fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλά δεν είπαμε ότι να πίνει σίγουρα,μπορεί να τα φτύνει η γυναίκα!
την αναγκασαν να τα πιει εβω δεν ηθελε
Καλά δεν είπαμε ότι να πίνει σίγουρα,μπορεί να τα φτύνει η γυναίκα!
Και? Ρεύτικε μετά?την αναγκασαν να τα πιει εβω δεν ηθελε
Και? Ρεύτικε μετά?
Δε την κοροιδεύω απλά αν δεν ρεύτικε μπορεί να έμειναν τα αέρια στο στομάχι και να φούσκωσε εγώ για καλό το λέω. Αν ακολουθήσεις και εσύ τη δίαιτα του ανανά θα στα καταπίνει και σένα πάντως.Αλλά πρέπει να κόψεις τα τζατζίκια και τα σκορδοστούπια...οχι ,αλλα δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις μια βιασμενη γυναικα
Δε την κοροιδεύω απλά αν δεν ρεύτικε μπορεί να έμειναν τα αέρια στο στομάχι και να φούσκωσε εγώ για καλό το λέω. Αν ακολουθήσεις και εσύ τη δίαιτα του ανανά θα στα καταπίνει και σένα πάντως.Αλλά πρέπει να κόψεις τα τζατζίκια και τα σκορδοστούπια...
Μήπως είχαν φάει και αυτοί τίποτα παστουρμάδες γιαυτό?oxι αφου ουτε στα γουρουνια τα καταπινε με τη θεληση της,την αναγκασαν να τα καταπιει, καταλαβες;
Μήπως είχαν φάει και αυτοί τίποτα παστουρμάδες γιαυτό?
Μπορεί απλά να φοβάται να σου πει ότι συχένεται μόνο το δικό σου...δεν ξερω τι ειχαν φαει αλλα ανεξαρτητα του φαγητου,η λενα σιχαινεται γενικα το σπερμα και ειδικα αηδιαζει και μονο στην ιδεα να τη χυσει καποιος στο προσωπο ή στο στωμα
Μπορεί απλά να φοβάται να σου πει ότι συχένεται μόνο το δικό σου...
Δε της κάνεις όλες τις επιθυμίες της,δεν πίνεις χυμό ανανάπως γινετε να φοβατε εμενα τον αντρα της που την αγαπαω και τη στηριζω παντου και της κανω ολα τα χατηρια,και σεβομαι τις επιθυμιες της;
δεν φοβαται εμενα τα γουρουνικα φοβαται επειδη την βιασαν
Δε της κάνεις όλες τις επιθυμίες της,δεν πίνεις χυμό ανανά
δεν τη νοιαζουν τη λενα αυτα ειναι ηθικη γυαικα και σεμνη .δεν την νοιαζει η γευση του σπερματος ουτε της αρεσει να περνει χυσια στο στομα ή να τη χυνουν στο προσωπο
Tυπε 7+3=10 οχι 9 μη μπερδευεσαιΠανούλη που είσαι μαλάκα; Λείπεις για επαγγελματικό ταξίδι και άφησες το Λενάκι μας μόνο του σπίτι; ΧΑΧΑ! Μόλις πριν λίγο τελείωσα ενα μαραθώνιο ξεκώλιασμα, ένα εκπληκτικό γαμήσι με όλες τις τρύπες της Λένας να στάζουν χύσια μου. Την γάμησα 9 φορές σήμερα και της έχυσα 7 φορές το μουνί, 2 τον κώλο και 1 το λαρύγγι της που τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας! Κατέριψα το ρεκορ σήμερα! Την ΞΕΣΚΙΣΑ την καριόλα! Και σου έχυσα και τον καινούργιο σου καναπέ! Χαχα! Πανούλη φουκαρά που νόμιζες οτι γλίτωσες απο την ψωλάρα του Μάκη
Μακη παλιοξεκωλοπουστα, κοψε τις μαλακιες μην ερθω εκει και σε ξεκωλιασω και κλαις μετα!!Πανούλη που είσαι μαλάκα; Λείπεις για επαγγελματικό ταξίδι και άφησες το Λενάκι μας μόνο του σπίτι; ΧΑΧΑ! Μόλις πριν λίγο τελείωσα ενα μαραθώνιο ξεκώλιασμα, ένα εκπληκτικό γαμήσι με όλες τις τρύπες της Λένας να στάζουν χύσια μου. Την γάμησα 9 φορές σήμερα και της έχυσα 7 φορές το μουνί, 2 τον κώλο και 1 το λαρύγγι της που τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας! Κατέριψα το ρεκορ σήμερα! Την ΞΕΣΚΙΣΑ την καριόλα! Και σου έχυσα και τον καινούργιο σου καναπέ! Χαχα! Πανούλη φουκαρά που νόμιζες οτι γλίτωσες απο την ψωλάρα του Μάκη
Βιασμό το λες μονο εσύ,η Λενα δεν το δεχεται.οχι ,αλλα δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις μια βιασμενη γυναικα
δεν ξερω τι ειχαν φαει αλλα ανεξαρτητα του φαγητου,η λενα σιχαινεται γενικα το σπερμα και ειδικα αηδιαζει και μονο στην ιδεα να τη χυσει καποιος στο προσωπο ή στο στωμα
εσύ φίλε μου θα ήθελες να την χύσεις στο στόμα;
και γιατί δηλαδή οι δικές μας που τα πέρνουν στο στόμα είναι ανήθικες;
Μακη παλιοξεκωλοπουστα, κοψε τις μαλακιες μην ερθω εκει και σε ξεκωλιασω και κλαις μετα!!
Σιγα μην τον αφησω.....Σκίσε τον πούστη που μας το παίζει και γαμιάς