85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Δώσε της να καταλάβει ότι κατάντησε σάπια η φάση και αν δεν δεις βελτίωση πούλο.
Stavros P
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Εσύ τουλάχιστον ήξερες τι να κάνεις, δεν μπήκες σε forum να ρωτήσεις αν πρέπει να την σουτάρεις ή όχι.Μάγκες μη γελάτε μου είχε τύχει και εμένα με τον καιρό έκανε όλο και ποιο αραιά μπάνιο και εν τέλη πήρε πόδι το κοντοπούτανο
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Και καλά τα μακαρόνια.Την γκόμενα πως θα την βάλει στο ψυγείο??αν τα ειχε αφησει εξω απο το ψυγείο....
jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
Τύπε,μήπως ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ;Αν ναι,δικαιολογείται.όπως λεει και ο τιτλος εχω σχεση 2 χρονια με μια κοπελα και το θεμα με την υγιεινη της οσο παει και χειροτερευει.στην αρχη της σχεσης μας ηταν πιο προσεκτικη στην υγιεινη της αλλα με την παροδο του χρονου τα πραγματα εχουν χειροτερεψει βασικα κανει μπανιο κάθε βδομαδα και βαλε τα δοντια της δεν τα βουρτσιζει ετσι ώστε το χνωτο της να μυριζει τα μαλλια της λαδωμένα και μια μπλουζα θα τη φοραει σερι πανω από 5 μερες.
εσεις τι θα κανατε θα τις το λεγατε και με ποιον τροπο ετσι ώστε να μην την προσβαλω η θα την κανατε και θα κοιτουσατε για άλλη.
BlackPete85
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αμμοβολη με χοντρο χαλικι να φυγει η μουργα και οι βλεννες, κατοπιν ψιλο για να ανοιξουν οι ποροι....
Δοκιμασμένο?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
της το ειπες τυπε η απλα τη σουταρες χωρις να της το πεις?Μάγκες μη γελάτε μου είχε τύχει και εμένα με τον καιρό έκανε όλο και ποιο αραιά μπάνιο και εν τέλη πήρε πόδι το κοντοπούτανο
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
τοσο ντροπιαστικο ειναι δλδ να της το πεις? πες της το και αν δεν αλλαξει σουταρε τηντης το ειπες τυπε η απλα τη σουταρες χωρις να της το πεις?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.409
- Πόντοι
- 5.097
Σε ψάχνει ο Πόρδας.τοσο ντροπιαστικο ειναι δλδ να της το πεις? πες της το και αν δεν αλλαξει σουταρε την
SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.039
- Πόντοι
- 5.396
όπως λεει και ο τιτλος εχω σχεση 2 χρονια με μια κοπελα και το θεμα με την υγιεινη της οσο παει και χειροτερευει.στην αρχη της σχεσης μας ηταν πιο προσεκτικη στην υγιεινη της αλλα με την παροδο του χρονου τα πραγματα εχουν χειροτερεψει βασικα κανει μπανιο κάθε βδομαδα και βαλε τα δοντια της δεν τα βουρτσιζει ετσι ώστε το χνωτο της να μυριζει τα μαλλια της λαδωμένα και μια μπλουζα θα τη φοραει σερι πανω από 5 μερες.
εσεις τι θα κανατε θα τις το λεγατε και με ποιον τροπο ετσι ώστε να μην την προσβαλω η θα την κανατε και θα κοιτουσατε για άλλη.
Να την φωνάζεις χαϊδευτικά λουλάκι.... Εάν σε ρωτήσει γιατί, φέρ'της το μαλακά μαλακά. Αν δεν καταλάβει και πάλι, πες της να πάει να γαμηθεί.