fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η λενα δεν γλυφει τιποτα εκτος απο εμεναΟχι φιλε δεν περνουμε κεφαλια! Απλα η λενα γλυφει πολλα κεφαλια.....
![]()
![]()
![]()
η λενα δεν γλυφει τιποτα εκτος απο εμεναΟχι φιλε δεν περνουμε κεφαλια! Απλα η λενα γλυφει πολλα κεφαλια.....
![]()
![]()
![]()
τυπε τι γινεται?η λενα δεν γλυφει τιποτα εκτος απο εμενα
δεν ξερω αν θα παμε ,θα αφησω τη γυναικα μου να ηρεμησει και να εσθανθει αφου περασει καιρος οτι ειναι ασφαλης μαζι μου ,και μετα αν θελει να παμε καπου για να φτιαξει περισσοτερο η διαθεση της τοτε θα παμε
τυπε τι γινεται?
ειχατε καμια ενοχληση απτα γουρουνια?
Γιατι θα σκεφτετε το αγαπημενο της αθλημα!! Τις παρτουζες!!!τι λες ρε γιατι να ξερογλυφετε;
στο λεω για εκατοστη φορα ,η λενα σιχαινεται και απεχθανετε τις παρτουζες .η γυναικα μου ειναι καλη γυναικα και δεν ασχολειτε με τετοια ασχραια πραγματα. της λενας της αρεσουν τα πραγματικα και αληθινα αθληματα,οπως το μπασκετ ,το βολει ,και το τενις με τα οποια εχει ασχοληθει πολυ στο παρελθον .Γιατι θα σκεφτετε το αγαπημενο της αθλημα!! Τις παρτουζες!!!
Οοοοοολεεεε
τυπε μπαινουν εδω στο σαιτ ομως και σε ενοχλουν :Sοχι τιποτα ,τα γουρουνια ακομα τρεχουν να κρυφτουν οσο πιο μακρια γινετε .δεν προκειτε να ξανα ενοχλησουν ουτε να ξανα ακουμπησουν τη γυναικα μου .ξεμπερδεψαμε επιτελους απ αυτους
τυπε μπαινουν εδω στο σαιτ ομως και σε ενοχλουν :S
Της αρεσεουν σιγουρα και αυτα!! Αφου απο εκει βρισκει ολοκλερες ομαδες απο μπασκτμπλοιστες, βολειμπολιστες και ναι ακομα και τενιστες που παιζουν δυο εναντιον δυο και παρτουζωνεται με ολους!!στο λεω για εκατοστη φορα ,η λενα σιχαινεται και απεχθανετε τις παρτουζες .η γυναικα μου ειναι καλη γυναικα και δεν ασχολειτε με τετοια ασχραια πραγματα. της λενας της αρεσουν τα πραγματικα και αληθινα αθληματα,οπως το μπασκετ ,το βολει ,και το τενις με τα οποια εχει ασχοληθει πολυ στο παρελθον .
Της αρεσεουν σιγουρα και αυτα!! Αφου απο εκει βρισκει ολοκλερες ομαδες απο μπασκτμπλοιστες, βολειμπολιστες και ναι ακομα και τενιστες που παιζουν δυο εναντιον δυο και παρτουζωνεται με ολους!!
Και μετα ολοι πινουν ενα παουερεηντ στην υγεια ποιανου αλλου?? Μα φυσικα στην υγεια του μαλακα(του πανοφανη!!!)!! Οοολεεε!!!
Αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο??η λενα δεν παρτουζωνετε με κανεναν .γουσταρει εναν αντρα ,μονο εμενα ,και μονο με μενα το κανει
Αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο??![]()
![]()
![]()
σε αγαπαει δηλαδη τυπε?η λενα δεν παρτουζωνετε με κανεναν .γουσταρει εναν αντρα ,μονο εμενα ,και μονο με μενα το κανει
σε αγαπαει δηλαδη τυπε?![]()
Ρωτα τον περιπτερα και τον χασαπη!κανενας δεν παρτουζωνει ουτε παρτουζωσε ποτε τη γυναικα μου
Ρωτα τον περιπτερα και τον χασαπη!
Η λενα τους αγαπαει
οχι σε καμπινγκ αποκλιεται να ξανα παμε ,γιατι μετα τον εφιαλτη που ζησαμε το προηγουμενο καλοκαιρι
ειδικα για τη γυναικα μου θα ειναι καταστροφικο γι αυτην και μπορει να παθει μεγαλο σοκ αν ξαναπαμε ,γιατι μπορει να ζωντανεψει ο εφιαλτης που εζησε περσι.
γι αυτο και δεν θα ξανα αναφερω ποτε τη λεξη καμπινγκ μπροστα της
η λενα δεν τους αγαπαει μονο εμενα αγαπαει
η λενα δεν τους αγαπαει μονο εμενα αγαπαει