Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
λιγη μπεσα ρε φανη δεν εχει αυτη η λενα ;;;

οχι μονο πηδιεται στην συζυγικη σας οικια........ εχει και το θρασος να χυνει μπροστα στα μουτρα σου........

ποιος ειπε οτι εχυσε δεν εχυσε μονο με μενα χυνει τον κατουρησε για εκδικηση αυτων που της κανει που τη βιασε με το ζορι χωρις να το θελει αυτη
Η Λενα με αγαπαει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πανοφανη ξεκωλομπινεδομαλακοαρχιδοπουστααααααα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Παω να κανω γυμναστικη και μπορει το βραδυ να περασω να σου γαμησω τη λενα. Σκεφτομαι μονος αποψε γιατι εχω βαρεθει να την παρτουζωνω ολη την ωρα. Ειναι ψιλοαβολα

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παω να κανω γυμναστικη και μπορει το βραδυ να περασω να σου γαμησω τη λενα. Σκεφτομαι μονος αποψε γιατι εχω βαρεθει να την παρτουζωνω ολη την ωρα. Ειναι ψιλοαβολα
Παλιανθρωπε μην τολμησεις να πλησιασεις τωρα εχω δυο μπραβους και τα κινητα τους πιανουν γιατι δεν πανε σε υπογεια. Θα τους παρω και θα γινει χαμος αμα σε δουν
Η Λενα με αγαπαει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παλιανθρωπε μην τολμησεις να πλησιασεις τωρα εχω δυο μπραβους και τα κινητα τους πιανουν γιατι δεν πανε σε υπογεια. Θα τους παρω και θα γινει χαμος αμα σε δουν
Η Λενα με αγαπαει
Φανη εισαι σιγουρος οτι οι μπραβοι δεν σε εχουν βρει θυμα και δεν πηδανε την Λενα πισω απο την πλατη σου?? Μην το γελας αυτο...ανθρωποι ειναι και αυτοι αν καυλωσουν δε ξερεις τι γινεται.Μπορει οταν εσυ πας στη δουλεια σου αμεριμνος η Λενα να τους πηγαινει 2-2 γαμιοντας τους μπραβους...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Η Λενα με αγαπαει
Καριολη πανοφανη μολις τελειωσα τα βαρη. Κουραστικα και αποψε λεω να μην γαμησω γιατι αυριο εχω και δουλεια. Πες τη λενα μπορει να περασω το Σαββατο για καμια παρτουζιτσα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σταματα να λες ψεμματα αφου η Λενα δεν σε ξερει και αγαπαει μονο εμενα αφου ημουν ο πρωτος αντρας στη ζωη της και μαζι μου εκανε σεχ πρωτη φορα πως γινεται να αγαπαει εσενα
Η Λενα με αγαπαει

Σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα μας έχεις ζαλίσει  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ποιος ειπε οτι εχυσε δεν εχυσε μονο με μενα χυνει τον κατουρησε για εκδικηση αυτων που της κανει που τη βιασε με το ζορι χωρις να το θελει αυτη
Η Λενα με αγαπαει

Τι να χύσει ρε τρόμπα με τα 7,5 cm να πούμε. Μεγαλύτερο είναι το λεμόνι στο αβαταρ σου από το γαριδάκι σου.  :birdman:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Φανη εισαι σιγουρος οτι οι μπραβοι δεν σε εχουν βρει θυμα και δεν πηδανε την Λενα πισω απο την πλατη σου?? Μην το γελας αυτο...ανθρωποι ειναι και αυτοι αν καυλωσουν δε ξερεις τι γινεται.Μπορει οταν εσυ πας στη δουλεια σου αμεριμνος η Λενα να τους πηγαινει 2-2 γαμιοντας τους μπραβους...
Φιλε το πιασες. Με τους μπραβους παμε στην ιδια σχολη και την εχουν παρει και αυτοι. Τους τσεκαρα γιατι ξερουν ενα σημαδι (ποιοτητας χοχοχο) που εχει στον κωλο η λενα. Και αυτοι υποστηριζουν οτι η λενα τρελενεται για παρτουζες κυριως

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Λενα με αγαπαει

Μέχρι και στα υπόγεια  :zfuck: τη γυναίκα σου Ταμτάκο  :2funny: :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
προσπαθω να παρω τον καρτακη στο κινητο αλλα δεν το σηκωνει....... φανη για δες, η λενα ειναι στο σπιτι ;;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ενας δυστηχισμενος ειμαι που του βιαζουν τη γυναικα ο αλλος ειναι ψευτικος
Η Λενα με αγαπαει

εσυ εισαι ο ψευτικος κι αυτο το καταλαβαινει κανεις απο χιλιομετρα μακρια ,γιατι προσπαθεις να γελοιοποιησεις το δραμα μου λεγωντας συνεχεια το ιδιο πραγμα στο τελος καθε προτασης ,δηλαδη το 'Η Λενα μ αγαπαει'

που ειναι και αληθεια δηλαδη οτι μ αγαπαει ,αλλα οι μαλακιες που λες  για καινουριο βιασμο ειναι ψεματα και εισαι μεγαλο γουρουνι που κανεις πλακα με μια βιασμενη γυναικα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
οχι ρε ο φανης απλα δεν καταλαβε αν το τσουξιμο στο κωλο ηταν απο το γαμησι η απο τα γεμιστα διαβασε λιγο....
αληθεια σου μιλησε η λενα για εμενα????με αγαπαει

εσενα γαμανε κι απο τον κωλο κι απο παντου οχι εμενα ,πουστρα του κιαρατα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
λιγη μπεσα ρε φανη δεν εχει αυτη η λενα ;;;

οχι μονο πηδιεται στην συζυγικη σας οικια........ εχει και το θρασος να χυνει μπροστα στα μουτρα σου........

δεν εχυσε ποτε ουτε μπροστα μου ουτε ποτε με αλλον αντρα.ουτε πηδιεται με αλλον

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

τη γυμναστικη να κανεις βρε στραβογαμημενη,τσιμπουκωμενη αγελαδα!
τραβα γαμα κανα αλογο ,ανωμαλε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
εσενα γαμανε κι απο τον κωλο κι απο παντου οχι εμενα ,πουστρα του κιαρατα
Ο αληθινος Φανης δεν βριζει ετσι αισχρα οπως εσυ ειναι καλλιεργημενος και με επιπεδο . Πιστευω οτι ο Φανης 5Χ5 ειναι ο πραγματικος και εσυ απατεωνας. Παρε λοιπον τον πουλο εσυ και ασε τον Φανη να μας πει τον καημο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom