fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ετοιμαζονται για την καινουργια παρτουζα της Λενας
η γυναικα μου δεν κανει παρτουζες την βιαζαν ,αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει τωρα η γυναικα μου ειναι ασφαλης μαζι μου
Ετοιμαζονται για την καινουργια παρτουζα της Λενας
τυπε προσεχε τωρα που θα πατε διακοπες μην σας την πεσουν ξανα :S
Μπορεί να της δίνουν το χάπι του βιασμού και να ξεχνάει ότι την παρτουζώσανε....έχεις παρατηρήσει αν το μουνί και ο κώλος της είναι ασυνήθιστα ανοιχτά?
Λες να δίνουν το χάπι και στον Πανοφάνη τύπε?
ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην ταβέρνα αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;έκανε κάτι ;αντέδρασε κάπως;τι έκανε και καταλάβατε ότι γούσταρε;ή μήπως δεν έκανε τίποτα και απλά εσύ το πιστεύεις απο μόνος σου οτι γούσταρε;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα
ΠΑΝΟΦΑΝ!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ! ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΟΦΑΝ ΦΑΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΦΑΝ!!!!!
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!
Φάνη τελικά έπιασες τη Λένα καβάλα σε κανέναν στον καναπέ γυρίζοντας ποιο νωρίς από τη δουλειά?
οχι βεβαια .αυτο ποτε δεν εχει γινει μεχρι τωρα και ουτε θα γινει ποτε ,γιατι η γυναικα μου με αγαπαει και δεν θα με απατουσε ποτε
οχι ρε πουστη μου παλι.! καλα είχε ξεχαστει για καλοκαίρι το θεμα!
Ποιος αντεχει μεσα στην ζεστη την κλάψα του φάνη για την πουτανα του!
Εντάξει. Άκυρος ο καναπές.
Στη μπερζέρα;
πουθενα.η λενα δεν με εχει απατησει ποτε και δεν θα με απατησει ουτε στο μελλον θα ειναι παντα πιστη σε μενα
Δείτε...
Εδώ έχουμε ένα θεμά.
Απάτη, θεωρείται αν σκυλοπηδιέται εν αγνοία σας.
Αν σκυλοπηδιέται εν γνώση σας, δεν υφίσται απάτη.
Τσαμπα την πηδουσαν τα γουρουνια?γυναικα μου ειναι. οχι πουτανα μου
δεν σκυλοπιδιετε καθολου
ΠΑΝΟΦΑΝ!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ! ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΟΦΑΝ ΦΑΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΦΑΝ!!!!!
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!