fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
24 γαμησια μονο και την είχες κάθε βράδυ στο μαγαζί . Εγω υπέθετα ´οτι καθε βράδυ θα την είχες στην πίπα και θα υπογραφές μενιος 124. Μήπως μπορείς να μου λύσεις όμως κάποιες απορίες :
1- το βράδυ πριν την ´απαγωγη ´ της λενας , μιλάγε με κάποιον στο τηλέφωνο . Ήταν κάποιος απο εσάς και τι λέγατε.
2- κατα την ας την πούμε απαγωγη , ο πανος έχει περιγράψει την πρώτη παρτουζα, εκει που δοκίμαζε η λενα τα χυσιματα και έβαζε βαθμούς. Ήταν η Μονή παρτουζα η κάνατε και άλλες τις 5 ημέρες που ακολούθησαν ? επίσης, ο πανος 2 εβδομάδες μετά το καμπιγκ την βρήκε πολυ ´ανοικτη ´ απο πισω , πως έγινε αυτο , ο πανος λέει με δονητες , έχει δίκιο η βάλατε και εσείς το χέρι σας (και όχι μονο). Επίσης, ο πανος δεν έχει περιγράψει ποτέ εσένα Μένιο να της γαμας τον κωλο, δεν σου αρέσει η δεν έτυχε να το δει?
3- την έχετε κανει πάσα σε άλλους ? στα γκαρσόνια , στον ντέντεκτιβ , στους μπράβους κλπ, αλήθεια τι έγιναν οι τρεις?
4- πως καταφέρατε και γυρίσατε τόσο ωραία βιντεο - το βιντεο στη σπηλιά τα σπάει.
5- τέλος γιατι την αφήσατε και γύρισε πισω?
Thanks για τις απαντήσεις, ετσι για να κλείσουν και καποια κενά. Καλό βράδυ και είσαι αλλα.
Δεν μπορω να βλεπω αυτο το μηνυμα γιατι εξοργιζομαι ! τι 24 γαμησια λετε ;και τι 124; ποτε δεν τη γαμησε το γουρουνι τη γυναικα μου και ποτε δεν την ειχε στην πιπα. την βιασε 5 φορες και υπαρχει και σε βιντεο, αλλα ποτε δεν τη γαμησε
και τι εννοεις ρε va dinci oταν λες: πως καταφερατε και γυρισατε τοσο ωραια βιντεο;το βιντεο στη σπηλια τα σπαει.
πως ειναι δυνατον να σου αρεσε ενα τετοιο βιντεο που το μονο που εδειχνε ειναι μια γυναικα να βιαζετε και να υποφερει και να ποναει αφανταστα εξαιτιας τριων γουρουνιων και καθαρματων ,που απολαμβαναν να βασανιζουν μια γυναικα;