kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Γιατί ρε συ, εδώ δεν υπάρχουν γουρούνια? Ο kostasm2005 τι είναι?
τυπε αυτη που ειχε γραψει με το νικ λενα ηταν αληθινη?. Μονο εγω ειμαι ο αληθινος και κανενας αλλος για αυτο μην πιστευεται τιποτα απο εδω και περα αφου δεν θα γραφω εγω αλλα ο αλλος που κανει πως ειναι εγω που δεν θα ειμαι αφου δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα για τη Λενα και αυτα που περναμε απο οταν τη βιασαν τα γουρουνια που τη μεθυσαν !
Η Λενα με αγαπαει
Αυτό λες τύπε...
Πανοφάνη λακαμά κάτσε και δες την...Μπορεί να σου θυμίσει κάτι
Αυτός βέβαια όταν το πήρε χαμπάρι είχε τα αρχίδια να τους γαμήσει και τους 2...Εσύ τι αρχίδια να βρείς? εσυ είσαι ένα αρχίδι που γουστάρει να του γαμάνε τη γυναίκα...είσαι άλλη κατηγορία
Καλα που το ξερεις οτι της εχω βαλει και αλτηρα στον κωλο της λενας και μετα της αρμεγω τα βυζια. Μηπως αυτα που κανουμε στις παρτουζες στα κανε μετα σ εσενα?
Χιχιχιχιχιχιχιχχι προδοθηκες πανοφανη πουσταρα
Ωραια ,και τι θες να κανουμε εκτος απο το ακουμε τα ιδια ιδια;δε γουσταρω να μου γαμανε τη γυναικα,η διαφορα σε εκεινη την περιπτωση ειναι οτι η γυναικα κερατωνε τον αντρα της και τον εβαζε και υπνοτικο και μετα ο αλλος ο πουστης βιαζε τον αντρα αφου πρωτα εκανε σεξ με τη γυναικα .στην δικη μου περιπτωση δεν συμβαινει τιποτα παρομοιο .η γυναικα μου δεν μου εβαλε ποτε υπνωτικο στο ποτο και ποτε δεν με κερατωσε ,την βιασαν
μετα απο πολυ σκεψη και βλεποντας οτι εδω δεν βρισκω βοηθεια απο κανεναν αφου κανενας δεν με πιστευει και λεει βλακειες και δεν βοηθαει για τη Λενα μου και λενε πως ειναι πουτανα ενω δεν ειναι και δεν κανει τετοια πραγματα αφου τα γουρουνια τη βιασαν χωρις να το θελει και την μεθυσαν αφου δεν πινει και την αναγκασαν να πιει και να μεθυσει αφου ποτε δεν επινε και την βιασαν χωρις να το θελει αφου τη μεθυσαν και αφου εφανιζονται και αλλοι που δεν ειναι εγω αλλα ψευτικοι και γραφουν σαν να ειμαι εγω που δεν ειμαι δεν θα ξαναγραψω τιποτα εδω για τα γουρουνια που μας εκαναν αυτο το κακο και βιασαν τη Λενα και κανεις δεν με πιστευει και κανετε πλακα με το γολγοθα που περναμε απο τα γουρουνια που τη βιασαν αφου τη μεθυσαν αφου δεν πινει και της εδωσαν να πιει και μεθυσε και μετα την βιασαν. Μονο εγω ειμαι ο αληθινος και κανενας αλλος για αυτο μην πιστευεται τιποτα απο εδω και περα αφου δεν θα γραφω εγω αλλα ο αλλος που κανει πως ειναι εγω που δεν θα ειμαι αφου δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα για τη Λενα και αυτα που περναμε απο οταν τη βιασαν τα γουρουνια που τη μεθυσαν !
Η Λενα με αγαπαει
τυπε αυτη που ειχε γραψει με το νικ λενα ηταν αληθινη?
Ωραια ,και τι θες να κανουμε εκτος απο το ακουμε τα ιδια ιδια;
Ε αντε και γαμήσου τοτε !!!τιποτα
τι αληθινος εισαι ρε φιλε ,ενας μαλακασ εισαι που θελει να κανει την πλακα του με τον πονο του αλλου .
ποιος θα εμπαινε στον κοπο να κλεψει και να αλλαξει τον κωδικο καποιου που γραφει οτι η γυναικα του βιαστηκε; ολο μαλακιες λες.
τιποτα
Φανη?.....γιατι με βριζεις;
Για την λενα του πανιφανη μιλαμε αδελφε!!!οχι μονο αλτηρα αλλα και τρενα ολοκληρα χωραει αυτη η χιλιοξεσκισμενη κωλαρα!!!Χωράει και αλτήρας μαν?
Δεν έχω διαβάσει πολύ από την ιστορία άλλα ένα θέλω να μάθω. Το δαχτυλίδι το πετάξατε στην λάβα τελικά η το κράτησες ?
ευχη σου δινωγιατι με βριζεις;
δε γουσταρω να μου γαμανε τη γυναικα,η διαφορα σε εκεινη την περιπτωση ειναι οτι η γυναικα κερατωνε τον αντρα της και τον εβαζε και υπνοτικο και μετα ο αλλος ο πουστης βιαζε τον αντρα αφου πρωτα εκανε σεξ με τη γυναικα .στην δικη μου περιπτωση δεν συμβαινει τιποτα παρομοιο .η γυναικα μου δεν μου εβαλε ποτε υπνωτικο στο ποτο και ποτε δεν με κερατωσε ,την βιασαν