Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Γι αυτό δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους οι μαλάκες? Πρέπει να ενημερωθούμε σε ποιας αποστολής το ξενοδοχείο πήγε σήμερα για να ξέρουμε τον αυριανό νικητή...

Όσο για τους γερμανούς αν έβλεπαν τη Λένα το πολύ πολύ να της έδιναν κανα στραπ ον να τους γαμήσει...Αυτοί τη βρίσκουν καλύτερα να παρτουζώνονται μεταξύ τους

ΣΕ ΖΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΣΕΡ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΖΑ εεεεεεεεε δεν πειραζει
το βλεμμα των γερμανων vs βραζιλιανων τα ελεγε ολα

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πάντως πολύ χαλβατζήδικα τα περισσότερα γκολ που έφαγε χθες η Βραζιλία!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πανοφάνη κανένα νέο από τη γυναίκα σου; Αλήθεια...ο fanis 5x5=25 που χάθηκε;

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Πανοφάνη κανένα νέο από τη γυναίκα σου; Αλήθεια...ο fanis 5x5=25 που χάθηκε;

Έκανε δήλωση πως μόνο αυτός είναι ο αληθινός και αφου δεν βρίσκει συμπαράσταση εδω μέσα δεν θα ξαναγράψει. Άφησε το πεδίο ελεύθερο στα γουρούνια και τον fanis55555
Η Λένα με αγαπάει

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Έκανε δήλωση πως μόνο αυτός είναι ο αληθινός και αφου δεν βρίσκει συμπαράσταση εδω μέσα δεν θα ξαναγράψει. Άφησε το πεδίο ελεύθερο στα γουρούνια και τον fanis55555
Η Λένα με αγαπάει

Ναι ο 5χ5 ήταν ο αληθινός. Γράφτηκε μετά από 1 μήνα που είχε ανοίξει το θρεντ  :2funny:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ναι ο 5χ5 ήταν ο αληθινός. Γράφτηκε μετά από 1 μήνα που είχε ανοίξει το θρεντ  :2funny:

του έκλεψαν τους κωδικούς του φουκαρά και αναγκάστηκε να ανοίξει καινούργιο λογαριασμό.Αυτά τα γουρούνια μέχρι και χάκερ έβαλαν για να τον εμποδίσουν να πεί τον πόνο του στο σάιτ.
Η Λένα με αγαπάει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Γι αυτό δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους οι μαλάκες? Πρέπει να ενημερωθούμε σε ποιας αποστολής το ξενοδοχείο πήγε σήμερα για να ξέρουμε τον αυριανό νικητή...

Όσο για τους γερμανούς αν έβλεπαν τη Λένα το πολύ πολύ να της έδιναν κανα στραπ ον να τους γαμήσει...Αυτοί τη βρίσκουν καλύτερα να παρτουζώνονται μεταξύ τους
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον μπέρδεψες τα "82" τύπε. Ο bourdeliaris82 είπε ότι τη γάμησε  :grin: Τώρα αν τη γάμησα κι εγώ και δεν το θυμάμαι, κάτι θα ξέρεις παραπάνω  :2funny:

πραγματι συγγνωμη  μερδευτικα επειδη μου ειπες οτι ειχα γραψει οτι η αδερφη της γυναικας μου εχει μικρο βυζι και στην απαντηση μου ,αντι να πω για τον αλλον οτι λεει μαλακιες ,ειπα για σενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ελα που το παιζεις δεν ξερω, δεν ειδα. Μαζι δεν την ειχαμε παρτουζωσει??? Πες του το στη μουρη του κιαρατα!!! Αυτος θα φτιαχτει κατα βαθος
:2funny: :2funny: :2funny:

εσυ εισαι κιαρατας, και δεν φτιαχνομαι με το να βλεπω να βιαζουν τη γυναικα μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ελα που το παιζεις δεν ξερω, δεν ειδα. Μαζι δεν την ειχαμε παρτουζωσει??? Πες του το στη μουρη του κιαρατα!!! Αυτος θα φτιαχτει κατα βαθος

κανενας δεν παρτουζωνει ουτε παρτουζωσε ποτε τη γυναικα μου

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
:headbang: :headbang: :headbang: Παιδες ακομα δεν βαρεθηκατε αυτη τη μαλακια με την δηθεν ιστορια του πανοφανη !!1 Ημαρτον ρε !!! Ημαρτον !!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πραγματι συγγνωμη  μερδευτικα επειδη μου ειπες οτι ειχα γραψει οτι η αδερφη της γυναικας μου εχει μικρο βυζι και στην απαντηση μου ,αντι να πω για τον αλλον οτι λεει μαλακιες ,ειπα για σενα

:grin: Χαλάρωσε μαν, δεν παίρνουμε κεφάλια εδώ μέσα  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και ενταξει. Πιστευω οτι ολοι εχετε καταλαβει τι εγινε στη Βραζιλια. Ο πανοφανης δεν γραφει γιατι το λενιω πηγε βραζιλια με μια φιλη της. Εκει την ειδανε οι γερμανοι και την καταλαβανε οτι ειναι ταλεντο στις παρτουζες. Ετσι την στειλανε χθες στο ξενοδοχειο των βραζιλιανων οπου και ξεζουμισε ολη την ομαδα και ετσι.....και η λενα ξεκωλοθηκε στο να κανει το αγαπημενο της αθλημα: Τις παρτουζες και οι γερμανοι περασανε και θα παρτουζωσουν και αυτοι τη λενα αποψε!! Η χαρα της λενας! Και ο πανοφανης καθεται και την παιζει στην Ελλαδα

η λενα δεν πηγε πουθενα ειναι εδω στο σπιτι μας μαζι μου.
και το αγαπημενο αθλημα της λενας δεν ειναι οι παρτουζες ,τις παρτουζες τις συχαινεται.
το αγαπημενο της αθλημα ειναι το μπασκετ  και ασχολειτε κιολας εκτος απ το μπασκετ και με το ποδοσφαιρο(ποδοσφαιρο δεν παιζει αλλα παρακολουθει καμια φορα δεν ειαι ασχετη) και με το βολει και με το τενις ασχολειτε ερασιτεχνικα και ειναι πολυ καλη ,ασχολουνταν δηλαδη γιατι απο τοτε που παντρευτικαμε ασχολειτε πολυ σπανια ,επειδη τωρα ασχολειτε με τις δουλιες του σπιτιου να καθαρισει,να μαγειρεψει,να πλυνει και δεν προλαβαινει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
φανη? που θα πας διακοπες φετος????
θα σου προτεινα σε καμπινγκ...

οχι σε καμπινγκ αποκλιεται να ξανα παμε ,γιατι μετα τον εφιαλτη που ζησαμε το προηγουμενο καλοκαιρι

ειδικα για τη γυναικα μου θα ειναι καταστροφικο γι αυτην και μπορει να παθει μεγαλο σοκ αν ξαναπαμε ,γιατι μπορει να ζωντανεψει ο εφιαλτης που εζησε περσι.
γι αυτο και δεν θα ξανα αναφερω ποτε τη λεξη καμπινγκ μπροστα της

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
οχι σε καμπινγκ αποκλιεται να ξανα παμε ,γιατι μετα τον εφιαλτη που ζησαμε το προηγουμενο καλοκαιρι

ειδικα για τη γυναικα μου θα ειναι καταστροφικο γι αυτην και μπορει να παθει μεγαλο σοκ αν ξαναπαμε ,γιατι μπορει να ζωντανεψει ο εφιαλτης που εζησε περσι.
γι αυτο και δεν θα ξανα αναφερω ποτε τη λεξη καμπινγκ μπροστα της
Ναι πανοφανη! Μην της λες τη λεξη καμπινγκ γιατι θα ξερογλυφεται και θα χυνει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Που θα πάτε διακοπές αυτό το καλοκαίρι?

δεν ξερω αν θα παμε ,θα αφησω τη γυναικα μου να ηρεμησει και να εσθανθει αφου περασει καιρος οτι ειναι ασφαλης μαζι μου ,και μετα αν θελει να παμε καπου για να φτιαξει περισσοτερο η διαθεση της τοτε θα παμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom