Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μια μέρα χρειάζονται τέτοια γουρούνια βρε μαλάκα...Βρήκε την μέρα που και καλά ήταν άρρωστη η πεθερά και στην ξεκώλιασε πάλι...Δεν μπορείς να το βάλεις μεσα στη κεφάλα σου οτι δεν πρέπει να την αφήνεις λεπτό μόνη? Και στο περίπτερο για τσιγάρα να κατεβαίνεις και πάλι μαζι σου πρέπει να την σέρνεις...
τι λες ρε αποκλιεται το γουρουνι να βιασε ξανα τη γυναικα μου ,αφου ηταν στη μητερα της ολη μερα!που θα  την ευρισκε αφου δεν ηταν σπιτι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οχι βεβαια! η γυναικα μου δεν ειναι αυτη στη φωτογραφιες,η γυναικα μου ειναι καστανη   ,το σωμα μοιαζει αλλα δεν ειναι ολοιδιο
Είσαι σίγουρος?? Μήπως είναι αυτή σε άλλο κάμπινγκ όταν σου είπε ότι θα πάει διακοπές με την μαμα της και αυτή πήγε διακοπές με τα γουρούνια?

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Το συγκεκριμενο θεμα πρεπει να ειναι μια ιστορια φαντασιας  αλλα βλεπω πολλα σχολια τι σοι καβλαντι κανετε;παπαρολογιες;;;;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Δεν της κατεβασα απο το ιντερνετ της φωτογραφιες, κυκλοφορουν σε κλειστο κυκλο ανθρωπων και η ιστορια μοιαζει πολυ.Δεν ξερω αν ειναι ο Φανης αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτος η να ηταν στο σκηνικο και να εγραψε την ιστορια σαν δικια του

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ελα ρε Φανη που δεν πιστευω να σε λενε ουτε Φανη ουτε Παναγιωτη. Φανταζομαι ειστε το ζευγαρι που ηταν διακοπες το 2012 στην Χαλκιδικη και η γυναικα του ζευγαριου ειχε γαμηθει με το μισο καμπινκ.Παντως η ιστορια σου μοιαζει με πραγματα που συμβηκαν πραγματικα.Τι βιασμους και μαλακιες λες η γυναικα ειναι ταλεντο. Τις φωτογραφίες σας της εχουν πανω απο 100 ατομα.Να και ενα απο τα γουρουνια που δηθεν βιαζει την γυναικα σου.

καταρχην η γυναικα στη φωτογραφια ειναι πορνη και γνωστη μαλιστα και εχει πολυ μικρα βυζια ενω η λενα μεγαλα

Επισκέπτης
Φήμες λένε οτι χόρτασαν μουνί και κώλο Λένας τα μισά καυλιά των παραθεριστών στα κάμπινγκ στον Αρμενιστή, Καλαμίτσι, Πλατανίτσι, Ποσείδι, Κρυοπηγής απο τη περίοδο 2008 μέχρι τώρα...Την έχυσε η μισή χαλκιδική

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μην είσαι τόσο σίγουρος.Η δικαιολογία ότι θα πάνε στην μάνα τους παίζει πολύ ανάμεσα στις γυναίκες.Αλλά η Λένα είναι δικαιολογημένη αφού δεν της κάνεις τα κόλπα που θέλει... :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν της κατεβασα απο το ιντερνετ της φωτογραφιες, κυκλοφορουν σε κλειστο κυκλο ανθρωπων και η ιστορια μοιαζει πολυ.Δεν ξερω αν ειναι ο Φανης αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτος η να ηταν στο σκηνικο και να εγραψε την ιστορια σαν δικια του

υπαρχει φωτογραφια που να φαινεται το προσωπο καθαρα; αν υπαρχει τοτε θα σας εξηγησω γιατι δεν ειναι η γυναικα μου,γιατι εχει χαρακτηριστικο προσωπο

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
καταρχην η γυναικα στη φωτογραφια ειναι πορνη και γνωστη μαλιστα και εχει πολυ μικρα βυζια ενω η λενα μεγαλα
Ποια γνωστη πορνη ειναι  :think:ζευγαρι ηταν και μαλιστα παντρεμενο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μην είσαι τόσο σίγουρος.Η δικαιολογία ότι θα πάνε στην μάνα τους παίζει πολύ ανάμεσα στις γυναίκες.Αλλά η Λένα είναι δικαιολογημένη αφού δεν της κάνεις τα κόλπα που θέλει... :grin:

η λενα δεν θελει κολπα ειναι πολυ συντηριτικη στο σεξ.περισσοτερο κι απο μενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ποια γνωστη πορνη ειναι  :think:ζευγαρι ηταν και μαλιστα παντρεμενο

μονο ενα βιντεο η μια εικονα που να φαινεται καθαρα το προσωπο θα μπορεσει να ξεδιαλυνει το θεμα και να αποδειξω οτι δεν ειναι η γυναικα μου αυτη στη φωτογραφια

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
υπαρχει φωτογραφια που να φαινεται το προσωπο καθαρα; αν υπαρχει τοτε θα σας εξηγησω γιατι δεν ειναι η γυναικα μου,γιατι εχει χαρακτηριστικο προσωπο
Εγω της μουντζουρωνω τις φωτογραφιες γιατι απογορευετε να τις δημοσιευσεις με εμφανη χαρακτηριστικα. Μια ερωτηση μονο το δικο σας γεγονος συνεβη στην Χαλκιδικη η αλλου;;;;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
η λενα δεν θελει κολπα ειναι πολυ συντηριτικη στο σεξ.περισσοτερο κι απο μενα
Μάλλον θα θέλει κόλπα τύπου σπερματοσφινάκια και εσύ δεν τα κάνεις αυτά γιαυτό πάει στα γουρούνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω γιατι, αλλά αυτό το θρεντ το βαριέμαι απίστευτα και δεν το παρακολουθώ καθολου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom