Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μηπος ειναι καιρος να μπει στην υποθεση η στιγμη που η Λενα βαζει υπνοτικα στον χυμο του φανοπανη και οταν τον παρει ο υπνος για τα καλα ερχοντε τα γουρουνια και τον γαμανε και αυτον??  :2funny: :2funny: :2funny:
αν θυμαμαι καλα τον γαμησανε μια φορα χωρις χαπια αλλα επειδη ειχε φαει γεμιστα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ?????[/size]
θα την σκισω την πουτανα την ψευτρα και ας με αγαπαει πολυ
την ρωτησα και μου ειπε δεν σε ξερει αφου δεν γνωριζοσαστε και δεν σε ξερει αφου δεν μενεις στη γειτονια που να σε ξερει αφου της εισαι ξενος και αγνωστος?
Η Λενα με αγαπαει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
την ρωτησα και μου ειπε δεν σε ξερει αφου δεν γνωριζοσαστε και δεν σε ξερει αφου δεν μενεις στη γειτονια που να σε ξερει αφου της εισαι ξενος και αγνωστος?
Η Λενα με αγαπαει
δεν μενω στην γειτονια η λενα ερχοταν με ταξι....θα την σκισω την πουτανα την ψευτρα οσο και να με αγαπαει

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας σε αυτο το θεμα!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παντος η Λενα προχτες μας ελεγε οτι αγαπαει και τον καρτακη  :2funny: :2funny: :2funny:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παντος η Λενα προχτες μας ελεγε οτι αγαπαει και τον καρτακη  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο δεν γινεται γιατι η Λενα δεν μπαινει σε τετοια σιτε ουτε ξερει για αυτο που γραφω αυτα που γινανε χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει το κανω μηπως με βοηθησει καποιος απο εδω αλλα ολοι λενε πως η Λενα αγαπει αυτους και οχι εμενα και πως ειμαι μικροτσουτουνος ενω εχω κανονικο καβλι και η Λενα δεν ξερει κανεναν απο εδω μονο εμενα ξερει.
Η Λενα με αγαπαει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τους καλογυαλισαν τα γεμιστα?  :grin:
οχι ρε ο φανης απλα δεν καταλαβε αν το τσουξιμο στο κωλο ηταν απο το γαμησι η απο τα γεμιστα διαβασε λιγο....
αληθεια σου μιλησε η λενα για εμενα????με αγαπαει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτο δεν γινεται γιατι η Λενα δεν μπαινει σε τετοια σιτε ουτε ξερει για αυτο που γραφω αυτα που γινανε χωρις να το θελει και χωρις να το ξερει το κανω μηπως με βοηθησει καποιος απο εδω αλλα ολοι λενε πως η Λενα αγαπει αυτους και οχι εμενα και πως ειμαι μικροτσουτουνος ενω εχω κανονικο καβλι και η Λενα δεν ξερει κανεναν απο εδω μονο εμενα ξερει.
Η Λενα με αγαπαει
Δηλαδη απαγορευετε να αγαπαει ολο τον κοσμο? Μην εισαι μικροπρεπης...την αφηνεις να δινει το μουνι της σε ολους αλλα οχι και την αγαπη της? Δεν εισαι ομαδικος παιχτης.Εμας μας ελεγε οτι αν υπιρχε ο καταληλος νομος θα παντρευοταν μαζι με εσενα και ολα τα μελη του μπου.Να ειμαστε ολοι μια μεγαλη χαρουμενη παρτουζα ελεγε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η Λενα με αγαπαει
φανη μου...η θα σου πω ενα μυστικο....η λενα εμπαινε εδω πολλα χρονια....σαν πιτσιλιστις,βοθρος,λακις33,περσονας.....
αλλα παντα αγαπουσε εμενα

