kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ναι τυπε...Η νεα ατακα του βου μετα το τυπε ειναι η Λενα με αγαπαει!
η Λενα με αγαπαει
ναι τυπε...Η νεα ατακα του βου μετα το τυπε ειναι η Λενα με αγαπαει!
αν θυμαμαι καλα τον γαμησανε μια φορα χωρις χαπια αλλα επειδη ειχε φαει γεμισταΜηπος ειναι καιρος να μπει στην υποθεση η στιγμη που η Λενα βαζει υπνοτικα στον χυμο του φανοπανη και οταν τον παρει ο υπνος για τα καλα ερχοντε τα γουρουνια και τον γαμανε και αυτον??
την ρωτησα και μου ειπε δεν σε ξερει αφου δεν γνωριζοσαστε και δεν σε ξερει αφου δεν μενεις στη γειτονια που να σε ξερει αφου της εισαι ξενος και αγνωστος?[size=20pt]ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ?????[/size]
θα την σκισω την πουτανα την ψευτρα και ας με αγαπαει πολυ
Τυπε δεν υπαρχεις ,μπροστα στον Φανη 55555 εισαι γιγαντας
δεν μενω στην γειτονια η λενα ερχοταν με ταξι....θα την σκισω την πουτανα την ψευτρα οσο και να με αγαπαειτην ρωτησα και μου ειπε δεν σε ξερει αφου δεν γνωριζοσαστε και δεν σε ξερει αφου δεν μενεις στη γειτονια που να σε ξερει αφου της εισαι ξενος και αγνωστος?
Η Λενα με αγαπαει
Τους καλογυαλισαν τα γεμιστα?αν θυμαμαι καλα τον γαμησανε μια φορα χωρις χαπια αλλα επειδη ειχε φαει γεμιστα
αυτο δεν γινεται γιατι η Λενα δεν μπαινει σε τετοια σιτε ουτε ξερει για αυτο που γραφω αυτα που γινανε χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει το κανω μηπως με βοηθησει καποιος απο εδω αλλα ολοι λενε πως η Λενα αγαπει αυτους και οχι εμενα και πως ειμαι μικροτσουτουνος ενω εχω κανονικο καβλι και η Λενα δεν ξερει κανεναν απο εδω μονο εμενα ξερει.Παντος η Λενα προχτες μας ελεγε οτι αγαπαει και τον καρτακη
οχι ρε ο φανης απλα δεν καταλαβε αν το τσουξιμο στο κωλο ηταν απο το γαμησι η απο τα γεμιστα διαβασε λιγο....Τους καλογυαλισαν τα γεμιστα?
Δηλαδη απαγορευετε να αγαπαει ολο τον κοσμο? Μην εισαι μικροπρεπης...την αφηνεις να δινει το μουνι της σε ολους αλλα οχι και την αγαπη της? Δεν εισαι ομαδικος παιχτης.Εμας μας ελεγε οτι αν υπιρχε ο καταληλος νομος θα παντρευοταν μαζι με εσενα και ολα τα μελη του μπου.Να ειμαστε ολοι μια μεγαλη χαρουμενη παρτουζα ελεγε.αυτο δεν γινεται γιατι η Λενα δεν μπαινει σε τετοια σιτε ουτε ξερει για αυτο που γραφω αυτα που γινανε χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει το κανω μηπως με βοηθησει καποιος απο εδω αλλα ολοι λενε πως η Λενα αγαπει αυτους και οχι εμενα και πως ειμαι μικροτσουτουνος ενω εχω κανονικο καβλι και η Λενα δεν ξερει κανεναν απο εδω μονο εμενα ξερει.
Η Λενα με αγαπαει
φανη μου...η θα σου πω ενα μυστικο....η λενα εμπαινε εδω πολλα χρονια....σαν πιτσιλιστις,βοθρος,λακις33,περσονας.....αυτο δεν γινεται γιατι η Λενα δεν μπαινει σε τετοια σιτε ουτε ξερει για αυτο που γραφω αυτα που γινανε χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει το κανω μηπως με βοηθησει καποιος απο εδω αλλα ολοι λενε πως η Λενα αγαπει αυτους και οχι εμενα και πως ειμαι μικροτσουτουνος ενω εχω κανονικο καβλι και η Λενα δεν ξερει κανεναν απο εδω μονο εμενα ξερει.
Η Λενα με αγαπαει
Η Λενα αγαπαει ολο τον κοσμο γιατι ειναι καλος ανθρωπος αλλα οχι ετσι οπως το λετε εσεις εδω ετσι αγαπαει μονο εμενα γιατι ημουν ο πρωτος στη ζωη της και ηταν παρθενα και με αγαπαειΔηλαδη απαγορευετε να αγαπαει ολο τον κοσμο? Μην εισαι μικροπρεπης...την αφηνεις να δινει το μουνι της σε ολους αλλα οχι και την αγαπη της? Δεν εισαι ομαδικος παιχτης.Εμας μας ελεγε οτι αν υπιρχε ο καταληλος νομος θα παντρευοταν μαζι με εσενα και ολα τα μελη του μπου.Να ειμαστε ολοι μια μεγαλη χαρουμενη παρτουζα ελεγε.
φανη μου...η θα σου πω ενα μυστικο....η λενα εμπαινε εδω πολλα χρονια....σαν πιτσιλιστις,βοθρος,λακις33,περσονας.....
αλλα παντα αγαπουσε εμενα
Δηλαδη απαγορευετε να αγαπαει ολο τον κοσμο? Μην εισαι μικροπρεπης...την αφηνεις να δινει το μουνι της σε ολους αλλα οχι και την αγαπη της? Δεν εισαι ομαδικος παιχτης.Εμας μας ελεγε οτι αν υπιρχε ο καταληλος νομος θα παντρευοταν μαζι με εσενα και ολα τα μελη του μπου.Να ειμαστε ολοι μια μεγαλη χαρουμενη παρτουζα ελεγε.
Ετσι ειναι Φανη.Βλεπει την αγαμια που δερνει τους παντες γυρω μας και εχει αποφασησει να κανει κατι δραστικο γιαυτο. Δινει το μουνι της οπως θα εδινε κουλουρακια στα παιδακια στα φαναρια τα χριστουγγενα. Το οτι απολαμβανει την διαδικασια καταβαθως δεν στερει τιποτα απο την εντιμοτητα της πραξης.Η Λενα αγαπαει ολο τον κοσμο γιατι ειναι καλος ανθρωπος αλλα οχι ετσι οπως το λετε εσεις εδω ετσι αγαπαει μονο εμενα γιατι ημουν ο πρωτος στη ζωη της και ηταν παρθενα και με αγαπαει
Η Λενα με αγαπαει
Ετσι ειναι Φανη.Βλεπει την αγαμια που δερνει τους παντες γυρω μας και εχει αποφασησει να κανει κατι δραστικο γιαυτο. Δινει το μουνι της οπως θα εδινε κουλουρακια στα παιδακια στα φαναρια τα χριστουγγενα. Το οτι απολαμβανει την διαδικασια καταβαθως δεν στερει τιποτα απο την εντιμοτητα της πραξης.
Ποιος ο ΦΑΝΗΣ55555 ή ο ΦΑΝΗΣ5Χ5?έχει περάσει σε άλλο επίπεδο