Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οχι ,αλλα δεν  ειναι σωστο να κοροιδευεις μια βιασμενη γυναικα
Δε την κοροιδεύω απλά αν δεν ρεύτικε μπορεί να έμειναν τα αέρια στο στομάχι και να φούσκωσε εγώ για καλό το λέω. Αν ακολουθήσεις και εσύ τη δίαιτα του ανανά θα στα καταπίνει και σένα πάντως.Αλλά πρέπει να κόψεις τα τζατζίκια και τα σκορδοστούπια...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δε την κοροιδεύω απλά αν δεν ρεύτικε μπορεί να έμειναν τα αέρια στο στομάχι και να φούσκωσε εγώ για καλό το λέω. Αν ακολουθήσεις και εσύ τη δίαιτα του ανανά θα στα καταπίνει και σένα πάντως.Αλλά πρέπει να κόψεις τα τζατζίκια και τα σκορδοστούπια...

oxι αφου ουτε στα γουρουνια τα καταπινε με τη θεληση της,την αναγκασαν να τα καταπιει, καταλαβες;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μήπως είχαν φάει και αυτοί τίποτα παστουρμάδες γιαυτό?

δεν ξερω τι ειχαν φαει αλλα ανεξαρτητα του φαγητου,η λενα σιχαινεται γενικα το σπερμα και ειδικα αηδιαζει και μονο στην ιδεα να τη χυσει καποιος στο προσωπο  ή στο στωμα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν ξερω τι ειχαν φαει αλλα ανεξαρτητα του φαγητου,η λενα σιχαινεται γενικα το σπερμα και ειδικα αηδιαζει και μονο στην ιδεα να τη χυσει καποιος στο προσωπο  ή στο στωμα
Μπορεί απλά να φοβάται να σου πει ότι συχένεται μόνο το δικό σου... :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μπορεί απλά να φοβάται να σου πει ότι συχένεται μόνο το δικό σου... :2funny:

πως γινετε να φοβατε εμενα τον αντρα της που την αγαπαω και τη στηριζω παντου και της κανω ολα τα χατηρια,και σεβομαι τις επιθυμιες της;
δεν φοβαται εμενα τα γουρουνικα  φοβαται επειδη την βιασαν

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πως γινετε να φοβατε εμενα τον αντρα της που την αγαπαω και τη στηριζω παντου και της κανω ολα τα χατηρια,και σεβομαι τις επιθυμιες της;
δεν φοβαται εμενα τα γουρουνικα  φοβαται επειδη την βιασαν
Δε της κάνεις όλες τις επιθυμίες της,δεν πίνεις χυμό ανανά  :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δε της κάνεις όλες τις επιθυμίες της,δεν πίνεις χυμό ανανά  :2funny:

δεν τη νοιαζουν τη λενα αυτα ειναι ηθικη γυαικα και σεμνη .δεν την νοιαζει η γευση του σπερματος ουτε της αρεσει να περνει χυσια στο στομα ή να τη χυνουν στο προσωπο

kavlas3902

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
δεν τη νοιαζουν τη λενα αυτα ειναι ηθικη γυαικα και σεμνη .δεν την νοιαζει η γευση του σπερματος ουτε της αρεσει να περνει χυσια στο στομα ή να τη χυνουν στο προσωπο

εσύ φίλε μου θα ήθελες να την χύσεις στο στόμα;
και γιατί δηλαδή οι δικές μας που τα πέρνουν στο στόμα είναι ανήθικες;

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πανούλη που είσαι μαλάκα; Λείπεις για επαγγελματικό ταξίδι και άφησες το Λενάκι μας μόνο του σπίτι; ΧΑΧΑ! Μόλις πριν λίγο τελείωσα ενα μαραθώνιο ξεκώλιασμα, ένα εκπληκτικό γαμήσι με όλες τις τρύπες της Λένας να στάζουν χύσια μου. Την γάμησα 9 φορές σήμερα και της έχυσα 7 φορές το μουνί, 2 τον κώλο και 1 το λαρύγγι της που τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας! Κατέριψα το ρεκορ σήμερα! Την ΞΕΣΚΙΣΑ την καριόλα! Και σου έχυσα και τον καινούργιο σου καναπέ! Χαχα! Πανούλη φουκαρά που νόμιζες οτι γλίτωσες απο την ψωλάρα του Μάκη

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πανούλη που είσαι μαλάκα; Λείπεις για επαγγελματικό ταξίδι και άφησες το Λενάκι μας μόνο του σπίτι; ΧΑΧΑ! Μόλις πριν λίγο τελείωσα ενα μαραθώνιο ξεκώλιασμα, ένα εκπληκτικό γαμήσι με όλες τις τρύπες της Λένας να στάζουν χύσια μου. Την γάμησα 9 φορές σήμερα και της έχυσα 7 φορές το μουνί, 2 τον κώλο και 1 το λαρύγγι της που τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας! Κατέριψα το ρεκορ σήμερα! Την ΞΕΣΚΙΣΑ την καριόλα! Και σου έχυσα και τον καινούργιο σου καναπέ! Χαχα! Πανούλη φουκαρά που νόμιζες οτι γλίτωσες απο την ψωλάρα του Μάκη
Tυπε 7+3=10 οχι 9 μη μπερδευεσαι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μακη παλιοξεκωλοπουστα,  κοψε τις μαλακιες μην ερθω εκει και σε ξεκωλιασω και κλαις μετα!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Στο πρόσωπο μαν δεν το καταλαβαίνω γιατί. Να μου πεις στα μαλλιά..οκ...μετά θα κολλάνε. Ρε συ μην είσαι χαζός...δείξτης  καμιά έρευνα από google που θα λέει ότι το σπέρμα κάνει καλό στο πρόσωπο. Υπάρχουν τέτοιες. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom