ελα ρε! Καλά το κατάλαβα ότι ο φάνης μου έλεγε μαλακίες. Και για πες μασ ρε δάσκαλε ,πως καταλάβατε όταν χουφτώνατε τη γυναίκα του στα μπούτια ότι αυτή σε κάποια φάση άρχισε να γούσταρει;
....θα τα άνοιξε περισσότερο!
ελα ρε! Καλά το κατάλαβα ότι ο φάνης μου έλεγε μαλακίες. Και για πες μασ ρε δάσκαλε ,πως καταλάβατε όταν χουφτώνατε τη γυναίκα του στα μπούτια ότι αυτή σε κάποια φάση άρχισε να γούσταρει;
fanis55555 τους γνωρίζεις????
Ο ΠσνοΦανης που χαθηκε;
Koιτα να δεις που παλι σε καμπινγκ πηγανε!!!!!
Μαλακίες και ψευτιές λέει ο Πανούλης ως συνήθως..ποτέ δεν τόλμησε να μιλήσει έτσι σε μας ο φλώρος, μόνο κάτι ψέλλιζε που και που..όσο ήταν τουαλέτα ο χαζός την χουφτώναμε αλλά είχε αρχίσει ήδη να γουστάρει και απλά θύμωσε ο Πανούλης και την πήρε να φύγουν με το ζόρι
Μαλακίες και ψευτιές λέει ο Πανούλης ως συνήθως..ποτέ δεν τόλμησε να μιλήσει έτσι σε μας ο φλώρος, μόνο κάτι ψέλλιζε που και που..όσο ήταν τουαλέτα ο χαζός την χουφτώναμε αλλά είχε αρχίσει ήδη να γουστάρει και απλά θύμωσε ο Πανούλης και την πήρε να φύγουν με το ζόρι
Ξεκολλα ,ολα τα ιδια και τα ιδια.ΚΑτι νεωτερο;και τη λενα δεν την πηρα να φυγουμε με το ζορι τοτε απ την ταβερνα,ηθελε να φυγουμε και η λενα γιατι σας απεχθανεται .και η λενα σας σιχαθηκε μονο που σας ειδε διπλα της ,τοτε που την ακουμπουσατε σας σιχαθηκε χιλιες φορες περισσοτερο.η γυναικα μου ποτε δεν θα γουσταρε να την χουφτωνουν γουρουνια σαν εσας ,και ειμαι σιγουρος γι αυτο χιλια τα εκατο.δεν εχεις καμια αποδειξη οτι η λενα αρχησε και γουσταρε οταν τη χουφτωνατε ,λες απλα ψεματα συνεχεια χωρις να εχεις επιχειρηματα .
Έτσι σου είπε ε; ΧΑΧΑ! Οτι ήταν στη μανούλα της..Πανούλη την ξέσκισα τη Λένα, της έκανα το καλύτερο γαμήσι μέχρι τώρα. Ήμουν εφοδιασμένος με βιάγκρα γιατί ήθελα να την γαμήσω ακατάπαυστα και το έκανα..σε κάθε γωνια του σπιτιου σου την εσκισα..με παρακαλούσε να της χύνω το μουνι να μεινει εγκυος..μετά απο τοσα χυσιματα δεν το γλιτωνει το γκαστρωμα
Και για να δεις τι μεγαλη καρδια εχω εκτος απο μεγαλη ψωλη, δεν της ανεφερα τιποτα για τις μαλακιες σου εδω μεσα.
Μάκη σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες. Η γυναίκα στις φότο (μελαχρινή) είναι η Λένα ή όχι;
Μαλακα Φανη μας έχεις πρήξει τα αρχιδια με την καριολα τη Λένα που σε αγαπάει. Κατάλαβε επιτέλους πως κουρασες...
Που σαι ρε Φανη τι λεει κανα καμπινγκ πηγατε με την Λενα για καμμια παρτουζα ε για διακοπες ηθελα να πω.η γυναικα μου δεν ειναι καριολα .και λεω τα ιδια και τα ιδια γιατι με ρωτανε οποτε αναγκαζομαι να απαντησω δεν μπορω να κανω αλλιως
η γυναικα μου δεν ειναι καριολα .και λεω τα ιδια και τα ιδια γιατι με ρωτανε οποτε αναγκαζομαι να απαντησω δεν μπορω να κανω αλλιως