Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 666K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Προβλέπω!  παρτουζιτσα με Μάκη, Λενα,Ρενο,και ο Λίλας να δουλεύει κόντρα γλώσσα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οχι δεν προκειτε να γινει κατι τετοιο .η γυναικα μου ποτε δεν θα ηθελε να κανει παρτουζα,τις σιχαινεται,και τα γουρουνια τα σιχαινεται ακομα περισσοτερο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφάνη πάρε καμιά καλή βίζιτα μιας και έχεις λεφτά, και τράβα βίντεο να το δείξεις στη Λένα.

δεν θα ηθελα ποτε να απατησω τη γυναικα μου,γιατι θα ηταν και πολυ αδικο γι αυτην ,γιατι ειναι πολυ καλη και σωστη συζηγος και δεν με απατησε ποτε ,θα ηταν αδικο λοιπον να την απατησω εγω

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κάτι πρέπει να κάνει άμεσα, το σενάριο έχει κάνει κοιλιά  :grin:

Για το καλό του νοιαζόμαστε. Εδώ να σκίζεται η Λένα και ο Πανοφάνης να είναι μέσα στην αγαμία δε λέει...wild rose αν θελεις κι εσύ μπορείς να κάνεις το ψυχικό...έτσι κι αλλιώς με 7,5cm δεν θα καταλάβεις και πολλά... :sunglasses:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 01038.jpg
    01038.jpg
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για το καλό του νοιαζόμαστε. Εδώ να σκίζεται η Λένα και ο Πανοφάνης να είναι μέσα στην αγαμία δε λέει...wild rose αν θελεις κι εσύ μπορείς να κάνεις το ψυχικό...έτσι κι αλλιώς με 7,5cm δεν θα καταλάβεις και πολλά... :sunglasses:

δεν ειμαι μεσα στην αγαμια,και η λενα δεν σκιζετε .κανει σεξ μονο μαζι μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

η γυναικα μου ποτε δεν θα ηθελε και δεν θα καταπινε σπερμα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Με 7,5 δε θα καταλάβω τπτ, αλλα δεν είναι σωστό να κόβουμε δουλειά απο τις επαγγελματίες  :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι σου έχει πει;

και μου το ειπε,αλλα και το καταλαβα απο τη συμπεριφορα της ,γιατι κανα δυο φορες που την εχυσα στο προσωπο ,μου ειπε οτι ειναι αηδιαστικο και μου ειπε οτι καταλαθος ειχε μπει λιγο απο το σπερμα μου στο στομα της και αυτη σιχαθηκε και ετρεξε και το ξεπλυνε αμεσως και μετα εκανε μπανιο δυο φορες για να της περασει η σιχαμαρα και η αηδια που την ειχε πιασει.και επισης μου ειχε πει να μην τολμησω να την ξαναχυσω ποτε ουτε στο στομα ουτε στο προσωπο γιατι αλλιως δεν θα μου ξανακατσει ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom