Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φάνη φημολογείται οτι ο Καρτάκης είναι φίλος των γουρουνιών και σου έχει πηδήξει κι αυτός τη Λένα..Και οτι το αβαταρ του δείχνει τον κώλο της Λένας..τι έχεις να πεις γι αυτό;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καριολη πανοφανη μολις τελειωσα τα βαρη. Κουραστικα και αποψε λεω να μην γαμησω γιατι αυριο εχω και δουλεια. Πες τη λενα μπορει να περασω το Σαββατο για καμια παρτουζιτσα.

bourdeliari  πουσταρα χωσ' τον αλτηρα στα κωλια σου και μετα αρμεξε τα βυζια σου .πουστρα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο αληθινος Φανης δεν βριζει ετσι αισχρα οπως εσυ ειναι καλλιεργημενος και με επιπεδο . Πιστευω οτι ο Φανης 5Χ5 ειναι ο πραγματικος και εσυ απατεωνας. Παρε λοιπον τον πουλο εσυ και ασε τον Φανη να μας πει τον καημο του

ο φανης 5Χ5 ειναι εδω σ αυτη τη σελιδα και στο συγκεκριμενο θεμα λιγες μερες μονο γι αυτο δε βριζει,ασε που και να τον βρισουν δεν τον νοιαζει γιατι κανει την πλακα του.εγω ειμαι εδω πανω απο εξαμηνο .ξερεις τι σημαινει εξαμηνο; μεσα σε εξι μηνες εδω μεσα γινεσε τελειως ψυχακιας .αν μεινω κανα εξαμηνο ακομα δεν ξερω τι θα γινει,αρχιζω να τρομαζω και γω με τον εαυτο μου ,στο τελος μπορει ακομα και ορθογραφια να μαθω ,ειναι φρικιαστικο

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Δεν έχω διαβάσει πολύ από την ιστορία άλλα ένα θέλω να μάθω. Το δαχτυλίδι το πετάξατε στην λάβα τελικά η το κράτησες ?  :2funny: :2funny:

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Η Λενα δεν θα εκανε ποτε τετοιο πραγμα γιατι με αγαπαει και ημουν ο πρωτος αντρας στη ζωη της και με αγαπαει αφου πριν δεν ειχε παει με αλλον αντρα και ηταν παρθενα
Η Λενα με αγαπαει

Η Λενα σε γαμαει...

Επισκέπτης
Πανοφάνη φουκαρά πόσα χρόνια έχεις ξοδέψει απο τη μίζερη ζωή σου παρακολουθώντας βιντεάκια με cuckolds ρε τελειωμένε?

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Μηπος ειναι καιρος να μπει στην υποθεση η στιγμη που η Λενα βαζει υπνοτικα στον χυμο του φανοπανη και οταν τον παρει ο υπνος για τα καλα ερχοντε τα γουρουνια και τον γαμανε και αυτον??  :2funny: :2funny: :2funny:

Μην το γελας καθολου. Εχει γινει και ειναι αληθινη ιστορια.

Αφου εβαζαν υπνοτικο στο ποτο μετα αυτοι ξεσκιζοντουσαν και υστερα τραβαγε και ενα στον αντρα της.

χει γυριστει και ταινια.

Του πουτσοφανη θα καταντουσε σιγουρα σιριαλ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πεταω εγω ιδεες μηπως και σωθει το σεναριο γιατι εχει κανει μεγαλυτερη κοιλια και απο τον παγκαλο...

Επισκέπτης
Μην το γελας καθολου. Εχει γινει και ειναι αληθινη ιστορια.

Αφου εβαζαν υπνοτικο στο ποτο μετα αυτοι ξεσκιζοντουσαν και υστερα τραβαγε και ενα στον αντρα της.

χει γυριστει και ταινια.

Του πουτσοφανη θα καταντουσε σιγουρα σιριαλ.

Αυτό λες τύπε... :rockon:

Πανοφάνη λακαμά κάτσε και δες την...Μπορεί να σου θυμίσει κάτι  :2funny: :2funny:

Αυτός βέβαια όταν το πήρε χαμπάρι είχε τα αρχίδια να τους γαμήσει και τους 2...Εσύ τι αρχίδια να βρείς? εσυ είσαι ένα αρχίδι που γουστάρει να του γαμάνε τη γυναίκα...είσαι άλλη κατηγορία

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
bourdeliari  πουσταρα χωσ' τον αλτηρα στα κωλια σου και μετα αρμεξε τα βυζια σου .πουστρα
Καλα που το ξερεις οτι της εχω βαλει και αλτηρα στον κωλο της λενας και μετα της αρμεγω τα βυζια. Μηπως αυτα που κανουμε στις παρτουζες στα κανε μετα σ εσενα?
Χιχιχιχιχιχιχιχχι προδοθηκες πανοφανη πουσταρα

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
μεσα σε εξι μηνες εδω μεσα γινεσε τελειως ψυχακιας .αν μεινω κανα εξαμηνο ακομα δεν ξερω τι θα γινει,αρχιζω να τρομαζω και γω με τον εαυτο μου ,στο τελος μπορει ακομα και ορθογραφια να μαθω ,ειναι φρικιαστικο

Μεγάλες αλήθειες από τον Φάνη .... Μονο το πληκτρολόγιο του giasou δεν φτιάχνει εδώ μέσα.
Πράγμα που δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι το πιο βαρετό troll του Μπου.

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο πολυ σκεψη και βλεποντας οτι εδω δεν βρισκω βοηθεια απο κανεναν αφου κανενας δεν με πιστευει και λεει βλακειες και δεν βοηθαει για τη Λενα μου και λενε πως ειναι πουτανα ενω δεν ειναι και δεν κανει τετοια  πραγματα αφου τα γουρουνια τη βιασαν χωρις να το θελει και την μεθυσαν αφου δεν πινει και την αναγκασαν να πιει και να μεθυσει αφου ποτε δεν επινε και την βιασαν χωρις να το θελει αφου τη μεθυσαν και αφου εφανιζονται και αλλοι που δεν ειναι εγω αλλα ψευτικοι και γραφουν σαν να ειμαι εγω που δεν ειμαι δεν θα ξαναγραψω τιποτα εδω για τα γουρουνια που μας εκαναν αυτο το κακο και βιασαν τη Λενα και κανεις δεν με πιστευει και κανετε πλακα με το γολγοθα που περναμε απο τα γουρουνια που τη βιασαν αφου τη μεθυσαν αφου δεν πινει και της εδωσαν να πιει και μεθυσε και μετα την βιασαν. Μονο εγω ειμαι ο αληθινος και κανενας αλλος για αυτο μην πιστευεται τιποτα απο εδω και περα αφου δεν θα γραφω εγω αλλα ο αλλος που κανει πως ειναι εγω που δεν θα ειμαι αφου δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα για τη Λενα και αυτα που περναμε απο οταν τη βιασαν τα γουρουνια που τη μεθυσαν !
Η Λενα με αγαπαει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μονο εγω ειμαι ο αληθινος και κανενας αλλος για αυτο μην πιστευεται τιποτα απο εδω και περα αφου δεν θα γραφω εγω αλλα ο αλλος που κανει πως ειναι εγω που δεν θα ειμαι αφου δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα για τη Λενα και αυτα που περναμε απο οταν τη βιασαν τα γουρουνια που τη μεθυσαν !
Η Λενα με αγαπαει

Αντί να γνωρίσεις τη Λένα στα παιδιά του forum που θα σου την προσέξουν, αφήνεις να τη βιάζει το κάθε τυχάρπαστο γουρούνι. :tickedoff:

toyota70

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το συνεχίζεις "διπλή προσωπικότητα"  :jerking: χμ  :think: μάλλον θέλεις θεραπεία 3Χ :s&m_3: 10Χ :s&m_1: και 20Χ :headbang: για να έρθεις στα ίσια σου. Εαν δεν το επαναλαμβάνουμε  :s&m_2: για μια εβδομάδα εντατικά.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι το έπαθες από την απόλυση που έφαγες από καμία αλλαντοβιομηχανία που δούλευες (ΦΟΥΡΝΙΚΑΣ,CRETAFRAMA)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αντί να γνωρίσεις τη Λένα στα παιδιά του forum που θα σου την προσέξουν, αφήνεις να τη βιάζει το κάθε τυχάρπαστο γουρούνι. :tickedoff:
Γιατί ρε συ, εδώ δεν υπάρχουν γουρούνια? Ο kostasm2005 τι είναι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλα που το ξερεις οτι της εχω βαλει και αλτηρα στον κωλο της λενας και μετα της αρμεγω τα βυζια. Μηπως αυτα που κανουμε στις παρτουζες στα κανε μετα σ εσενα?
Χιχιχιχιχιχιχιχχι προδοθηκες πανοφανη πουσταρα

Χωράει και αλτήρας μαν?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom