You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
η κοπελα μου εχει θεμα με την υγιεινη της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Ειδικά αν μυρίζει μπακαλιάριλα τότε αλοιψε την με σκορδαλιά!!τυπε αν το μουνι της μυριζει ψαριλα συνοδευσε με ουζο
Επισκέπτης
αφου θα την εχει απο το λουρι με τον πνιχτη ρε τυπε
Αμα την εχει με λουρι ρε τυπε να την παει σε γκρουμερ να την κουρεψει και να την κανει και μπανιο...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
όπως λεει και ο τιτλος εχω σχεση 2 χρονια με μια κοπελα και το θεμα με την υγιεινη της οσο παει και χειροτερευει.στην αρχη της σχεσης μας ηταν πιο προσεκτικη στην υγιεινη της αλλα με την παροδο του χρονου τα πραγματα εχουν χειροτερεψει βασικα κανει μπανιο κάθε βδομαδα και βαλε τα δοντια της δεν τα βουρτσιζει ετσι ώστε το χνωτο της να μυριζει τα μαλλια της λαδωμένα και μια μπλουζα θα τη φοραει σερι πανω από 5 μερες.
εσεις τι θα κανατε θα τις το λεγατε και με ποιον τροπο ετσι ώστε να μην την προσβαλω η θα την κανατε και θα κοιτουσατε για άλλη.
Βρήκες γκόμενα οικονόμα, που δεν ξοδεύει αβέρτα κουβέρτα λεφτά, σε σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, κοντίσιονερ κρέμες, αρώματα, λάδια, πούδρες, ταλκ, κ.λπ. και έχεις και το θράσος να γκρινιάζεις;;;
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Σωστά .Και οταν την γαμαει..να τραγουδάει.. γύφτισσα βρώμα στο σιχαμενο το κορμί σου εκτός από την απλυσια σου ξερνω και με το φιλί σου..Βρήκες γκόμενα οικονόμα, που δεν ξοδεύει αβέρτα κουβέρτα λεφτά, σε σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, κοντίσιονερ κρέμες, αρώματα, λάδια, πούδρες, ταλκ, κ.λπ. και έχεις και το θράσος να γκρινιάζεις;;;
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
αχ φιλαρακι μου μαντευω πως η κοπελα σου ειναι Ελλεηνιδα .... υπαρχουν και διεθνως βεβαια βρωμουσες...
εγω εχω συναντησει πολλες κυριως να μην πλενουν το μουνι τους (οχι να εχουν κατι παθολογικο οποτε να
μυριζει η γνωστη ουζο ψαριλα ) ...
και απο φιλους μου εχουν πει να βρωμαει το μουνι σαν ψοφιο κουναβι .... και η ιδια γκομενα να εχει αποριες γιατι δεν κρατανε οι σχεσεις τις και να
εχει και απαιτησεις απο τους ανδρες να ειναι καθως πρεπει , καθαροι κλπ....
για να μην τα ριχνω ολα στις ελλεηνιδες τα ειχα με μια γαλλιδα καποτε που μετα απο σεξ
καταλαβα οτι δεν εκανε ντους απλα αλλαζε εσωρουχα.....
εγω εχω συναντησει πολλες κυριως να μην πλενουν το μουνι τους (οχι να εχουν κατι παθολογικο οποτε να
μυριζει η γνωστη ουζο ψαριλα ) ...
και απο φιλους μου εχουν πει να βρωμαει το μουνι σαν ψοφιο κουναβι .... και η ιδια γκομενα να εχει αποριες γιατι δεν κρατανε οι σχεσεις τις και να
εχει και απαιτησεις απο τους ανδρες να ειναι καθως πρεπει , καθαροι κλπ....
για να μην τα ριχνω ολα στις ελλεηνιδες τα ειχα με μια γαλλιδα καποτε που μετα απο σεξ
καταλαβα οτι δεν εκανε ντους απλα αλλαζε εσωρουχα.....
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
όπως λεει και ο τιτλος εχω σχεση 2 χρονια με μια κοπελα και το θεμα με την υγιεινη της οσο παει και χειροτερευει.στην αρχη της σχεσης μας ηταν πιο προσεκτικη στην υγιεινη της αλλα με την παροδο του χρονου τα πραγματα εχουν χειροτερεψει βασικα κανει μπανιο κάθε βδομαδα και βαλε τα δοντια της δεν τα βουρτσιζει ετσι ώστε το χνωτο της να μυριζει τα μαλλια της λαδωμένα και μια μπλουζα θα τη φοραει σερι πανω από 5 μερες.
εσεις τι θα κανατε θα τις το λεγατε και με ποιον τροπο ετσι ώστε να μην την προσβαλω η θα την κανατε και θα κοιτουσατε για άλλη.
αναρχοαπλυτη τσυριζαια;
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Άμα βρωμάει σαν ψόφιο, οτιδήποτε ψόφιο, ψαρι, κουνάβι, 100% βακτηρίωση στην καλύτερη.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Εδω καποιοι πληρωνουν 100ευρα για μια ωρα ΒΡΩΜΙΚΟ sex και συ που το εχεις δωρεαν εδω και 2 χρονια παραπονιεσαι .
Τι να πω ... Αγνωμοσυνη
Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
α θυμηθηκα και μια απο χωριο που μυριζε αρνιλα το μουνι ....
έπινα μετα κρασι λευκο σε σωστη θερμοκρασια!!
έπινα μετα κρασι λευκο σε σωστη θερμοκρασια!!
Stavros P
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Η βρωμιά και η βρώμα πουλάνε διαχρονικάΑπιστευτο
35 μελη και 70 επισκεπτες για την βρωμιαρα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Θα ειχε φυγει πακετο τυπεόπως λεει και ο τιτλος εχω σχεση 2 χρονια με μια κοπελα και το θεμα με την υγιεινη της οσο παει και χειροτερευει.στην αρχη της σχεσης μας ηταν πιο προσεκτικη στην υγιεινη της αλλα με την παροδο του χρονου τα πραγματα εχουν χειροτερεψει βασικα κανει μπανιο κάθε βδομαδα και βαλε τα δοντια της δεν τα βουρτσιζει ετσι ώστε το χνωτο της να μυριζει τα μαλλια της λαδωμένα και μια μπλουζα θα τη φοραει σερι πανω από 5 μερες.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.060
- Πόντοι
- 6.256
Ευκαιρία για προπαγάνδα για το πασοκ των κλεφτώνΑπιστευτο
35 μελη και 70 επισκεπτες για την βρωμιαρα