Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
πουθενα.η λενα  δεν με εχει απατησει ποτε και δεν θα με απατησει ουτε στο μελλον θα ειναι παντα πιστη σε μενα
Πανοφανη που χαθηκες ρε ψυχη ακομα παιδευεσαι με τη Λενα που σ αγαπαει ε  :jerking: λοιπον εσενα πρεπει να σε γνωρισω στον ξαδερφο του κολητου μου το ιδιο μαλακας με σενα ειναι κ αυτον τον αγαπαει καποια οπως εσενα η Λενα θα κανετε καλη παρεα τα δυο σας θα στηριζει ο ενας τον αλλο.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τσαμπα την  πηδουσαν τα γουρουνια?
για να ξερεις παντως οι αλλες πληρωνονται!!

η γυναικα μου δεν ειναι καμια πουτανα να πληρωνετε .και δεν την πηδουσαν τη γυναικα μου, την βιασαν

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφανη που χαθηκες ρε ψυχη ακομα παιδευεσαι με τη Λενα που σ αγαπαει ε  :jerking: λοιπον εσενα πρεπει να σε γνωρισω στον ξαδερφο του κολητου μου το ιδιο μαλακας με σενα ειναι κ αυτον τον αγαπαει καποια οπως εσενα η Λενα θα κανετε καλη παρεα τα δυο σας θα στηριζει ο ενας τον αλλο.

οχι δεν πεδευομαι πια, η γυναικα μου και εγω ειμαστε τωρα πολυ καλυτερα που ξεφωρτοθηκαμε τα γουρουνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom