Γιατι βαρέθηκες;τι εννοείς μετα από όλα έχω πει αμφιβάλλεις ότι η γυναίκα μου βιαστηκε; Και εξήγησε μου πως γίνετε να σου άρεσε το βίντεο στη σπηλιά αφού η περιγραφή μου δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ένας άγριος βιασμός.δηλαδή σ αρέσουν οι βιασμοι;
Τι βιασμός βρε μαλάκα φάνη; αφού η γυναίκα σου και γουστάρει τα γουρούνια και τα γαμήσια που της ρίχνουν ,αλλά και δεν διστάζει με την πρώτη ευκαιρία που της δίνουν να ανταποκρίνεται στα χουφτώματα των γουρουνιών - γαμιάδων της και μάλιστα να προσπαθεί να τους καυλώσει περισσότερο.Δεν διάβασες τη έγραψε ο ρένος ;οτι όση ώρα έλειπες στην τουαλέτα και τα γουρούνια χούφτωναν τη γυναίκα σου ,αυτή όχι απλώς δεν αντιστεκώταν στα χουφτώματα τους όπως μας λές εσύ ,που υποστηρίζεις οτι προσπαθούσε να ξεφύγει απ τα χουφτώματα τους.Αυτή αντίθετα έπαιζε τον πούτσο του ρένου όσο αυτός τη χούφτωνε και μάλιστα ενώ σε είδε που ερχόσουν δεν σταμάτησε να του τον παίζει ,μόνο όταν έφτασες δίπλα τους αυτή άφησε τον πούτσο του ρένου .φαντάσου πόσο γραμμένο σ έχει.να διάβασε εδώ με πόσο λεπτομέρεια τα γράφει :
<<<<<<λοιπόν μάγκες επειδή διάβασα τελευταία πολλές μαλακίες εδώ μέσα απο τον πανούλη -φανούλη ,που μέχρι την διήγηση κάλα τα πάει και οτι είπε για το πως του γαμήσαμε τη γυναίκα έχει δίκιο ,αλλα το έχει παρακάνει να μιλάει για βιασμούς και μαλακίες ,γιατί οτι έγραψε για τα γαμήσια που κάναμε στη γυναίκα του είναι αλήθεια ,αλλα οτι έχει πεί για βιασμούς είναι όλα ψέματα !
Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι η λένα οτι της κάναμε το γούσταρε και δεν της κάναμε τίποτα με το ζόρι .οτι γράφει για βιασμούς εδω ο πανοφάνης είναι όλα ψέματα και τα λέει γιατί είναι κέρατας και επειδή τον ενοχλούν τα κέρατα που του φόρεσε η γυναίκα του μαζί μας γι αυτό λέει αυτα τα ψέματα περι βιασμού ,και το καταλαβαίνω είναι λογικό όταν έχεις μια μουνάρα γυναίκα και την έχεις αποκληστηκά δικη σου και τη χαίρεσαι και την γαμας μόνο εσύ και όποτε θέλεις,και ξαφνικά αρχίζει να μην σου κάθεται και να σε αποφεύγει δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι είσαι κερατάς ,πόσο μάλλον ο πανοφάνης που την είδε και μπροστά στα μάτια του να γαμιέται.
Αλλά είναι τόσο χαιβάνι που νομίζει ότι η γυναίκα του βιάστηκε και οτι δεν ευχαριστιέται τα γαμήσια που της κάνουμε.τι να σας πρωτοπώ ρε παιδιά όμως ;η γυναίκα του απ τη στιγμή που έφαγε τις πούτσες μας για πρώτη φορά δεν μπορεί να μας αποχωρηστεί με τίποτα ! και πρίν τη γαμήσουμε απο τότε που κατάλαβε οτι είμαστε ψωλαράδες αρχησε να μας μιλάει με το συς και με το σας και έπινε νερό στο όνομά μας.
Τι να πρωτογράψω όμως εδώ ;ότι και να πώ είναι λίγο γιατί είμαστε πολύ τυχεροί και η γυναίκα του η λένα όχι μόνο είναι πολύ μουνάρα ,ήταν και πολύ στερημένη και εκτός αυτού έχει και πολύ πουτανιά μεσα της ,αρκεί να είσαι ικανός να έχεις την μαγκιά και την εξυπνάδα να της βγάλεις την πουτανιά απο μέσα της βέβαια, και όχι να είσαι κανένας μικρωτσούτσουνος κοιμησμένος όπως είναι ο άντρας της ο πανοφάνης.
έχω τόσα πολλά να πω που μπορώ να γράφω μια βδομάδα για το πόσο γούσταρε η λένα η γυναίκα του τα γαμήσια που της κάναμε και πόσο τα λαχταρούσε .
αλλά επειδή δεν έχω το χρόνο να γράψω για όλα αυτα, και επειδή βαριέμαι να τα γράφω με λεπτομέριες γιατί προτιμώ να τα κάνω στην πραγματικότητα,γι αυτό λέω να αφήσω την αφήγηση στον κερατά τον πανούλη .αλλά για να του βουλώσω και το στόμα να μη λέει αλλο ψέματα για βιασμούς και μαλακίες, με αφορμή τον πιτσιρικά που ρωτάει τον μάκη για το σκηνικό εκείνο στην ταβέρνα που ο πανούλης πήγε στην τουαλέτα ,του λέω οτι εκείνη τη μέρα στην ταβέρνα όταν ο πανούλης πήγε στην τουαλέτα εγώ και ο μάκης αρχήσαμε να χουφτώνουμε τη λένα η οποία είχε χαλαρώσει πολύ με κανα δύο ποτηράκια που ήπιε και είχε απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο, και εμείς όπως της βάζαμε χέρι στην αρχή και της χουφτώναμε τα μπούτια αυτή στην αρχή δεν αντιδρούσε καθόλου μόνο γελούσε και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,μετά απο λίγο όμως άρχησαμε να τη χουφτώνουμε όλο και πιο μεσα στα μπούτια της κοντά στο μουνί της ,και τότε αυτή άρχησε να άναβει και να νίωθει μέγαλη καύλα ,και έτσι όπως τη χουφτώναμε αυτή άπλωσε το χέρι της και σιγά σιγά άρχησε να με χαιδεύει στο καβάλο του παντελονιού μου, και μετά απο λίγο άρχησε να μου χαιδεύει τον πούτσο πάνω απ το παντελόνι !στην αρχη μου τον χά΄ι΄δευε δειλά δειλά, άλλα μετά απο λίγο άρχισε να μου τον πιάνει κανονικά τον πούτσο μου και να μου τον χαιδεύει πολύ καλά ήταν φανέρο ότι της άρεσε πολύ αυτό που έπιανε ,αφού σήκωσε σε μια φάση και το τραπεζομάντηλο πιο ψηλά και το τράβηξε λίγο προς τα εμάς κάτω ,και έτσι το τραπεζωμάντιλο με κάλυπτε μέχρι την κοιλία μου ,όπως καταλαβαίνεται όλοι η λένα το έκανε αυτό για να μην φαινεται και να μην μπορεί να καταλάβει κανένας ότι μου χάιδευε τον πούτσο !και να μπορεί να μου τον χαιδεύει με την ησυχία της .μέτα όταν ήρθε ο άντρας της ο κερατάς τον πήραμε χαμπάρι αμέσως μόλις βγήκε απ την τουαλέτα όταν ακόμα ήταν πολύ μακριά απ το τραπέζι μας και δεν μπορούσε να μας δει τι κάναμε γιατί μόλις βγήκε απ την τουαλέτα σκόνταψε το χαιβάνι πάνω σε μια καρέκλα άλλου τραπεζιού και έκανε θόρυβο ,και έτσι κάταλάβαμε ότι έρχετε ,αλλά παρ όλα αυτα δεν μας ένοιαξε και πολύ και συνεχήσαμε να τη χουφτώνουμε αλλά ούτε και τη λένα φάνηκε να την νοιάζει καθόλου γιατι κι αυτή συνέχησε να μου χαιδεύει τον πούτσο και τ αρχίδια μου,και μόνο όταν ο πανούλης ήρθε κοντά στο τραπέζι μας η λένα τράβηξε το χερι της διακριτικα απ τον πούτσο μου και τότε και εμείς τραβηχτήκαμε και σταματήσαμε να τη χουφτώνουμε για να μην μας δεί ο πανούλης ,που τελικά κάτι ψηλοείδε απο μακρία και γι αυτό νευρίασε και μουρμούρησε κάτι πολύ νευριασμένος και πήρε τη λένα και φύγανε.όμως δεν είχε δεί τη λένα που κάτω απ το τραπεζομαντιλο το χέρι της ήταν πάνω στον πούτσο μου και τον χαίδευε, και γι αυτο ο βλάκας λέει οτι τη χουφτώναμε μόνο εμείς ,και για αυτά που γράφει εδω ότι μας έβρισε και μας πούλησε τσαμπουκά και εμείς ψαρώσαμε είναι όλα μαλακίες και ψέματα όπως λέει ο μάκης .γιατί και πολυ μεγάλος φλώρος είναι και χέστης ,είναι απ τους τύπους που αν τους κλέψεις θα χεστούν απ το φόβο τους και δεν θα πούνε κουβέντα ακόμα κι αν ξέρουν πως εσύ τους έκλεψες.
και εμείς δεν τραβηχτηκαμε και σταματησαμε να χουφτώνουμε τη γυναίκα του όταν ήρθε κοντά επειδή τον φοβηθήκαμε τον βλάκα ,αλλά επειδή σκευτίκαμε ότι η λενα δεν θα θέλει να το μάθει ο άντρας της οτι τη χουφτώνουμε γιατί μετα θα την πάρει να φύγουνε απ το κάμπινγκ και δεν θα την ξανάβλέπαμε ή μπορεί και η ίδια η λένα να θύμωνε μαζί μας αν συνεχίζαμε να τη χουφτώνουμε μπροστά στον άντρα της γιατί μπορεί να τον φοβόταν μήπως την χωρίσει και μέτα να θύμωνε μαζί μας και να μην μας καθότανε ή γενικά αν έβλεπε οτι την είδε ο άντρας της μπορεί να δείλιαζε και να απομακρυνόταν απο εμάς τις υπόλοιπες μέρες.και γι αυτό είπαμε να σταματήσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς το πρώτο μεγάλο βήμα είχε γίνει, και τώρα ξέραμε ότι γούσταρε οπότε αργά ή γρήγορα θα καταφέρναμε να την ξεμοναχίασουμε κάπου χωρις να ειναι ο άντρας της κοντά και θα καταφέρναμε να τη γαμήσουμε ,όπως και τα καταφέραμε ,και όχι μία αλλά πάρα πολλές φορές ,εγώ συγκεκριμένα την έχω γαμήσει συνολικά 24 φορές είτε χωρίς τους άλλους είτε περνωντάς την παρτούζα με τους άλλους .και οταν λέω εικοσιτέσσερα εννοώ κάθε φορά οτι ήταν ξεχωριστή μέρα .δεν μιλάω για το πόσα απανωτά
γαμήσια της έκανα κάθε φορά ,γιατί αν μετρήσω κι αυτά και μετρήσω και πόσες φορές την έχυσα τότε είναι πολύ περισσότερες και μπορεί να χάσω το μέτρημα . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Τώρα θα μου πείς ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει το θέμα είναι οτι εδώ έχουμε δύο πλευρές τις ιστορίας σου ,ποιά όμως είναι η αλήθεια; και εσύ ακόμα και αλήθεια να λες δεν μπορούσες να ξέρεις τι γινότανε κάτω απ το τραπεζομάντηλο όση ώρα έλειπες στην τουαλέτα . οπότε το θέμα δεν είναι αν τελικά λες εσύ αλήθεια αλλά αν λέει αλήθεια ο ρένος.
και αυτό δεν μπορούμε να το μάθουμε στα σίγουρα γιατί δεν έχουμε αποδείξεις(φωτογραφίες ,βίντεο κλπ) . και νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα συμφωνούν σ αυτό μαζί μου οτι τελικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είσαι κερατάς και η γυναίκα σου γαμιέται με τα γουρούνια επειδή γουστάρει ή αν βιάστηκε .