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη απαγορευετε να αγαπαει ολο τον κοσμο? Μην εισαι μικροπρεπης...την αφηνεις να δινει το μουνι της σε ολους αλλα οχι και την αγαπη της? Δεν εισαι ομαδικος παιχτης.Εμας μας ελεγε οτι αν υπιρχε ο καταληλος νομος θα παντρευοταν μαζι με εσενα και ολα τα μελη του μπου.Να ειμαστε ολοι μια μεγαλη χαρουμενη παρτουζα ελεγε.
Η Λενα αγαπαει ολο τον κοσμο γιατι ειναι καλος ανθρωπος αλλα οχι ετσι οπως το λετε εσεις εδω ετσι αγαπαει μονο εμενα γιατι ημουν ο πρωτος στη ζωη της και ηταν παρθενα και με αγαπαει
Η Λενα με αγαπαει

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φανη μου...η θα σου πω ενα μυστικο....η λενα εμπαινε εδω πολλα χρονια....σαν πιτσιλιστις,βοθρος,λακις33,περσονας.....
αλλα παντα αγαπουσε εμενα

Η Λενα ποτε δεν θα εμπαινε σε τετοιο σιτε γιατι δεν της αρεσουν και δεν ξερει πως να μπει αν εμπαινε θα μου το ειχε πει αλλα δεν μπαινει γιατι δεν ξερει
Η Λενα με αγαπαει

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Δεν δινει τιποτα η γυναικα μου τα γουρουνια της το εκαναν με το ζορι τη βιασαν γιατι δεν ηθελε μονο με μενα θελει και τη βιασαν με το ζορι που δεν ηθελε
Η Λενα με αγαπαει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η Λενα αγαπαει ολο τον κοσμο γιατι ειναι καλος ανθρωπος αλλα οχι ετσι οπως το λετε εσεις εδω ετσι αγαπαει μονο εμενα γιατι ημουν ο πρωτος στη ζωη της και ηταν παρθενα και με αγαπαει
Η Λενα με αγαπαει
Ετσι ειναι Φανη.Βλεπει την αγαμια που δερνει τους παντες γυρω μας και εχει αποφασησει να κανει κατι δραστικο γιαυτο. Δινει το μουνι της οπως θα εδινε κουλουρακια στα παιδακια στα φαναρια τα χριστουγγενα. Το οτι απολαμβανει την διαδικασια καταβαθως δεν στερει τιποτα απο την εντιμοτητα της πραξης.  :rockon: :rockon:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ειναι Φανη.Βλεπει την αγαμια που δερνει τους παντες γυρω μας και εχει αποφασησει να κανει κατι δραστικο γιαυτο. Δινει το μουνι της οπως θα εδινε κουλουρακια στα παιδακια στα φαναρια τα χριστουγγενα. Το οτι απολαμβανει την διαδικασια καταβαθως δεν στερει τιποτα απο την εντιμοτητα της πραξης.  :rockon: :rockon:

η Λενα δεν απολαμβανει αυτα που της κανουν τα γουρουνια που την βιαζουν. ας ξαναπλησιασουν ομως και θα δουν τωρα εχω και αλλο μπραβο και του ειπα να μην πηγαινει σε υπογεια και δεν πιανει το κινητο του οπως του αλλου πριν που δεν επιανε και δεν μπορουσα να τον βρω και με πηρε μετα αλλα ηταν αργα οταν ειχε σημα
Η Λενα με αγαπαει

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
λιγη μπεσα ρε φανη δεν εχει αυτη η λενα ;;;

οχι μονο πηδιεται στην συζυγικη σας οικια........ εχει και το θρασος να χυνει μπροστα στα μουτρα σου........

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε μαλακα Πανοφανη ειναι αληθεια οτι η ΛΕΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΚΗ. Μαλακα,βλακα! Στην τελευταια παρτουζα που την ειχα παρει μου το ειπε κι εμενα. Βεβαια η καλη πουτσα ειναι αλλο πραμα. Οτι αγαπησε,  δεν την σταματα στο να σκυλοπαρτουζωνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom