Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
. Μονο εγω ειμαι ο αληθινος και κανενας αλλος για αυτο μην πιστευεται τιποτα απο εδω και περα αφου δεν θα γραφω εγω αλλα ο αλλος που κανει πως ειναι εγω που δεν θα ειμαι αφου δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα για τη Λενα και αυτα που περναμε απο οταν τη βιασαν τα γουρουνια που τη μεθυσαν !
Η Λενα με αγαπαει
τυπε αυτη που ειχε γραψει με το νικ λενα ηταν αληθινη?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Αυτό λες τύπε... :rockon:

Πανοφάνη λακαμά κάτσε και δες την...Μπορεί να σου θυμίσει κάτι  :2funny: :2funny:

Αυτός βέβαια όταν το πήρε χαμπάρι είχε τα αρχίδια να τους γαμήσει και τους 2...Εσύ τι αρχίδια να βρείς? εσυ είσαι ένα αρχίδι που γουστάρει να του γαμάνε τη γυναίκα...είσαι άλλη κατηγορία

δε γουσταρω να μου γαμανε τη γυναικα,η διαφορα σε εκεινη την περιπτωση ειναι οτι η γυναικα κερατωνε τον αντρα της και τον εβαζε και υπνοτικο και μετα ο αλλος ο πουστης βιαζε τον αντρα αφου πρωτα εκανε σεξ με τη γυναικα .στην δικη μου περιπτωση δεν συμβαινει τιποτα παρομοιο .η γυναικα μου δεν μου εβαλε ποτε υπνωτικο στο ποτο και ποτε δεν με κερατωσε ,την βιασαν

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλα που το ξερεις οτι της εχω βαλει και αλτηρα στον κωλο της λενας και μετα της αρμεγω τα βυζια. Μηπως αυτα που κανουμε στις παρτουζες στα κανε μετα σ εσενα?
Χιχιχιχιχιχιχιχχι προδοθηκες πανοφανη πουσταρα

οχι στον δικο σου κωλο βαζεις τον αλτηρα και αρμεγεις τα βυζια σου .
εχω μια ερωτηση για σενα
ποσες φορες τη βδομαδα σε γαμανε αραπηδες; πεντε ή εξι φορες την εβδομαδα;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δε γουσταρω να μου γαμανε τη γυναικα,η διαφορα σε εκεινη την περιπτωση ειναι οτι η γυναικα κερατωνε τον αντρα της και τον εβαζε και υπνοτικο και μετα ο αλλος ο πουστης βιαζε τον αντρα αφου πρωτα εκανε σεξ με τη γυναικα .στην δικη μου περιπτωση δεν συμβαινει τιποτα παρομοιο .η γυναικα μου δεν μου εβαλε ποτε υπνωτικο στο ποτο και ποτε δεν με κερατωσε ,την βιασαν
Ωραια ,και τι θες να κανουμε εκτος απο το ακουμε τα ιδια ιδια;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
μετα απο πολυ σκεψη και βλεποντας οτι εδω δεν βρισκω βοηθεια απο κανεναν αφου κανενας δεν με πιστευει και λεει βλακειες και δεν βοηθαει για τη Λενα μου και λενε πως ειναι πουτανα ενω δεν ειναι και δεν κανει τετοια  πραγματα αφου τα γουρουνια τη βιασαν χωρις να το θελει και την μεθυσαν αφου δεν πινει και την αναγκασαν να πιει και να μεθυσει αφου ποτε δεν επινε και την βιασαν χωρις να το θελει αφου τη μεθυσαν και αφου εφανιζονται και αλλοι που δεν ειναι εγω αλλα ψευτικοι και γραφουν σαν να ειμαι εγω που δεν ειμαι δεν θα ξαναγραψω τιποτα εδω για τα γουρουνια που μας εκαναν αυτο το κακο και βιασαν τη Λενα και κανεις δεν με πιστευει και κανετε πλακα με το γολγοθα που περναμε απο τα γουρουνια που τη βιασαν αφου τη μεθυσαν αφου δεν πινει και της εδωσαν να πιει και μεθυσε και μετα την βιασαν. Μονο εγω ειμαι ο αληθινος και κανενας αλλος για αυτο μην πιστευεται τιποτα απο εδω και περα αφου δεν θα γραφω εγω αλλα ο αλλος που κανει πως ειναι εγω που δεν θα ειμαι αφου δεν θα ξαναγραψω ποτε εδω μεσα για τη Λενα και αυτα που περναμε απο οταν τη βιασαν τα γουρουνια που τη μεθυσαν !
Η Λενα με αγαπαει

τι αληθινος εισαι ρε φιλε ,ενας μαλακασ εισαι που θελει να κανει την πλακα του με τον πονο του αλλου .

ποιος θα εμπαινε στον κοπο να κλεψει και να αλλαξει τον κωδικο καποιου που γραφει οτι η γυναικα του βιαστηκε; ολο μαλακιες λες.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι αληθινος εισαι ρε φιλε ,ενας μαλακασ εισαι που θελει να κανει την πλακα του με τον πονο του αλλου .

ποιος θα εμπαινε στον κοπο να κλεψει και να αλλαξει τον κωδικο καποιου που γραφει οτι η γυναικα του βιαστηκε; ολο μαλακιες λες.

Πανοφάνη μην ανυσηχείς. Εσύ είσαι ο γνήσιος.  ;)
Η Λένα με αγαπάει.

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Το πήρε ο Φάνης τύπε!!! :rockon:
URL]]

Επισκέπτης

Γουστάρεις καριολάκο, χύνεις στην ιδέα κάποια στιγμή η μέλλουσα γυναίκα σου να γαμιέται μπροστά στα μάτια σου απο μια μεγάλη ψωλάρα και φαντασιώνεσαι Λένες σαν γυναίκα, Μάκηδες και Μένιους σαν γαμιάδες κτλ...Καριόλη φλώρε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom