fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μάλλον δεν περνάς και πολύ καλά στο σεξ μαζι της
οχι αντιθετα περναω τελεια μαζι της
Μάλλον δεν περνάς και πολύ καλά στο σεξ μαζι της
και γω ξέρω δύο, αλλά δε λέει....Νταξ...εχώ είχω δει και γκόμενα που δεν κάνει πίπες.
ΠΑΣΟΚ θα ητανΝταξ...εχώ είχω δει και γκόμενα που δεν κάνει πίπες.
και γω ξέρω δύο, αλλά δε λέει....
ΠΑΣΟΚ θα ηταν
ΠΑΣΟΚ θα ηταν
οι δικες μου νδφεμουνιστρια τυπε
ξέρουμε και κολπάκια ;)Ρε Φάνη μήπως απλά τρως πολλά κρέατα και σκορδαλιές και το σπέρμα σου έχει γεύση ξεραμένης ευκοίλιας και άρωμα πεθαμένου ασβού και γιαυτό η Λένα δε τα καταπίνει τα δικά σου? Μπορεί τα γουρούνια να πίνουν χυμό ανανά πριν πάνε στη Λένα γιαυτό να τους τα πίνει.
Ε ναι είναι κοινό μυστικό πριν τα ραντεβού δε τρώμε ποτέ τίποτα που αφήνει τοξίνεςξέρουμε και κολπάκια ;)
Ρε Φάνη μήπως απλά τρως πολλά κρέατα και σκορδαλιές και το σπέρμα σου έχει γεύση ξεραμένης ευκοίλιας και άρωμα πεθαμένου ασβού και γιαυτό η Λένα δε τα καταπίνει τα δικά σου? Μπορεί τα γουρούνια να πίνουν χυμό ανανά πριν πάνε στη Λένα γιαυτό να τους τα πίνει.
ακόμη δε σας επεισε???όχι επειδή είναι παρτουζιάρα
ακόμη δε σας επεισε???
Ευτυχώς συμβαίνει μόνο με το μυαλό
Λογικο αυτα της τα κανουν ο Μακης με το Ρενο εσυ τη δουλεια εχεις δεν ειστε ιδιοι κ ομοιοι.και μου το ειπε,αλλα και το καταλαβα απο τη συμπεριφορα της ,γιατι κανα δυο φορες που την εχυσα στο προσωπο ,μου ειπε οτι ειναι αηδιαστικο και μου ειπε οτι καταλαθος ειχε μπει λιγο απο το σπερμα μου στο στομα της και αυτη σιχαθηκε και ετρεξε και το ξεπλυνε αμεσως και μετα εκανε μπανιο δυο φορες για να της περασει η σιχαμαρα και η αηδια που την ειχε πιασει.και επισης μου ειχε πει να μην τολμησω να την ξαναχυσω ποτε ουτε στο στομα ουτε στο προσωπο γιατι αλλιως δεν θα μου ξανακατσει ποτε
Μόνο όταν είναι από γουρούνια.Τελικά δε μας είπες Φάνη.Η Λένα τα πίνει η δεν τα πίνει??