Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
τι αληθινος εισαι ρε φιλε ,ενας μαλακασ εισαι που θελει να κανει την πλακα του με τον πονο του αλλου .
ποιος θα εμπαινε στον κοπο να κλεψει και να αλλαξει τον κωδικο καποιου που γραφει οτι η γυναικα του βιαστηκε; ολο μαλακιες λες.
φημες ειναι...δεν ειμαι γουρουνι...Φάνη φημολογείται οτι ο Καρτάκης είναι φίλος των γουρουνιών και σου έχει πηδήξει κι αυτός τη Λένα..Και οτι το αβαταρ του δείχνει τον κώλο της Λένας..τι έχεις να πεις γι αυτό;
φημες ειναι...δεν ειμαι γουρουνι...
η Λενα με αγαπαει
Ξεχασες να γραψεις οτι η λενα σε αγαπάει!Α και αν θες να σε προστατεψω απο Μενιους,μακηδες κλπ κλπ. Η λενα θα μου γλειφει το καβλι για ολο το βραδυ. Αλλιως θα τους αφησω να στην γαμησουνε.
Η λενα γουσταρει να την παρτουζωνω...Ξεχασες να γραψεις οτι η λενα σε αγαπάει!
![]()
Πανοφανη γυρισα απο το ξυλο και θελω ενα μασαζακι απο την πουτανα σου. Λοιπον σε κανα δυο ωριτσες θα ερθω απο εκει για να χαλαρωσω. Πες στην γυναικα σου να με περιμενει με αρωματικα λαδια, ετοιμες παντοφλες, μπουρνουζι και κυριως με πιτσα και μπυρα. Η πιτσα να ειναι με αφρατη ζυμη. Ερχομαι
Δεν ξερω τι λες εσυ εγω ενα ξερωΓιατί δεν αφήνεις τον άνθρωπο στην ησυχία του βρε αλήτη? Την έχεις ξεκωλιάσει τη γυναίκα του απο τον ένα βιασμό στον άλλο.... πάρε και κανένα ρεπό, έχει και αγώνες σήμερα....
Η Λένα αγαπάει όλον τον κόσμο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω τι λες εσυ εγω ενα ξερω
Η λενα με αγαπαει
Το λεει ο μητσος ο κροταλιας, ο μπαμπης ο σουγιας κλπ κλπ
Το συνεχίζεις "διπλή προσωπικότητα"χμ
μάλλον θέλεις θεραπεία 3Χ
10Χ
και 20Χ
για να έρθεις στα ίσια σου. Εαν δεν το επαναλαμβάνουμε
για μια εβδομάδα εντατικά.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι το έπαθες από την απόλυση που έφαγες από καμία αλλαντοβιομηχανία που δούλευες (ΦΟΥΡΝΙΚΑΣ,CRETAFRAMA)
Πουστρακο πανοφανη σε λιγο θα φυγω,παω για προπονηση. Πες στην ψωλα την γυναικα σου οτι το βραδυ μπορει να ερθω να στην σκυλογαμησω. Αλλιως και αυριο νυχτα ειναι....Πες οτι ειμαι ο αρχηγος των ψωλαραδων που την ειχαν παρτουζωσει στο υπογειακι του κυρ μπαμπη. Ξερει αυτη.
Α και αν θες να σε προστατεψω απο Μενιους,μακηδες κλπ κλπ. Η λενα θα μου γλειφει το καβλι για ολο το βραδυ. Αλλιως θα τους αφησω να στην γαμησουνε.
Η λενα γουσταρει να την παρτουζωνω...
Α και
Η λενα με αγαπαει
![]()
![]()
![]()
Ε μα ελα τωρα...η λενα δεν γουσταρει παρτουζες
Πανοφανη γυρισα απο το ξυλο και θελω ενα μασαζακι απο την πουτανα σου. Λοιπον σε κανα δυο ωριτσες θα ερθω απο εκει για να χαλαρωσω. Πες στην γυναικα σου να με περιμενει με αρωματικα λαδια, ετοιμες παντοφλες, μπουρνουζι και κυριως με πιτσα και μπυρα. Η πιτσα να ειναι με αφρατη ζυμη. Ερχομαι