Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Tι γινετε ρε παιδια ακομα να απαντησει ο μακης σ αυτο που τον ρωτησα; ,λογικα ο αληθινος ειναι ,αλλα μαλλον καπου πηγε διακοπες και γι αυτο δεν εχει χρονο για να μπενει στο ιντερνετ .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε Φάνη μήπως απλά τρως πολλά κρέατα και σκορδαλιές και το σπέρμα σου έχει γεύση ξεραμένης ευκοίλιας και άρωμα πεθαμένου ασβού και γιαυτό η Λένα δε τα καταπίνει τα δικά σου? Μπορεί τα γουρούνια να πίνουν χυμό ανανά πριν πάνε στη Λένα γιαυτό να τους τα πίνει.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε Φάνη μήπως απλά τρως πολλά κρέατα και σκορδαλιές και το σπέρμα σου έχει γεύση ξεραμένης ευκοίλιας και άρωμα πεθαμένου ασβού και γιαυτό η Λένα δε τα καταπίνει τα δικά σου? Μπορεί τα γουρούνια να πίνουν χυμό ανανά πριν πάνε στη Λένα γιαυτό να τους τα πίνει.
ξέρουμε και κολπάκια  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

όχι επειδή είναι παρτουζιάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ευτυχώς συμβαίνει μόνο με το μυαλό  :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
και μου το ειπε,αλλα και το καταλαβα απο τη συμπεριφορα της ,γιατι κανα δυο φορες που την εχυσα στο προσωπο ,μου ειπε οτι ειναι αηδιαστικο και μου ειπε οτι καταλαθος ειχε μπει λιγο απο το σπερμα μου στο στομα της και αυτη σιχαθηκε και ετρεξε και το ξεπλυνε αμεσως και μετα εκανε μπανιο δυο φορες για να της περασει η σιχαμαρα και η αηδια που την ειχε πιασει.και επισης μου ειχε πει να μην τολμησω να την ξαναχυσω ποτε ουτε στο στομα ουτε στο προσωπο γιατι αλλιως δεν θα μου ξανακατσει ποτε
Λογικο αυτα της τα κανουν ο Μακης με το Ρενο εσυ τη δουλεια εχεις δεν ειστε ιδιοι κ ομοιοι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τελικά δε μας είπες Φάνη.Η Λένα τα πίνει η δεν τα πίνει?? :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories