Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,5%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
24 γαμησια μονο και την είχες κάθε βράδυ στο μαγαζί . Εγω υπέθετα ´οτι καθε βράδυ θα την είχες στην πίπα και θα υπογραφές μενιος 124. Μήπως μπορείς να μου λύσεις όμως κάποιες απορίες :

1- το βράδυ πριν την ´απαγωγη ´ της λενας , μιλάγε με κάποιον στο τηλέφωνο . Ήταν κάποιος απο εσάς και τι λέγατε.

2- κατα την ας την πούμε απαγωγη , ο πανος έχει περιγράψει την πρώτη παρτουζα, εκει που δοκίμαζε η λενα  τα χυσιματα και έβαζε βαθμούς.  Ήταν η Μονή παρτουζα η κάνατε και άλλες τις 5 ημέρες που ακολούθησαν ?  επίσης, ο πανος 2 εβδομάδες μετά το καμπιγκ την βρήκε πολυ ´ανοικτη ´ απο πισω , πως έγινε αυτο , ο πανος λέει με δονητες , έχει δίκιο η βάλατε και εσείς το χέρι σας (και όχι μονο).  Επίσης, ο πανος δεν έχει περιγράψει ποτέ εσένα Μένιο να της γαμας τον κωλο, δεν σου αρέσει η δεν έτυχε να το δει?

3-  την έχετε κανει πάσα σε άλλους ? στα γκαρσόνια , στον ντέντεκτιβ , στους μπράβους κλπ, αλήθεια τι έγιναν οι τρεις?

4- πως καταφέρατε και γυρίσατε τόσο ωραία βιντεο - το βιντεο στη σπηλιά τα σπάει.

5- τέλος γιατι την αφήσατε και γύρισε πισω?

Thanks για τις απαντήσεις, ετσι για να κλείσουν και καποια κενά. Καλό βράδυ και είσαι αλλα.

Δεν μπορω να βλεπω αυτο το μηνυμα γιατι εξοργιζομαι ! τι 24 γαμησια λετε ;και τι 124;  ποτε δεν τη γαμησε το γουρουνι τη γυναικα μου και ποτε δεν την ειχε στην πιπα.  την βιασε 5 φορες  και υπαρχει και σε βιντεο, αλλα ποτε δεν τη γαμησε

και τι εννοεις ρε va dinci oταν λες: πως καταφερατε και γυρισατε τοσο ωραια βιντεο;το βιντεο στη σπηλια τα σπαει.
πως ειναι δυνατον να σου αρεσε ενα  τετοιο βιντεο που το μονο που εδειχνε ειναι μια γυναικα να βιαζετε και να υποφερει και να ποναει αφανταστα εξαιτιας τριων γουρουνιων και καθαρματων ,που απολαμβαναν να βασανιζουν μια γυναικα;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όλο στο μπού είσαι όλη μέρα και τη βγάζεις και δε τη γαμάς τη γυναίκα σου γιαυτό καταφεύγει να κάθεται στα γουρούνια για να δει και αυτή λίγη χαρά στο μαραζωμένο από το παραμέλημα μουνί της...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όλο στο μπού είσαι όλη μέρα και τη βγάζεις και δε τη γαμάς τη γυναίκα σου γιαυτό καταφεύγει να κάθεται στα γουρούνια για να δει και αυτή λίγη χαρά στο μαραζωμένο από το παραμέλημα μουνί της...

ε οχι κι ολη μερα.με τη γυναικα μου κανουμε σεξ συχνα και η γυναικα μου δεν ειναι στερημενη,ουτε καθετε στα γουρουνια.αν ηθελε να με απατησει δεν θα  το εκανε ποτε  με πενηνταρηδες κοιλαραδες χωριατες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ε οχι κι ολη μερα.με τη γυναικα μου κανουμε σεξ συχνα και η γυναικα μου δεν ειναι στερημενη,ουτε καθετε στα γουρουνια.αν ηθελε να με απατησει δεν θα  το εκανε ποτε  με πενηνταρηδες κοιλαραδες χωριατες.
Κανενα βιντεο απο τα τοσα γαμησια θα βαλεις?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Πηγατε στο καμπιγκ φετος?? :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
oxι δεν πηγαμε διακοπες πουθενα φετος ,λογο της κακης ψυχολογιας που ειχαμε

Δεν μπορω να βλεπω αυτο το μηνυμα γιατι εξοργιζομαι ! τι 24 γαμησια λετε ;και τι 124;  ποτε δεν τη γαμησε το γουρουνι τη γυναικα μου και ποτε δεν την ειχε στην πιπα.  την βιασε 5 φορες  και υπαρχει και σε βιντεο, αλλα ποτε δεν τη γαμησε

και τι εννοεις ρε va dinci oταν λες: πως καταφερατε και γυρισατε τοσο ωραια βιντεο;το βιντεο στη σπηλια τα σπαει.
πως ειναι δυνατον να σου αρεσε ενα  τετοιο βιντεο που το μονο που εδειχνε ειναι μια γυναικα να βιαζετε και να υποφερει και να ποναει αφανταστα εξαιτιας τριων γουρουνιων και καθαρματων ,που απολαμβαναν να βασανιζουν μια γυναικα;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο, βαρέθηκα να ακούω τη βίασαν. Σε καθε περίπτωση τις έχωναν τις πουτσες τους σε ολες τις τρύπες και μερικές φορές όλοι μαζί. Ειναι αυτο αρκετά ακριβές για σενα, μήπως και αρχίσεις τις διορθώσεις πάλι. Πάντως αφού έχεις σταματήσει οποία ενημέρωση, υπάρχουν και άλλες πηγές για γίνει γνωστό τι έχει συμβεί και πριν γυρίσει ηλενα αλλα και μετά. Τσεκάρε την και θα διαπιστωσεις ´οτι ο κωλος της αντί να κλείσει έχει ανοίξει και άλλο, παρόλο που τη φυλάνε οι μπράβοι.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Δεν μπορω να βλεπω αυτο το μηνυμα γιατι εξοργιζομαι ! τι 24 γαμησια λετε ;και τι 124;  ποτε δεν τη γαμησε το γουρουνι τη γυναικα μου και ποτε δεν την ειχε στην πιπα.  την βιασε 5 φορες  και υπαρχει και σε βιντεο, αλλα ποτε δεν τη γαμησε

πως ειναι δυνατον να σου αρεσε ενα  τετοιο βιντεο που το μονο που εδειχνε ειναι μια γυναικα να βιαζετε και να υποφερει και να ποναει αφανταστα εξαιτιας τριων γουρουνιων και καθαρματων ,που απολαμβαναν να βασανιζουν μια γυναικα;

μπορουμε να βρουμε καπου αυτο το βιντεο?

kostas_kw

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
:jerking: :jerking: :jerking:ΔΕν είναι δυνατόν αυτή η ΜΑΛΑΚΙΑ να άντεξε 180 σελίδες :idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο, βαρέθηκα να ακούω τη βίασαν. Σε καθε περίπτωση τις έχωναν τις πουτσες τους σε ολες τις τρύπες και μερικές φορές όλοι μαζί. Ειναι αυτο αρκετά ακριβές για σενα, μήπως και αρχίσεις τις διορθώσεις πάλι. Πάντως αφού έχεις σταματήσει οποία ενημέρωση, υπάρχουν και άλλες πηγές για γίνει γνωστό τι έχει συμβεί και πριν γυρίσει ηλενα αλλα και μετά. Τσεκάρε την και θα διαπιστωσεις ´οτι ο κωλος της αντί να κλείσει έχει ανοίξει και άλλο, παρόλο που τη φυλάνε οι μπράβοι.

[quote author=fanis55555 link=action=profile;u=136464 date=1410129799]
Γιατι βαρέθηκες;τι εννοείς μετα από όλα έχω πει αμφιβάλλεις ότι η γυναίκα μου βιαστηκε; Και εξήγησε μου πως γίνετε να σου άρεσε το βίντεο στη σπηλιά αφού η περιγραφή μου δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ένας άγριος βιασμός.δηλαδή σ αρέσουν οι βιασμοι;
[/quote]

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάνο-Φάνη είσαι πολύ τυχερός που έπιασε αυτό το thread και μάλιστα δουλεύει ακόμα. Ξέρεις τι σημαντικό είναι να κάνεις στον εαυτό σου τζάμπα ψυχανάλυση λέγοντας μια ψεύτικη ιστορία σε καμιά εκατοστή αγνώστους...; :cheesy:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Οταν τελειώσω με μια σειρά βιβλίων, λιγότερων σελίδων απο την ιστορία του Φάνη, πρέπει να καταπιαστώ απο την αρχή με το best seller του μεγάλου μας συγγραφέα fanis55555

Συνημμένα

• 0d7793c0-7b54-403a-97a4-fe9a37631484_45.jpg
    0d7793c0-7b54-403a-97a4-fe9a37631484_45.jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Γιατι βαρέθηκες;τι εννοείς μετα από όλα έχω πει αμφιβάλλεις ότι η γυναίκα μου βιαστηκε; Και εξήγησε μου πως γίνετε να σου άρεσε το βίντεο στη σπηλιά αφού η περιγραφή μου δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ένας άγριος βιασμός.δηλαδή σ αρέσουν οι βιασμοι;

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Κανένα λινκ από το/τα βίντεο παίζει; Γιατί είναι και 177 σελίδες και βαριέμαι να ψάχνω...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
καλα ρε ξεκωλοπουστα πανοφανη ακομα τις ιδιες μαλακιες λες??? Δεν βαρεθηκες? Ποσο ψυχακιας εισαι?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ

Stories