όπως λεει και ο τιτλος εχω σχεση 2 χρονια με μια κοπελα και το θεμα με την υγιεινη της οσο παει και χειροτερευει.στην αρχη της σχεσης μας ηταν πιο προσεκτικη στην υγιεινη της αλλα με την παροδο του χρονου τα πραγματα εχουν χειροτερεψει βασικα κανει μπανιο κάθε βδομαδα και βαλε τα δοντια της δεν τα βουρτσιζει ετσι ώστε το χνωτο της να μυριζει τα μαλλια της λαδωμένα και μια μπλουζα θα τη φοραει σερι πανω από 5 μερες.
εσεις τι θα κανατε θα τις το λεγατε και με ποιον τροπο ετσι ώστε να μην την προσβαλω η θα την κανατε και θα κοιτουσατε για άλλη.
Θα σου πω οτι εχει να κανει και με το ποτε κανεις εσυ μπανιο.
Πχ μετα το σεξ μπαινεις στο μπανιο για ντουζ? Αν ναι την καλεις να κανετε μαζι? Η τις λες δε θα πλυθεις εσυ αγαπη μου?
Το πρωι αν μενετε μαζι μπαινεις στο ντουζ εσυ κανεις βγαινεις θα της πεις, εσυ δε θα κανεις ντουζακι μωρο μου?
Αν δε μενετε μαζι, οταν μιλας στο τηλεφωνο πες της εκανα ντουζ τωρα εσυ μωρακι εκανες? Αν σ πει οχι πες μμμ φανταζομαι να εισαι γυμνη στο μπανιο και καυλωνω. Θα πας να κανεις ντουζακι να μ στηλεις φωτο το μουνακι σου βρεγμενο??
Για πιο hardcore ξεκινα να της λες οτι το πρωι ειναι πολυ βασικο να κανει ντουζ οπως κανεις και εσυ γτ σου φτιαχνει τη διαθεση να ξεκινησεις τη μερα σου! Και μετα καθε μερα ρωτα την. θα πει τη μια οχι τη δευτερη οχι τη τριτη θα ντραπει και θα ξεκινησει να πλενεται λολλ
Τωρα οσο για τα δοντια αν καπνιζει πες της οτι μυριζει τσιγαρο..αν δεν καπνιζει κανε αστειο και καλα μωρακι εφαγες τζατζικακι? κατι μυριζω χαχααχ και την επομενη παρτης δωρο λιστεριν
Αντε καλη επιτυχια!! λολλ