va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Νατα παλι
Ναι ρε πανο, αλλα μείναμε πισω σε συνέχειες. Και επιτρέπεις σε άλλους να γυρίζουν τις τρύπες της ιστορίας όπως ακριβώς γέμιζαν τα γουρουνια τις τρύπες της λενας
τα γουρουνια δεν γεμιζαν τις τρυπες της λενας ,τις τραυματιζαν και τις κατεστρεφανΝαι ρε πανο, αλλα μείναμε πισω σε συνέχειες. Και επιτρέπεις σε άλλους να γυρίζουν τις τρύπες της ιστορίας όπως ακριβώς γέμιζαν τα γουρουνια τις τρύπες της λενας
Τι έγινε μωρη ρόμπα Πανοφάνη? Στέρεψες απο ιδέες και η κεφάλα σου δεν κατεβάζει άλλες φαντασιώσεις?
γιατι με βριζεις;δεν εχεις καταλαβει τι λεω τοσο καιρο,ολα αυτα που διηγουμε δεν ειναι φαντασιωσεις ειναι αληθεια δυστηχως
Κι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι ο λαός ζητάει νέες ιστορίες ξεκωλιάσματος της Λένας εμπλουτισμένες με φρέσκα πρόσωπα και ιδέες? Αιντε αρκετά ψωλοβάρεσες, στίψε τη κούτρα σου να πεις κι άλλα
Εγκεφαλικο εχεις παθει ή εχεις προβλημα με την λεξη "κερατας" ;ουτε αποτυχημενος ειμαι ουτε μικροτσουτσουνος ,παλιομπασταρδε κιαρατα,η λενα δεν με παρατησε ,η λενα με θελει και μ αγαπαει γιατι ειμαι ευγενικος και καλος ανθρωπος και εχω τροπους,και ξερω πως να φερθω σε μια γυναικα ,οχι σαν και σενα χωριταρα που εισαι χοντροκωμενο και σιχαμερο ζωο,και η γυναικα μου σε σιχαινετε και μονο που σε βλεπει στα πενηντα μετρα,και μολις σε βλεπει τρεχει να κρυφτει γιατι τρομαζει με τη γουρουνοφατσα σου και σιχαινεται και της ερχετε να κανει εμετο,ετσι μου ειχε πει μια φορα οταν σε ειδε στην παραλια με το μαγιο
το ειχα πει και εσυ το διαβασες και ειπες οτι και καλα πηγες μαζι της ενω ειναι ψεματα
τα γουρουνια δεν γεμιζαν τις τρυπες της λενας ,τις τραυματιζαν και τις κατεστρεφαν
Ελα που το παιζεις δεν ξερω, δεν ειδα. Μαζι δεν την ειχαμε παρτουζωσει??? Πες του το στη μουρη του κιαρατα!!! Αυτος θα φτιαχτει κατα βαθοςΜάλλον μπέρδεψες τα "82" τύπε. Ο bourdeliaris82 είπε ότι τη γάμησε Τώρα αν τη γάμησα κι εγώ και δεν το θυμάμαι, κάτι θα ξέρεις παραπάνω
Εγκεφαλικο εχεις παθει ή εχεις προβλημα με την λεξη "κερατας" ;
ευτυχως η γυναικα μου δεν θα βιαστει ποτε ξανα δεν θα το επιτρεψω εγω να γινει .απο δω και περα ειναι ασφαλης .αλλα δεν καταλαβαινω πως ο λαος του αρεσει να ακουει για βιασμους;ανωμαλος ειναι σιγουρα
Και ενταξει. Πιστευω οτι ολοι εχετε καταλαβει τι εγινε στη Βραζιλια. Ο πανοφανης δεν γραφει γιατι το λενιω πηγε βραζιλια με μια φιλη της. Εκει την ειδανε οι γερμανοι και την καταλαβανε οτι ειναι ταλεντο στις παρτουζες. Ετσι την στειλανε χθες στο ξενοδοχειο των βραζιλιανων οπου και ξεζουμισε ολη την ομαδα και ετσι.....και η λενα ξεκωλοθηκε στο να κανει το αγαπημενο της αθλημα: Τις παρτουζες και οι γερμανοι περασανε και θα παρτουζωσουν και αυτοι τη λενα αποψε!! Η χαρα της λενας! Και ο πανοφανης καθεται και την παιζει στην Ελλαδα