Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 679K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.981
Πόντοι
6.030
Πουστρακο πανοφανη σε λιγο θα φυγω,παω για προπονηση. Πες στην ψωλα την γυναικα σου οτι το βραδυ μπορει να ερθω να στην σκυλογαμησω. Αλλιως και αυριο νυχτα ειναι....Πες οτι ειμαι ο αρχηγος των ψωλαραδων που την ειχαν παρτουζωσει στο υπογειακι του κυρ μπαμπη. Ξερει αυτη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.981
Πόντοι
6.030
Α και αν θες να σε προστατεψω απο Μενιους,μακηδες κλπ κλπ. Η λενα θα μου γλειφει το καβλι για ολο το βραδυ. Αλλιως θα τους αφησω να στην γαμησουνε.

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι αληθινος εισαι ρε φιλε ,ενας μαλακασ εισαι που θελει να κανει την πλακα του με τον πονο του αλλου .

ποιος θα εμπαινε στον κοπο να κλεψει και να αλλαξει τον κωδικο καποιου που γραφει οτι η γυναικα του βιαστηκε; ολο μαλακιες λες.

Παράθεση από: fanis555555 στις 27/06/14, 23:11
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια

Κι αφου ρα μαλακα καποιος  χακερ μου κλειδωσε το προφιλ τοτε πως μπορω και απανταω;
δηλαδη θελεις τωρα να μας πεισεις οτι εσυ εισαι ο αφθεντικος fanis55555;
πρωτα απ ολα δεν χρειαζετε καν να σε ρωτησω κατι απ ολα αυτα που εχω διηγηθει ολο αυτον τον καιρο για να σε ψαρωσω.
Η Λενα με αγαπαει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν πιστευω κανενα φανη....ολοι ειναι κλωνοι και η....
Λενα με αγαπαει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Φάνη φημολογείται οτι ο Καρτάκης είναι φίλος των γουρουνιών και σου έχει πηδήξει κι αυτός τη Λένα..Και οτι το αβαταρ του δείχνει τον κώλο της Λένας..τι έχεις να πεις γι αυτό;
φημες ειναι...δεν ειμαι γουρουνι...
η Λενα με αγαπαει

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
φημες ειναι...δεν ειμαι γουρουνι...
η Λενα με αγαπαει

Γουρούνι είσαι και συ.... εγώ πιστεύω μόνο το fanis55555. Τα λόγια του τα έχω σαν ευαγγέλιο!!!
Η Λενα αγαπάει όλον τον κόσμο!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :rockon: :rockon: :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Α και αν θες να σε προστατεψω απο Μενιους,μακηδες κλπ κλπ. Η λενα θα μου γλειφει το καβλι για ολο το βραδυ. Αλλιως θα τους αφησω να στην γαμησουνε.
Ξεχασες να γραψεις οτι η λενα σε αγαπάει!
:grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.981
Πόντοι
6.030
Πανοφανη γυρισα απο το ξυλο και θελω ενα μασαζακι απο την πουτανα σου. Λοιπον σε κανα δυο ωριτσες θα ερθω απο εκει για να χαλαρωσω. Πες στην γυναικα σου να με περιμενει με αρωματικα λαδια, ετοιμες παντοφλες, μπουρνουζι και κυριως με πιτσα και μπυρα. Η πιτσα να ειναι με αφρατη ζυμη. Ερχομαι

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Πανοφανη γυρισα απο το ξυλο και θελω ενα μασαζακι απο την πουτανα σου. Λοιπον σε κανα δυο ωριτσες θα ερθω απο εκει για να χαλαρωσω. Πες στην γυναικα σου να με περιμενει με αρωματικα λαδια, ετοιμες παντοφλες, μπουρνουζι και κυριως με πιτσα και μπυρα. Η πιτσα να ειναι με αφρατη ζυμη. Ερχομαι

Γιατί δεν αφήνεις τον άνθρωπο στην ησυχία του βρε αλήτη? Την έχεις ξεκωλιάσει τη γυναίκα του απο τον ένα βιασμό στον άλλο.... πάρε και κανένα ρεπό, έχει και αγώνες σήμερα....
Η Λένα αγαπάει όλον τον κόσμο!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :kissass: :kissass: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.981
Πόντοι
6.030
Γιατί δεν αφήνεις τον άνθρωπο στην ησυχία του βρε αλήτη? Την έχεις ξεκωλιάσει τη γυναίκα του απο τον ένα βιασμό στον άλλο.... πάρε και κανένα ρεπό, έχει και αγώνες σήμερα....
Η Λένα αγαπάει όλον τον κόσμο!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :kissass: :kissass: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :rockon: :rockon:
Δεν ξερω τι λες εσυ εγω ενα ξερω
Η λενα με αγαπαει
Το λεει ο μητσος ο κροταλιας, ο μπαμπης ο σουγιας κλπ κλπ

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω τι λες εσυ εγω ενα ξερω
Η λενα με αγαπαει
Το λεει ο μητσος ο κροταλιας, ο μπαμπης ο σουγιας κλπ κλπ

Και γω μαζί σου βρε παιδί μου..... απλά να την αφήσεις να ξεκουραστει και λιγο λέω... την έχεις ξεσκίσει κα εκτός αυτού έχω έγκυρες πληροφορίες ότι το σπίτι δεν έχει πλέον κενά dvd για την κάμερα ώστε να ασκήσει τα σκηνοθετικά του καθήκοντα ο φανης.... δώστου λίγο χρόνο να οργανωθεί, να πάρει καινούργιο καναπέ και κρεββάτι και ξαναπας.... του πηδάς που του πηδάς (συγνώμη φανης σου βιάζει ήθελα να πω) τη γυναίκα, άστον να έχει και τα στοιχεία του.... κάνει συλλογή και θα του την χαλάσεις αν χάσει επεισόδια!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το συνεχίζεις "διπλή προσωπικότητα"  :jerking: χμ  :think: μάλλον θέλεις θεραπεία 3Χ :s&m_3: 10Χ :s&m_1: και 20Χ :headbang: για να έρθεις στα ίσια σου. Εαν δεν το επαναλαμβάνουμε  :s&m_2: για μια εβδομάδα εντατικά.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι το έπαθες από την απόλυση που έφαγες από καμία αλλαντοβιομηχανία που δούλευες (ΦΟΥΡΝΙΚΑΣ,CRETAFRAMA)

Toyota forever δικε μου  :rockon:

Menios17

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γεια σε ολους.ειμαι ο πραγματικοσ Μενιος και εχω να δηλωσω ότι ο Πανοφανης που προφανως δεν είναι το αληθινο του ονομα είναι ενας μυθομανησ και εχει ψυχολογικα.ειναι αληθεια ότι ειχε ερθει μαζι με τη γυναικα του που οντως τη λενε Λενα για διακοπες.ομως κανενας δεν βιασε τη γυναικα του όλα τα βγαζει από το μυαλο του επειδή δεν τα πηγαιναν καλα μεταξυ τοθς και τσακωνόντουσαν σθνεχεια.πιστευω ότι τελικα τον παρατησε και για αυτό γραφει ολες αυτεσ τις μαλακιεσ για να ζει σε μια ψευδαισθηση.κοπσε τις μλκιες παλιοπαπαρα γτ 8α αποκαλύψω σε ολους ποιοσ εισαι καταλαβες??αα και κατι ακομα.η γυναικα του αντικειμενικα δεν είναι τοσο μουναρα οσο τη χαρακτηριζει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πουστρακο πανοφανη σε λιγο θα φυγω,παω για προπονηση. Πες στην ψωλα την γυναικα σου οτι το βραδυ μπορει να ερθω να στην σκυλογαμησω. Αλλιως και αυριο νυχτα ειναι....Πες οτι ειμαι ο αρχηγος των ψωλαραδων που την ειχαν παρτουζωσει στο υπογειακι του κυρ μπαμπη. Ξερει αυτη.

τραβα γαμα  κανα αλογο ρε  μαλακα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

πηγαινε στον αραπη σου να σε πηδηξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom