Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Είναι γιατί διατηρώ το poker face μου και χτυπάω όταν κανείς δεν το περιμένει με διεστραμένα υπονοούμενα ;) ;):o :o
Ολο εκπλήξεις εισαι εσυ!!!
Είναι γιατί διατηρώ το poker face μου και χτυπάω όταν κανείς δεν το περιμένει με διεστραμένα υπονοούμενα ;) ;):o :o
Ολο εκπλήξεις εισαι εσυ!!!
Δεν ξερω γιατι, αλλά αυτό το θρεντ το βαριέμαι απίστευτα και δεν το παρακολουθώ καθολου.
Μάλλον θα θέλει κόλπα τύπου σπερματοσφινάκια και εσύ δεν τα κάνεις αυτά γιαυτό πάει στα γουρούνια.
Το ξένο είναι πάντα πιο γλυκοη γυναικα μου δεν ειναι τετοια,απεχθανεται και σιχαινεται το σπερμα
Εγω της μουντζουρωνω τις φωτογραφιες γιατι απογορευετε να τις δημοσιευσεις με εμφανη χαρακτηριστικα. Μια ερωτηση μονο το δικο σας γεγονος συνεβη στην Χαλκιδικη η αλλου;;;;;;
Και τα προσπερματικά επισης? Δηλαδη αεροπιπα.η γυναικα μου δεν ειναι τετοια,απεχθανεται και σιχαινεται το σπερμα
Μπορεί να μη της αρέσει η γεύση αλλά να χαίρετε με την ιδέα...ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα σφηνάκια τεκίλα για παράδειγμα. Εγώ πιστεύω ότι για να μην παρακαλάει τα γουρούνια να την ψεκάσουν πρέπει να της τα δίνεις που και πού αλλιώς δε τη γλιτώνει την γεώτρηση η Λένα...η γυναικα μου δεν ειναι τετοια,απεχθανεται και σιχαινεται το σπερμα
Τη σύνδεσμο να σου στείλω είπα ότι δεν είναι φωτογραφίες από το internet.στη χαλκιδικη συνεβει .αλλα που μπορω να δω αυτες τις εικονες που να φαινεται το προσωπο ;στειλε συνδεσμο
Μπορεί να μη της αρέσει η γεύση αλλά να χαίρετε με την ιδέα...ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα σφηνάκια τεκίλα για παράδειγμα. Εγώ πιστεύω ότι για να μην παρακαλάει τα γουρούνια να την ψεκάσουν πρέπει να της τα δίνεις που και πού αλλιώς δε τη γλιτώνει την γεώτρηση η Λένα...
Και τα προσπερματικά επισης? Δηλαδη αεροπιπα.
Οπως βλεπεις Φανή τις φαντασιωσεις σου κάποιοι στην Ελλάδα της πραγματοποιούν
Τελικά σε ποιό κάμπινγκ έγινε ο διακορεσμός απο τα γουρούνια δεν μας είπες?
Το ξένο είναι πάντα πιο γλυκο
Εδώ έγινε το ρεκτιφιέ τύπε?οχι τα γουρουνια δεν διακορευσαν τη λενε ,τη βιασαν σε ενα καμπινγκ της χαλκιδικης
Εδώ έγινε το ρεκτιφιέ τύπε? http://[URL unfurl="true"]www.travelovergreece.com/wp-content/uploads/2012/07/campingpapanero-1342097470.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε μαλάκα αυτό παίζει να είναι η φοιτητική κατασκήνωση της Καλάνδρας στο Ποσείδι ;D