Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 678K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.967
Πόντοι
6.030
Και Πανοφανη καριολακο μην επαναπαυεσαι, γιατι θα ερθω εκει και ξερεις τι θα σου κανω.....
ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ
(μαζι με την καραπουταναρα την γυναικα σου)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Και Πανοφανη καριολακο μην επαναπαυεσαι, γιατι θα ερθω εκει και ξερεις τι θα σου κανω.....
ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ
Δεν σ' αγαπαει πια η Λένα?
:think:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πανοφάνη απογεύματα δεν μπαίνεις στο site?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ

Μη το λες ετσι το παιδι,τον πληγωνεις  :2funny:

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πανούλη που είσαι μαλάκα; Λείπεις για επαγγελματικό ταξίδι και άφησες το Λενάκι μας μόνο του σπίτι; ΧΑΧΑ! Μόλις πριν λίγο τελείωσα ενα μαραθώνιο ξεκώλιασμα, ένα εκπληκτικό γαμήσι με όλες τις τρύπες της Λένας να στάζουν χύσια μου. Την γάμησα 9 φορές σήμερα και της έχυσα 7 φορές το μουνί, 2 τον κώλο και 1 το λαρύγγι της που τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας! Κατέριψα το ρεκορ σήμερα! Την ΞΕΣΚΙΣΑ την καριόλα! Και σου έχυσα και τον καινούργιο σου καναπέ! Χαχα! Πανούλη φουκαρά που νόμιζες οτι γλίτωσες απο την ψωλάρα του Μάκη

Ρε μάκη αρχηγέ για διαφώτησε μας λίγο
.ο φάνης εδώ του έστειλα pm και τον έκραζα λεγωντάς τον κερατά κλπ,και μου είπε τα γνωστά οτι δεν είναι κερατάς κλπ . και για να με πείσει  οτι δεν είναι κερατάς και οτι η γυναίκα του δεν ήθελε να σας κάτσει να τη γαμήσετε, μου είπε οτι τις πρώτες μέρες στο κάμπινγκ που σας απέφευγαν συνέχεια και ο φάνης και η λένα ,μου είπε οτι η λένα σας απέφευγε ακόμα περισσότερο απ αυτόν ,και μια απο εκείνες τις μέρες είχαν πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα και τότε ξαφνικά εμφανιστήκατε εσύ με τους φίλους σου και τότε η λένα τον παρακαλούσε τον φάνη να φύγουνε για να γλιτώσουνε απο εσάς τα γουρούνια όπως σας αποκάλεσε η λένα .αλλα δεν πρόλαβαν γιατί εσείς κάτσατε στο τραπέζι τους χωρίς να τους ρωτήσετε και ο ρένος έκατσε δίπλα στη λένα και απ την άλλη πλευρά καθώταν ο φάνης ,και μου είπε οτι συνέχεια ενοχλούσατε τη λένα και της λέγατε προστυχές και η λένα και ο φάνης ήθελαν να φύγουν και δεν τους αφήνατε και σε μια φάση ο φάνης σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα (αν και μου είπε οτι κρατιότανε επίτηδες όσο μπορούσε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη λένα μόνη της μαζί σας ),όμως σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα γιατί θα έσκαγε η φούσκα  του.
όταν γύρισε απ την τουαλέτα μου είπε οτι είδε εσένα να έχεις φύγει απο κεί που καθόσουν και τώρα  καθόσουν στη θέση του,δηλαδή δίπλα στη λένα αλλά απ την άλλη πλευρά .και την είχατε στρημώξει με το ζόρι απ τη μια πλευρά ο ρένος και απ την άλλη πλευρά εσύ .και ο ρένος είχε βάλει το χέρι του στο ένα μπούτι της  και εσύ είχες βάλει το χέρι σου στο άλλο μπούτι της λένας , και είχες περάσει μάλιστα λέει το άλλο χέρι σου γύρω απ τους ώμους της και την ακουμπούσατε και την ψηλοχουφτώνατε χωρίς αυτή να το θέλει ,και μου είπε οτι η λένα σας έσπρωχνε να ξεκωλήσετε απο πάνω της και προσπαθούσε να σηκωθεί να φύγει απο δίπλα σας, αλλά εσύ και ο ρένος δεν την αφήνατε ,και μου είπε οτι ενω αυτή προσπαθούσε πάραπολυ να ξεφύγει, έσεις δεν την αφήνατε να σηκωθεί και να φύγει .
και τελικά μόλις ο φάνης πλησίασε  αγριεμένα και τον είδατε που ερχότανε νευριασμένος ,εσείς μαζευτικατε και σταματήσατε να ενοχλείτε την λενα .
και μετά σας είπε

-τι κάνετε εκεί ρε! σα δεν ντρέπεστε! σας είδα που ενοχλούσατε την  γυναίκα μου  ,  όποιος την ξανα ενοχλήσει θα του κόψω τα πόδια !καταλάβατε;
και εσεις είπατε φοβησμένοι
-ναί καταλάβαμε, συγγνώμη αλλά μας παρεξήγησες! εμείς είμαστε φίλοι σας, δεν θα ενοχλούσαμε ποτέ τη γυναίκα σου .
και μετά απ αυτό απομακρυνθήκατε πολύ απ τη λένα, και μετά ο φάνης σηκώθηκε νευριασμένος πήρε τη λένα απ το χέρι και φύγανε βιαστικά, λέγωντάς σου
-και αν τολμήσεις να ξανακάτσεις στη  θέση μου δίπλα στη γυναίκα μου και την ξαναενοχλήσεις  ή πας να την ακουμπήσεις  θα σε θάψω πέντε μέτρα μεσ στο χώμα .
και μετά έφυγαν και σας άφησαν εκεί στην ταβέρνα  .
είναι αλήθεια όλα αυτά ή μου λέει μαλακίες ;
γιατί αν είναι αλήθεια τότε κάνατε σεξουαλική παρενόχλησει στη λένα  ,και δεν ήταν καθόλου αντρίκιο κάτι τέτοιο.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
εσύ φίλε μου θα ήθελες να την χύσεις στο στόμα;
και γιατί δηλαδή οι δικές μας που τα πέρνουν στο στόμα είναι ανήθικες;

εγω και που δεν τα περνει στο στομα η γυναικα μου δεν με πηραζει γιατι και γω αλλωστε ειμαι λιγο συντηριτικος στο σεξ και παλαιων αρχων αλλα η γυναικα μου ειναι περισσοτερο.παντως οπως και να το κανουμε οι γυναικες που τα περνουν στο στομα με τη θεληση τους δεν ξερω αν ειναι  ανηθικες αλλα σιγουρα δεν ειναι και οτι ποιο φυσιολογικο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανούλη που είσαι μαλάκα; Λείπεις για επαγγελματικό ταξίδι και άφησες το Λενάκι μας μόνο του σπίτι; ΧΑΧΑ! Μόλις πριν λίγο τελείωσα ενα μαραθώνιο ξεκώλιασμα, ένα εκπληκτικό γαμήσι με όλες τις τρύπες της Λένας να στάζουν χύσια μου. Την γάμησα 9 φορές σήμερα και της έχυσα 7 φορές το μουνί, 2 τον κώλο και 1 το λαρύγγι της που τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας! Κατέριψα το ρεκορ σήμερα! Την ΞΕΣΚΙΣΑ την καριόλα! Και σου έχυσα και τον καινούργιο σου καναπέ! Χαχα! Πανούλη φουκαρά που νόμιζες οτι γλίτωσες απο την ψωλάρα του Μάκη

τι μαλακιες λες ρε ξεφτιλα .εγω μπορει να ελειπα οντως εκτος πολης για δουλιες για λιγες μερες  ομως ουτε τη γυναικα μου δεν αφησα μονη της εκει τοσες μερες.η λενα οσες μερες ημουν εκτος πολης λογο δουλειας ηταν και η λενα μαζι μου.εκτος απο την πρωτη μερα που εφυγα που την παρακαλεσα να ερθει μαζι μου απ την πρωτη μερα για να μην μηνει καθολου μονη της ,ομως μου ειπε πως ηταν αδυνατον γιατι η μητερα της ηταν αρρωστη και επρεπε να κατσει τουλαχιστον μεχρι να καλητερευση η κατασταση της ,και ευτυχως η μητερα της δηλαδη η πεθερα μου εγινε γρηγορα καλυτερα και η λενα ηρθε  μαζι μου μετα.

γι αυτο σταμα να λες μαλακιες και ψευτιες οτι ξανα βιασες τη γυναικα μου,γιατι ξερω οτι λες ψεματα .αποκλιεται να την ξανα ακουμπησες γιατι εκεινη τη μοναδικη μερα που ηταν μονη της ηταν στη μητερα της,ελειπε απ το σπιτι.οποτε σταματα να λες ψεματα γιατι δεν μπορεις να με κοροιδεψεις  ,δεν προκειτε να μπορεσεις ξανα να ακουμπησεις και να ενοχλησεις τη γυναικα μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μάκη αρχηγέ για διαφώτησε μας λίγο
.ο φάνης εδώ του έστειλα pm και τον έκραζα λεγωντάς τον κερατά κλπ,και μου είπε τα γνωστά οτι δεν είναι κερατάς κλπ . και για να με πείσει   οτι δεν είναι κερατάς και οτι η γυναίκα του δεν ήθελε να σας κάτσει να τη γαμήσετε, μου είπε οτι τις πρώτες μέρες στο κάμπινγκ που σας απέφευγαν συνέχεια και ο φάνης και η λένα ,μου είπε οτι η λένα σας απέφευγε ακόμα περισσότερο απ αυτόν ,και μια απο εκείνες τις μέρες είχαν πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα και τότε ξαφνικά εμφανιστήκατε εσύ με τους φίλους σου και τότε η λένα τον παρακαλούσε τον φάνη να φύγουνε για να γλιτώσουνε απο εσάς τα γουρούνια όπως σας αποκάλεσε η λένα .αλλα δεν πρόλαβαν γιατί εσείς κάτσατε στο τραπέζι τους χωρίς να τους ρωτήσετε και ο ρένος έκατσε δίπλα στη λένα και απ την άλλη πλευρά καθώταν ο φάνης ,και μου είπε οτι συνέχεια ενοχλούσατε τη λένα και της λέγατε προστυχές και η λένα και ο φάνης ήθελαν να φύγουν και δεν τους αφήνατε και σε μια φάση ο φάνης σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα (αν και μου είπε οτι κρατιότανε επίτηδες όσο μπορούσε γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη λένα μόνη της μαζί σας ),όμως σε κάποια φάση δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα γιατί θα έσκαγε η φούσκα  του.
όταν γύρισε απ την τουαλέτα μου είπε οτι είδε εσένα να έχεις φύγει απο κεί που καθόσουν και τώρα  καθόσουν στη θέση του,δηλαδή δίπλα στη λένα αλλά απ την άλλη πλευρά .και την είχατε στρημώξει με το ζόρι απ τη μια πλευρά ο ρένος και απ την άλλη πλευρά εσύ .και ο ρένος είχε βάλει το χέρι του στο ένα μπούτι της  και εσύ είχες βάλει το χέρι σου στο άλλο μπούτι της λένας , και είχες περάσει μάλιστα λέει το άλλο χέρι σου γύρω απ τους ώμους της και την ακουμπούσατε και την ψηλοχουφτώνατε χωρίς αυτή να το θέλει ,και μου είπε οτι η λένα σας έσπρωχνε να ξεκωλήσετε απο πάνω της και προσπαθούσε να σηκωθεί να φύγει απο δίπλα σας, αλλά εσύ και ο ρένος δεν την αφήνατε ,και μου είπε οτι ενω αυτή προσπαθούσε πάραπολυ να ξεφύγει, έσεις δεν την αφήνατε να σηκωθεί και να φύγει .
και τελικά μόλις ο φάνης πλησίασε  αγριεμένα και τον είδατε που ερχότανε νευριασμένος ,εσείς μαζευτικατε και σταματήσατε να ενοχλείτε την λενα .
και μετά σας είπε

-τι κάνετε εκεί ρε! σα δεν ντρέπεστε! σας είδα που ενοχλούσατε την  γυναίκα μου   ,  όποιος την ξανα ενοχλήσει θα του κόψω τα πόδια !καταλάβατε;
και εσεις είπατε φοβησμένοι
-ναί καταλάβαμε, συγγνώμη αλλά μας παρεξήγησες! εμείς είμαστε φίλοι σας, δεν θα ενοχλούσαμε ποτέ τη γυναίκα σου .
και μετά απ αυτό απομακρυνθήκατε πολύ απ τη λένα, και μετά ο φάνης σηκώθηκε νευριασμένος πήρε τη λένα απ το χέρι και φύγανε βιαστικά, λέγωντάς σου
-και αν τολμήσεις να ξανακάτσεις στη   θέση μου δίπλα στη γυναίκα μου και την ξαναενοχλήσεις  ή πας να την ακουμπήσεις  θα σε θάψω πέντε μέτρα μεσ στο χώμα .
και μετά έφυγαν και σας άφησαν εκεί στην ταβέρνα  .
είναι αλήθεια όλα αυτά ή μου λέει μαλακίες ;
γιατί αν είναι αλήθεια τότε κάνατε σεξουαλική παρενόχλησει στη λένα  ,και δεν ήταν καθόλου αντρίκιο κάτι τέτοιο.

τι τον ρωτας και τον ξανα ρωτας το ιδιο ρε φιλε; αφου στο ειπα εγω και αυτη ειναι η αληθεια .ειπαμε στη γυναικα μου τα γουρουνια εκαναν σεξουαλικη παρενοχληση.

τη βιασαν αυτη ειναι η αληθεια .μην  περιμενεις απ τον χεστη και γουρουνι μακη να το παραδεχτει,γιατι δεν προκειτε ,αυτος και οι φιλοι του μονο  ψεματα ξερουν να λενε

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ελα ρε Φανη που δεν πιστευω να σε λενε ουτε Φανη ουτε Παναγιωτη. Φανταζομαι ειστε το ζευγαρι που ηταν διακοπες το 2012 στην Χαλκιδικη και η γυναικα του ζευγαριου ειχε γαμηθει με το μισο καμπινκ.Παντως η ιστορια σου μοιαζει με πραγματα που συμβηκαν πραγματικα.Τι βιασμους και μαλακιες λες η γυναικα ειναι ταλεντο. Τις φωτογραφίες σας της εχουν πανω απο 100 ατομα.Να και ενα απο τα γουρουνια που δηθεν βιαζει την γυναικα σου.

Συνημμένα

• IMG_0932.jpg
    IMG_0932.jpg
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 72
  • IMG_0910.jpg
    IMG_0910.jpg
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 80

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αμάν! Τέτοιες εξελίξεις δεν βγάζει ούτε ο Τριανταφυλόπουλος μετά από εκβιασμό!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Βιασμό το λες μονο εσύ,η Λενα δεν το δεχεται.

και η λενα  το δεχετε πως ειναι βιασμος απλα φοβατε να μου το πει γιατι τα γουρουνια την εκβιαζουν.
βιασμος ειναι και μαλιστα ξεκαθαρος.
τι αλλο θα μπορουσε να γινει ;τι αλλο θα μπορουσε να συμβαινει αναμεσα σε μια σεξυ , ομορφη και νεα εικοσιεφταχρονη   γυναικα και σε τεσσερις μεσηλικες χοντρομπαλαδες  αξεστους χωριατες,που το μονο που ξερουν ειναι να περνουν ματι αδιακριτα τις γυναικες
και να τις κανουν προστυχα κοπλιμεντα και να τις λενε προστυχα υπονοουμενα;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
και η λενα  το δεχετε πως ειναι βιασμος απλα φοβατε να μου το πει γιατι τα γουρουνια την εκβιαζουν.
βιασμος ειναι και μαλιστα ξεκαθαρος.
τι αλλο θα μπορουσε να γινει ;τι αλλο θα μπορουσε να συμβαινει αναμεσα σε μια σεξυ , ομορφη και νεα εικοσιεφταχρονη   γυναικα και σε τεσσερις μεσηλικες χοντρομπαλαδες  αξεστους χωριατες,που το μονο που ξερουν ειναι να περνουν ματι αδιακριτα τις γυναικες
και να τις κανουν προστυχα κοπλιμεντα και να τις λενε προστυχα υπονοουμενα;
Δηλαδή αποδέχεσαι ότι αυτές είναι οι φωτογραφίες σας???

Επισκέπτης
τι μαλακιες λες ρε ξεφτιλα .εγω μπορει να ελειπα οντως εκτος πολης για δουλιες για λιγες μερες  ομως ουτε τη γυναικα μου δεν αφησα μονη της εκει τοσες μερες.η λενα οσες μερες ημουν εκτος πολης λογο δουλειας ηταν και η λενα μαζι μου.εκτος απο την πρωτη μερα που εφυγα που την παρακαλεσα να ερθει μαζι μου απ την πρωτη μερα για να μην μηνει καθολου μονη της ,ομως μου ειπε πως ηταν αδυνατον γιατι η μητερα της ηταν αρρωστη και επρεπε να κατσει τουλαχιστον μεχρι να καλητερευση η κατασταση της ,και ευτυχως η μητερα της δηλαδη η πεθερα μου εγινε γρηγορα καλυτερα και η λενα ηρθε  μαζι μου μετα.

γι αυτο σταμα να λες μαλακιες και ψευτιες οτι ξανα βιασες τη γυναικα μου,γιατι ξερω οτι λες ψεματα .αποκλιεται να την ξανα ακουμπησες γιατι εκεινη τη μοναδικη μερα που ηταν μονη της ηταν στη μητερα της,ελειπε απ το σπιτι.οποτε σταματα να λες ψεματα γιατι δεν μπορεις να με κοροιδεψεις  ,δεν προκειτε να μπορεσεις ξανα να ακουμπησεις και να ενοχλησεις τη γυναικα μου

Μια μέρα χρειάζονται τέτοια γουρούνια βρε μαλάκα...Βρήκε την μέρα που και καλά ήταν άρρωστη η πεθερά και στην ξεκώλιασε πάλι...Δεν μπορείς να το βάλεις μεσα στη κεφάλα σου οτι δεν πρέπει να την αφήνεις λεπτό μόνη? Και στο περίπτερο για τσιγάρα να κατεβαίνεις και πάλι μαζι σου πρέπει να την σέρνεις...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή αποδέχεσαι ότι αυτές είναι οι φωτογραφίες σας???

οχι βεβαια! η γυναικα μου δεν ειναι αυτη στη φωτογραφιες,η γυναικα μου ειναι καστανη   ,το σωμα μοιαζει αλλα δεν ειναι ολοιδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom