Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Λογικο αυτα της τα κανουν ο Μακης με το Ρενο εσυ τη δουλεια εχεις δεν ειστε ιδιοι κ ομοιοι.
Τα γουρούνια τα στραγγίζει κανονικά ... μέχρι την τελευταία τους σταγόνα.
Λογικο αυτα της τα κανουν ο Μακης με το Ρενο εσυ τη δουλεια εχεις δεν ειστε ιδιοι κ ομοιοι.
Τελικά δε μας είπες Φάνη.Η Λένα τα πίνει η δεν τα πίνει??
ΠΑΝΟΦΑΝΗ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!Γ Α Μ Η Μ Ε Ν Ε!!!!!!!!
τυπε τα γουρουνια της εκαναν αυτο που σιχαινεται δηλαδη :Sκαι μου το ειπε,αλλα και το καταλαβα απο τη συμπεριφορα της ,γιατι κανα δυο φορες που την εχυσα στο προσωπο ,μου ειπε οτι ειναι αηδιαστικο και μου ειπε οτι καταλαθος ειχε μπει λιγο απο το σπερμα μου στο στομα της και αυτη σιχαθηκε και ετρεξε και το ξεπλυνε αμεσως και μετα εκανε μπανιο δυο φορες για να της περασει η σιχαμαρα και η αηδια που την ειχε πιασει.και επισης μου ειχε πει να μην τολμησω να την ξαναχυσω ποτε ουτε στο στομα ουτε στο προσωπο γιατι αλλιως δεν θα μου ξανακατσει ποτε
τυπε τα γουρουνια της εκαναν αυτο που σιχαινεται δηλαδη :S
Με τα γουρούνια το απολάμβανε τύπε
Τοτε παμε ολοι μαζι!!!!!
ΛΕΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΙΝΕΔΟΠΟΥΣΤΑΝΠΑΝΟΦΑΝΗ?????
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!
Κ Α Ρ Ι Ο Λ Α!!!!!!
Η Λένα είναι γαμημένη τύπε πολύ περισσότερο από τον Πανοφάνη
Τελικά δε μας είπες Φάνη.Η Λένα τα πίνει η δεν τα πίνει??
Τα γουρούνια τα στραγγίζει κανονικά ... μέχρι την τελευταία τους σταγόνα.
ακριβως την βιασαν δηλαδητυπε τα γουρουνια της εκαναν αυτο που σιχαινεται δηλαδη :S
Μόνο όταν είναι από γουρούνια.
όχι επειδή είναι παρτουζιάρα
Καλά δεν είπαμε ότι να πίνει σίγουρα,μπορεί να τα φτύνει η γυναίκα!οχι η γυναικα μου δεν τα πινει ,και απο τα γουρουνια σιχαινεται ακομα περισσοτερο,δεν θελει ουτε να την ακουμπανε
Ρε Φάνη μήπως απλά τρως πολλά κρέατα και σκορδαλιές και το σπέρμα σου έχει γεύση ξεραμένης ευκοίλιας και άρωμα πεθαμένου ασβού και γιαυτό η Λένα δε τα καταπίνει τα δικά σου? Μπορεί τα γουρούνια να πίνουν χυμό ανανά πριν πάνε στη Λένα γιαυτό να τους τα πίνει.
οτι τρωω κρεατα ναι τρωω κανονικα οπως ολος ο κοσμος,σκορδαλιες οχι και πολυ.αλλα η γυναικα μου δεν τους τα πινει των γουρουνιων ,την αναγκαζουν να τα πιει,αλλιως δεν θα τα επινε .κανονικα αν δεν την αναγκαζανε και μπορουσε να διαλεξει δεν θα τα επινε ουτε τα δικα τους ,γιατι γενικα σιχαινεται τα χυσια η λενα .και τα γουρουνια τα σιχαινεται γενικα,και δεν θελει ουτε να την ακουμπανε ,ουτε καν να την κοιτανε δεν θελει.αλλα τα γουρουνια τη βιασαν γιατι δεν μπορουσαν αλλιως να την ακουμπησουν, αφου η λενα τους σιχαινεται