Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ετοιμαζονται για την καινουργια παρτουζα της Λενας

η γυναικα μου δεν κανει παρτουζες την βιαζαν ,αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει τωρα η γυναικα μου ειναι ασφαλης μαζι μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μπορεί να της δίνουν το χάπι του βιασμού και να ξεχνάει ότι την παρτουζώσανε....έχεις παρατηρήσει αν το μουνί και ο κώλος της είναι ασυνήθιστα ανοιχτά?

ειναι ασυνηθιστα ανοιχτα και το μουνι της και ο κωλος της απο τους παλιους βιασμους των γουρουνιων ,αλλα λογικα με τον καιρο θα ξανα γινουν πιο στενα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λες να δίνουν το χάπι και στον Πανοφάνη τύπε?  :think:

οχι ουτε η λενα ουτε εγω. δεν πηραμε κανενα χαπι .και ευτυχως εχουμε κρατησει τα γουρουνια μακρια εδω και μηνες απ το  φοβο τους μην φανε ξυλο απ τους μπραβους που τους ψαχνουν ,εχουν εξαφανηστει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην  ταβέρνα  αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;έκανε κάτι ;αντέδρασε κάπως;τι έκανε και καταλάβατε ότι γούσταρε;ή μήπως δεν έκανε τίποτα και απλά εσύ το πιστεύεις απο μόνος σου οτι γούσταρε;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα

ψεματα σου λεει το γουρουνι ο μακης και γι αυτο στο ξανα λεω  ,μην περιμενεις απαντηση απ το γουρουνι να σου πει πως καταλαβε οτι η λενα γουσταρε οταν τη χουφτωνε ,γιατι πολυ απλα η λενα ποτε μα ποτε δεν γουσταρε τα χουφτωματα και τους βιασμους των γουρουνιων.
οτι της εκαναν εκεινο τον καιρο ηταν σεξουαλικη παρενοχληση. μην πεεριμενεις να παρεις συμβουλες απ αυτο τα παχυδερμο ,γιατι αυτος δεν εχει ιδεα απο γυναικες ,γι αυτο εγινε και βιαστης επειδη δεν του καθετε καμια. καταλαβες;  αν περιμενεις να σε διδαξει για το πως να ριξεις μια γυναικα το παχυδερμο ο μακης σωθηκες. αυτο το γουρουνι το βλεπουν οι γυναικες και το σιχαινονται ολες , ακομα και οι πιο ασχημες ,φαντασου ποσο τον σιχαινονται οι ομορφες και σεξυ γυναικες σαν τη δικια μου .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝ!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ!  ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΟΦΑΝ ΦΑΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΦΑΝ!!!!!
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!
:2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Γ Α Μ Η Μ Ε Ν Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φάνη τελικά έπιασες τη Λένα καβάλα σε κανέναν στον καναπέ γυρίζοντας ποιο νωρίς από τη δουλειά?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι ρε πουστη μου παλι.! καλα είχε ξεχαστει για καλοκαίρι το θεμα! :grin: :grin: :grin:
Ποιος αντεχει μεσα στην ζεστη την κλάψα του φάνη για την πουτανα του! :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ΠΑΝΟΦΑΝ!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ!  ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!

γιατι μας βριζεις ; και πως τολμας να λες τη γυναικα μου ξεκωλιαρα και σκυλοξεσκισμενη; η γυναικα μου ειναι ηθικη γυναικα και οχι ξεκωλιαρα και εγω ειμαι δεν ειμαι παλιοπουστα, εσυ εισαι η παλιοπουστα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φάνη τελικά έπιασες τη Λένα καβάλα σε κανέναν στον καναπέ γυρίζοντας ποιο νωρίς από τη δουλειά?

οχι βεβαια .αυτο ποτε δεν εχει γινει μεχρι τωρα και ουτε θα γινει ποτε ,γιατι η  γυναικα μου με αγαπαει και δεν θα  με απατουσε ποτε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
οχι βεβαια .αυτο ποτε δεν εχει γινει μεχρι τωρα και ουτε θα γινει ποτε ,γιατι η  γυναικα μου με αγαπαει και δεν θα  με απατουσε ποτε

Εντάξει. Άκυρος ο καναπές.

Στη μπερζέρα;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
οχι ρε πουστη μου παλι.! καλα είχε ξεχαστει για καλοκαίρι το θεμα! :grin: :grin: :grin:
Ποιος αντεχει μεσα στην ζεστη την κλάψα του φάνη για την πουτανα του! :grin:

γυναικα μου ειναι. οχι πουτανα μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
πουθενα.η λενα  δεν με εχει απατησει ποτε και δεν θα με απατησει ουτε στο μελλον θα ειναι παντα πιστη σε μενα

Δείτε...

Εδώ έχουμε ένα θεμά.

Απάτη, θεωρείται αν σκυλοπηδιέται εν αγνοία σας.

Αν σκυλοπηδιέται εν γνώση σας, δεν υφίσται απάτη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝ-ΠΑΝΟΦΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
ΓΑΜΑΝ!!!!!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!

Που χάθηκες ρε φίλε εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom