Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
  Μια τέτοια τύπισσα ονόματι Λένα  ήρθε προχτές στο τένις κλάμπ και ζήτησε από τον Νώντα τον δάσκαλο του τένις εκεί να της κάνει μερικά μαθήματα.

Από ότι άκουσα μαζεύτηκαν ακόμα δύο δάσκαλοι εκεί που τους φώναξε ο Νώντας. Ο Αργύρης και ο Παύλος.

Και μετά τη βιάσανε στα αποδυτήρια  τα γουρούνια.

Έλα μουνί στο τόπο σου.....   

Το περίεργο ήταν πως η Λένα καθόλη τη διάρκεια του βιασμού φώναζε:

" Φάνη έλα να με σώσεις με βιάζουνεεεεεε!!!"

Φάνη τον φώναζε ε? Η ίδια του η γυναίκα? Κάνεις ένα λαθάκι...Πάνο τον λένε :think:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
  Μια τέτοια τύπισσα ονόματι Λένα  ήρθε προχτές στο τένις κλάμπ και ζήτησε από τον Νώντα τον δάσκαλο του τένις εκεί να της κάνει μερικά μαθήματα.

Από ότι άκουσα μαζεύτηκαν ακόμα δύο δάσκαλοι εκεί που τους φώναξε ο Νώντας. Ο Αργύρης και ο Παύλος.

Και μετά τη βιάσανε στα αποδυτήρια  τα γουρούνια.

Έλα μουνί στο τόπο σου.....   

Το περίεργο ήταν πως η Λένα καθόλη τη διάρκεια του βιασμού φώναζε:

" Φάνη έλα να με σώσεις με βιάζουνεεεεεε!!!"

αυτη αποκλιεαι να ηταν η γυναικα μου γιατι εχει πολυ καιρο να παει για τενις

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τύπε Μπακούρης . Έχοντας διαβάσει διεξοδικά την ιστορία, πρέπει να σε ενημερώσω ´οτι στη φάση που περιγράφεις δηλαδή στην ταβέρνα που ο Πάνος πήγε στην τουαλέτα, μετά τσακώθηκε με τα γουρουνια και η λενα του ειπε να φύγουν απο εκει και το ίδιο βράδυ γενικά να φύγουν απο το καμπινγκ, όπου τα ´γουρουνιά ψιλοχουφτωναν τη λενα, τις προηγούμενες ακριβώς ημέρες η λενα είχε φάει δυο ανελέητα ξεσκισματα, ενα στη σκηνή των γουρουνιων και ενα στα βράχια μετά απο αγώνα κολύμβησης, όπου τα γουρουνια την είχαν περάσει απο ολες τις τρύπες και μάλιστα τη μυησαν και στα σοβατίσματα στο πρόσωπο και τις ομαδικές πιπες. Γνώμη μου ειναι ´οτι μέχρι εκείνη τη στιγμή η λενα είχε ενδοιασμούς. Ακολούθησε η οργάνωση της ´απαγωγης´ όπου τα γουρουνια και ο μενιος την είχαν στη διάθεση τους για 5 ημέρες πριν την αφήσουν να γυρίσει ξεκωλιασμενη στον αντρουλη της. Το διάστημα αυτο πρέπει η λενα να έφαγε τόσο πουτσο που σταμάτησαν οι ενδοιασμούς, τι ενδοιασμούς να έχει πλέον καποια που πρέπει να την πήγαιναν μουνι κωλο στόμα για ενα πενθήμερο και έτσι όταν γύρισε σπίτι έφυγε για νέες περιπέτειες. Αυτά βασίζονται σε ´οτι έχει γράψει ο Πάνος. Ο πανος έχει μια φυσική άρνηση να δεχτεί το τι έχει γίνει, λέγοντας ´οτι η λενα έχει πρόβλημα , μήπως έχει αυτός?. Το ενδεχόμενο να ψιλό γουστάρει να την ξεφτιλιζουν στον πουτσο το απορρίπτει a priori ενώ αυτο θα τον βοηθούσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τα ´γουρουνιά ´ που γράφουν εδώ δεν δίνουν λεπτομέρειες για το τι έχει γίνει (πχ κατα την απαγωγή, γιατι άφησαν την λενα να γυρίσει πισω, τι έγιναν οι μπράβοι κλπ , ενώ το πράγμα έχει μπλέξει και με διάφορους. Κατα τη γνώμη ενα ειναι σίγουρο. Η λενα κανει για πορνοστάρ και ειναι κρίμα να μην έχει βρει ακόμη το δρόμο της (αν και πλησιάζει). Χάνει η τέχνη και η οικονομία, γιατι να ειναι η Βουδαπέστη το ευρωπαϊκό κέντρο παρτουζες?

φυσικα και εννοειτε  πως αποριπτω το ενδεχωμενο η γυναικα μου να γουσταρει να την ξεφτιλιζουν και να τη βιαζουν τα γουρουνια.  καμια γυναικα δεν θα γουσταρε κατι τετοιο.και η λενα η γυναικα μου ειναι σεμνη και ηθικη και δεν εχει καμια σχεση ο χαρακτηρας της με πορνοσταρ.γιατι λες οτι μια καλη και ηθικη γυναικα κανει για πορνοσταρ;

Επισκέπτης
Φάνη θα σε πείραζε να έρθω σε κανα μισάωρο απο το σπίτι σου να ρίξω κανα πούτσο στη Λένα μιας και μ'εχουν πιάσει οι καύλες καλοκαιριάτικα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.623
Πόντοι
25.467

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε μλκ κανα βιντεακι απο το κινκ κονκ με κανα φορσ σεξ παρτουζα φαση θα βαλεται να δουμε τη λενα να ξεκαβλωσουμε????

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φάνη θα σε πείραζε να έρθω σε κανα μισάωρο απο το σπίτι σου να ρίξω κανα πούτσο στη Λένα μιας και μ'εχουν πιάσει οι καύλες καλοκαιριάτικα?

εννοειτε πως θα με πηραζε και δεν θα το επετρεπα να πηραξει καποιος τη λενα .τη γυναικα μου την αγαπαω και τη θελω μονο για μενα ,οπως κι αυτη δεν ειναι καμια ανηθικη και δεν θα με απατουσε ποτε

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
εννοειτε πως θα με πηραζε και δεν θα το επετρεπα να πηραξει καποιος τη λενα .τη γυναικα μου την αγαπαω και τη θελω μονο για μενα ,οπως κι αυτη δεν ειναι καμια ανηθικη και δεν θα με απατουσε ποτε
Το αμφισβητει κανεις???  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μάκη αρχηγέ για διαφώτησε μας λίγο
.ο φάνης εδώ του έστειλα pm και τον έκραζα λεγωντάς τον κερατά κλπ,και μου είπε τα γνωστά οτι δεν είναι κερατάς κλπ . και για να με πείσει   οτι δεν είναι κερατάς και οτι η γυναίκα του δεν ήθελε να σας κάτσει να τη γαμήσετε, μου είπε οτι τις πρώτες μέρες στο κάμπινγκ που σας απέφευγαν συνέχεια και ο φάνης και η λένα ,μου είπε οτι η λένα σας απέφευγε ακόμα περισσότερο απ αυτόν ,και μια απο εκείνες τις μέρες είχαν πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα και τότε ξαφνικά εμφανιστήκατε εσύ με τους φίλους σου και τότε η λένα τον παρακαλούσε τον φάνη να φύγουνε για να γλιτώσουνε απο εσάς τα γουρούνια όπως σας αποκάλεσε η λένα .αλλα δεν πρόλαβαν γιατί εσείς κάτσατε στο τραπέζι τους χωρίς να τους ρωτήσετε και ο ρένος έκατσε δίπλα στη λένα και απ την άλλη πλευρά καθώταν ο φάνης ,και μου είπε οτι συνέχεια ενοχλούσατε τη λένα και της λέγατε προστυχές και η λένα και ο φάνης ήθελαν να φύγουν και δεν τους αφήνατε και σε μια φάση ο φάνης σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα (αν και μου είπε οτι κρατιότανε επίτηδες όσο μπορούσε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη λένα μόνη της μαζί σας ),όμως σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα γιατί θα έσκαγε η φούσκα  του.
όταν γύρισε απ την τουαλέτα μου είπε οτι είδε εσένα να έχεις φύγει απο κεί που καθόσουν και τώρα  καθόσουν στη θέση του,δηλαδή δίπλα στη λένα αλλά απ την άλλη πλευρά .και την είχατε στρημώξει με το ζόρι απ τη μια πλευρά ο ρένος και απ την άλλη πλευρά εσύ .και ο ρένος είχε βάλει το χέρι του στο ένα μπούτι της  και εσύ είχες βάλει το χέρι σου στο άλλο μπούτι της λένας , και είχες περάσει μάλιστα λέει το άλλο χέρι σου γύρω απ τους ώμους της και την ακουμπούσατε και την ψηλοχουφτώνατε χωρίς αυτή να το θέλει ,και μου είπε οτι η λένα σας έσπρωχνε να ξεκωλήσετε απο πάνω της και προσπαθούσε να σηκωθεί να φύγει απο δίπλα σας, αλλά εσύ και ο ρένος δεν την αφήνατε ,και μου είπε οτι ενω αυτή προσπαθούσε πάραπολυ να ξεφύγει, έσεις δεν την αφήνατε να σηκωθεί και να φύγει .
και τελικά μόλις ο φάνης πλησίασε  αγριεμένα και τον είδατε που ερχότανε νευριασμένος ,εσείς μαζευτικατε και σταματήσατε να ενοχλείτε την λενα .
και μετά σας είπε

-τι κάνετε εκεί ρε! σα δεν ντρέπεστε! σας είδα που ενοχλούσατε την  γυναίκα μου   ,  όποιος την ξανα ενοχλήσει θα του κόψω τα πόδια !καταλάβατε;
και εσεις είπατε φοβησμένοι
-ναί καταλάβαμε, συγγνώμη αλλά μας παρεξήγησες! εμείς είμαστε φίλοι σας, δεν θα ενοχλούσαμε ποτέ τη γυναίκα σου .
και μετά απ αυτό απομακρυνθήκατε πολύ απ τη λένα, και μετά ο φάνης σηκώθηκε νευριασμένος πήρε τη λένα απ το χέρι και φύγανε βιαστικά, λέγωντάς σου
-και αν τολμήσεις να ξανακάτσεις στη   θέση μου δίπλα στη γυναίκα μου και την ξαναενοχλήσεις  ή πας να την ακουμπήσεις  θα σε θάψω πέντε μέτρα μεσ στο χώμα .
και μετά έφυγαν και σας άφησαν εκεί στην ταβέρνα  .
είναι αλήθεια όλα αυτά ή μου λέει μαλακίες ;
γιατί αν είναι αλήθεια τότε κάνατε σεξουαλική παρενόχλησει στη λένα  ,και δεν ήταν καθόλου αντρίκιο κάτι τέτοιο.

ασφαλως και αυτα τα γουρουνια εκαναν σεξουαλικη παρενοχληση στη γυναικα μου,αφου τη  βιασαν κιολας τα σιχαμερα γουρουνια.τοσο καιρο το λεω ακομα να το καταλαβετε καποιοι

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1

Ρε Φανη σου ειχα κανει μια προταση και δε μου απαντησες. Δουλευα σου ειχα πει πορτα. Ειμαι μυωδης και ευσωμος.

Μα παν' απ' ολα ψωλαρας. Αυτο βεβαια δεν εχει σημασια. Απλα το λεω.

Ειμαι ηθικο και ταπεινο παλικαρι. Θες να φιλαω το Λενιο???

Και φυσικα και εσενα απο οποιοδηποτε γουρουνι που κυκλοφορει??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.623
Πόντοι
25.467

Άθελα μου έγινα αυτόπτης μιάς περίεργης σκηνής. Ο αρχιμηχανικός, ο μηχανικός και πιτσιρικάς του συνεργείου, είχαν βάλει κάτω μια κυρία και της έλεγαν: Σου αρέσει που σου ανοίγουμε όλες τις βαλβίδες και σου βάζουμε "φρέον" μωρή;;;  

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Φανη σου ειχα κανει μια προταση και δε μου απαντησες. Δουλευα σου ειχα πει πορτα. Ειμαι μυωδης και ευσωμος.

Μα παν' απ' ολα ψωλαρας. Αυτο βεβαια δεν εχει σημασια. Απλα το λεω.

Ειμαι ηθικο και ταπεινο παλικαρι. Θες να φιλαω το Λενιο???

Και φυσικα και εσενα απο οποιοδηποτε γουρουνι που κυκλοφορει??

οχι εχω ηδη προσλαβει μπραβους να δερνουν τα γουρουνια που ενοχλουν τη γυναικα μου ,ειναι ασφαλης τωρα που γυρισε σε μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom