Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το ξενο το απεχθανεται ακομα περισσοτερο και το σιχαινεται

Οι φότο Πανοφάνη είναι καθαρότατες ειδικά εκεί που είναι topless και κάθεται μόνη της. Λέγε, είναι ή δεν είναι η Λένα?

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Ελα ρε Φανη που δεν πιστευω να σε λενε ουτε Φανη ουτε Παναγιωτη. Φανταζομαι ειστε το ζευγαρι που ηταν διακοπες το 2012 στην Χαλκιδικη και η γυναικα του ζευγαριου ειχε γαμηθει με το μισο καμπινκ.Παντως η ιστορια σου μοιαζει με πραγματα που συμβηκαν πραγματικα.Τι βιασμους και μαλακιες λες η γυναικα ειναι ταλεντο. Τις φωτογραφίες σας της εχουν πανω απο 100 ατομα.Να και ενα απο τα γουρουνια που δηθεν βιαζει την γυναικα σου.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• IMG_0932.jpg
    IMG_0932.jpg
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • IMG_0910.jpg
    IMG_0910.jpg
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 68

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Το μεγαλύτερο μυστήριο είναι ότι η φωτογραφίες δεν είναι κατεβασμένες από το ίντερνετ  :think: και η πρωταγωνιστές είναι ακριβώς όπως τους περιγραφή ο Φανης και έγιναν και τα δύο περιστατικά Χαλκιδικη  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...ή μπορεί το μουνί της Λένας να έχει κάποιο λακκάκι εκεί μέσα βαθειά... :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.268
Πόντοι
506
Πισω απο καθε ψεμα υπαρχει αληθεια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Σιγα σιγα λυνεται το μυστηριο.....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φετος που θα πανε διακοπες???  :grin:
Φέτος επειδή το θρέντ είχε πολύ απήχηση και την έμαθαν την Λένα πολλοί από εδώ μέσα θα στείλει τον Πανοφάνη διακοπές με τους φίλους του και θα κάνει το σπίτι τους εφορία από τον κόσμο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάκη αρχηγέ για διαφώτησε μας λίγο
.ο φάνης εδώ του έστειλα pm και τον έκραζα λεγωντάς τον κερατά κλπ,και μου είπε τα γνωστά οτι δεν είναι κερατάς κλπ . και για να με πείσει   οτι δεν είναι κερατάς και οτι η γυναίκα του δεν ήθελε να σας κάτσει να τη γαμήσετε, μου είπε οτι τις πρώτες μέρες στο κάμπινγκ που σας απέφευγαν συνέχεια και ο φάνης και η λένα ,μου είπε οτι η λένα σας απέφευγε ακόμα περισσότερο απ αυτόν ,και μια απο εκείνες τις μέρες είχαν πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα και τότε ξαφνικά εμφανιστήκατε εσύ με τους φίλους σου και τότε η λένα τον παρακαλούσε τον φάνη να φύγουνε για να γλιτώσουνε απο εσάς τα γουρούνια όπως σας αποκάλεσε η λένα .αλλα δεν πρόλαβαν γιατί εσείς κάτσατε στο τραπέζι τους χωρίς να τους ρωτήσετε και ο ρένος έκατσε δίπλα στη λένα και απ την άλλη πλευρά καθώταν ο φάνης ,και μου είπε οτι συνέχεια ενοχλούσατε τη λένα και της λέγατε προστυχές και η λένα και ο φάνης ήθελαν να φύγουν και δεν τους αφήνατε και σε μια φάση ο φάνης σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα (αν και μου είπε οτι κρατιότανε επίτηδες όσο μπορούσε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη λένα μόνη της μαζί σας ),όμως σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα γιατί θα έσκαγε η φούσκα  του.
όταν γύρισε απ την τουαλέτα μου είπε οτι είδε εσένα να έχεις φύγει απο κεί που καθόσουν και τώρα  καθόσουν στη θέση του,δηλαδή δίπλα στη λένα αλλά απ την άλλη πλευρά .και την είχατε στρημώξει με το ζόρι απ τη μια πλευρά ο ρένος και απ την άλλη πλευρά εσύ .και ο ρένος είχε βάλει το χέρι του στο ένα μπούτι της  και εσύ είχες βάλει το χέρι σου στο άλλο μπούτι της λένας , και είχες περάσει μάλιστα λέει το άλλο χέρι σου γύρω απ τους ώμους της και την ακουμπούσατε και την ψηλοχουφτώνατε χωρίς αυτή να το θέλει ,και μου είπε οτι η λένα σας έσπρωχνε να ξεκωλήσετε απο πάνω της και προσπαθούσε να σηκωθεί να φύγει απο δίπλα σας, αλλά εσύ και ο ρένος δεν την αφήνατε ,και μου είπε οτι ενω αυτή προσπαθούσε πάραπολυ να ξεφύγει, έσεις δεν την αφήνατε να σηκωθεί και να φύγει .
και τελικά μόλις ο φάνης πλησίασε  αγριεμένα και τον είδατε που ερχότανε νευριασμένος ,εσείς μαζευτικατε και σταματήσατε να ενοχλείτε την λενα .
και μετά σας είπε

-τι κάνετε εκεί ρε! σα δεν ντρέπεστε! σας είδα που ενοχλούσατε την  γυναίκα μου   ,  όποιος την ξανα ενοχλήσει θα του κόψω τα πόδια !καταλάβατε;
και εσεις είπατε φοβησμένοι
-ναί καταλάβαμε, συγγνώμη αλλά μας παρεξήγησες! εμείς είμαστε φίλοι σας, δεν θα ενοχλούσαμε ποτέ τη γυναίκα σου .
και μετά απ αυτό απομακρυνθήκατε πολύ απ τη λένα, και μετά ο φάνης σηκώθηκε νευριασμένος πήρε τη λένα απ το χέρι και φύγανε βιαστικά, λέγωντάς σου
-και αν τολμήσεις να ξανακάτσεις στη   θέση μου δίπλα στη γυναίκα μου και την ξαναενοχλήσεις  ή πας να την ακουμπήσεις  θα σε θάψω πέντε μέτρα μεσ στο χώμα .
και μετά έφυγαν και σας άφησαν εκεί στην ταβέρνα  .
είναι αλήθεια όλα αυτά ή μου λέει μαλακίες ;
γιατί αν είναι αλήθεια τότε κάνατε σεξουαλική παρενόχλησει στη λένα  ,και δεν ήταν καθόλου αντρίκιο κάτι τέτοιο.

Μαλακίες και ψευτιές λέει ο Πανούλης ως συνήθως..ποτέ δεν τόλμησε να μιλήσει έτσι σε μας ο φλώρος, μόνο κάτι ψέλλιζε που και που..όσο ήταν τουαλέτα ο χαζός την χουφτώναμε αλλά είχε αρχίσει ήδη να γουστάρει και απλά θύμωσε ο Πανούλης και την πήρε να φύγουν με το ζόρι

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
τι μαλακιες λες ρε ξεφτιλα .εγω μπορει να ελειπα οντως εκτος πολης για δουλιες για λιγες μερες  ομως ουτε τη γυναικα μου δεν αφησα μονη της εκει τοσες μερες.η λενα οσες μερες ημουν εκτος πολης λογο δουλειας ηταν και η λενα μαζι μου.εκτος απο την πρωτη μερα που εφυγα που την παρακαλεσα να ερθει μαζι μου απ την πρωτη μερα για να μην μηνει καθολου μονη της ,ομως μου ειπε πως ηταν αδυνατον γιατι η μητερα της ηταν αρρωστη και επρεπε να κατσει τουλαχιστον μεχρι να καλητερευση η κατασταση της ,και ευτυχως η μητερα της δηλαδη η πεθερα μου εγινε γρηγορα καλυτερα και η λενα ηρθε  μαζι μου μετα.

γι αυτο σταμα να λες μαλακιες και ψευτιες οτι ξανα βιασες τη γυναικα μου,γιατι ξερω οτι λες ψεματα .αποκλιεται να την ξανα ακουμπησες γιατι εκεινη τη μοναδικη μερα που ηταν μονη της ηταν στη μητερα της,ελειπε απ το σπιτι.οποτε σταματα να λες ψεματα γιατι δεν μπορεις να με κοροιδεψεις  ,δεν προκειτε να μπορεσεις ξανα να ακουμπησεις και να ενοχλησεις τη γυναικα μου

Έτσι σου είπε ε; ΧΑΧΑ! Οτι ήταν στη μανούλα της..Πανούλη την ξέσκισα τη Λένα, της έκανα το καλύτερο γαμήσι μέχρι τώρα. Ήμουν εφοδιασμένος με βιάγκρα γιατί ήθελα να την γαμήσω ακατάπαυστα και το έκανα..σε κάθε γωνια του σπιτιου σου την εσκισα..με παρακαλούσε να της χύνω το μουνι να μεινει εγκυος..μετά απο τοσα χυσιματα δεν το γλιτωνει το γκαστρωμα

Και για να δεις τι μεγαλη καρδια εχω εκτος απο μεγαλη ψωλη, δεν της ανεφερα τιποτα για τις μαλακιες σου εδω μεσα.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Έτσι σου είπε ε; ΧΑΧΑ! Οτι ήταν στη μανούλα της..Πανούλη την ξέσκισα τη Λένα, της έκανα το καλύτερο γαμήσι μέχρι τώρα. Ήμουν εφοδιασμένος με βιάγκρα γιατί ήθελα να την γαμήσω ακατάπαυστα και το έκανα..σε κάθε γωνια του σπιτιου σου την εσκισα..με παρακαλούσε να της χύνω το μουνι να μεινει εγκυος..μετά απο τοσα χυσιματα δεν το γλιτωνει το γκαστρωμα

Και για να δεις τι μεγαλη καρδια εχω εκτος απο μεγαλη ψωλη, δεν της ανεφερα τιποτα για τις μαλακιες σου εδω μεσα.
Θα σκισεις και την δικη μου ψωλαρα μου?Θελει να μεινει εγκυος. :boobies:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Τελικά Μάκη το βασικότερο δεν μας είπες: Αυτή στις φωτογραφίες είναι η Λένα?

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακίες και ψευτιές λέει ο Πανούλης ως συνήθως..ποτέ δεν τόλμησε να μιλήσει έτσι σε μας ο φλώρος, μόνο κάτι ψέλλιζε που και που..όσο ήταν τουαλέτα ο χαζός την χουφτώναμε αλλά είχε αρχίσει ήδη να γουστάρει και απλά θύμωσε ο Πανούλης και την πήρε να φύγουν με το ζόρι
            ελα ρε! Καλά το κατάλαβα ότι ο φάνης μου έλεγε μαλακίες.  Και για πες μασ ρε δάσκαλε ,πως καταλάβατε όταν χουφτώνατε τη γυναίκα του στα μπούτια ότι αυτή σε κάποια φάση άρχισε να γούσταρει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom