Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λογικο αυτα της τα κανουν ο Μακης με το Ρενο εσυ τη δουλεια εχεις δεν ειστε ιδιοι κ ομοιοι.

Τα γουρούνια τα στραγγίζει κανονικά  :grin: ... μέχρι την τελευταία τους σταγόνα.

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φάνη τι κάνει ρε η Λένα; Που γαμιέται βρίσκεται σήμερα;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝΗ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!Γ Α Μ Η Μ Ε Ν Ε!!!!!!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τοτε παμε ολοι μαζι!!!!!
ΛΕΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ!  ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΙΝΕΔΟΠΟΥΣΤΑΝΠΑΝΟΦΑΝΗ?????
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!
Κ Α Ρ Ι Ο Λ Α!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και μου το ειπε,αλλα και το καταλαβα απο τη συμπεριφορα της ,γιατι κανα δυο φορες που την εχυσα στο προσωπο ,μου ειπε οτι ειναι αηδιαστικο και μου ειπε οτι καταλαθος ειχε μπει λιγο απο το σπερμα μου στο στομα της και αυτη σιχαθηκε και ετρεξε και το ξεπλυνε αμεσως και μετα εκανε μπανιο δυο φορες για να της περασει η σιχαμαρα και η αηδια που την ειχε πιασει.και επισης μου ειχε πει να μην τολμησω να την ξαναχυσω ποτε ουτε στο στομα ουτε στο προσωπο γιατι αλλιως δεν θα μου ξανακατσει ποτε
τυπε τα γουρουνια της εκαναν αυτο που σιχαινεται δηλαδη :S

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λογικο αυτα της τα κανουν ο Μακης με το Ρενο εσυ τη δουλεια εχεις δεν ειστε ιδιοι κ ομοιοι.

ο μακης κι ο ρενος της τα εκαναν με το ζορι  φυσικα και δεν ειμαστε ιδιοι κι ομοιοι εγω ειμαι ανθρωπος οχι γουρουνι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οχι η γυναικα μου δεν τα πινει ,και απο τα γουρουνια σιχαινεται ακομα περισσοτερο,δεν θελει ουτε να την ακουμπανε
Καλά δεν είπαμε ότι να πίνει σίγουρα,μπορεί να τα φτύνει η γυναίκα!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Φάνη μήπως απλά τρως πολλά κρέατα και σκορδαλιές και το σπέρμα σου έχει γεύση ξεραμένης ευκοίλιας και άρωμα πεθαμένου ασβού και γιαυτό η Λένα δε τα καταπίνει τα δικά σου? Μπορεί τα γουρούνια να πίνουν χυμό ανανά πριν πάνε στη Λένα γιαυτό να τους τα πίνει.

οτι τρωω κρεατα ναι τρωω κανονικα οπως ολος ο κοσμος,σκορδαλιες οχι και πολυ.αλλα η γυναικα μου δεν τους τα πινει των γουρουνιων ,την αναγκαζουν να τα πιει,αλλιως δεν θα τα επινε .κανονικα αν δεν την αναγκαζανε και μπορουσε να διαλεξει δεν θα τα επινε ουτε τα δικα τους ,γιατι γενικα σιχαινεται τα χυσια η λενα .και τα γουρουνια τα σιχαινεται γενικα,και δεν θελει ουτε να την ακουμπανε ,ουτε καν να την κοιτανε δεν θελει.αλλα τα γουρουνια τη βιασαν γιατι δεν μπορουσαν αλλιως να την ακουμπησουν, αφου η λενα τους σιχαινεται

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
οτι τρωω κρεατα ναι τρωω κανονικα οπως ολος ο κοσμος,σκορδαλιες οχι και πολυ.αλλα η γυναικα μου δεν τους τα πινει των γουρουνιων ,την αναγκαζουν να τα πιει,αλλιως δεν θα τα επινε .κανονικα αν δεν την αναγκαζανε και μπορουσε να διαλεξει δεν θα τα επινε ουτε τα δικα τους ,γιατι γενικα σιχαινεται τα χυσια η λενα .και τα γουρουνια τα σιχαινεται γενικα,και δεν θελει ουτε να την ακουμπανε ,ουτε καν να την κοιτανε δεν θελει.αλλα τα γουρουνια τη βιασαν γιατι δεν μπορουσαν αλλιως να την ακουμπησουν, αφου η λενα τους σιχαινεται

εδω δεν τα πινει σε μενα που ειμαι αντρας της .θα τα επινε απο τα γουρουνια,τους κακασχημους πενηνταρηδες κοιλαραδες χωριατες αξεστους.οχι βεβαια ,εδω εμενα που με αγαπαει και ειμαι ο αντρας της και  δεν τα πινει,τα γουρουνια που τους μισει και τους σιχαινεται χιλιες φορες παραπανω δεν θα τα επινε και θα σιχαινοταν.αν η γυναικα μου σιχαινεται τα χυσια μου μια φορα ,των γουρουνιων τα σιχαινεται χιλιες φορες και δεν θα τα επινε ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom