Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
            ελα ρε! Καλά το κατάλαβα ότι ο φάνης μου έλεγε μαλακίες.  Και για πες μασ ρε δάσκαλε ,πως καταλάβατε όταν χουφτώνατε τη γυναίκα του στα μπούτια ότι αυτή σε κάποια φάση άρχισε να γούσταρει;

....θα τα άνοιξε περισσότερο! :grin:

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
                       fanis55555 τους γνωρίζεις????

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Αυτά είναι τα πρώτα γυρίσματα του σήριαλ?  :grin: :grin: :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Koιτα να δεις που παλι σε καμπινγκ πηγανε!!!!! :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακίες και ψευτιές λέει ο Πανούλης ως συνήθως..ποτέ δεν τόλμησε να μιλήσει έτσι σε μας ο φλώρος, μόνο κάτι ψέλλιζε που και που..όσο ήταν τουαλέτα ο χαζός την χουφτώναμε αλλά είχε αρχίσει ήδη να γουστάρει και απλά θύμωσε ο Πανούλης και την πήρε να φύγουν με το ζόρι

δε λεω ψεματα! εσυ λες μαλακιες και ψευτιες και τη γυναικα μου οταν τη χουφτωνατε δεν το ευχαριστιοτανε γιατι σας σιχαινεται .ειμαι σιγουρος πως οσο την χουφτωνεται  ηθελε να ξεφυγει και δεν μπορουσε.την παρενοχλουσατε σεξουαλικα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακίες και ψευτιές λέει ο Πανούλης ως συνήθως..ποτέ δεν τόλμησε να μιλήσει έτσι σε μας ο φλώρος, μόνο κάτι ψέλλιζε που και που..όσο ήταν τουαλέτα ο χαζός την χουφτώναμε αλλά είχε αρχίσει ήδη να γουστάρει και απλά θύμωσε ο Πανούλης και την πήρε να φύγουν με το ζόρι

και τη λενα δεν την πηρα να φυγουμε με το ζορι τοτε απ την ταβερνα,ηθελε να φυγουμε και η λενα γιατι σας απεχθανεται .και η λενα σας σιχαθηκε μονο που σας ειδε διπλα της  ,τοτε που την ακουμπουσατε σας σιχαθηκε χιλιες φορες περισσοτερο.η γυναικα μου ποτε δεν θα γουσταρε  να την χουφτωνουν γουρουνια σαν εσας ,και ειμαι σιγουρος γι αυτο χιλια τα εκατο.δεν εχεις καμια αποδειξη οτι η λενα  αρχησε και γουσταρε οταν τη χουφτωνατε ,λες απλα ψεματα  συνεχεια χωρις να εχεις επιχειρηματα .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
και τη λενα δεν την πηρα να φυγουμε με το ζορι τοτε απ την ταβερνα,ηθελε να φυγουμε και η λενα γιατι σας απεχθανεται .και η λενα σας σιχαθηκε μονο που σας ειδε διπλα της  ,τοτε που την ακουμπουσατε σας σιχαθηκε χιλιες φορες περισσοτερο.η γυναικα μου ποτε δεν θα γουσταρε  να την χουφτωνουν γουρουνια σαν εσας ,και ειμαι σιγουρος γι αυτο χιλια τα εκατο.δεν εχεις καμια αποδειξη οτι η λενα  αρχησε και γουσταρε οταν τη χουφτωνατε ,λες απλα ψεματα  συνεχεια χωρις να εχεις επιχειρηματα .
Ξεκολλα ,ολα τα ιδια και τα ιδια.ΚΑτι νεωτερο;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι σου είπε ε; ΧΑΧΑ! Οτι ήταν στη μανούλα της..Πανούλη την ξέσκισα τη Λένα, της έκανα το καλύτερο γαμήσι μέχρι τώρα. Ήμουν εφοδιασμένος με βιάγκρα γιατί ήθελα να την γαμήσω ακατάπαυστα και το έκανα..σε κάθε γωνια του σπιτιου σου την εσκισα..με παρακαλούσε να της χύνω το μουνι να μεινει εγκυος..μετά απο τοσα χυσιματα δεν το γλιτωνει το γκαστρωμα

Και για να δεις τι μεγαλη καρδια εχω εκτος απο μεγαλη ψωλη, δεν της ανεφερα τιποτα για τις μαλακιες σου εδω μεσα.

αποκλιεται να γαμησες τη γυναικα μου ,γιατι ποτε δεν θα σου καθοταν  μια γυναικα τοσο νεα και σεξυ.γιατι η γυναικα μου σε σιχαινεται γιατι εισαι κοιλαρας και κακασχημος γερος,και αξεστος χωριατης. για να καταφερεις να την αγγιξεις θα μπορουσες μονο βιαζοντας την  ,αλλα τωρα ευτυχως δεν μπορεις οχι να την βιασεις ,ουτε να την πλησιασεις στα 100 μετρα δεν μπορεις  γιατι την προστατευω εγω .ασε που η γυναικα  μου ηταν στην μανα της εκεινη την μερα και ετσι αποκλιεται να την πλησιασες ,ουτε ζωγραφιστει δεν την ειδες.ουτε στα εκατο μετρα δεν την ειδες

οσο για το οτι γραφω εδω μεσα για τα προβληματα μου  η λενα και να το μαθαινε δεν θα με εβριζε ουτε θα ενοχλουνταν.
αν ομως εβλεπε εσενα να γραφεις εδω μεσα θα εξοργιζοταν σιγουρα με το θρασσος σου και την ξεδιαντροπια σου.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μάκη σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες. Η γυναίκα στις φότο (μελαχρινή) είναι η Λένα ή όχι;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μάκη σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες. Η γυναίκα στις φότο (μελαχρινή) είναι η Λένα ή όχι;

επειδη αυτος δεν προκειτε να απαντησει γιατι λεει ψεματα συνεχεια,θα απαντησω εγω .και θα σου πω οτι σιγουρα αυτη η γυναικα στις φωτογραφιες δεν ειναι η λενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
             ελα ρε! Καλά το κατάλαβα ότι ο φάνης μου έλεγε μαλακίες.  Και για πες μασ ρε δάσκαλε ,πως καταλάβατε όταν χουφτώνατε τη γυναίκα του στα μπούτια ότι αυτή σε κάποια φάση άρχισε να γούσταρει;

δεν λεω μαλακιες αληθεια λεω !και το γουρουνι ο μακης που αποκαλεις και δασκαλο δεν προκειτε να σου απαντησει γιατι λεει ψεματα. η γυναικα μου ποτε δεν ευχαριστιοταν το χουφτωμα απ τα γουρουνια,την παρενοχλουσανε σεξουαλικα και να σου απαντησει θα σου πει ψεματα ,εγω σου λεω αληθεια ,και η αληθεια ειναι οτι η γυναικαι μου υπεφερε και σιχαινοταν οταν τη χουφτωνανε τα γουρουνια και ηθελε να φυγει και δεν μπορουσε,ηταν σεξουαλικη παρενοχληση

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μαλακα Φανη μας έχεις πρήξει τα αρχιδια με την καριολα τη Λένα που σε αγαπάει. Κατάλαβε επιτέλους πως κουρασες...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακα Φανη μας έχεις πρήξει τα αρχιδια με την καριολα τη Λένα που σε αγαπάει. Κατάλαβε επιτέλους πως κουρασες...

η γυναικα μου δεν ειναι καριολα .και λεω τα ιδια και τα ιδια γιατι με ρωτανε οποτε αναγκαζομαι να απαντησω δεν μπορω να κανω αλλιως

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
η γυναικα μου δεν ειναι καριολα .και λεω τα ιδια και τα ιδια γιατι με ρωτανε οποτε αναγκαζομαι να απαντησω δεν μπορω να κανω αλλιως
Που σαι ρε Φανη τι λεει κανα καμπινγκ πηγατε με την Λενα για καμμια παρτουζα ε για διακοπες ηθελα να πω.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Έλα ρε μαν ανέβασε μια φότο της Λένας να την παίξουμε γιατί με το νόμο του Picker έχουμε ξεπαραδιαστεί.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom