Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχουμε κριση στο τιμιο σπιτικο μας

ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην  ταβέρνα  αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;έκανε κάτι ;αντέδρασε κάπως;τι έκανε και καταλάβατε ότι γούσταρε;ή μήπως δεν έκανε τίποτα και απλά εσύ το πιστεύεις απο μόνος σου οτι γούσταρε;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα

απάντησε ρε μάκη έτσι ώστε να το βουλώσει ο φάνης ,γιατί μας έπριξε τον  τελευταίο καιρό ,όλο γουρούνι σε ανεβάζει ,βιαστή σε καταβάζει

πρέπει να απαντήσεις για να τον διαψεύσεις και να αποκαταστήσεις το όνομά σου

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε πανο καλησπέρα. Δηλαδή τ´ωρα φαίνονται όλα καλα? δε νομίζω ´οτι ειναι φυσικό, τουλάχιστον ασυνιθηστο να έχει κανεις μπράβους για να μην του γαμανε την γυναικα. Πρέπει να φέρεις τη λενα προ των ευθυνών της δείχνοντας τα βιντεο για να καταλάβει ´οτι ξέρεις ´οτι την ξεκωλιαζαν, ετσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα γουρουνια χωρίς φόβο για εκβιασμούς και αλλα και να καταλήγει να στήνεται κάθε φορά που θα τους δει. Ετσι θα μπείτε σε φυσιολογικό ρυθμό, δεν θα χρειάζονται μπράβοι και οι τρύπες της λενας θα κλείσουν , αν και η ζημιά στον κωλο δεν θα φτιάξει, αλλα δεν πειράζει θα γαμας πιο άνετα. Όμως έχω κενά στην ιστορία και δεν μου κολλάει. Πολυ εύκολα άφησαν τα γουρουνια τη λενα , βαρεθηκαν να τη γαμανε? έχουν βρει άλλη και ξεσκίσουν? φοβούνται τόσο τους μπράβους? τι έγιναν οι άλλοι μπράβοι? λέω να έχεις το νου σου, καλό ειναι που έχεις εμπιστοσύνη στη γυναικα σου, αλλα με τον τροπο αυτο την πεθαναν στο ξεκωλιασμα ετσι καλό ειναι να κρατάς γερή πισινη (όχι σαν της λενας που πρέπει να ειναι πολυ ξεχειλωμένο και χαλαρή). Τι λες να βάλεις κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού? ετσι θα είσαι βέβαιος και θα ξέρεις ακριβώς τι γίνεται. Για σκέψου ενα σενάριο να τα έχουν κανει πλακάκια τα γουρουνια με τους μπράβους. Στην περίπτωση αυτη τα γουρουνια δεν έχουν τη λενα μαζί τους φορτωμένη και εσένα να ψάχνεις, οι μπράβοι πληρώνονται, εςυ είσαι ήσυχος ´οτι όλα ειναι καλα και φεύγεις για δουλειά, και όλοι οι άλλοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις τρύπες της λενας. Εαν ισχυέι κάτι τέτοιο τοτε το ξεσκισμα που θα έχει φάει ειναι επικίνδυνο διαστάσεων ενώ τα βιντεο που θα έχουν γυρίσει θα ειναι άπειρα. Ψάξτε και ενημέρωσε . Χαιρετισμοί.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε πανο καλησπέρα. Δηλαδή τ´ωρα φαίνονται όλα καλα? δε νομίζω ´οτι ειναι φυσικό, τουλάχιστον ασυνιθηστο να έχει κανεις μπράβους για να μην του γαμανε την γυναικα. Πρέπει να φέρεις τη λενα προ των ευθυνών της δείχνοντας τα βιντεο για να καταλάβει ´οτι ξέρεις ´οτι την ξεκωλιαζαν, ετσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα γουρουνια χωρίς φόβο για εκβιασμούς και αλλα και να καταλήγει να στήνεται κάθε φορά που θα τους δει. Ετσι θα μπείτε σε φυσιολογικό ρυθμό, δεν θα χρειάζονται μπράβοι και οι τρύπες της λενας θα κλείσουν , αν και η ζημιά στον κωλο δεν θα φτιάξει, αλλα δεν πειράζει θα γαμας πιο άνετα. Όμως έχω κενά στην ιστορία και δεν μου κολλάει. Πολυ εύκολα άφησαν τα γουρουνια τη λενα , βαρεθηκαν να τη γαμανε? έχουν βρει άλλη και ξεσκίσουν? φοβούνται τόσο τους μπράβους? τι έγιναν οι άλλοι μπράβοι? λέω να έχεις το νου σου, καλό ειναι που έχεις εμπιστοσύνη στη γυναικα σου, αλλα με τον τροπο αυτο την πεθαναν στο ξεκωλιασμα ετσι καλό ειναι να κρατάς γερή πισινη (όχι σαν της λενας που πρέπει να ειναι πολυ ξεχειλωμένο και χαλαρή). Τι λες να βάλεις κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού? ετσι θα είσαι βέβαιος και θα ξέρεις ακριβώς τι γίνεται. Για σκέψου ενα σενάριο να τα έχουν κανει πλακάκια τα γουρουνια με τους μπράβους. Στην περίπτωση αυτη τα γουρουνια δεν έχουν τη λενα μαζί τους φορτωμένη και εσένα να ψάχνεις, οι μπράβοι πληρώνονται, εςυ είσαι ήσυχος ´οτι όλα ειναι καλα και φεύγεις για δουλειά, και όλοι οι άλλοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις τρύπες της λενας. Εαν ισχυέι κάτι τέτοιο τοτε το ξεσκισμα που θα έχει φάει ειναι επικίνδυνο διαστάσεων ενώ τα βιντεο που θα έχουν γυρίσει θα ειναι άπειρα. Ψάξτε και ενημέρωσε . Χαιρετισμοί.

το ξερω οτι ειναι ασυνηθιστο να εχει κανεις μπραβους για να μην κινδυνευει η γυναικα του αλλα αναγκαζομαι να το κανω γιατι δυστηχως τα γουρουνια ειναι πολυ επικινδυνα ατομα και βιαστες οποτε πρεπει οποσδηποτε να εχω μπραβους για να εχω τη γυναικα μου ασφαλη και ευτυχισμενη.τωρα οσο για το αλλο που λες, σου λεω οτι αποκλκιεται οι μπραβοι να τα εχουν κανει πλακακια με τα γουρουνια, γιατι οι μπραβοι ειναι επαγκελματιες και πληρωνονται καλα και ναι τα γουρουνια φοβουνται παραπολυ τους μπραβους και γι αυτο εχουν εξαφανηστει  απο προσωπου γης .σιγα μην βαρεθηκαν τη λενα ,που τετοια τυχη ,και αποκλιεται να μπορουσαν να βρουν αλλη μουναρα σαν τη λενα να βιασουν ,τετοια εγκληματα ευτυχως δεν γινονται καθε μερα . Τα γουρουνια φοβουνται πολυ τους μπραβους και κρυβονται καπου μακρια γιατι ξερουν οτι αν ερθουν ξανα στην πόλη θα τους βρουν οι μπραβοι και θα τους σαπισουν και θα τους τσακισουν   στο ξυλο .τωρα για το τι απεγιναν οι αλλοι μπραβοι δυστηχως δεν ξερω ακομα αγνοουνται.

και δεν χρειαζεται να βαλω καμερες στο σπιτι γιατι ξερω πως τα γουρουνια δεν ξανα πατησαν  ποτε στο σπιτι μου μετα απο εκεινη την καταραμενη μερα που ηρθε το γουρουνι ο μακης σπιτι μας και βιασε τη λενα πριν μηνες. τωρα οι μπραβοι ειναι μερα νυχτα εξω απ το σπιτι και εχουν στειλει αλλους να ψαχνουν να βρουν τα γουρουνια το μακη και το μενιο.οποτε τα γουρουνια δεν προκειτε να ξαναπλησιασουν ποτε ξανα τη γυναικα μου .η λενα τωρα ειναι ασφαλης μαζι μου

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Προσεχως το 2015 η νεα ταινια η Λενα και οι μπραβοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Οι μπράβοι  δεν ειναι επαγγελματίες  γιατI το να είσαι μπράβος δεν ειναι επάγγελμα , αλλα παράνομο. Καλα έκανες και τους χρησιμοποιήσες αλλα όχι μόνιμα γιατι δεν πρέπει να τους μπιστευεσαι , εαν σε γελάςουν τι θα κανεις θα το πεις στην Αστυνομία ? Ασε που ειναι παρονομο να κτυπαν τα γουρουνια, τι θα κανεις εαν μυνησουν τους μπράβους και εσένα ως αυτουργό? θα πάτε μέσα. Θα μου πεις βιασμός, ωστόσο μέχρι να το παραδεχτεί Η λενα οι βιασμοί για τη δικαιοσύνη δεν ήταν παρα πράξεις μεταξύ ενηλίκων με αμοιβαία συνεννεση οσο και εαν Την ξεφτιλιζαν στον πουτσο. Πρόσεχε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Μαλακα Πανοφανη!!!!!χαχαχαχαχα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΚΕΡΑΤΑ-ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑ

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην  ταβέρνα  αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;έκανε κάτι ;αντέδρασε κάπως;τι έκανε και καταλάβατε ότι γούσταρε;ή μήπως δεν έκανε τίποτα και απλά εσύ το πιστεύεις απο μόνος σου οτι γούσταρε;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα

απάντησε ρε μάκη έτσι ώστε να το βουλώσει ο φάνης ,γιατί μας έπριξε τον  τελευταίο καιρό ,όλο γουρούνι σε ανεβάζει ,βιαστή σε καταβάζει

πρέπει να απαντήσεις για να τον διαψεύσεις και να αποκαταστήσεις το όνομά σου

λοιπόν μάγκες επειδή διάβασα τελευταία  πολλές μαλακίες εδώ μέσα απο τον πανούλη -φανούλη ,που μέχρι την διήγηση κάλα τα πάει και οτι είπε για το πως του γαμήσαμε τη γυναίκα έχει δίκιο ,αλλα το έχει παρακάνει να μιλάει για βιασμούς και μαλακίες ,γιατί οτι έγραψε για τα γαμήσια που κάναμε στη γυναίκα του είναι αλήθεια ,αλλα οτι  έχει πεί για βιασμούς είναι όλα ψέματα  !
Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι η λένα οτι της κάναμε το γούσταρε και δεν της κάναμε τίποτα με το ζόρι .οτι γράφει για βιασμούς εδω ο πανοφάνης είναι όλα ψέματα και τα λέει γιατί είναι κέρατας και επειδή τον ενοχλούν τα κέρατα που του φόρεσε η γυναίκα του μαζί μας γι αυτό λέει αυτα τα ψέματα περι βιασμού ,και το καταλαβαίνω είναι λογικό όταν έχεις μια μουνάρα γυναίκα  και την έχεις αποκληστηκά δικη σου και τη χαίρεσαι  και την γαμας μόνο εσύ και όποτε θέλεις,και ξαφνικά αρχίζει να μην σου κάθεται και να σε αποφεύγει δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι είσαι κερατάς ,πόσο μάλλον ο πανοφάνης που την  είδε και μπροστά στα μάτια του να γαμιέται.
Αλλά είναι τόσο χαιβάνι που νομίζει ότι η γυναίκα του βιάστηκε και οτι δεν ευχαριστιέται τα γαμήσια που της κάνουμε.τι να σας πρωτοπώ ρε παιδιά όμως ;η γυναίκα του απ τη στιγμή που έφαγε τις πούτσες μας για πρώτη φορά δεν μπορεί να μας αποχωρηστεί με τίποτα ! και πρίν τη γαμήσουμε  απο τότε που κατάλαβε οτι είμαστε ψωλαράδες αρχησε να μας μιλάει με το συς και με το σας  και έπινε νερό στο όνομά μας.
Τι να πρωτογράψω όμως εδώ ;ότι και να πώ  είναι λίγο γιατί είμαστε πολύ τυχεροί και η γυναίκα του η λένα όχι μόνο είναι πολύ μουνάρα ,ήταν και πολύ στερημένη  και εκτός αυτού έχει και πολύ πουτανιά μεσα της  ,αρκεί να είσαι ικανός να έχεις την μαγκιά και την εξυπνάδα να της βγάλεις την πουτανιά απο μέσα της βέβαια, και όχι να είσαι κανένας μικρωτσούτσουνος κοιμησμένος όπως είναι ο άντρας της ο πανοφάνης.
έχω τόσα πολλά να πω που μπορώ να γράφω μια βδομάδα για το πόσο γούσταρε η λένα η γυναίκα του τα γαμήσια που της κάναμε και πόσο τα λαχταρούσε .
αλλά επειδή δεν έχω το χρόνο να γράψω για  όλα αυτα, και επειδή βαριέμαι να τα γράφω με λεπτομέριες γιατί προτιμώ να τα κάνω στην πραγματικότητα,γι αυτό λέω να αφήσω την αφήγηση στον κερατά τον πανούλη .αλλά για να του βουλώσω και το στόμα να μη λέει αλλο ψέματα για βιασμούς και μαλακίες, με αφορμή τον πιτσιρικά που ρωτάει τον μάκη για το σκηνικό εκείνο στην ταβέρνα που ο πανούλης πήγε στην τουαλέτα ,του λέω οτι εκείνη τη μέρα στην ταβέρνα όταν ο πανούλης πήγε στην τουαλέτα εγώ και ο μάκης αρχήσαμε να χουφτώνουμε τη λένα η οποία είχε χαλαρώσει πολύ με κανα δύο ποτηράκια που ήπιε και είχε απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο, και εμείς  όπως της βάζαμε χέρι στην αρχή και της χουφτώναμε τα μπούτια αυτή στην αρχή δεν αντιδρούσε καθόλου μόνο γελούσε και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,μετά απο λίγο όμως άρχησαμε να τη χουφτώνουμε όλο και πιο μεσα στα μπούτια της κοντά στο μουνί της ,και τότε αυτή άρχησε να άναβει και να νίωθει μέγαλη καύλα ,και έτσι όπως τη χουφτώναμε αυτή άπλωσε το χέρι της και σιγά σιγά άρχησε να με χαιδεύει στο καβάλο του παντελονιού μου, και μετά απο λίγο άρχησε να μου χαιδεύει τον πούτσο πάνω απ το παντελόνι !στην αρχη μου τον χά΄ι΄δευε  δειλά δειλά, άλλα μετά απο λίγο άρχισε να μου τον πιάνει κανονικά τον πούτσο μου και να μου τον χαιδεύει  πολύ καλά ήταν φανέρο ότι της άρεσε πολύ αυτό που έπιανε ,αφού σήκωσε σε μια φάση και το τραπεζομάντηλο πιο ψηλά και το τράβηξε λίγο προς τα εμάς κάτω ,και έτσι το τραπεζωμάντιλο με κάλυπτε μέχρι την κοιλία μου ,όπως καταλαβαίνεται όλοι η λένα το έκανε αυτό για να μην φαινεται και να μην μπορεί να καταλάβει κανένας ότι μου χάιδευε τον πούτσο !και να μπορεί να μου τον χαιδεύει με την ησυχία της  .μέτα όταν ήρθε ο άντρας της ο κερατάς τον πήραμε χαμπάρι αμέσως μόλις βγήκε απ την τουαλέτα όταν ακόμα ήταν πολύ μακριά απ το τραπέζι μας και δεν μπορούσε να μας δει τι κάναμε  γιατί μόλις βγήκε απ την τουαλέτα σκόνταψε το χαιβάνι πάνω σε μια καρέκλα άλλου τραπεζιού και έκανε θόρυβο ,και έτσι κάταλάβαμε ότι έρχετε ,αλλά παρ όλα αυτα δεν μας ένοιαξε και πολύ και συνεχήσαμε να τη χουφτώνουμε αλλά ούτε και τη λένα φάνηκε να την  νοιάζει καθόλου γιατι κι αυτή συνέχησε να μου χαιδεύει τον πούτσο και τ αρχίδια μου,και μόνο όταν ο πανούλης ήρθε κοντά στο τραπέζι μας  η λένα  τράβηξε το χερι της διακριτικα απ τον πούτσο μου και τότε και εμείς τραβηχτήκαμε και σταματήσαμε να τη χουφτώνουμε για να μην μας δεί ο πανούλης ,που τελικά κάτι ψηλοείδε απο μακρία και γι αυτό νευρίασε και μουρμούρησε κάτι πολύ νευριασμένος και πήρε τη λένα και φύγανε.όμως δεν είχε δεί τη λένα που κάτω απ το τραπεζομαντιλο το χέρι της ήταν πάνω στον πούτσο μου και τον χαίδευε, και γι αυτο ο βλάκας λέει οτι τη χουφτώναμε μόνο εμείς ,και για αυτά που γράφει εδω ότι μας έβρισε και  μας πούλησε τσαμπουκά και εμείς ψαρώσαμε είναι όλα μαλακίες και ψέματα όπως λέει ο μάκης .γιατί και πολυ μεγάλος φλώρος είναι και χέστης ,είναι απ τους τύπους που αν τους κλέψεις θα χεστούν απ το φόβο τους και δεν θα πούνε κουβέντα ακόμα κι αν ξέρουν πως εσύ τους έκλεψες.
και εμείς δεν τραβηχτηκαμε και σταματησαμε να χουφτώνουμε τη γυναίκα του όταν ήρθε κοντά επειδή τον φοβηθήκαμε τον βλάκα ,αλλά επειδή σκευτίκαμε ότι η λενα δεν θα θέλει να το μάθει ο άντρας της οτι τη χουφτώνουμε γιατί μετα θα την πάρει να φύγουνε απ το κάμπινγκ και δεν θα την ξανάβλέπαμε ή μπορεί και η ίδια η λένα να θύμωνε μαζί μας αν συνεχίζαμε να τη χουφτώνουμε μπροστά στον άντρα της γιατί μπορεί να τον  φοβόταν μήηπως την χωρίσει και μέτα να θύμωνε μαζί μας και να μην μας καθότανε ή γενικά αν έβλεπε οτι την είδε ο άντρας της μπορεί να δείλιαζε και να απομακρυνόταν απο εμας τις υπόλοιπες μέρες.και γι αυτό είπαμε να σταματήσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς το πρώτο μεγάλο βήμα είχε γίνει, και τώρα ξέραμε ότι γούσταρε οπότε αργά ή γρήγορα θα καταφέρναμε να την ξεμοναχίασουμε κάπου χωρις να ειναι ο άντρας της κοντά και θα καταφέρναμε να τη γαμήσουμε ,όπως και τα καταφέραμε ,και όχι μία αλλά πάρα πολλες φορές ,εγώ συγκεκριμένα την έχω γαμήσει συνολικά 24 φορές είτε χωρίς τους άλλους είτε περνωντάς την παρτούζα με τους άλλους .και οταν λέω εικοσιτέσσερα εννοώ κάθε φορά οτι ήταν ξεχωριστή μέρα .δεν μιλάω για το πόσα απανωτά
γαμήσια της έκανα κάθε φορά ,γιατί αν μετρήσω κι αυτά και μετρήσω και πόσες φορές την έχυσα τότε είναι πολύ περισσότερες και μπορεί να χάσω το μέτρημα  . 

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
24 γαμησια μονο και την είχες κάθε βράδυ στο μαγαζί . Εγω υπέθετα ´οτι καθε βράδυ θα την είχες στην πίπα και θα υπογραφές μενιος 124. Μήπως μπορείς να μου λύσεις όμως κάποιες απορίες :

1- το βράδυ πριν την ´απαγωγη ´ της λενας , μιλάγε με κάποιον στο τηλέφωνο . Ήταν κάποιος απο εσάς και τι λέγατε.

2- κατα την ας την πούμε απαγωγη , ο πανος έχει περιγράψει την πρώτη παρτουζα, εκει που δοκίμαζε η λενα  τα χυσιματα και έβαζε βαθμούς.  Ήταν η Μονή παρτουζα η κάνατε και άλλες τις 5 ημέρες που ακολούθησαν ?  επίσης, ο πανος 2 εβδομάδες μετά το καμπιγκ την βρήκε πολυ ´ανοικτη ´ απο πισω , πως έγινε αυτο , ο πανος λέει με δονητες , έχει δίκιο η βάλατε και εσείς το χέρι σας (και όχι μονο).  Επίσης, ο πανος δεν έχει περιγράψει ποτέ εσένα Μένιο να της γαμας τον κωλο, δεν σου αρέσει η δεν έτυχε να το δει?

3-  την έχετε κανει πάσα σε άλλους ? στα γκαρσόνια , στον ντέντεκτιβ , στους μπράβους κλπ, αλήθεια τι έγιναν οι τρεις?

4- πως καταφέρατε και γυρίσατε τόσο ωραία βιντεο - το βιντεο στη σπηλιά τα σπάει.

5- τέλος γιατι την αφήσατε και γύρισε πισω?

Thanks για τις απαντήσεις, ετσι για να κλείσουν και καποια κενά. Καλό βράδυ και είσαι αλλα.

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
24 γαμησια μονο και την είχες κάθε βράδυ στο μαγαζί . Εγω υπέθετα ´οτι καθε βράδυ θα την είχες στην πίπα και θα υπογραφές μενιος 124. Μήπως μπορείς να μου λύσεις όμως κάποιες απορίες :

1- το βράδυ πριν την ´απαγωγη ´ της λενας , μιλάγε με κάποιον στο τηλέφωνο . Ήταν κάποιος απο εσάς και τι λέγατε.

2- κατα την ας την πούμε απαγωγη , ο πανος έχει περιγράψει την πρώτη παρτουζα, εκει που δοκίμαζε η λενα  τα χυσιματα και έβαζε βαθμούς.  Ήταν η Μονή παρτουζα η κάνατε και άλλες τις 5 ημέρες που ακολούθησαν ?  επίσης, ο πανος 2 εβδομάδες μετά το καμπιγκ την βρήκε πολυ ´ανοικτη ´ απο πισω , πως έγινε αυτο , ο πανος λέει με δονητες , έχει δίκιο η βάλατε και εσείς το χέρι σας (και όχι μονο).  Επίσης, ο πανος δεν έχει περιγράψει ποτέ εσένα Μένιο να της γαμας τον κωλο, δεν σου αρέσει η δεν έτυχε να το δει?

3-  την έχετε κανει πάσα σε άλλους ? στα γκαρσόνια , στον ντέντεκτιβ , στους μπράβους κλπ, αλήθεια τι έγιναν οι τρεις?

4- πως καταφέρατε και γυρίσατε τόσο ωραία βιντεο - το βιντεο στη σπηλιά τα σπάει.

5- τέλος γιατι την αφήσατε και γύρισε πισω?

Thanks για τις απαντήσεις, ετσι για να κλείσουν και καποια κενά. Καλό βράδυ και είσαι αλλα.

αρχικά να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι ο μένιος ,είμαι ο ρένος. δεν γνωρίζω για εκείνο το τηλεφώνημα της λένας.
2)φυσικά και κάναμε κι άλλες παρτούζες με τη γυναίκα του τις υπόλοιπες μέρες ,αυτό δεν χρειαζόταν καν να το ρωτήσεις ,γιατί λες να την πήραμε κρυφά απ τον άντρα της ;για να παίζουμε τάβλι;και βέβαια βάλαμε τις ψωλάρες μας για να ανοίξη ο κώλος της λένας σιγά μην άνοιγε μόνο με τους δονητές ,αφού λίγο μας αποχωρήστηκε και τότε και οι τρύπες τις έκλεισαν πάλι πολύ.
3)όχι βέβαια ρε μαλάκες είμαστε! τώρα που βρήκαμε τέτοια μουνάρα να την έχουμε για πάρτυ μας θα την πασάρουμε και σε άλλους!
όχι αυτή η καυλιάρα είναι ιδιωτική την χαιρώμαστε μόνο η παρέα μου ,εγώ και οι άλλοι τρείς και ειδικά την χαιρώμαστε περισσότερο έγω ,ο μάκης και ο μένιος ,εμας τους τρείς γουστάρει περισσότερο η λένα. αυτοί και πολλοί είμαστε ,χαιβάνια είμαστε να την πασάρουμε και σε άλλους;
μετά θα αφιερώνει λιγότερο χρόνο σε μας γιατί θα το κάνει και με άλλους και θα πρέπει να μοιράζεται ο χρόνος .
όσο για τους τρείς μπράβους που χάθηκαν δεν ξέρω τι έγινε ,μάλλον θα είχαν κάποιο ατύχημα τα παιδιά .το θέμα είναι οτι υπάρχουν κι άλλοι μπράβοι δυστηχώς.

4) ε τι να κάνουμε ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε.

5)
αυτό θα το καταλάβεις κάποια στιγμή όταν ο πανούλης θα αρχίσει να κλαίγετε πάλι εδώ μέσα ,γιατί οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα μερικές φορές,μπορεί να νομίζει οτι τώρα που έχεις τους πούστηδες τους μπράβους οτι κατάφερε και μας έδιωξε όμως δεν μας ξέρει καθόλου καλά εμάς ,ακόμα δεν είπαμε την τελευταία μας λέξη  ,δεν έχει ιδέα γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι και όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
λοιπόν μάγκες επειδή διάβασα τελευταία  πολλές μαλακίες εδώ μέσα απο τον πανούλη -φανούλη ,που μέχρι την διήγηση κάλα τα πάει και οτι είπε για το πως του γαμήσαμε τη γυναίκα έχει δίκιο ,αλλα το έχει παρακάνει να μιλάει για βιασμούς και μαλακίες ,γιατί οτι έγραψε για τα γαμήσια που κάναμε στη γυναίκα του είναι αλήθεια ,αλλα οτι  έχει πεί για βιασμούς είναι όλα ψέματα  !
Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι η λένα οτι της κάναμε το γούσταρε και δεν της κάναμε τίποτα με το ζόρι .οτι γράφει για βιασμούς εδω ο πανοφάνης είναι όλα ψέματα και τα λέει γιατί είναι κέρατας και επειδή τον ενοχλούν τα κέρατα που του φόρεσε η γυναίκα του μαζί μας γι αυτό λέει αυτα τα ψέματα περι βιασμού ,και το καταλαβαίνω είναι λογικό όταν έχεις μια μουνάρα γυναίκα  και την έχεις αποκληστηκά δικη σου και τη χαίρεσαι  και την γαμας μόνο εσύ και όποτε θέλεις,και ξαφνικά αρχίζει να μην σου κάθεται και να σε αποφεύγει δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι είσαι κερατάς ,πόσο μάλλον ο πανοφάνης που την  είδε και μπροστά στα μάτια του να γαμιέται.
Αλλά είναι τόσο χαιβάνι που νομίζει ότι η γυναίκα του βιάστηκε και οτι δεν ευχαριστιέται τα γαμήσια που της κάνουμε.τι να σας πρωτοπώ ρε παιδιά όμως ;η γυναίκα του απ τη στιγμή που έφαγε τις πούτσες μας για πρώτη φορά δεν μπορεί να μας αποχωρηστεί με τίποτα ! και πρίν τη γαμήσουμε  απο τότε που κατάλαβε οτι είμαστε ψωλαράδες αρχησε να μας μιλάει με το συς και με το σας  και έπινε νερό στο όνομά μας.
Τι να πρωτογράψω όμως εδώ ;ότι και να πώ  είναι λίγο γιατί είμαστε πολύ τυχεροί και η γυναίκα του η λένα όχι μόνο είναι πολύ μουνάρα ,ήταν και πολύ στερημένη  και εκτός αυτού έχει και πολύ πουτανιά μεσα της  ,αρκεί να είσαι ικανός να έχεις την μαγκιά και την εξυπνάδα να της βγάλεις την πουτανιά απο μέσα της βέβαια, και όχι να είσαι κανένας μικρωτσούτσουνος κοιμησμένος όπως είναι ο άντρας της ο πανοφάνης.
έχω τόσα πολλά να πω που μπορώ να γράφω μια βδομάδα για το πόσο γούσταρε η λένα η γυναίκα του τα γαμήσια που της κάναμε και πόσο τα λαχταρούσε .
αλλά επειδή δεν έχω το χρόνο να γράψω για  όλα αυτα, και επειδή βαριέμαι να τα γράφω με λεπτομέριες γιατί προτιμώ να τα κάνω στην πραγματικότητα,γι αυτό λέω να αφήσω την αφήγηση στον κερατά τον πανούλη .αλλά για να του βουλώσω και το στόμα να μη λέει αλλο ψέματα για βιασμούς και μαλακίες, με αφορμή τον πιτσιρικά που ρωτάει τον μάκη για το σκηνικό εκείνο στην ταβέρνα που ο πανούλης πήγε στην τουαλέτα ,του λέω οτι εκείνη τη μέρα στην ταβέρνα όταν ο πανούλης πήγε στην τουαλέτα εγώ και ο μάκης αρχήσαμε να χουφτώνουμε τη λένα η οποία είχε χαλαρώσει πολύ με κανα δύο ποτηράκια που ήπιε και είχε απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο, και εμείς  όπως της βάζαμε χέρι στην αρχή και της χουφτώναμε τα μπούτια αυτή στην αρχή δεν αντιδρούσε καθόλου μόνο γελούσε και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,μετά απο λίγο όμως άρχησαμε να τη χουφτώνουμε όλο και πιο μεσα στα μπούτια της κοντά στο μουνί της ,και τότε αυτή άρχησε να άναβει και να νίωθει μέγαλη καύλα ,και έτσι όπως τη χουφτώναμε αυτή άπλωσε το χέρι της και σιγά σιγά άρχησε να με χαιδεύει στο καβάλο του παντελονιού μου, και μετά απο λίγο άρχησε να μου χαιδεύει τον πούτσο πάνω απ το παντελόνι !στην αρχη μου τον χά΄ι΄δευε  δειλά δειλά, άλλα μετά απο λίγο άρχισε να μου τον πιάνει κανονικά τον πούτσο μου και να μου τον χαιδεύει  πολύ καλά ήταν φανέρο ότι της άρεσε πολύ αυτό που έπιανε ,αφού σήκωσε σε μια φάση και το τραπεζομάντηλο πιο ψηλά και το τράβηξε λίγο προς τα εμάς κάτω ,και έτσι το τραπεζωμάντιλο με κάλυπτε μέχρι την κοιλία μου ,όπως καταλαβαίνεται όλοι η λένα το έκανε αυτό για να μην φαινεται και να μην μπορεί να καταλάβει κανένας ότι μου χάιδευε τον πούτσο !και να μπορεί να μου τον χαιδεύει με την ησυχία της  .μέτα όταν ήρθε ο άντρας της ο κερατάς τον πήραμε χαμπάρι αμέσως μόλις βγήκε απ την τουαλέτα όταν ακόμα ήταν πολύ μακριά απ το τραπέζι μας και δεν μπορούσε να μας δει τι κάναμε   γιατί μόλις βγήκε απ την τουαλέτα σκόνταψε το χαιβάνι πάνω σε μια καρέκλα άλλου τραπεζιού και έκανε θόρυβο ,και έτσι κάταλάβαμε ότι έρχετε ,αλλά παρ όλα αυτα δεν μας ένοιαξε και πολύ και συνεχήσαμε να τη χουφτώνουμε αλλά ούτε και τη λένα φάνηκε να την  νοιάζει καθόλου γιατι κι αυτή συνέχησε να μου χαιδεύει τον πούτσο και τ αρχίδια μου,και μόνο όταν ο πανούλης ήρθε κοντά στο τραπέζι μας  η λένα  τράβηξε το χερι της διακριτικα απ τον πούτσο μου και τότε και εμείς τραβηχτήκαμε και σταματήσαμε να τη χουφτώνουμε για να μην μας δεί ο πανούλης ,που τελικά κάτι ψηλοείδε απο μακρία και γι αυτό νευρίασε και μουρμούρησε κάτι πολύ νευριασμένος και πήρε τη λένα και φύγανε.όμως δεν είχε δεί τη λένα που κάτω απ το τραπεζομαντιλο το χέρι της ήταν πάνω στον πούτσο μου και τον χαίδευε, και γι αυτο ο βλάκας λέει οτι τη χουφτώναμε μόνο εμείς ,και για αυτά που γράφει εδω ότι μας έβρισε και  μας πούλησε τσαμπουκά και εμείς ψαρώσαμε είναι όλα μαλακίες και ψέματα όπως λέει ο μάκης .γιατί και πολυ μεγάλος φλώρος είναι και χέστης ,είναι απ τους τύπους που αν τους κλέψεις θα χεστούν απ το φόβο τους και δεν θα πούνε κουβέντα ακόμα κι αν ξέρουν πως εσύ τους έκλεψες.
και εμείς δεν τραβηχτηκαμε και σταματησαμε να χουφτώνουμε τη γυναίκα του όταν ήρθε κοντά επειδή τον φοβηθήκαμε τον βλάκα ,αλλά επειδή σκευτίκαμε ότι η λενα δεν θα θέλει να το μάθει ο άντρας της οτι τη χουφτώνουμε γιατί μετα θα την πάρει να φύγουνε απ το κάμπινγκ και δεν θα την ξανάβλέπαμε ή μπορεί και η ίδια η λένα να θύμωνε μαζί μας αν συνεχίζαμε να τη χουφτώνουμε μπροστά στον άντρα της γιατί μπορεί να τον  φοβόταν μήηπως την χωρίσει και μέτα να θύμωνε μαζί μας και να μην μας καθότανε ή γενικά αν έβλεπε οτι την είδε ο άντρας της μπορεί να δείλιαζε και να απομακρυνόταν απο εμας τις υπόλοιπες μέρες.και γι αυτό είπαμε να σταματήσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς το πρώτο μεγάλο βήμα είχε γίνει, και τώρα ξέραμε ότι γούσταρε οπότε αργά ή γρήγορα θα καταφέρναμε να την ξεμοναχίασουμε κάπου χωρις να ειναι ο άντρας της κοντά και θα καταφέρναμε να τη γαμήσουμε ,όπως και τα καταφέραμε ,και όχι μία αλλά πάρα πολλες φορές ,εγώ συγκεκριμένα την έχω γαμήσει συνολικά 24 φορές είτε χωρίς τους άλλους είτε περνωντάς την παρτούζα με τους άλλους .και οταν λέω εικοσιτέσσερα εννοώ κάθε φορά οτι ήταν ξεχωριστή μέρα .δεν μιλάω για το πόσα απανωτά
γαμήσια της έκανα κάθε φορά ,γιατί αν μετρήσω κι αυτά και μετρήσω και πόσες φορές την έχυσα τότε είναι πολύ περισσότερες και μπορεί να χάσω το μέτρημα  .  

Τι λες ρε αρχη ψευτη και ελεηνο πουστρακι! η γυναικα μου δεν σε γουσταρε ,σε σιχαινοταν και σε σιχαινεται και ποτε δεν σου ακουμπησε ουτε και σου επιασε την πουτσα  ,εσυ τη χουφτωνες με το ζορι κι αυτη προσπαθουσε να ξεφυγει .οσα ειπες ειναι ψεματα η λενα προσπαθουσε να φυγει και συ δεν την αφηνες, αποκλιεται να σου επιασε τον πουτσο  η  λενα, ειναι σοβαρη γυναικα ποτε δεν θα εκανε κατι τετοιο ,μονο εμενα θελει,σιγα μην γουσταρε εσενα το παχυδερμο γουρουνι

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
αρχικά να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι ο μένιος ,είμαι ο ρένος. δεν γνωρίζω για εκείνο το τηλεφώνημα της λένας.
2)φυσικά και κάναμε κι άλλες παρτούζες με τη γυναίκα του τις υπόλοιπες μέρες ,αυτό δεν χρειαζόταν καν να το ρωτήσεις ,γιατί λες να την πήραμε κρυφά απ τον άντρα της ;για να παίζουμε τάβλι;και βέβαια βάλαμε τις ψωλάρες μας για να ανοίξη ο κώλος της λένας σιγά μην άνοιγε μόνο με τους δονητές ,αφού λίγο μας αποχωρήστηκε και τότε και οι τρύπες τις έκλεισαν πάλι πολύ.
3)όχι βέβαια ρε μαλάκες είμαστε! τώρα που βρήκαμε τέτοια μουνάρα να την έχουμε για πάρτυ μας θα την πασάρουμε και σε άλλους!
όχι αυτή η καυλιάρα είναι ιδιωτική την χαιρώμαστε μόνο η παρέα μου ,εγώ και οι άλλοι τρείς και ειδικά την χαιρώμαστε περισσότερο έγω ,ο μάκης και ο μένιος ,εμας τους τρείς γουστάρει περισσότερο η λένα. αυτοί και πολλοί είμαστε ,χαιβάνια είμαστε να την πασάρουμε και σε άλλους;
μετά θα αφιερώνει λιγότερο χρόνο σε μας γιατί θα το κάνει και με άλλους και θα πρέπει να μοιράζεται ο χρόνος .
όσο για τους τρείς μπράβους που χάθηκαν δεν ξέρω τι έγινε ,μάλλον θα είχαν κάποιο ατύχημα τα παιδιά .το θέμα είναι οτι υπάρχουν κι άλλοι μπράβοι δυστηχώς.

4) ε τι να κάνουμε ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε.

5)
αυτό θα το καταλάβεις κάποια στιγμή όταν ο πανούλης θα αρχίσει να κλαίγετε πάλι εδώ μέσα ,γιατί οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα μερικές φορές,μπορεί να νομίζει οτι τώρα που έχεις τους πούστηδες τους μπράβους οτι κατάφερε και μας έδιωξε όμως δεν μας ξέρει καθόλου καλά εμάς ,ακόμα δεν είπαμε την τελευταία μας λέξη  ,δεν έχει ιδέα γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι και όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά

καμια παρτουζα  δεν κανατε με τη γυναικα μου, τη βιασατε τη γυναικα μου ,  ποτε δεν σας εκατσε με τη θεληση της, εσεις την βιασατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom