Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
ΟκΑν έχεις παρακολουθήσει το θρεντ, το πρόβλημα είναι οτι δεν το παραδέχεται.
ΟκΑν έχεις παρακολουθήσει το θρεντ, το πρόβλημα είναι οτι δεν το παραδέχεται.
Για ρωτήστε την σχετικά με το "κομπρεσέρ" του κλιματιστικού...
αφου λεει οτι την βιασαν τα γουρουνια και οτι η λενα τον αγαπαει :SΠου ειναι το προβλημα αν η γυναικα του γαμιεται και αυτος παιρνει ματι και του αρεσει?
Καλά ρε μαλάκα την αφήνεις μόνη στα συνεργεία? Την έχουν ξεκωλιάσει οι μισοί στη γειτονιά και μεις που σου το ζητάμε ευγενικά να μην ενοχλείσουμε μας το παίζεις και δύσκολος? Τι περίεργος τύπος που είσαι ρε αδερφάκι μου
τι να εκανα εκεινο τον καιρο
ειχα πολυ δουλεια και δεν προλαβαινα να παω μαζι της.της ειπα να το παμε αργοτερα αλλα δεν ηθελε
Tι ρωτησα και μου ειπε οτι δεν καταλαβαινει τι εννοω
Άλλο σου είπε ρε μαν...οτι στην πηδάνε από δω κι απο κει, ενώ όταν παιδιά από δω μέσα (από το site ντε) στην ζητάνε όμορφα κι ευγενικά, εσύ τους το αρνείσαι.
Καλά ρε μαλάκα την αφήνεις μόνη στα συνεργεία? Την έχουν ξεκωλιάσει οι μισοί στη γειτονιά και μεις που σου το ζητάμε ευγενικά να μην ενοχλείσουμε μας το παίζεις και δύσκολος? Τι περίεργος τύπος που είσαι ρε αδερφάκι μου
Το παρέλαβες με τα φλόκια ή πρόλαβαν να καθαρίσουν;
Μάλλον πρέπει να εξετάσουμε το θέμα από άλλη σκοπιά:
Ο Φάνης είναι ο ιδανικός άντρας (μ@@@ς), έχει μερσεντές και δικαιολογεί τη γυναίκα του που με όλο το λεκανοπέδιο
τι εννοεις;
Σαφώς και τη βρίσκει...εδώ αυτά που λέει ότι και καλά του κοπήκαν τα γόνατα όταν είδε τη Λένα με τα γουρούνια να στη σκηνή και γι'αυτό δεν αντέδρασε, μάλλον μούσια είναι. Μάτι θα τους έπαιρνε. Μπορεί τελικά ο Πανοφάνης να είναι ένας 2ος myrwnas (αυτός που πλήρωσε τραβέλι να ξεκολιάσει τη δικιά του και αυτός να βλέπει)
Εκτός και αν ο τύπος είναι το ίδιο γαμήκουλας και απλά τη δικαιολογεί για του κώλου τα 9..μερα..
δεν ειμαι γαμηκουλας,ουτε τη δικιολογω γιατι δεν με απαταει
Που ειναι το προβλημα αν η γυναικα του γαμιεται και αυτος παιρνει ματι και του αρεσει?
Στο ότι δεν το παραδέχεται ;)
Αν έχεις παρακολουθήσει το θρεντ, το πρόβλημα είναι οτι δεν το παραδέχεται.
Κάτι πρέπει να κάνει άμεσα, το σενάριο έχει κάνει κοιλιάΠανοφάνη πάρε καμιά καλή βίζιτα μιας και έχεις λεφτά, και τράβα βίντεο να το δείξεις στη Λένα.