Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 664K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλά ρε μαλάκα την αφήνεις μόνη στα συνεργεία? Την έχουν ξεκωλιάσει οι μισοί στη γειτονιά και μεις που σου το ζητάμε ευγενικά να μην ενοχλείσουμε μας το παίζεις και δύσκολος? Τι περίεργος τύπος που είσαι ρε αδερφάκι μου

τι να εκανα εκεινο τον καιρο
ειχα πολυ δουλεια και δεν προλαβαινα να παω μαζι της.της ειπα να το παμε αργοτερα αλλα δεν ηθελε  

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι να εκανα εκεινο τον καιρο
ειχα πολυ δουλεια και δεν προλαβαινα να παω μαζι της.της ειπα να το παμε αργοτερα αλλα δεν ηθελε  

Άλλο σου είπε ρε μαν...οτι στην πηδάνε από δω κι απο κει, ενώ όταν παιδιά από δω μέσα (από το site ντε) στην ζητάνε όμορφα κι ευγενικά, εσύ τους το αρνείσαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Tι ρωτησα και μου ειπε οτι δεν καταλαβαινει τι εννοω

Αναμενόμενο. Δεν θέλει να προσθέσει περισσότερο βάρος στην ήδη σφαδάζουσα συναισθηματικότητά σας. Σας αγαπά πολύ  :)

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Άλλο σου είπε ρε μαν...οτι στην πηδάνε από δω κι απο κει, ενώ όταν παιδιά από δω μέσα (από το site ντε) στην ζητάνε όμορφα κι ευγενικά, εσύ τους το αρνείσαι.

κανεις δεν την πηδαει τη γυναικα μου μονο εγω

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλά ρε μαλάκα την αφήνεις μόνη στα συνεργεία? Την έχουν ξεκωλιάσει οι μισοί στη γειτονιά και μεις που σου το ζητάμε ευγενικά να μην ενοχλείσουμε μας το παίζεις και δύσκολος? Τι περίεργος τύπος που είσαι ρε αδερφάκι μου

κανεις δεν την εχει ξεκωλιασει ,μονο εγω πηδαω  τη γυναικα μου  κανενας αλλος.στο συνεργειο πηγε δεν πηδηχτηκε ,αμεσως ολα να τα παρεξηγησεις

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Προβλέπω!  παρτουζιτσα με Μάκη, Λενα,Ρενο,και ο Λίλας να δουλεύει κόντρα γλώσσα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον πρέπει να εξετάσουμε το θέμα από άλλη σκοπιά:
Ο Φάνης είναι ο ιδανικός άντρας (μ@@@ς), έχει μερσεντές και δικαιολογεί τη γυναίκα του που  :fuck2: :knockinb: με όλο το λεκανοπέδιο  :grin:

δεν ειμαι και ιδανικος αλλα ειμαι ενα καλο προτυπο αντρα,αλλα η γυναικα μου δεν με απαταει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σαφώς και τη βρίσκει...εδώ αυτά που λέει ότι και καλά του κοπήκαν τα γόνατα όταν είδε τη Λένα με τα γουρούνια να  :zfuck: στη σκηνή και γι'αυτό δεν αντέδρασε, μάλλον μούσια είναι. Μάτι θα τους έπαιρνε. Μπορεί τελικά ο Πανοφάνης να είναι ένας 2ος myrwnas (αυτός που πλήρωσε τραβέλι να ξεκολιάσει τη δικιά του και αυτός να βλέπει)  :2funny:

οχι βεβαια.δεν ειμαι κανενας ανωμαλος να περνω ματι τη γυναικα μου ενω αυτη βιαζετε και υποφερει .δεν γουσταρω να βλεπω αλλους αντρες ουτε να κοιτανε τη γυναικα μου ,φαντασου ποσο απεχθανομαι να βλεπω να ακουμπανε τη γυναικα μου αλλοι αντρες  

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Που ειναι το προβλημα αν η γυναικα του γαμιεται και αυτος παιρνει ματι και του αρεσει? :boobies:

η γυναικα μου δεν γαμιεται ,και εγω δεν περνω ματι και θα σιχαινομουν να κανω κατι τετοιο. η γυναικα μου ομως δεν γαμιεται ,βιαστηκε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Στο ότι δεν το παραδέχεται  ;)

δεν το παραδεχομαι γιατι δεν ειναι αληθεια.η  αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να βλεπω τη γυναικα μου με αλλους αντρες και η αληθεια ειναι επισης οτι η γυναικα  μου δεν με απατησε ποτε,την βιασαν

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αν έχεις παρακολουθήσει το θρεντ, το πρόβλημα είναι οτι δεν το παραδέχεται.

δεν το παραδεχομαι γιατι δεν ειναι αληθεια.η  αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να βλεπω τη γυναικα μου με αλλους αντρες και η αληθεια ειναι επισης οτι η γυναικα  μου δεν με απατησε ποτε,την βιασαν.

το προβλημα ειναι οτι βιασαν τη γυναικα μου

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πανοφάνη πάρε καμιά καλή βίζιτα μιας και έχεις λεφτά, και τράβα βίντεο να το δείξεις στη Λένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom