Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
γεια σε ολους.ειμαι ο πραγματικοσ Μενιος και εχω να δηλωσω ότι ο Πανοφανης που προφανως δεν είναι το αληθινο του ονομα είναι ενας μυθομανησ και εχει ψυχολογικα.ειναι αληθεια ότι ειχε ερθει μαζι με τη γυναικα του που οντως τη λενε Λενα για διακοπες.ομως κανενας δεν βιασε τη γυναικα του όλα τα βγαζει από το μυαλο του επειδή δεν τα πηγαιναν καλα μεταξυ τοθς και τσακωνόντουσαν σθνεχεια.πιστευω ότι τελικα τον παρατησε και για αυτό γραφει ολες αυτεσ τις μαλακιεσ για να ζει σε μια ψευδαισθηση.κοπσε τις μλκιες παλιοπαπαρα γτ 8α αποκαλύψω σε ολους ποιοσ εισαι καταλαβες??αα και κατι ακομα.η γυναικα του αντικειμενικα δεν είναι τοσο μουναρα οσο τη χαρακτηριζει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μακαρι να τα εβγαζα απ το μυαλο μου,για πες ποιος ειμαι αφου με ξερεις;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί δεν αφήνεις τον άνθρωπο στην ησυχία του βρε αλήτη? Την έχεις ξεκωλιάσει τη γυναίκα του απο τον ένα βιασμό στον άλλο.... πάρε και κανένα ρεπό, έχει και αγώνες σήμερα....
Η Λένα αγαπάει όλον τον κόσμο!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :kissass: :kissass: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :rockon: :rockon:

ψεματα ειναι ολα ,ολη τη μερα αρμεγει τ αλογα και τα γαιδουρια ,και δεν ειναι θυληκα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
ψεματα ειναι ολα ,ολη τη μερα αρμεγει τ αλογα και τα γαιδουρια ,και δεν ειναι θυληκα
Εχω αρχισει να την βαριεμαι  την λενα. Απο τις παρτουζες εχει αρχιζει να ξεφτιζει η καημενη.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ο Φάνης5x5 κάνει τα ρεπό του Φάνη55555 αν κατάλαβα καλά?  :think: :think: :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαλλον ειναι στο καμπινγκ το ζευγαρι....χτες δεν ερθε η λενα σπιτι μου και γαμησα την αδερφη της....
αλλα εμενα με αγαπαει η λενα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαλλον ειναι στο καμπινγκ το ζευγαρι....χτες δεν ερθε η λενα σπιτι μου και γαμησα την αδερφη της....
αλλα εμενα με αγαπαει η λενα

Καλή η αδερφή της τύπε? Η Πυροφάνης νομίζω έλεγε ότι έχει μικρό βυζί.  :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μικρο εχει αλλα οκ εχει καλο κωλο....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αρχιδαρακο πανοφανη, εξαφανιστηκες ε? Μετα τα χθεσινα γαμησια που εριξα στη γυναικα σου δεν μιλας μικροτσουτσουνε εεεεεε?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αρχιδαρακο πανοφανη, εξαφανιστηκες ε? Μετα τα χθεσινα γαμησια που εριξα στη γυναικα σου δεν μιλας μικροτσουτσουνε εεεεεε?

στην παλαμη σου εριξες γαμησι ,οποτε γιατι να μιλησω ; δεν χρειαζετε ,συνεχησε με τις παλαμες σου να τις γαμας ,γιατι τα καημενα τα αλογα δεν σου φταινε σε τιποτα

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Φέτος θα πάω κάμπινγκ, πάρε την Λένα και έλα Φανη θα περάσουμε ζάχαρη  :2on1: Θα της βγάζω τα τσιμπούρια και θα διώχνω τα μπακούρια  :2on1:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
στην παλαμη σου εριξες γαμησι ,οποτε γιατι να μιλησω ; δεν χρειαζετε ,συνεχησε με τις παλαμες σου να τις γαμας ,γιατι τα καημενα τα αλογα δεν σου φταινε σε τιποτα
Ελα τωρα..... Οταν στην γαμαγα ζηλεψες και ηθελες να μου γλειψεις το καβλι. Τα ξεχασες αυτα?
Στο σπιτι σου μ εκραζες,  που δεν σε γαμησα. Εδω με κραζεις οτι λεω ψεμματα. Πανοφανη αποφασισε τι θελεις.
Αφεσου και μην ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι φτιαχνεσαι με το να σου γαμανε την γυναικα και τον κωλο.
Δεν ειναι κακο.
Εισαι σε μια κοινοτητα,  που εχει ανοικτο μυαλο και καταννοηση. Μην ντρεπεσαι γι αυτο που εισαι.
Ασε τα ψεμματα και εκμυστηρευσου σε εμας  τους συναγωνιστες σου,  για το ποσο γουσταρεις να σε γαμανε οικογενειακα.....Δεν ειναι κακο που εισαι ψιλοπουστακος και τον παιρνεις που και που.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom