Ρε μάκη αρχηγέ για διαφώτησε μας λίγο
.ο φάνης εδώ του έστειλα pm και τον έκραζα λεγωντάς τον κερατά κλπ,και μου είπε τα γνωστά οτι δεν είναι κερατάς κλπ . και για να με πείσει οτι δεν είναι κερατάς και οτι η γυναίκα του δεν ήθελε να σας κάτσει να τη γαμήσετε, μου είπε οτι τις πρώτες μέρες στο κάμπινγκ που σας απέφευγαν συνέχεια και ο φάνης και η λένα ,μου είπε οτι η λένα σας απέφευγε ακόμα περισσότερο απ αυτόν ,και μια απο εκείνες τις μέρες είχαν πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα και τότε ξαφνικά εμφανιστήκατε εσύ με τους φίλους σου και τότε η λένα τον παρακαλούσε τον φάνη να φύγουνε για να γλιτώσουνε απο εσάς τα γουρούνια όπως σας αποκάλεσε η λένα .αλλα δεν πρόλαβαν γιατί εσείς κάτσατε στο τραπέζι τους χωρίς να τους ρωτήσετε και ο ρένος έκατσε δίπλα στη λένα και απ την άλλη πλευρά καθώταν ο φάνης ,και μου είπε οτι συνέχεια ενοχλούσατε τη λένα και της λέγατε προστυχές και η λένα και ο φάνης ήθελαν να φύγουν και δεν τους αφήνατε και σε μια φάση ο φάνης σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα (αν και μου είπε οτι κρατιότανε επίτηδες όσο μπορούσε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη λένα μόνη της μαζί σας ),όμως σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα γιατί θα έσκαγε η φούσκα του.
όταν γύρισε απ την τουαλέτα μου είπε οτι είδε εσένα να έχεις φύγει απο κεί που καθόσουν και τώρα καθόσουν στη θέση του,δηλαδή δίπλα στη λένα αλλά απ την άλλη πλευρά .και την είχατε στρημώξει με το ζόρι απ τη μια πλευρά ο ρένος και απ την άλλη πλευρά εσύ .και ο ρένος είχε βάλει το χέρι του στο ένα μπούτι της και εσύ είχες βάλει το χέρι σου στο άλλο μπούτι της λένας , και είχες περάσει μάλιστα λέει το άλλο χέρι σου γύρω απ τους ώμους της και την ακουμπούσατε και την ψηλοχουφτώνατε χωρίς αυτή να το θέλει ,και μου είπε οτι η λένα σας έσπρωχνε να ξεκωλήσετε απο πάνω της και προσπαθούσε να σηκωθεί να φύγει απο δίπλα σας, αλλά εσύ και ο ρένος δεν την αφήνατε ,και μου είπε οτι ενω αυτή προσπαθούσε πάραπολυ να ξεφύγει, έσεις δεν την αφήνατε να σηκωθεί και να φύγει .
και τελικά μόλις ο φάνης πλησίασε αγριεμένα και τον είδατε που ερχότανε νευριασμένος ,εσείς μαζευτικατε και σταματήσατε να ενοχλείτε την λενα .
και μετά σας είπε
-τι κάνετε εκεί ρε! σα δεν ντρέπεστε! σας είδα που ενοχλούσατε την γυναίκα μου , όποιος την ξανα ενοχλήσει θα του κόψω τα πόδια !καταλάβατε;
και εσεις είπατε φοβησμένοι
-ναί καταλάβαμε, συγγνώμη αλλά μας παρεξήγησες! εμείς είμαστε φίλοι σας, δεν θα ενοχλούσαμε ποτέ τη γυναίκα σου .
και μετά απ αυτό απομακρυνθήκατε πολύ απ τη λένα, και μετά ο φάνης σηκώθηκε νευριασμένος πήρε τη λένα απ το χέρι και φύγανε βιαστικά, λέγωντάς σου
-και αν τολμήσεις να ξανακάτσεις στη θέση μου δίπλα στη γυναίκα μου και την ξαναενοχλήσεις ή πας να την ακουμπήσεις θα σε θάψω πέντε μέτρα μεσ στο χώμα .
και μετά έφυγαν και σας άφησαν εκεί στην ταβέρνα .
είναι αλήθεια όλα αυτά ή μου λέει μαλακίες ;
γιατί αν είναι αλήθεια τότε κάνατε σεξουαλική παρενόχλησει στη λένα ,και δεν ήταν καθόλου αντρίκιο κάτι τέτοιο.