Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ναι ρε πανο, αλλα μείναμε πισω σε συνέχειες. Και επιτρέπεις σε άλλους να γυρίζουν τις τρύπες της ιστορίας όπως ακριβώς γέμιζαν τα γουρουνια τις τρύπες της λενας

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ρε πανο, αλλα μείναμε πισω σε συνέχειες. Και επιτρέπεις σε άλλους να γυρίζουν τις τρύπες της ιστορίας όπως ακριβώς γέμιζαν τα γουρουνια τις τρύπες της λενας

μακαρι οι μπραβοι να βρουν το γουρουνι το μακη και το μενιο και να τους ξυλοφωρτοσουν και ετσι να εχουμε γρηγορα εξελιξεις

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τα γουρουνια δεν γεμιζαν τις τρυπες της λενας ,τις τραυματιζαν και τις κατεστρεφαν

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1

Ναι τις ξεχύλωναν, τις ξεχαρβάλωσαν, τις ξεφτιλιζαν. Κυρίως του κωλου της. Δώσε καμία πληροφορία γαμωτο.

Επισκέπτης
Τι έγινε μωρη ρόμπα Πανοφάνη? Στέρεψες απο ιδέες και η κεφάλα σου δεν κατεβάζει άλλες φαντασιώσεις?  :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τι έγινε μωρη ρόμπα Πανοφάνη? Στέρεψες απο ιδέες και η κεφάλα σου δεν κατεβάζει άλλες φαντασιώσεις?  :2funny:

γιατι με βριζεις;δεν εχεις καταλαβει τι λεω τοσο καιρο,ολα αυτα που διηγουμε δεν ειναι φαντασιωσεις ειναι αληθεια δυστηχως

Επισκέπτης
γιατι με βριζεις;δεν εχεις καταλαβει τι λεω τοσο καιρο,ολα αυτα που διηγουμε δεν ειναι φαντασιωσεις ειναι αληθεια δυστηχως

Κι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι ο λαός ζητάει νέες ιστορίες ξεκωλιάσματος της Λένας εμπλουτισμένες με φρέσκα πρόσωπα και ιδέες? Αιντε αρκετά ψωλοβάρεσες, στίψε τη κούτρα σου να πεις κι άλλα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι ο λαός ζητάει νέες ιστορίες ξεκωλιάσματος της Λένας εμπλουτισμένες με φρέσκα πρόσωπα και ιδέες? Αιντε αρκετά ψωλοβάρεσες, στίψε τη κούτρα σου να πεις κι άλλα

ευτυχως  η γυναικα μου δεν θα βιαστει ποτε ξανα δεν θα το επιτρεψω εγω να γινει .απο δω και περα ειναι ασφαλης .αλλα δεν καταλαβαινω πως ο λαος του αρεσει να ακουει για βιασμους;ανωμαλος ειναι σιγουρα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ουτε αποτυχημενος ειμαι ουτε μικροτσουτσουνος ,παλιομπασταρδε κιαρατα,η λενα δεν με παρατησε ,η λενα με θελει και μ αγαπαει γιατι ειμαι ευγενικος και καλος ανθρωπος και εχω τροπους,και ξερω πως να φερθω σε μια γυναικα ,οχι σαν και σενα χωριταρα που εισαι χοντροκωμενο και σιχαμερο ζωο,και η γυναικα μου σε σιχαινετε και μονο που σε βλεπει στα πενηντα μετρα,και μολις σε βλεπει τρεχει να κρυφτει γιατι τρομαζει με τη γουρουνοφατσα σου και σιχαινεται και της ερχετε να κανει εμετο,ετσι μου ειχε πει μια φορα  οταν σε ειδε στην παραλια με το μαγιο
Εγκεφαλικο εχεις παθει ή εχεις προβλημα με την λεξη "κερατας" ;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το ειχα πει και εσυ το διαβασες και ειπες οτι και καλα πηγες μαζι της ενω ειναι ψεματα

Μάλλον μπέρδεψες τα "82" τύπε. Ο bourdeliaris82 είπε ότι τη γάμησε  :grin: Τώρα αν τη γάμησα κι εγώ και δεν το θυμάμαι, κάτι θα ξέρεις παραπάνω  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φανη? που θα πας διακοπες φετος????
θα σου προτεινα σε καμπινγκ...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μάλλον μπέρδεψες τα "82" τύπε. Ο bourdeliaris82 είπε ότι τη γάμησε  :grin: Τώρα αν τη γάμησα κι εγώ και δεν το θυμάμαι, κάτι θα ξέρεις παραπάνω  :2funny:
Ελα που το παιζεις δεν ξερω, δεν ειδα. Μαζι δεν την ειχαμε παρτουζωσει??? Πες του το στη μουρη του κιαρατα!!! Αυτος θα φτιαχτει κατα βαθος
:2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγκεφαλικο εχεις παθει ή εχεις προβλημα με την λεξη "κερατας" ;

Ειναι χρυσαυγίτης τύπε. Θέλει να γράψει "καιρατας" αλλά κάνει αναγραματισμό από την ταχύτητα με την οποία γράφει  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ευτυχως  η γυναικα μου δεν θα βιαστει ποτε ξανα δεν θα το επιτρεψω εγω να γινει .απο δω και περα ειναι ασφαλης .αλλα δεν καταλαβαινω πως ο λαος του αρεσει να ακουει για βιασμους;ανωμαλος ειναι σιγουρα

Η Λένα μ'αγαπάει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Και ενταξει. Πιστευω οτι ολοι εχετε καταλαβει τι εγινε στη Βραζιλια. Ο πανοφανης δεν γραφει γιατι το λενιω πηγε βραζιλια με μια φιλη της. Εκει την ειδανε οι γερμανοι και την καταλαβανε οτι ειναι ταλεντο στις παρτουζες. Ετσι την στειλανε χθες στο ξενοδοχειο των βραζιλιανων οπου και ξεζουμισε ολη την ομαδα και ετσι.....και η λενα ξεκωλοθηκε στο να κανει το αγαπημενο της αθλημα: Τις παρτουζες και οι γερμανοι περασανε και θα παρτουζωσουν και αυτοι τη λενα αποψε!! Η χαρα της λενας! Και ο πανοφανης καθεται και την παιζει στην Ελλαδα

Επισκέπτης
Και ενταξει. Πιστευω οτι ολοι εχετε καταλαβει τι εγινε στη Βραζιλια. Ο πανοφανης δεν γραφει γιατι το λενιω πηγε βραζιλια με μια φιλη της. Εκει την ειδανε οι γερμανοι και την καταλαβανε οτι ειναι ταλεντο στις παρτουζες. Ετσι την στειλανε χθες στο ξενοδοχειο των βραζιλιανων οπου και ξεζουμισε ολη την ομαδα και ετσι.....και η λενα ξεκωλοθηκε στο να κανει το αγαπημενο της αθλημα: Τις παρτουζες και οι γερμανοι περασανε και θα παρτουζωσουν και αυτοι τη λενα αποψε!! Η χαρα της λενας! Και ο πανοφανης καθεται και την παιζει στην Ελλαδα

Γι αυτό δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους οι μαλάκες? Πρέπει να ενημερωθούμε σε ποιας αποστολής το ξενοδοχείο πήγε σήμερα για να ξέρουμε τον αυριανό νικητή...

Όσο για τους γερμανούς αν έβλεπαν τη Λένα το πολύ πολύ να της έδιναν κανα στραπ ον να τους γαμήσει...Αυτοί τη βρίσκουν καλύτερα να παρτουζώνονται μεταξύ τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom