Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 665K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Που σαι ρε Φανη τι λεει κανα καμπινγκ πηγατε με την Λενα για καμμια παρτουζα ε για διακοπες ηθελα να πω.

oxι δεν πηγαμε διακοπες γιατι δεν ειχαμε  καθολου ορεξη μετα απο ολα αυτα τα φριχτα και απαισια πραγματα που συνεβησαν τους προηγουμενους μηνες

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
εξακολουθω να πιστευω οτι αρεσε στη λενα αυτο που εγινε.......
URL]]

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
εξακολουθω να πιστευω οτι αρεσε στη λενα αυτο που εγινε.......
http://[URL unfurl="true"]www.naughtybits.us/wp-content/uploads/2012/06/swine-nudes.png[/img[/URL]]
[/quote]

δεν μπορω να καταλαβω μετα απ ολα αυτα που εχω πει γιατι το πιστευεις;δεν ειναι λογικο,τι σε κανει να πιστευεις οτι αρεσε στη γυναικα μου αυτο που της εκαναν  τα γουρουνια;

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην  ταβέρνα  αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;έκανε κάτι ;αντέδρασε κάπως;τι έκανε και καταλάβατε ότι γούσταρε;ή μήπως δεν έκανε τίποτα και απλά εσύ το πιστεύεις απο μόνος σου οτι γούσταρε;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην  ταβέρνα  αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα

Τώρα είναι απασχολημένος. Παίζει μια μαλακία να ρθει στα ίσια του.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν μπορω να καταλαβω μετα απ ολα αυτα που εχω πει γιατι το πιστευεις;δεν ειναι λογικο,τι σε κανει να πιστευεις οτι αρεσε στη γυναικα μου αυτο που της εκαναν  τα γουρουνια;

Γιατί ήταν πολλά. :)

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα είναι απασχολημένος. Παίζει μια μαλακία να ρθει στα ίσια του.

λες; αλλά δεν πιστεύω να τραβάει μαλακία αφού όποτε θέλει γαμάει τη λένα.  αν είναι αλήθεια δηλαδή αυτά που λεεί

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα κανει καμπινγκ ο φανης με την λενα φετος? :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
λες; αλλά δεν πιστεύω να τραβάει μαλακία αφού όποτε θέλει γαμάει τη λένα.  αν είναι αλήθεια δηλαδή αυτά που λεεί
΄

το γουρουνι δεν γαμαει τη γυναικα μου οποτε θελει .το γουρουνι λεει ψεματα η γυναικα μου τον σιχαινεται

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ετοιμαζονται για την καινουργια παρτουζα της Λενας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οχι ευτυχως γλυτωσαμε απ τα γουρουνια ,ειναι εξαφανησμενοι εδω και μηνες
Μπορεί να της δίνουν το χάπι του βιασμού και να ξεχνάει ότι την παρτουζώσανε....έχεις παρατηρήσει αν το μουνί και ο κώλος της είναι ασυνήθιστα ανοιχτά?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπορεί να της δίνουν το χάπι του βιασμού και να ξεχνάει ότι την παρτουζώσανε....έχεις παρατηρήσει αν το μουνί και ο κώλος της είναι ασυνήθιστα ανοιχτά?

Λες να δίνουν το χάπι και στον Πανοφάνη τύπε?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom