Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ελα τωρα..... Οταν στην γαμαγα ζηλεψες και ηθελες να μου γλειψεις το καβλι. Τα ξεχασες αυτα?
Στο σπιτι σου μ εκραζες,  που δεν σε γαμησα. Εδω με κραζεις οτι λεω ψεμματα. Πανοφανη αποφασισε τι θελεις.
Αφεσου και μην ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι φτιαχνεσαι με το να σου γαμανε την γυναικα και τον κωλο.
Δεν ειναι κακο.
Εισαι σε μια κοινοτητα,  που εχει ανοικτο μυαλο και καταννοηση. Μην ντρεπεσαι γι αυτο που εισαι.
Ασε τα ψεμματα και εκμυστηρευσου σε εμας  τους συναγωνιστες σου,  για το ποσο γουσταρεις να σε γαμανε οικογενειακα.....Δεν ειναι κακο που εισαι ψιλοπουστακος και τον παιρνεις που και που.
Δηλαδη σ' αγάπαει και ο φάνης!
:grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Και ο φανης μαζι.....χαχαχαχ

Menios17

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ο πανοφανις που το πραγματικο του ονομα είναι Πετρος λεει απίστευτες μαλακιες και ψεματα γτ η Λενα τον παρατησε αφου τσακωνόντουσαν συνεχεια.αν δεν σταματήσεις παλιομπασταρδε τα ψεματα θα αποκαλύψω και το επιθετο σου!!!! >:( >:( >:(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες ο πανοφανις που το πραγματικο του ονομα είναι Πετρος λεει απίστευτες μαλακιες και ψεματα γτ η Λενα τον παρατησε αφου τσακωνόντουσαν συνεχεια.αν δεν σταματήσεις παλιομπασταρδε τα ψεματα θα αποκαλύψω και το επιθετο σου!!!! >:( >:( >:(
δηλαδη ειναι πετροπανοφανης τυπε? :grin:

Menios17

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
όπως το ειπες τυπε  :) αλλα το πραγματικο είναι Πετρος και ας λεει ότι θελει αυτος.και ξερω και το επωνυμο του

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ελα τωρα..... Οταν στην γαμαγα ζηλεψες και ηθελες να μου γλειψεις το καβλι. Τα ξεχασες αυτα?
Στο σπιτι σου μ εκραζες,  που δεν σε γαμησα. Εδω με κραζεις οτι λεω ψεμματα. Πανοφανη αποφασισε τι θελεις.
Αφεσου και μην ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι φτιαχνεσαι με το να σου γαμανε την γυναικα και τον κωλο.
Δεν ειναι κακο.
Εισαι σε μια κοινοτητα,  που εχει ανοικτο μυαλο και καταννοηση. Μην ντρεπεσαι γι αυτο που εισαι.
Ασε τα ψεμματα και εκμυστηρευσου σε εμας  τους συναγωνιστες σου,  για το ποσο γουσταρεις να σε γαμανε οικογενειακα.....Δεν ειναι κακο που εισαι ψιλοπουστακος και τον παιρνεις που και που.

δεν ειμαι αδερφη ,εσυ εισαι ανωμαλος που σ αρεσει να περνεις πιπες απο αλογα ,και γαιδουρια .εσυ ποτε δεν εχεις γαμησει τη γυναικα μου γιατι η γυναικα μου δεν με απατησε ποτε.
και σταματα να γαμιεσαι καθε μερα με αραπηδες ρε μαλακα θα παθεις και τιποτα ,ηθελα να ξερα δεν σε ποναει ο κωλος; τοσο φαρδος εχεις; θα στον ανοιγουνε καλα φαινεται στρβογαμημενη πουτανα του κιαρατα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

τι λες μωρη καριολα; εσυ εισαι μπασταρδος .αποκαλυψε και το επωνυμο αφου το ξερεις ,γιατι το ονομα δεν το πετυχες .περιμενω να αποκαλυψεις το επιθετο. παλιο κιαρατα η γυναικα μου δεν με παρατησε .Αντε αποκαλυψε το επιθετο μου περιμενω .

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εχετε πιασει ολοι τις μαλακιες και μου απασχολειτε τον πανοφανη και δεν συγκεντρωνεται να γραψει τιποτα για τη συνεχεια.

αφηστε ολοι τα δηθεν του γαμησατε το λενακι και μαλακιες και αφηστε τον αρχοντα να παιξει μπαλιτσα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ψεματα λες ,ουτε τη λενα ξερεις ουτε την αδερφη της ,ουτε ζωγραφηστες δεν τις εχεις δει

Αφού εσύ κάπου δεν είχες πει οτι η αδερφή της Λένας έχει  μικρό βυζί; Θα τρελαθούμε;;  :think:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αφού εσύ κάπου δεν είχες πει οτι η αδερφή της Λένας έχει  μικρό βυζί; Θα τρελαθούμε;;  :think:

το ειχα πει και εσυ το διαβασες και ειπες οτι και καλα πηγες μαζι της ενω ειναι ψεματα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ενταξει πανοφανη, απο μενα προς το παρον εισαι ελευθερος. Θα ερθω μα στην ξαναγαμησω την λενα αφου συνεχισεις την "πορεια σου"ει

Menios17

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι κιαρατας παλιομπασταρδε και αμα τολμας περνα παλι από την ταβερνα μου να τα πουμε.παρτο αποφαση βλακα η λενα σε παρατησε γιατι εισαι αποτυχημένος και μικροτσουτσουνοσ όπως λεσ και εσυ
χαχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε Μένιο έχω μια απορεια. Στο καμπινγκ όταν είχατε πάρει τη λενα ο Πάνος έχει περιγράψει μ´ονο μια παρτουζα αλλα την είχατε 5 ημέρες. Να υπόθεσω ´οτι τη γαμουσατε? μπορείς να μας πεις εαν κάνατε κανένα περίεργο παιχνίδι με τον κωλο της? εςυ όμως φαίνεται να μη πολυγουσταρεις να της τον φορμαρεις απο πισω γιατι δεν έχει περιγράψει κάτι σχετικό ο Πάνος.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
εσυ εισαι κιαρατας παλιομπασταρδε και αμα τολμας περνα παλι από την ταβερνα μου να τα πουμε.παρτο αποφαση βλακα η λενα σε παρατησε γιατι εισαι αποτυχημένος και μικροτσουτσουνοσ όπως λεσ και εσυ
χαχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε αποτυχημενος ειμαι ουτε μικροτσουτσουνος ,παλιομπασταρδε κιαρατα,η λενα δεν με παρατησε ,η λενα με θελει και μ αγαπαει γιατι ειμαι ευγενικος και καλος ανθρωπος και εχω τροπους,και ξερω πως να φερθω σε μια γυναικα ,οχι σαν και σενα χωριταρα που εισαι χοντροκωμενο και σιχαμερο ζωο,και η γυναικα μου σε σιχαινετε και μονο που σε βλεπει στα πενηντα μετρα,και μολις σε βλεπει τρεχει να κρυφτει γιατι τρομαζει με τη γουρουνοφατσα σου και σιχαινεται και της ερχετε να κανει εμετο,ετσι μου ειχε πει μια φορα  οταν σε ειδε στην παραλια με το μαγιο

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως με όλους τους καυγαδες η ενημερώσει και η κάλυψη των κενών έχει παει πισω

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως με όλους τους καυγαδες η ενημερώσει και η κάλυψη των κενών έχει παει πισω

η αληθεια ειναι οτι το γουρουνι ο μακης πρεπει να χεστηκε πανω του που εμαθε οτι τον κυνηγανε να τον βρουν οι μπραβοι και πρεπει να εφυγε πολυ μακρια εκτος πολης ,μη σου πω και εκτος νομου .επιτελους αρχιζουμε να ξανα ησυχαζουμε .αλλα θελω να τον βρουν οι μπραβοι για να τον σπασουν στο ξυλο δεν μπορω να επιτρεψω να μην τιμωρηθει το γουρουνι για ολα αυτα που εκανε στη γυναικα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom